Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 20

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.671 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2008       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi

20.07.2008
Sponsorlu Bağlantılar

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)


kova
Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyorsunuz. Güçlü dostlarınızın yardımıyla, arzuladığınız ortamlarda bulunma fırsatı yakalayacaksınız. Çabuk bıkma huyunuz sorun yaratabilir

alıntıdır...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2008       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
21 Temmuz 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor. Yaşamı çok seveceksiniz. Sevdiğiniz varsa uyum içinde olacak ve birlikte mutluluğa gideceksiniz. Sevdiğiniz yoksa bir davette biriyle tanışacaksınız. Bu anlamlı bir ilişki olacak. Midenize dikkat. Abur cubur yemeyin.



*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #193
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin. Karşınıza hoş biri çıkacak. Onunla ani ve ateşli bir ilişki olabilir. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın.

*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #194
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp sevdiğinizle tartışmayın. Nasıl olsa herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Böbreklerinize dikkat.


*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008 - Bugün
Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #197
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
09.08.2008

Süper bir haftasonu geçirmek sizin elinizde. Eğlenceli arkadaşlarınızla birlikte olmayı tercih etmeli ve ağır sorumluluklardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Böylece haftanın stresinden, yorgunluğundan kurtulup, yeni haftaya da tazelenmiş şekilde başlayabilirsiniz.
İçinizin kıpır kıpır olduğu bir devrede olduğunuz doğru. Duygusal yaşantınızda harekete ve tazelenmeye ihtiyaç hissediyorsunuz. Öyleyse, bir şeyler yapmaya başlamalısınız hemen.


alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #198
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazar , 10.08.2008



Sevgili Kovalar pazar gününe Yay burcunda ilerleyen Ay enerjisiyle adım atmaktasınız. Bu enerji özgürlük ihtiyacınızın yoğunlaşması anlamına geleceğinden üzerinizde denetimi olan ve bu yüzden de hareket etmekte zorlandığınız her konuda zincirlerinizi koparma isteğiniz anlamına gelebilir. Ayrıca bu enerji, bazı durumlar yolunda gitmediği veya isteminiz dışında geliştiğinde inancınızın yükselerek size ışık olmasını da sağlayıcıdır. Gezgin ruhunuzu canlandıran, keşif isteğinizi yükselten ve sıra dışı özelliklerinizi dış dünyaya sunmanızı sağlayan bu etki altında, hoş sohbet ve neşeli bir şekilde etrafınızla ilişkide bulunabilir, bilginiz olan konuları insanlara sunmaya çalışabilirsiniz. Bilge ve felsefik bir yanınız varsa bu etki altında, çevrenizde bulunan ve zor durumda olan insanlara yardım edebilir ve onları moral olarak güçlendirebilirsiniz.

Günün bir başka önemli özelliği de, Venüs gezegeninin ardından iletişim ve haberleşmenin astrolojik temsilcisi Merkürün Başak burcunda başlayan seyridir. Hatırlarsanız Venüsün olabilecek yansımalarından birkaç gün önce size söz etmiştim. İlişkiler konusunda ince eleyip sık dokumanızı sağlayan Venüs, Merkürün bu olumlu enerjisiyle birleştiğinde, daha mantıklı düşünmeniz ve hareket etmeniz adına sizi destekleyebilir. Çünkü Venüs başak burcunda zayıf bir enerjidir fakat Merkürün dispozitörlüğü sayesinde akıl gücünün her türlü sorunun aşılmasında etkili olacağını göstermektedir. Şimdi bütün bunları birleştirdiğimizde ortaya çıkan sonuç, duygusal ve ruhsal anlamda güvenliğinizi tekrar gözden geçirmeniz, çıkarlarınızı daha sağlam temeller üzerine oturtmanız, kuruntulara kapılmadan, dağılmadan iyi bir planlamada bulunarak sorunları çözebilmenizdir. Belirsizliklerin devam ettiği mevzularda da, olayları iki farklı açıdan görmeye çalışmanız süreç içindeki bazı durumların önüne geçmenizde faydalı olabilir. Şimdi hayat sizden, hassasiyet yerine sorumluluklarınızın bilincinde olarak ayarlamalarda bulunmanızı istemektedir.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #199
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
11.08.2008

Bugün çevreniz çok kalabalık olmasına rağmen sır bir görünüm sergiliyorsunuz. İsteklerinizin anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Yapmanız gereken çok iş var ve siz zaman problemleri yaşıyorsunuz. Duygusal konularda ketum davranmayı tercih edebilirsiniz. Fakat bugün,içsel sevinciniz oldukça yüksek gelişiyor.


alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - Pazartesi , 11.08.2008



Sevgili Kovalar bugün, işinizle ilgili meselelerde birlikte çalıştığınız insanlar veya sizden güçlü kişilerin beklentileri o denli fazladır ki, bütün bunları elinizin tersiyle iterek kendinizce yaşamak ve özgür olarak kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Özgürce yaşamak dürtünüzün en yoğun olduğu alan ise aşktır. İfade gücünüz ve iyimserliğinizle, yaşamın keyifli yanlarını hissetmek ve kendinize en azından bu yolla bir çıkış yaratmak isteğiniz fazlalaşabilir.

Gün içindeki bir diğer enerjiniz ise, aşk konusunda etkilenmeye açık oluşunuz ve romantik, sevgi dolu bir partnere daha fazla ihtiyaç duymanızı sağlayabilir. Tartışmalardan uzak, biraz olsun ferahlamak ve kendinizi rahat hissetmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi, şu anki sorunlu ilişkinizden uzak tutarak, farklı arayışlara itebilir. Tavırlarınızdaki çocuksu ifade, coşkunluk ve neşe, çevrenizle aranızdaki iletişimi güçlendirecektir. Sizinle birlikte olan kişiler bu halinizden oldukça etkilenebilirler. Bu durumun yaratacağı moral gücüne oldukça ihtiyacınız var.


alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar