Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 21

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 358.984 Cevap: 1.763
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #201
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
12.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar
Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız.Çevrenizdeki yoğunluk bazı çatışmaları da, beraberinde getirebilir. Ay’ın bulunduğu konum, çevresel faktörlerinizin güçlenmesine neden oluyor. Bugün bazı planlarınızı yaşama geçirmek için fırsat kolluyorsunuz.

Aşk Yaşamı
Aşk hayatınızdaki iniş çıkışlardan her ne kadar rahatsızlık duysanız da bunun ilişkinizi ayakta tutan asıl sebep olduğunun farkındasınız.
İş Yaşamı
İş çevrenizde başarılarınızı kıskanan insanlardan çok sıkıldınız ve bunlardan kurtulmak için başvurduğunuz girişimler yakında olumlu sonuçlar getirecek.
Para Durumu
Parayı çok sevmenize rağmen tutumlu olmayı biliyorsunuz ve harcamalarınızı kısıtladınız. Önümüzdeki günlerde alış verişe çıkmak isteyebilirsiniz.

alıntı...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #202
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Salı , 12.08.2008
Sevgili Kovalar güne başlarken özellikle başkalarıyla ortak olarak yürüttüğünüz projeler veya kişisel arzularınızı gerçekleştirmek amaçlı faaliyetlerinizi sabah itibariyle yoluna koymanızda fayda var. Bunun nedeni Ay gezegeninin Yay burcunda saat 12:05 itibariyle boşluğa girecek oluşudur. Bu durum saat 14:43 kadar süreceğinden kısa süre bile olsa etkileyici durumlara neden olabilir. Öncelikle grup faaliyetleri ve arkadaşlıklar konusunda eğer mevzu yeni bir girişim ise beklemede kalmak gerekebilir fakat sohbet türü veya rutin bir aktivite ise sakınca doğurmayacaktır. Boşluktaki saatler adı üstünde herşeyin askıya alındığı, ciddi konulardan ziyade kişinin kendini rahatlatma amacıyla dinlenmeye çekildiği teneffüslere benzer. Sakinleşmek, içe dönerek kendinizi gözden geçirmek Ay Yay burcu enerjisi altında gayet kolaydır.

Sponsorlu Bağlantılar
Yenilikten ziyade elinizdeki eski işleri bitirmeye çalışmak, yarım kalan işleri düzene koymak etrafı şöyle bir kolaçan etmek faydalıdır. Eğer önemli bir karar aşamasında iseniz bunu saat 14:43 itibariyle düşünmeye başlamak veya yürürlüğe koymak, sonlandırmak daha akıllıca olacaktır. Bu saat itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayan Ay etkisi altında olacağınız için, geri plana çekilerek sizi ilgilendiren her konuda ciddi ve mantıklı bir şekilde düşünmeye çalışabilirsiniz. Kimi zaman bağımlılıklarınız, kimi zaman bizzat kendinizle alakalı duyduğunuz kaygılar nedeniyle içinden bir türlü çıkamadığınız sorunlarınızı bu enerji altında akla uygun yaklaşımlar içinde çözümleyebilirsiniz.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #203
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
13.08.2008


Ailevi sorunlar kendiliğinden düzelecektir. Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp önemli haberler verebilir. Ona zaman ayırmalısınız. Bugün kendinize haddinden fazla güvenip içgüdülerinizin arzuladığı şekilde davranabilirsiniz ama ilerde pişman olacağınız çıkışlar yapmaktan kaçının. Bu gün özellikle önem verdiğiniz bir buluşma için para harcamanız olasıdır. İnsan ilişkilerinde tarzınız olmayan seçimleriniz olabillir ve bundan rahatsız olabilirsiniz.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #204
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Çarşamba , 13.08.2008

Sevgili Kovalar bugün, bilinçaltınızda sizi rahatsız eden durumların başında sağlığınız ve iş hayatınız başta gelebilir. Gündelik işlerinizi yaparken gayet ciddi ve mesafeli bir tutumunuz vardır, en ufak bir terslikte hemen alınganlık gösterebilir sizi kimsenin anlamadığını düşünebilirsiniz. İstediğiniz tek şey, değerinizin bilinmesi ve huzurlu bir ortamdır. Başarma tutkunuz yüksektir fakat bunu ifade ediş tarzınız diğerlerinden farklı olduğu için etrafınızdaki insanlar sizi anlamakta güçlük çekebilirler. Duygu dünyanız ile davranışlarınız arasında keskin bir çizgi olduğundan, bunu ancak sizi gerçekten seven kişilerin anlayabileceğini düşünebilirsiniz.

Parasal konularda ise işlek bir zeka ve ayrıntıların farkında olmanızı sağlayacak bir gözlem gücünüz vardır. Gün içinde birebir iş ilişkileriniz kanalıyla maddi güç elde etmek kolaydır, sadece yapmanız gereken, kendinizi işinize odaklamak ve görevlerinizin farkında olarak dikkatli çalışmaktır. Detaylı işlerle uğraşmak zorunluluğu can sıkıcı olsa da, bilinçli bir şekilde düşündüğünüzde bütün bunların yaratacağı sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Duygusal meseleleri bu etki altında ele aldığınızda daha mantıklı çözümler üretmeniz kolay olsa da, kökeninde aşırı bir ciddiyet olacağı için sevginizi hissettirmeniz zorlaşabilir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #205
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Perşembe , 14.08.2008



Sevgili Kovalar ikinci yöneticiniz Satürn idaresinde ilerleyen Ay gezegeni altında güne başlamaktasınız. Bu enerji sizi geri planda bazı konuların ciddiyet içinde ele alınmasını sağlayıcı olabilir. Bir yönüyle gayet olumlu olan bu enerji, içinde bulunduğunuz duruma objektif bir şekilde dışarıdan bakmanızı sağladığı gibi, herşeyi bütünüyle görebilmenizde de faydalıdır. Böylece ayrıntılar nedeniyle vakit kaybetmemiş olursunuz. Bazı özel konularda özellikle iş hayatınızı yakından ilgilendiren meselelerde, risk almak yerine olan durumu kabullenmeye çalışabilirsiniz. Şöyle bir düşündüğümüzde bu akıllıca gibi gelse de, bazen radikal değişimlere açık olmak, sizin öz yapınızda bulunan yenileşmenin de startını vermek anlamına gelebilir. Ne kadar geçmişe tutunmaya çalışsanız da, bazen öyle bir noktaya gelinir ki, artık aynı yolda ilerlemek mümkün değildir. Peki bu durumda takılıp kalmak mı gerekir.

Tabi ki hayır. Siz ne olursa olsun ileriyi düşünmeye ve ileriyi hedeflemeye çalışınız. Birileri mutlu olsun diye veya sizi takdir edersin diye onlara uymak zorunda değilsiniz. Çünkü ne yapsanız da onları doyurmanız mümkün değil. Kısaca bugün içinizdeki büyük gücün farkında olun ve bu gücü ne olursa olsun ayakta tutmaya çalışın. Saat 20:09-Cuma 01:57saatleri arasında Ay boşlukta olacağından sakin bir gece geçirmek adına öncelikle negatif kişilerden uzak durunuz. İlginizi çekebilecek size hoş anlar yaşatan neler varsa bunları gözden geçirin ve en azından birkaçını uygulamaya çalışın. Belki müzik dinlemek veya başucu kitabı satın almak, loş bir ışık altında müzik dinlemek gece için önerebileceklerim arasında yer alıyor.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #206
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Cuma , 15.08.2008


Sevgili Kovalar bu gece yarısı itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu enerji kimlik duygunuz üzerinde hakim olarak, sizin daha özgür bir şekilde hareket etmenizi sağlayabilir. Etrafınızdaki dünya ve iletişimde bulunduğunuz insanlar üzerinde imajınızı güçlü kılan bu etki sayesinde ne olursa olsun mantıklı düşünmek ve hareket etmek durumundasınız. Tabi ki bazı durumlar henüz netleşmediği için kendinizi kapana kısılmış gibi hissetmeniz doğaldır. Tam olarak yaşamınızla alakalı hangi yönde karar vermek gerektiğini bilemiyor da olabilirsiniz. Yaşadığınız düş kırıklıkları kendinize duyduğunuz güveni sarsmış olabilir. Hatta neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemez halde de olabilirsiniz. Bir kere şunu belirteyim ki, bütün bunlar gayet doğal. Şu ara hüküm süren etkiler altında neredeyse tüm burçlar yaşamları konusunda tam olarak ne yapacaklarını bilemez haldeler. O yüzden öncelikle sakin olmaya çalışmalısınız. Bunun son derece önemli olduğunu biliniz.

İkinci konu ise, ilişkinizle alakalı durumları kapsıyor. Kimileriniz bu enerji nedeniyle son günlerde partnerleri tarafından baskı altında tutuluyor olabilirler bazılarınız ise, yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle beraberlik konusunda karmaşık bir durum içinde olabilirler. Hangi durumda olursanız olun, karşınızdaki insan nasıl davranıyorsa davransın, siz öncelikle kendinize güven duymak zorundasınız. Yaşamınızı ilgilendiren konularda karmaşık durumların önüne geçebilmenin yolu, hayatınızın iplerini ele alarak, doğru hedefler belirlemek ve kendinizi kandırmadan, eksiklerinizin farkında olarak ilişkinizle ilgili gerçekçi düşünmektir. Sağlıklı bir beraberliğin ön koşulunun, dengeli bir paylaşımdan geçtiğini unutmadan hareket etmek gerekiyor. Yoksa her iki taraf da bu ilişkide epey bir sıkıntı çekebilir. Bugün sakince bir düşünmelisiniz. Detayları gözden geçirmeli ve sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket etmeye çalışmalısınız.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #207
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
16.08.2008


Bu gün ve yarın Ay burcunuzda. Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız olasıdır. Bunu yaptığınız takdirde fedakarlıklarınızın boşa gitmediğini de göreceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun bu değişmez. Çok istediğiniz ve bir türlü gerçekleştiremediğiniz bazı şeyler için beklenmedik destekler görmeniz olasıdır. Bugün dikkat etmeniz gereken tekşey ani kararlar almaktan, son dakikada karar değişikliği göstermekten ve hiç bir konuda, herşeyi tam olarak anlamadan konuşmaktan kaçınmaktır.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #208
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Cumartesi , 16.08.2008


Sevgili Kovalar bugün burcunuz üzerinde, saat 21:16 itibariyle meydana gelecek Ay tutulması(Dolunay) hakkında bilgi vermeden önce geçtiğimiz 1 Ağustos tarihinde meydana gelen Güneş tutulmasıyla ilgili bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Çünkü bugünkü dolunay, o günkü tutulmanın tetiklediği konuları kavrayabilmek açısından da önem taşıyor. Hatırlarsanız Güneş tutulmasıyla ilgili sizlere bilgi verirken özellikle beraberlik konusunda bazı değişimlerin işareti olabileceğinden söz etmiş, hayatınıza girebilecek yeni bir kişi sayesinde kendinizle barışmanızı, yüzleşmenizi ve olgunlaşmanızı sağlayacağı gibi ilişkisi olanlar için de beraberlikleri adına bir değişimin işareti olabilir demiştim. Bu değişim her ikiniz için bireysel kimliklerinizi ilişkiniz içinde tam olarak oturtmanızı ve ileriye yol alırken eksiklerinizi de birlikte tamamlamanızı sağlayıcı olarak dikkat çekiyordu.

Bugün meydana gelecek dolunay enerjisi ise dış dünyadaki kimliğiniz ve yaşamınızla alakalı mevzularda alabileceğiniz yeni kararların göstergesi olarak önem taşıyor. Bu etki altında gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz son derece önemli. Öncelikle davranışlarınızdaki netlik, yeni girişimlerde bulunurken dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışmanız gayet yararlı. Yaşam yolunda iradenize sahip çıkarak, kimlik duygunuzu dış dünyada tutarlı bir şekilde ifade etmek adına mantıklı olmak durumundasınız. Duygularınızın sizi esir altına alarak felç etmesine izin vermemeli, güven duygunuzu ayakta tutmaya çalışmalı, korkularınızdan arınarak özgüvenli bir şekilde hareket etmeniz lazım. Amaçsız bir halde, gerginlik içinde, ne yaptığınızı bilmez bir vaziyette kararlar almaya çalışmak yanlış olabilir. Öncelikle dış dünyadan kendinizi soyutlamadan, başkalarıyla ortak paylaşımlarda bulunmaya devam etmelisiniz. Bugünlerde ne durumda olursanız olun, insanlara karşı katı, agresif ve bencil tavırlar içinde olmayınız. Gerektiği zamanlarda esneklik göstererek anlaşmaya gönüllü olduğunuzu ifade edebilmelisiniz. Böylece dolunayın sert etkilerinden korunabilir, güçlü bir şekilde hayata karşı durabilirsiniz.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #209
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazar , 17.08.2008


Sevgili Kovalar bugün, parasal konularda veya sizi rahatsız eden durumlar karşısında rahat tavırlar gösterebilirsiniz. Dışa karşı bu ruh hali işinize yarayabilir. İnsanlar sizin keyifli olduğunuzu düşünebilirler. Sezgisel ruh halinizle çevrenizdeki insanların duygularını, düşüncelerini kolaylıkla algıladığınız için size zararı olabilecek kişileri kendinizden uzak tutabilirsiniz. Bugünkü etkilerin bir anlamı da, duygusal konularda ikilem içinde kalmanızdır. Tam olarak karar vermeniz zordur veya sizi kararsızlığa sürükleyen korkularınız vardır. Bu yüzden

Gün içinde sizi etkileyecek diğer bir enerji ise kazanç konusundaki belirsizliklerin hala devam ediyor oluşudur. Siz kendinizi ifade etmeye çalışırken, sizin dışınızdaki herşey olaya dahil olabilir. Kendinizi tam olarak göstermeniz mümkün olmadığı gibi, geri planda kalmak zorunda olduğunuzu da düşünebilirsiniz. Bu ilişkiniz veya içinden çıkamadığınız herhangi bir şey olabilir. Bu durumda öncelikle, ne fazla iyimser düşünerek sanki bir şey yokmuş gibi davranmak ne de çok karamsar bir tablo çizerek kendinizi güçsüz hissetmektir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #210
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazartesi , 18.08.2008


Sevgili Kovalar bugün, maddi ve manevi kazanımlarınız konusunda son derece duygusal ve hassa etkiler altındasınız. Kendinizi güvende hissetmek için, sahip olduğunuz tüm değerlerinize sıkı sıkıya sarılabilirsiniz. Derin hisler içinde karşınızdaki kişinin, sizin hakkınızda ne düşündüğüne fazlasıyla önem verebilir, ilgi görmediğiniz taktirde keyifsizlik duyabilirsiniz. dikkat etmeniz gereken konu, kendinize olan güven duygunuzu kesinlikle ayakta tutmaktır. Yani sizin mutluluğunuz, başka bir kişinin tekelinde olmamalıdır. Unutmayalım ki bir kova, her zaman özgür yaklaşımlar içinde olmaya çalışmalıdır. Özellikle bu konuya gün içinde dikkat etmenizi öneriyorum.

Günlük enerjinin bir diğer yansıması ise, ortak paylaşımlar içinde olduğunuz insanlarla aranızdaki ilişkide ön yargısız davranmak size faydalar sağlayıcıdır. Bugün, düzenlenmesi veya düzeltilmesi sizin elinizde olmayan maddi ve manevi konular nedeniyle kendinizi lütfen üzmeyiniz. Maddi açıdan güvende olmak için öncelikle sorumlu olduğunuz ödemelerinizi ön plana alınız, daha sonrasında ise diğer ihtiyaçlarınızı karşılamaya önem veriniz. Ayrıca iyi bir bütçe planlamasında bulunabilmeniz için, mesleğinizle alakalı sorunlarınızı abartılı bir şekilde ele almamalı, çıkarlarınızı geleceğinizi düşünerek korumaya çalışmalısınız. Yani şu aralar köprüyü geçene kadar etrafınızdaki insanlarla iyi geçinmeye çalışmanız son derece önemlidir.

alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar