Ziyaretçi
Dolandırıldım ne yapmalıyım, dolandırıcılığa karşı nereye başvurulmalıdır?
Arkadaşlar ben yüzünü görmediğim sadece telefonla görüştüğüm bir kişiden elektronik cihaz aldım. Cihaz sorunlu çıktı aradım belirttim. "Sen cihazı kargo ile bize gönder, biz paranı sana geri gönderelim." dediler. 2 hafta oldu ama çıt yok. Arıyorum telefona hep sekreter çıkıyor. Cevap veren yok. Şuna kanaat getirdim ki dolandırıldım. Hakkımı almak için ne yapmam lazım?
Arkadaşlar ben yüzünü görmediğim sadece telefonla görüştüğüm bir kişiden elektronik cihaz aldım. Cihaz sorunlu çıktı aradım belirttim. "Sen cihazı kargo ile bize gönder, biz paranı sana geri gönderelim." dediler. 2 hafta oldu ama çıt yok. Arıyorum telefona hep sekreter çıkıyor. Cevap veren yok. Şuna kanaat getirdim ki dolandırıldım. Hakkımı almak için ne yapmam lazım?
Öncelikle elektronik cihazların genel olarak bir garanti belgesi, süresi olur ve bu süre içinde herhangi bir sorun çıktığında bakımları ücretsiz yapılır.Size bu şekilde bir öneride bulunulmadığı gibi ücretin geri iade edileceği söylenmiş ve geri dönüş yapılmamış.Dolandırıldığınıza dair bir dilekçe yazıp bulunduğunuz il ya da ilçedeki adliye kurumuna başvurabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen nötrino; 13 Ağustos 2013 14:34