Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 171

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 403.157 Cevap: 1.763
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1701
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kova Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü bugün özel yaşamınızda yaşanabilecek gelişmelere dikkat çekmekte. Size duygularını ifade edip bir anda geri çekilen kişi’ den gelecek haberler söz konusu olabilir.Bu kez duygularınızla oynamasına fırsat vermemeli ve ona iyi bir ders vermelisiniz.Bu hem kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak hem de kendinize olan güveninizi kazanmanızı sağlayacaktır. İş hayatınızda ise bugün şans sizden yana maddi anlamda nakit akışı sizleri rahatlatırken yeni gelen işlerle keyifleneceksiniz. Bu süre içinde çalışma arkadaşlarınızla iletişime bir hayli önem vermeli onların desteğini alarak birlikte hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremde ki hiç kimse yargıç değil yine hiç kimse beni yaptıklarımdan yaşadıklarımdan dolayı yargılayamaz ve cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa olgunluğu bilgeliğe katarak her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Zebercet

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015       Mesaj #1702
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kova Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün içe dönük ve hırçın bir ruh halinde olabilirsiniz. Özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanı hiç hak etmediği davranışlar sergileyebilirsiniz ve bu size oldukça pahalıya patlayabilir! Öfkeniz kızgınlığınız kimeyse sorununuzu o kişi ya da kişilerle halletmeli ve onlarla yaşadığınız problemlerin özel hayatınızı etkilememesi için kesin çözümler üretmelisiniz. Sizi seven her zaman yanınızda olan insana haksızlık etmemelisiniz. Bugün öfkenizi kontrol altına almalı ve gerginliğinizi sevdiğiniz insanlara yansıtmamalısınız.
Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen hayat yolumda isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Kırmızı Spinel

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015       Mesaj #1703
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kova Burcu

Gökyüzü bugün geçmişte yaptığınız ve rahatsızlık duyduğunuz bir olayın ortaya çıkıp huzurunuzu kaçırabileceğine işaret etmekte. Bu durum özel hayatınızı ilgilendiren bir konuysa dürüst davranmanız en doğrusu olacaktır.İnkar etmek ya da başkalarını suçlamak sadece kaybetmenizi ve sorunun içinden çıkılmaz bir hale gelmesini sağlamaktan öte bir sonuç elde etmenize izin vermeyecektir.İş hayatınıza bağlı konularda kendinizle ilgili duyacağınız haberle şüpheyle yaklaşın birilerini ilerlemenizin önüne geçebilmek adına öfkenizi kabartarak ilişkilerinizi bozmak isteyebilir dikkatli sakin ve akılcı davranarak hazırlanan tuzağa düşmeyin.
Günün Olumlaması: Ben dürüstüm bu özelliğim karşılaştığım her olayda benim artımdır. Düşüncesizce gerçekleştirdiğim tüm eylemlerin bir karşılığı olacağını biliyorum her bir olay dürüst yapımı daha da etkili hale getirir. Ruhumdaki karanlıktan aydınlığa yürüyebilmem için karşılaştığım tüm olay ve deneyimleri sevgiyle özümsüyor ve kabul ediyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
Günün Rengi: Sarı

forumsal.net
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Mart 2015       Mesaj #1704
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
15 Mart 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: Çevrenizle yaşadığınız kişilik çatışmasını hiç kimseyle paylaşmak istemeyişiniz hata. unutmayın..
AŞK: Karşılıklı yaşadığınız çatışmalarda, siz hala haklı olduğunuzu savunuyorsunuz. Kendinizi sınamalısınız.
SAĞLIK: Öfkelerinizi içinizde biriktirerek, olayları geçiştirmek, sağlığınıza zarar verecek.

gundemkibris.com
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
16 Mart 2015       Mesaj #1705
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
16 Mart 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: Çevrenizle ilgili değişimlere karışmak istemiyorsunuz fakat içinizden farklı yorumlar yapıyorsunuz.
AŞK: O, sizin tavırlarınıza hiçbir anlam veremiyor. Kendiniz konusunda, çelişkiler yaşatmaya bayılıyorsunuz.
SAĞLIK: Kol ve bacaklarınızın nazik olduğu kesin. Kaslarınızı yoracak hareketler yapmamalısınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #1706
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
17 Mart 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: Neptün ve Ay'dan güçlü etkiler alıyorsunuz. İş yaşantınızda başarılı olacağınız bir gün içindesiniz.
AŞK: Kendinize ters düşen duygularınızı, farkında olmadan savunuyor olmanız, kafanızda çelişki yaratıyor.
SAĞLIK: İsteklerinizde aşırıya kaçabilirisiniz. Bugün sizi ikna etmek o kadar kolay değil.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
18 Mart 2015       Mesaj #1707
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
18 Mart 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: Görünen her şeyin altında farklı gerçeklerin olması, sizi oldukça rahatsız ediyor. Fakat yapılacak bir şey yok.
AŞK: Karşılıklı konuşmaktan çekiniyorsunuz. Aranızdaki büyünün bozulmasından korkuyorsunuz.
SAĞLIK: İçinizde sebebini bilmediğiniz bir sıkıntı var. Eski gücünüzü yeniden kazanmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015       Mesaj #1708
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 MART 2015 PERŞEMBE KOVA BURCU YORUMU

Pozitif ve güçlü bir güne hazır olun. Aşk hayatınızın sizi zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsiniz. Sevdiğinizin size olan yaklaşımları ve kendine güvenen tavrı, kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kariyerinizle ilgili bilgilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gün. Araştırmaya olan ilginizden mesleki hayatta da faydalanacaksınız. Bugün yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacak. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015       Mesaj #1709
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kova Burcu / 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzun yorumu : 20 Mart 2015 Cuma

Kendinizi rahatlamış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak sizi rahatsız edecek bir konu varsa bugün çözüm yolunda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere anlayışlı ve ılımlı yaklaşacaksınız. Beklemediğiniz bir misafir gelebilir yada eski bir dostunuzla sohbet etmek imkanı bulabilirsiniz. Zihinsel olarak son derece aktif olacaksınız ve yeni kararlar alabileceksiniz. Aşk yaşamı: Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz. İş yaşamı: Genel olarak olumlu etkiler altında olduğunuz bir gün ve başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunların üzerinde düşünme imkanı bulacaksınız. Sonunu düşünmeden bir riske girebilirsiniz ancak bundan kaçınmanız sizin için daha doğru olacaktır. Para durumu: Maddi konularda bir hareket var ve elinize küçük bir para geçebilir. Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız genel olarak canınızı sıkan etkilerden biri. Ancak bu konuda bugün çeşitli atılımlarda bulunma şansınız olacaktır. Maddi konularda acele edebilir yada sabırsızlandığınızı hissedebilirsiniz. Dikkat: Kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve enerjinizi kullanmak arzusundasınız. Bir risk göze alabilirsiniz ve çeşitli ruhsal heyecanlar yaşayabilirsiniz.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
21 Mart 2015       Mesaj #1710
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
21 Mart 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:

İŞ: Yakın çevrenizin desteğini üzerinizde hissedecek ve kendinize olan güveniniz artacak.
AŞK: Duygusal değişimlerden korkmuyor, ani olaylara kendinizi hazır hissediyorsunuz
SAĞLIK: Yaşamınızla ilgili yeni yapılanmalar söz konusu. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.