Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 170

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 403.145 Cevap: 1.763
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015       Mesaj #1691
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar
İŞ: İş yaşantınızda eleştirilere tahammülünüz yok. Bugün bazı olaylara farklı bir şekilde tepki verebilirsiniz.Haklı olduğunuz kesin.

AŞK: Yaşamda yeni bir dönemin içine girmiş bulunuyorsunuz. Artık olaylara bakış açınız değişiyor. Kendinize güveniyorsunuz..

SAĞLIK: Son günlerde ayakta çok fazla kalıyor ve ilerleyen yaşlarda varis rahatsızlıklarına zemin hazırlıyorsunuz.

gundemkibris.com

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015       Mesaj #1692
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Mart Kova Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü’nün bugün sabırlı davranırsanız iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınızı müjdeliyor sizlere. Sakin olur olayların size anlatılmasını sukunetle bekler son sözü söyleyen taraf siz olursanız kazançlı çıkacaksınız.Duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz bugün.Özel yaşamınızda ise bekar Kova’lar; bugün aşk hayatınızda gerçekçi olmanız zihninizde kurguladığınız olayları bir tarafa bırakıp aşkı doyasıya yaşamanız için destekliyor sizleri.Gerçek yaşanırken kurguların içinde AŞK’ı esir etmek niye?

Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına beni başkalaştırmaya çalışmalarına, Hatalarımı seviyorum olgunluğumu kazandırdığı için iyi niyetimi seviyorum her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için özümü seviyorum hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için….

Günün Kristali: Sitrin

Günün Rengi: Beyaz

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015       Mesaj #1693
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kova Burcu (21 Ocak - 19 Şubat);

Bugün yakın ilişkiler açısından iniş çıkış yaşayabilirsiniz, yakın çevrenizde ve evinizde duygusal problemler yaşamanız muhtemel. Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilir bu yönde çalışmalara yönelmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalarda son derece başarılı olabilirsiniz ama aşırılıklara kaçma tehlikeniz de var. Romantik eğilimlerinizin yüksek olabileceği bir gün. Venüs, duygularınızı depreştirebilir ve geçmişe bağlı hisleriniz aşk konusunda gerçekleri görmenizi engelleyebilir. İş yerinizdeki gelişmeler sinirlerinizi zorlayabilir. Tarafsız ve soğukkanlı olmaya bakın. Özellikle sabah saatleri işle ilgili konularda bazı hızlı değişiklikler getirebilir. Esnek olmalısınız.

haber0.net
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1694
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
5 Mart 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: İş konusunda bunaldığınız anlarda, sevdiğiniz kişilerle bir 'çay molası' sohbetleriniz sizi tekrar sabah saatlerindeki enerjinize döndürüyor.
AŞK: Partnerinizin maddi sıkıntıları ile ilgili olarak, sözlerinizle verdiğiniz destekler onu yılgınlıktan kurtarıyor, güç veriyor.
SAĞLIK: İnsanlara karşı olan samimi davranışlarınız, sık sık suistimal ediliyor ve hiç gereksiz yere kafanız meşgul ediliyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1695
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
6 Mart 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Maddi konularda takıntılı değilsiniz. Önünüze çıkan fırsatları akıllıca kullanmalısınız. İyi bir gününüz.
AŞK: İkili ilişkilerinizde baskıya gelemiyorsunuz. Onunla bu konuları aranızda konuşmalısınız.
SAĞLIK: Yönetildiğinizi hissettiğiniz anda, sağlık sorunlarınız ortaya çıkıyor ve mutsuz oluyorsunuz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Mart 2015       Mesaj #1696
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
7 Mart 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: İşinizin ayrıntıları ile ilgili olarak gelişmeler olabilir. Venüs ve Mars'tan olumlu etkileniyorsunuz.
AŞK: Beraberce inatlaştığınız konuda, sizin düşünceleriniz daha akla yatkın ve maddi olarak daha uygun olabilir.
SAĞLIK: Neşeniz yerinizde. Çevrenizdeki kişilerle iyi iletişimler içinde olmanız yüzünüzü güldürüyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #1697
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
8 Mart 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: İşinizin ayrıntıları ile ilgili olarak gelişmeler olabilir. Venüs ve Mars'tan olumlu etkileniyorsunuz.
AŞK: Beraberce inatlaştığınız konuda, sizin düşünceleriniz daha akla yatkın ve maddi olarak daha uygun olabilir.
SAĞLIK: Neşeniz yerinizde. Çevrenizdeki kişilerle iyi iletişimler içinde olmanız yüzünüzü güldürüyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Mart 2015       Mesaj #1698
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Mart 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: Çevrenizdeki kişilerin olayları abartarak yorumlaması, sizi olumsuz etkiliyor.Siz sadelikten yanasınız.
AŞK: İçinizde kopan fırtınalar yüzünden gizli mutsuzluklar yaşıyor fakat hiç kimseye belli etmiyorsunuz.
SAĞLIK: El ve ayak bileklerinize dikkat etmeli ve zorlayıcı hareketlerde vazgeçmeli, kendinizi yormamalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015       Mesaj #1699
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015Kova Burcu

Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Krizopras
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015       Mesaj #1700
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015 Kova Burcu

Bugün işinizle ilgili konularda birlikte çalıştığınız insanlarla yapılan çalışmalarda gözünüzden kaçan bir konu sıkıntılara sebep olabilir sözleşme ve anlaşmalara özen gösterin verilen sözleri yazılı anlaşmalar olarak imza altına almaya bakın. Bugün ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. Uzun süredir devam eden birliktelikler resmiyet kazanabilir. Ruhunuzu gençleştirecek enerjilere açık olun ve kendinizi bedeninizi yenileyin bugün.Beraberliği olmayan Kova’lar ise ilk görüşte aşkı yaşayabilirler.Evinizle ilgili boya dekorasyon ya da her hangi bir değişiklik düşünüyorsanız tam zamanı her şey kolaylıkla ve istediğiniz gibi kısa bir sürede gerçekleşecektir.

Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim, Şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle.Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.

Günün Kristali: Sitrin
Günün Rengi: Mor

forumsal.net