Arama

Erkekler Neden Rus Kızı İster? - Sayfa 5

Güncelleme: 30 Haziran 2016 Gösterim: 63.877 Cevap: 84
Skyguy - avatarı
Skyguy
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #41
Skyguy - avatarı
Ziyaretçi
Blue_Blood ablacım seni yürekten kutluyorum In Love
Sponsorlu Bağlantılar
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #42
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
Türk kızı güzel falan değil yada bana güzel gelmiyor arada kaynayanlar var ama Türk kızları nebiliyim çok farklı yani . Rus kızları mesela çok güzel ben kendi adıma sarışın takıntısı olan bir insan olduğum için beyaz ten ve sarı saç bana bi çekici geliyor hele o güzel gözler insanın içini ıstıyor. Türk kızlarınında sosyal ortamları olmadığı için itici davranabiliyorlar kendi memleketimin kızlarınıda seviyorum gel görki hayatı gossip girl gibi yaşamaya çalışıyorlar.
Sponsorlu Bağlantılar
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #43
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Türk kızları çokk güzel bence. tabii sarışınları kim sevmez Msn Tonguebenim için sarışın kumral esmer fark etmez .Msn Grin gayet sosyaller bence .benim çevremde gayet akıllı sosyal güzelll türk kızları görüyorum özentilik olmasa daha güzel olucaklar. Doğal olsunlar bide yaa kilo kilo makyajla herkes güzel oluyor .
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
4 Ekim 2010       Mesaj #44
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
Zaten Rus kızlarının Türk erkeklerinin beğenmesinin nedeni ona birinin aşık olması rus bay/bayan arkadaşlarım var bay arkadaşlarımın dedikleri şu rusyada kadına değer verilmez neden diye sordum cevap vermedi. Rus kızı biraz ilgi görünce yada sizden hoşlandıysa siz artık ona aitsinizdir. Aslında hoş birşey iki çift güzel söz söylüyorsunuz yüzünde güneş açıyor sanki gözleri yıldız gibi parlıyor. Rus kızlarına herkes Nataşa tabiri ile bakıyorlar ama öyle insanlar değiller.
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #45
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Esmeralda adlı kullanıcıdan alıntı

kiskanmakmi bir kere sen beni tanisan kiskaniorusun demezdin . ben Azerbaycanliyim turk soylu burnu havada diosunuz turk kizlari icin ola bilir benim burnum havadada ola bilir kendimden razsiysam ki evet kendimden raziyim cunku ben hayatimda namus icin yasayan ve namusum icin ovunen biriyim . yani bunlari anlatmak zorundada deyilim beni en iyi Allahim tanir .hic bir rus kadini benim elime su bile dokemez hem guzellik olsun hem zerafet olsun hem namus olsun hem ahlak olsun hem qurur olsun hemde akil olsun cunku ben osmanli torunuyum benim damarlarimda osmanli kani akiyor peki sizin kardeslerinizdemi annenizdemi rus kadinlari kadar deyildir . turk erkekleri size aciyorum bir dobroska icin natasa icin kendi milletinizden olan birisini deyilde onlari savunuyosuznuz . tamam o zaman gidin bir rus kizi alin 20 yasinda sonra 10 yildan sonra gelip buraya yazarsiniz rus kadinlari nasil olur die .
ha bide unutmayin birini gorene ikincisi cok gelir ikincisini gorene 100 az gelir rus kadini al sen rus kadini icin ikincisindir en azi o zaman 100 az gelir ona sonrada elini sinene doverek namus namus diye buynuz cikarirsin .

yazdığının bir bölümüne katılıyorum ama sen her Türk kızını kendin gibi görmemelisin. Herkes sen değil. Özellikle yeni jenerasyon. Şimdi sen kendinle kıyaslıyorsun bir Rus'u. ve kendini anlatıyorsun. Senin gibi olabilen bir kız her toplumda vardır. Afrika'da da vardır. Türk toplumunda da senin gibi pırlantaları elbet vardır. Ama genelleme yapamayız. Ama güzel olan bir Türk kızı dünyaları ben yarattım, 1numarayım havasında gezer. Ruslar hepsi güzel neredeyse o havaları pek görmüyorum ben. Neyse bunu geçtik belki de Rusların hepsi biraz yaşlanınca, olgunlaşınca bozuluyorlar doğrudur ama görsel olarak bozulsa bile- ki kendine bakarsa bozulmaz(ruslar doğal kalmayı seviyorlar)- içleri hala güzel kalıyor, içleri değişmiyor. Senin dediğin gibi Rus kızları elbet vardır ama senin dediğin gibi kız her toplumda vardır Türk toplumunda da negatif böyle insanı fıtık edn kızlar vardır.

Alıntı
Skyguy adlı kullanıcıdan alıntı

ama unutulan bir şey var. Rus kadınları 30 undan sonra hızla yaşlanır. ve zaten önemli olan 30 undan sonrasıdır =)

Evet bir gerçek var ki bakımlı Türk kadınları 30'dan sonra en güzel dönemlerini yaşıyorlar, hatta 50yaşındaki bir Türk bile en güzel olduğu dönemini yaşar. Doğruları da söylemeli ama ben zaten karaktere ağırlık vedim önceki yazımda.
Son düzenleyen Teamoore; 5 Ekim 2010 20:14 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #46
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Ama zaten burda benim gibi bütün erkek milletinden gördüğüm "Türk kızı eleştirileri" şunlar oluyor: "Türk kızı özenti yaşıyor, gossip girl olma havasında, tamamen doğal olamıyorlar fazla modifiyeler, burunları havada, tersler vs."... Birçok Türk erkek milletinin üyesi de Türk kızlarının bu kişiliklerinden, davranışlarından, duruşlarından dolayı Türk kızlarındans Soğuyorlar ve Ruslara yöneliyorlar. Bunlar Türk kızları için acı gerçekler maalesef... Doğallık 0.
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #47
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
Bence erkeklerin hepsi slav ırkı kızlarına karşı zaafı var yabancı kızların bir pek bi özentiliği yok bizdede olduğu gibi her millette "Emo" veya "Gotik" denilen tarzda giyinen ve yaşam biçimini benimseyip yaşayan var. Olay Rus falan değil bence ; inanılmaz kaprisli oluyorlar Türk kızları babasının küçük prensesi olduğu için fazlasıyla şımartılmış. Her Türk kızı için demiyorum ama hele arkadaşları yokmu arkadaşları çekemedikleri için çocuğa biraz sert davranda değerini bilsin işte ezdirme kendini falanda filanda onların işte o arkadaşları kendini bişey sanıp onun niye sevgilisi var benim niye yok diyip kıskanıp bunları yapar sonrada erkekler böyle şöyle.

Ayrıca Esmaralda ;

Namusunla güzelliğinle övünüyorsun namusuna diyecek lafım yok bir kadına şunu yaptı demeleri için 6 şahit lazım derler. Ama güzelliğine biz karar veririz. Savunma evet Rus kızlarını savunuyorum hepsi güzel ve aralarında ben güzelim edaları yok hatta güzelliğe önem vermezler şu ana kadar Türk erkeği ile evli Rus kızlarının kocalarının tiplerine bakıyormusun ? Ama gel görki bizim Türk kızı kaşları tek kaş olsun şekli şemali kilolu olsun her tarafı kıl tüy olsun şu olsun bu olsun kendisini dünyanın bir numarası sanar kahinat güzeli onun yanında photoshop kalır. Güzel Türk kızı var ama güzel değil işte hatta dış görünüşüne göre bile yadırgayanlar var marka takıntısı yüzünden sevgilisini terk eden bile var.
Skyguy - avatarı
Skyguy
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #48
Skyguy - avatarı
Ziyaretçi
NOScar bence abarttınızda abattınız. rus kızalarının hepsini güzel mi sanıoyrsunuz siz? onların hespi sarışın mı sanıyorsunuz? değil efendim. rusların %50 si sarışın. diyelim. ayrıca her ülkede illaki güzel ve güzel olmayan kadın-kız vardır. Türk kızlarını da yerin dibine batırdınız tebrikler 8o|
NOScar - avatarı
NOScar
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #49
NOScar - avatarı
Ziyaretçi
Ukrayna ve Rusyada çirkin olanlari öldürüyorlar hem sen daha 14,5 yaşindasin biraz büyü sonra gel bu muhabbete(şaka yapıyorum alınma ha sakın Türk kızları zaten yerin dibindeydi köy kızları yerin üstündeydi boşversene.
Son düzenleyen Safi; 30 Haziran 2016 22:07
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #50
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Rus kızlarının hepsi güzel değil tabi, %99'u güzelMsn Happy işin şaka yanı çok çirkinler de var ama o her toplumda var. Beni etkileyen sanılanın ve yanlış bilinenin aksine Rus kızlarının çok efendi olduğudur. Bilgi sahibi olan bilir. Kötü imajları var sadece bazı sebeplerden dolayı ama genelleme yanlış işte. Rusların esmer, latin tipi olan çok güzel kızları da vardır. Sarışın ağırlıkta tabi veya göz önünde.

Türk kızları da çok çok ülkelerin kızlarına göre güzellerdir. Bir dünya güzeli çıkar Türkiye'den ki birçok Avrupa'lı güzele bedel. Ama Türk kızlarına soğumak ve bazı sebeplerden haz etmemek fiziksel sebeplerden değil. Türk kızlarının negatif davranışlarından, özellikle yeni jenerasyonda liselilerde baslar bu ve olgunlaşana kadar devam eder. Özentilik hat safhada. Bunlar maalesef ki gerçekler keşke böyle olmasaydı. Yine de Türkiye'deki Türk kızları Almancı'lardan gurbetçilerden katkat iyidir. Gurbette olanlar tamamen özenti, havalı ve benliğini, kültürünü kaybetmiş yabancı mı Türk mu ne olduğu belli olmayan hale gelmişler. En azından Türkiye'de bazı şehirler hariç geleneğine bağımlı, güzel Türk kızı imajı olan kızlar var.

Mesela bir Maria Sharapova'ya bakıldığında ki sporcu olarak basarılı ve asil, tam bir Rus imajı vardır ve şımarmaz. Ciddiyetini hep korur işine saygılıdır. Ancak bizim son dönemde parlayan kadın sporcumuz, atletimiz Nevin Yanıt'a baktığımızda imajıyla, stiliyle, görüntüsüyle Türk kızını hiç yansıtmaz. Şımarmaya müsait basarı sonrası havaya giren yapısı var maalesef ki. Burnundan kıl aldırmaz ve pistte dahil görüntüsüne, saçına, stiline bakınca Türk kızı demeye bin şahit ister çünkü onda da özentilik, modaya uyar görünme, Amerikalılaşma havası vardır.

Bu arada ekstra not olarak belirteyim "Erkekçe" bölümünde açılan bu konuya kızların bu kadar rağbet etmesi ve deyim yerindeyse teessüf mesajları yollaması da biraz komik olmuşturMsn Happy Bu konuda bu kadar hassas olduklarına göre bir gerçek var ki onları rahatsız ediyor. Önemli olan önce herkesin kendini nerde yanlış yapıyorum diye analiz etmesi.

Benzer Konular

1 Aralık 2018 / ChinaDoll Genel Mesajlar
4 Temmuz 2016 / asla_asla_deme Genel Mesajlar
29 Kasım 2012 / Sedef 21 Sağlıklı Yaşam
6 Ocak 2010 / volture Genel Mesajlar