Kova Burcu
Gökyüzü bugün özel yaşamınızda yaşanabilecek gelişmelere dikkat çekmekte. Size duygularını ifade edip bir anda geri çekilen kişi’ den gelecek haberler söz konusu olabilir.Bu kez duygularınızla oynamasına fırsat vermemeli ve ona iyi bir ders vermelisiniz.Bu hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak hem de kendinize olan güveninizi kazanmanızı sağlayacaktır. İş hayatınızda ise bugün şans sizden yana maddi anlamda nakit akışı sizleri rahatlatırken yeni gelen işlerle keyifleneceksiniz. Bu süre içinde çalışma arkadaşlarınızla iletişime bir hayli önem vermeli onların desteğini alarak birlikte hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremde ki hiç kimse yargıç değil yine hiç kimse beni yaptıklarımdan yaşadıklarımdan dolayı yargılayamaz ve cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa olgunluğu bilgeliğe katarak her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Zebercet
Sponsorlu Bağlantılar
Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremde ki hiç kimse yargıç değil yine hiç kimse beni yaptıklarımdan yaşadıklarımdan dolayı yargılayamaz ve cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa olgunluğu bilgeliğe katarak her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Zebercet
forumsal.net

Astroloji - Fallar - Kova