Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 135

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 386.932 Cevap: 1.933
sade - avatarı
sade
VIP hazan
12 Kasım 2012       Mesaj #1341
sade - avatarı
VIP hazan

balik 50 BALIK

Sponsorlu Bağlantılar
BALIK burcu 12 Kasım 2012 yorumu
Gökyüzü, iş hayatınızda eleştirilere maruz kalarak kendinizi kötü hissetmenize sebep olacak kişilere işaret etmekte. Bugün mümkün olduğunca sezgilerinizle ilerlemeli ve haksız eleştirilere karşı kibarlığınızı bozmadan kararlı bir tarzda tepkinizi vermelisiniz. Özel yaşamınızdaki ailenizi kapsayan konularda, bireysel düşünerek, bencilce davranışlar sergileyebilir ve aile bireylerinin tepkisini çekebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Akışa teslim olmanın verdiği huzurla kontrolü ele aldım. Daha sakin ve kararlıyım. Her şey en yüce hayrıma olması gerektiği gibi gelişiyor. Bunun sonucunda ben ve sevdiklerim incinmeden, kırılmadan, haksızlığa uğramadan olumlu sonuçlarla karşılaşacak ve yeniden yapılanmanın keyfini çıkaracağız.



sade - avatarı
sade
VIP hazan
13 Kasım 2012       Mesaj #1342
sade - avatarı
VIP hazan
BALIK burcu 13 Kasım 2012 yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili Balıklar yeni gün, karmik noktalar olan Ay düğümlerinin, Mars ile yaptığı görünümlerin önemine işaret ediyor. Kuzey düğüm(geliştirmemiz) Güney düğüm(kurtulmamız)gereken yönlerin, alanın işaretçisidir. Demek oluyor ki bugün, iç dünyanızda eskiye takılı kalarak, geçmişte yaşanan hayatın sizde yarattığı izlerin etkisi altında kalarak kendi kendinize gerilim yüklenebilirsiniz. Sanki bir daha mutlu olmayacak, ailevi sorunlar yaşayacak, güvensiz ve yalnız kalacakmış gibi hayata havlu atmaya kalkabilirsiniz. İç dünyanıza gömülerek, mücadelede kaçarak, kaybettim diyerek bir yere varamayız.

Tabii ki hayat bazen zorlayacak, bazen yoracak, bazen de pes ettirmeye çalışacak. Peki biz ne yapmalıyız? Tam tersine önümüzde bir yaşam var ve gerek mesleki konularda ve gerekse toplum içinde kendimize bir yer edinmek için var gücümüzle çabalamalıyız. Bize yakışan budur. Korku-umutsuzluk yaratır. Umutsuzluk ise cesaretimizi kırarak bizi aynı noktaya hapseder. Oysaki savaşmalıyız, bir daha bir daha diyerek kendimize yeni yollar keşfetmeliyiz. Yeniden ayağa kalkarak hayatımıza yön vermeliyiz. Her şeye rağmen hayat güzeldir dostlarım.kadinca.net


sade - avatarı
sade
VIP hazan
14 Kasım 2012       Mesaj #1343
sade - avatarı
VIP hazan
14 Kasım 2012 Balık Burcu Yorumu
Eğer yalnızsanız, önünüze bir fırsat çıkabilir. Ancak karşılaşacağınız kişiyle duygusal bir ilişkiye girip girmeme konusunda aceleci davranmayın. Bir takım ödünler vermeden önce onu iyi tanıyın. Profesyonel yaşamınızda gününüz, duygusal dünyanızdaki kadar olumlu geçmeyebilir. Aileniz ya da akrabalarınızla biraz daha ilgi gösterip onlara zaman ayırabilirseniz, iç huzuru da yakalayabilirsiniz. Böylece çevredeki insanların dedikodu yapmasını da engellemiş olursunuz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
15 Kasım 2012       Mesaj #1344
sade - avatarı
VIP hazan

15 Kasım 2012 Balık Burcu Yorumu
Bugün sizin için keyifli ve güzel bir gün olabilir fakat yeterince dinlendirici olmasını sağlamak sizin tercihlerinize bağlı. Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar kendinizi gerçekten iyi hissetmenizi sağlayacaktır Duygusal ilişkileriniz bugün herhangi bir yeniliğe ya da değişikliğe açık değil. Oldukça normal fakat tabii kötü de değil. Birlikte olduğunuz kimseyle beraber yapacağınız şeyler sizi motive edebilir ancak onun durumunu da hesaba katmalı ve bitkin olduğu anlarda yürüyüş ve benzeri aktiviteler için ona da ısrar etmemelisiniz


sade - avatarı
sade
VIP hazan
16 Kasım 2012       Mesaj #1345
sade - avatarı
VIP hazan
Burcunuzun yorumu : 16 Kasım 2012 Cuma

Pek çok konuda yakınlarınız sizden daha kesin tavırlar bekliyorlar ama yaradılışınızda sakinlik ve olayları soğukkanlı olarak düşünmek olduğu için kesin karalardan kaçıyorsunuz ve olayların sonunu bekliyorsunuz. Bu yüzden de pek çok fırsatı kaçırıyorsunuz. Aşk Yaşamı : Duygusal hayatınızda sizi sıkacak gelişmeler var. Siz ne kadar sorunsuz bir yaşam isteseniz de adeta sorunlar sizi gelip buluyor. Partnerinizin atak tavırları ani kararları ile sizin sakin mizacınız çatışıyor. Bu yüzden aranızda sorunlar yaşanıyor ama her ikinizde birlikteliğinizi bozma cesaretini bulamıyorsunuz. İş Yaşamı : İş yaşamınızdaki hareketlilik özel yaşamınızı dengeliyor. İşinizde enerji yüklüsünüz ve zihinsel faaliyetleriniz oldukça yüksek. Hiç bir detayı kaçırmadan yaptığınız işin üzerine saatlerce duruyorsunuz. Para Durumu : Parasal bakımdan büyük beklentiler içerisindesiniz. Bu yüzden küçük harcamalardan kaçınıp büyük masraflara hazırlıklı olmaya çalışıyorsunuz. Dikkat: Ailevi sorunlarda daha kararlı olmalısınız ve koyduğunuz kuralları esnetmemelisiniz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
17 Kasım 2012       Mesaj #1346
sade - avatarı
VIP hazan
17 Kasım 2012 Balık Burcu Yorumu
Elinizdeki gücü kötüye kullanma ve insanlar üzerindeki kredinizi sarsma eğilimlerindesiniz. İşler sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir. Eğer zamanında çark edebilirseniz eski duruma dönmeniz olasıdır. Duygusal ilişkilerle ilgili kalp kırıklıkları ve gözyaşı olabilir. Çevrenizde çok fazla olumsuz etki var ve bunlar her alanda sizi etkiliyorlar. İş konularında başarılı olabilirsiniz fakat bu gölgede kalabilir. İş yerinizde bir anlaşmazlık olması olasıdır.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
17 Kasım 2012       Mesaj #1347
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
18 Kasım 2012 Balık Burcu Yorumu
Çevrenizden bazı tahrikler gelebilir fakat siz bunlara aldırmayarak bir olgunluk örneği sergileyeceksiniz. Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir. Onun gerçekten zor durumda olduğunu kabul etmelisiniz.Çalışan ve bekar bir kadınsanız bugün, son zamanlarda gelişen bir ilişkinizle ilgili üzüntü yaşayabilirsiniz. Herşeyin ters gittiğini düşünebilirsiniz. Aslında çevreye farkında siz olmadan olumsuzluk yayıyor olabilirsiniz.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
18 Kasım 2012       Mesaj #1348
sade - avatarı
VIP hazan
19 Kasım 2012 Balık Burcu Yorumu
İş ve eğlenceyi karıştırma meylindesiniz halbuki iş yerinizde çok ciddi olmanız gerekiyor. Hakketmediğiniz bir tenkitle karşılaşmak sizi üzebilir. Şimdilik tepki vermemelisiniz. İşinizi şansa bırakma meylindesiniz. Çevreden gelen uyarıları da dikkate alarak davranırsanız daha başarılı olursunuz. Hesapta olmayan şeyler birden bire aşırı yoğunlaşmanıza ve hiçbir şeye yetişememenize sebep olabilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
19 Kasım 2012       Mesaj #1349
sade - avatarı
VIP hazan
20 Kasım 2012 Balık Burcu Yorumu
Bugün önemli kararlar vermek açısından oldukça önemli bir gün olabilir. Geri dönülmez yollara girebilirsiniz. Yarım kalmış ve bir türlü sonuçlanamamış bir işinizle ilgili bir gelişme kaydediyorsunuz. Sadece sizi rahatlatacak önemli bir gelişme olacak. Sabırlı olmanız gerekiyor. Geleceğe dönük girişimleriniz nedeniyle para sıkıntısı çekiyorsunuz .


sade - avatarı
sade
VIP hazan
21 Kasım 2012       Mesaj #1350
sade - avatarı
VIP hazan
21 Kasım 2012 Balık Burcu Yorumu
Olumlu koşullar altındasınız. Uzun vadeli planlar ve ümitler içindesiniz. Bu alanda sizi karamsar kılan konuları artık aşıyorsunuz. Başka kişi ya da gruplarla olan paylaşımlar gününüze hareket katabilir. Son derece faydalı olabilecek takım çalışmaları da dikkat çekiyor. Bugünlerde sosyal olanaklarınızda bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar