Henüz 14 yaşındayım ve hırsızlık yaptım. Aslında yapmak istemedim, şeytana uydum. Bu nedenle vicdanım çok rahatsız. Çok pişman olup kesinlikle bir daha hırsızlık yapmayacağıma dair tevbe ettim. Rabbim beni affetmiş midir?
14 yaşındayım hırsızlık yaptım, vicdanen rahat değilim ne yapmalıyım?
annem gormustu o gun veli toplantısıvardı ama bda yapma dedi.Yani ailem hırsız olduğumu bilmiyor.Zaten o hırsızlık değil eğlenceydi
.
) simdi hemen bu pc yi actım ve bu yazıları yazdım...Sizce babamın guvenini nasıl kazanırım?Babam cok sinirli bi insandır nası bida bne konuşcak nası yuzune bakcam sizce? bunun bi yontemi varmısdır? bida yapmıcam dememe ve ozurlaerıme inanmıyo Bunun duası varmıdır arkadaşlar??? Lutfewn yardım edin cok kotu durumdayım gorduğunuz gibi
(((
Haayatımda bir deFa Hırsızlıga kalkısdım ondada Tövbe Ettim çok zor durumdaydım paraya ihtiyacım Vardı Yoksa Annemin İlaçlarını Alamaycakdım İştende Kovulmuştum.Cebimde Sıgra alcak PAram Bile Yokdu BEş kurrusuz Dolasıyordum.Ne yaptıysam olmadı İlaç PArasını ÇıkaRamadım.10 Lıra Biliktirdim Ama Ssk Yokdu Bağkur yokdu. SadecE İlaçlaR 140 Lra tutuyordu 130 LRa bulmam lazımdıı :s Ve ÖYle Bİrini Dolandırdımki Babamın Bütün Miras varlığını Elinden Alan Babamı Kahırdan ÖlDüren KişiYi dolandırdım.onun Yediği PArlaR BiziMdi.Ve helalDi
Ben Gerekdİği KAdaR aldım 130 LRa Sadece Ve Sonra Düşündüm Acaba Günahmi Ettim Sizce
En yakın zamanda Cvp Beklıyorum Sayqılrımla...

| 6 Nisan 2015 / şahin Soru-Cevap |
| 13 Ocak 2015 / asakura1833 Cevaplanmış |
| 3 Temmuz 2011 / Misafir Soru-Cevap |
| 7 Haziran 2012 / Misafir Soru-Cevap |
| Kapat Saat: 00:24 Hoş Geldiniz Ziyaretçi