Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 133

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 385.124 Cevap: 1.933
Annabeth - avatarı
Annabeth
Ziyaretçi
27 Ekim 2012       Mesaj #1321
Annabeth - avatarı
Ziyaretçi
Balık Günlük Burç Yorumu 27 Ekim 2012
Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyaloğunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Küsmeyin ve kırılmayın. Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. Sevdiğiniz bir kimseyle görüşmek için de bir yolculuk yapmanız olasıdır. Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Annabeth - avatarı
Annabeth
Ziyaretçi
28 Ekim 2012       Mesaj #1322
Annabeth - avatarı
Ziyaretçi
Balık Günlük Burç Yorumu 28 Ekim 2012
İyimserliğiniz ve acıma hislerinizin artması iyi niyetinizi suistimal edebilecek kimselerin de yanınıza yaklaşmalarına neden olabilir.Aslında bulunduğunuz ortamdan ve mekandan hoşnut değilsiniz. Buna karşın kendinize bile bu yönünüzü söylemek istemiyorsunuz. Daha geniş ve yapıcı bir çevre düşlüyor ama harekete geçmek için yerinizden bile kıpırdamıyorsunuz. Sizi engelleyen şeylerden birisi kendinizin yarattığı olumsuz düşünce formları ve isteksizlik.
Sponsorlu Bağlantılar
ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
28 Ekim 2012       Mesaj #1323
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
Balık Burcunun Önemli Özellikleri
Duygusallık, balık burcunun özellikleri arasındadır. Onların bu duygusal yapıları, hayatlarının her alanında kendisini gösterir. Duygusal duyarlılıklı bu denli gelişmiş olunca, sanatsal alandaki kabiliyetler de, balık burcunun özellikleri arasında otomatikman yerini alır. Bu sebeple, ünlü pek çok sanatçı da, balık burcunun mensubiyetindedir. Balık burcu olanların bu özelliği sonucu, biraz narin ve kırılgan bir yapı ortaya çıkar. Bu yapı da, balıkların alınganlıklarını artıran bir özelliktedir. Balık burçları, çabucak çevrelerinin etkisinde kalabilirler. Bu durum, biraz da, kimseyi kırmamak isteklerinden kaynaklanır. Gerek iş hayatında, gerekse sosyal alanda başarılı olmaları için motivasyona ihtiyaç duyarlar. Zira kırılgan yapıları, heveslerinin çabuk kırılmasına neden olur.

Güçlü sezgiler, balık burcunun özellikleri arasındadır. İyi veya kötü her şeyi önceden sezebilecek bir yapıya sahiptirler. Meraklı bir yapıları da vardır. Kolay öğrenip kavrayabilecek zekaya sahiptirler. Bu da, balıkların pek çok konuda bilgili olmaları sonucunu doğurur. Hatalardan ders çıkarmak, balık burcunun özellikleri arasında değildir ne yazık ki. Zeki ve becerikli oldukları halde, pek çok kere aynı hatayı tekrarlayarak, çevrelerindekileri şaşırtırlar. Belki de balık burcunun özellikleri arasında bu durumu bir zaaf olarak değerlendirebiliriz. Balık burcu olanlar, havai tabiatlı burçlar olan, ikizler burcu, terazi burcu veya kova burcu kadar esnek değildirler. Onlar kadar kolaylıkla alışkanlıklarından vaz geçemez, her ortama onlar kadar rahat adapte olamazlar. Alışkanlıklarını bir anda değiştirmeyi getirecek eylemlerden haz etmezler.

Balık burcu olanlar genellikle neşeli ve eğlenceli insanlardır. Onlarla aynı ortamı paylaşmak ta keyiflidir. Ne var ki, karamsarlık ta balık burcunun özellikleri arasındadır. Bu özellikleri onların neşesini kolayca kaçırabilecek özelliktedir. Bu türlü durumlarda balıklarla olan münasebet sıkıcı bir hal alır. Balık burçlarının duygusal ve mantıksal dengeyi kuramadıkça, karamsarlıktan kurtulmaları da zorlaşır.

Balık Burcunun Sezgisel Özellikleri
Kendisine olan azami güven, balık burcunun özellikleri arasındadır. Bu güvenin en önemli sebebi, balık burcunun özellikleri arasındaki, sezgi gücüdür. Balık burcu olanlar, menfaatin nerede başladığını, zararın nereden çıkacağını sezme konusunda son derece ustadırlar. Bu özellik, onların doğuştan gelen ve başarılarının ardındaki en önemli sebeptir. Bu burçlar edindikleri menfaatleri paylaşabilecek erdeme, sahiptirler. Kendileri yükseldikçe, çevrelerinin de bundan istifade etmelerine izin verirler. Ne var ki, düşüşe geçtiklerinde de, çevrelerindekilerin de zararına neden olabilirler.

Balık burcunun sezgisel özellikleri, hayatlarının her noktasında yardımcı roldedir. Edindikleri pek çok faydada, bu özelliklerinin büyük payı vardır. Ne var ki bazı balıklar, sezgileri ile mantıklarının çekişmesi arasında kalıp, bu özelliklerini etkin biçimde kullanamazlar. Bu sınıfa giren balık burçları, sezgilerine güvenemezler. Yanlış hissettikleri konusunda endişeye kapılıp, yanlış seçe

Balık Burcunun Mesleki Özellikleri
Değişken bir yapı balık burcunun özellikleri arasındadır. Balık burçlarında ruhsal be bedensel bedensel bütünlük vardır. Bu sebeple duygusal ve düşünsel ikileme meyillidirler. Bu da balıkların karar vermekte güçlük yaşamasına neden olur. Mesleki kararsızlık ta bunlardan biridir. balık burcu olanlar hangi mesleği yapacakları konusunda biraz güç karar verirler. Sanatsal ve duygusal yönleri çok gelişmiş olan balıklar, kendi tabiatlarına uygun bir meslekte huzur bulabilirler ancak.

İyimser yaklaşımlar, balık burcunun özellikleri arasında çok dikkat çeker. Bu durum iş hayatlarına da yansır. Mesleki yaşamlarında da onları gerçeğe pek fazla uymayan, hayalperest yaklaşımlar içerisinde görmek şaşırtıcı değildir. Meslek hayatları en fazla tatlı rekabetlerle geçer. İhtiraslı değildirler. Para peşinde koşmak, kazanma hırsı gibi şeyler, asla balık burcunun özellikleri arasında değildir. Onlar, huzurlu bir iş ortamı ve kendilerine yetecek kadar bir kazancı yeterli bulurlar.
Annabeth - avatarı
Annabeth
Ziyaretçi
29 Ekim 2012       Mesaj #1324
Annabeth - avatarı
Ziyaretçi
Balık Günlük Burç Yorumu 29 Ekim 2012
Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir. Özellikle de anneniz veya eşiniz ya da kız kardeşiniz ile. Beklenmedik gelişmeler ve davranışlarınızdaki olumlu değişiklikler eski güncelliğinizi korumanızı sağlayacaktır. Olayların dengesini kurmakta biraz zorlanabilirsiniz ama genelde başarılı ve verimli bir dönem geçireceksiniz. Duygusal yönünüz yeniden canlanıyor, çevrenizdeki insanlarla rahat ve uyumlu ilişkiler oldukça heyecanlı maceralar yaşamanıza neden olacaktır.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
30 Ekim 2012       Mesaj #1325
sade - avatarı
VIP hazan
30 Ekim 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Eğer siz bir erkekseniz, bir kadına karşı duyduğunuz ilgi ve yakınlığın tutku haline gelerek sizi zorlaması olasıdır.Aşırı şekilde üzerine düşerek bezdirebilirsiniz. Bütün bunlar sizi daha fazla bunalıma sokabilir. Kadınlara birşey yok. Önünüzde çok önemli üç gün var. Amaçlarınıza yönelin. İhmal ettiğiniz konuları ele alıp, hepsinde gerekli düzeltmeleri yapmanıza uygun bir gündesiniz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
31 Ekim 2012       Mesaj #1326
sade - avatarı
VIP hazan
31 Ekim 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu


ev ortamında fazla kalmamanız daha iyi olabilir. Evde sıkıcı durumlar olabilir. Sizi uzun zamandan beri aramayan birisinin ortaya çıkması ve güzel gelişmeler olması mümkündür. Öte yandan insanların sizi zor reddedebilecekleri bir dönemdesi


sade - avatarı
sade
VIP hazan
1 Kasım 2012       Mesaj #1327
sade - avatarı
VIP hazan
1 Kasım 2012
Sorunu ikimiz de biliyoruz. Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir. Fakat bu geçici bir olay ve herşey düzelecek, olaylar istediğiniz doğrultuda gelişme gösterecek. Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var. Alışverişlerde ve her türlü haberleşmelerde dikkatli olmanız gerekiyor. Süregelen bir duygusal ilişki içindeyseniz bu gün tatsızlik yaşayabilirsiniz Duygusal ilişkiler haricinde bu gün son derece dikkatli ve çevrenizdekilere karşı uyumlu olabileceğiniz bir dönemdesiniz. İş yerinizde tüm gözler ve olumsuz tepkiler sizin üzerinize çevrilmiş durumda. Gezmek, eğlenmek ama bu arada da iş yapmak istiyorsunuz.
Son düzenleyen Efulim; 1 Kasım 2012 13:00 Sebep: Açık link.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
2 Kasım 2012       Mesaj #1328
sade - avatarı
VIP hazan
2 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu


Daha ciddi konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz. kardeşleriniz ile aranız açıksa bu gün ilişkilerinizi düzenleyebilir ve kalıcı barış yapabilirsiniz. Bu gelişmelerin dışında kişisel istekleriniz artabilir. Örneğin sefahat ve rahatlık isteğiniz yoğunluk kazanacak. Harcamalarınızda da artış görüluyor. Hoş eşyalar alabilirsiniz. Bu dönemde bireysel ilişkileriniz önem taşıyacaktır.


_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
3 Kasım 2012       Mesaj #1329
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
03.11.2012 Cumartesi 12:00

Bugün şansınızın arttığı, hayattan zevk aldığınız bir günde bulunacaksınız. Konserler, davetler, küçük eğlencelerle için oldukça keyifli zamanlar geçirmeniz mümkündür. Çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler de olabilir. Kardeşiniz veya genç biriyle aynı zevkleri paylaşabilirsiniz. Spor yapmak, sanatsal işlerle uğraşmak, hobilerinizi sergilemek için iyi bir gündesiniz.

Kaynak:
sade - avatarı
sade
VIP hazan
4 Kasım 2012       Mesaj #1330
sade - avatarı
VIP hazan
4 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu -

Günlük yaşamın bu kadar yorucu bir hale gelmesi gerilim yaşamanıza neden olabilir. Tüm bunları bir araya getirmekde güçlük çekebilirsiniz. Ticaret ile uğraşıyorsanız hatta bir çalışan olsanız dahi ticari ilişkiler için iyi bir dönemde olduğunuzu hatırlatırız. yine ortağınız varsa bu dönemde ilişkilerinizi tazeleyebilir ve yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz. İş ve ev hayatınızdaki sorunlar sizi fazlasıyla sıkmasına rağmen çözümlemek için tüm enerjinizi sarfedeceksiniz.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar