Arama

Yurtdışında uzun süreli vize nasıl yapabilirim?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Nisan 2018 Gösterim: 1.113 Cevap: 1
Avatarı yok
Nazlı kolsuz
Yasaklı
22 Nisan 2018       Mesaj #1
Avatarı yok
Yasaklı
Merhaba arkadaşlar, ben mimar olduğum için sık sık yurtdışına cıkmam gerekiyor iş duurmmundan dolayı. Avrupanın farklı ülkelerine sık sık vize almaktan bıktım varmı bu işin kolay bir yolu benim bilmediğim yada gözümden kaçan. bilgilendirisenin sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
EN İYİ CEVABI KemalArlı1988 verdi
Nazlı hanım, mimarlar araştırmayı sever diye biliyorum ama pek sevmiyorsunuz galiba. Kızma ama yorumuma en iyi arkadaşımda mimar o yüzden yazıyorum :) sorunuza gelecek olursak bence en iyi tercih golden vize olacaktır sizin için. 5 yıl boyunca bütün Avrupa ülkelerine seyahat imkanı sunuyor golden vize ayrıca ailenizde bundan yararlanabiliyor. Ama golden vize alabilmek için herhangi bir Avrupa ülkesinde bir yatırım yapmış olmanız gerekli son araştırmalarıma göre en avantajlı ülke Yunanistan şuan. Örneğin Yunanistan'dan gayrimenkul satın alarak ta bu yatırımı yapabilirsiniz. En mantıklısı da o bence. Başka bir ülke düşünürseniz d e vergi oranlarını falan incelemeyi unutmayınız ki cebinizden yemesin. Saygılarımla. (brb)
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KemalArlı1988 - avatarı
KemalArlı1988
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018       Mesaj #2
KemalArlı1988 - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Nazlı hanım, mimarlar araştırmayı sever diye biliyorum ama pek sevmiyorsunuz galiba. Kızma ama yorumuma en iyi arkadaşımda mimar o yüzden yazıyorum Msn Happy sorunuza gelecek olursak bence en iyi tercih golden vize olacaktır sizin için. 5 yıl boyunca bütün Avrupa ülkelerine seyahat imkanı sunuyor golden vize ayrıca ailenizde bundan yararlanabiliyor. Ama golden vize alabilmek için herhangi bir Avrupa ülkesinde bir yatırım yapmış olmanız gerekli son araştırmalarıma göre en avantajlı ülke Yunanistan şuan. Örneğin Yunanistan'dan gayrimenkul satın alarak ta bu yatırımı yapabilirsiniz. En mantıklısı da o bence. Başka bir ülke düşünürseniz d e vergi oranlarını falan incelemeyi unutmayınız ki cebinizden yemesin. Saygılarımla. Msn Brb
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 23 Nisan 2018 20:11 Sebep: Reklam Yasaktır

Benzer Konular

5 Temmuz 2015 / ANNEYIM Cevaplanmış
15 Haziran 2011 / Misafir İletişim Bilimleri
24 Mayıs 2014 / Misafir Soru-Cevap
17 Kasım 2015 / Safi X-Sözlük