Arama

Sonsuz Aşk - Sayfa 250

Güncelleme: 26 Ekim 2014 Gösterim: 554.465 Cevap: 2.787
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
14 Ocak 2009       Mesaj #2491
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
Güle güle... -
Güle güle
Sponsorlu Bağlantılar

Bir gün hayal gücüne takılacağımı biliyordum.
Biliyordum karşında eriyip yok olacağımı.
Sen ele geçirebileceğim bir sevgili değil,
Elde etmesini bilen bir güç olacaksın daima.
Ben ise olmadığı kadar aşk sarhoşu olarak,
Ortalıkta dolaşırken, aslında fetheden değil,
Fethedilen olacağım. Olamadığı kadar mutlu.

Biliyorum sana her sarılışımda, kalbimin,
Her atışında seninle tekrar, tekrar doğmanın,
Hazzını yaşayacağım ve yaşatacağım. Sen,
Benim hep &a

TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
TEKSİLAHJ0RDAN
Ziyaretçi
14 Ocak 2009       Mesaj #2492
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
Ziyaretçi
kiyamete kadar sürecek aşk şeklidir.

Sponsorlu Bağlantılar

platonik saplanti

bir insan hayatında sonsuzluk nasıl imkansız ise sonsuz bir aşkın varlığına inanmak bir o kadar saçma cocuksudur.güzeldir evet hayal etmesi bile güzeldir ancak heves edilmemesi gerekir
"tek aşk sevgiliye duyulan aşk mıdır?yoksa bambaşka birşey midir bu aşk insanın hiç ama hiç bulmaya uğraşmadığı.Yar mıdır tek aşkı hak eden ya da bizler değil miyiz en büyük ve en kutsal aşkları kendi ellerimizle yerle bir eden.Ve sen dostum şunu bil ki yoktur sonu olmayan hiç bir şey sadece O'ndan başka" gibi bir açıklamasıda olabilecek sözcük öbeği
(bkz: Her sevginin bir aşk kadar yoğun ve bir o kadar da boş olabilme ihtimalini sevmek)

sonsuzluk kavramınız ölene kadar ise olabilecek aşktır .

candan ercetinSÖZLÜKTE OLSAYDI UMARIM VERECEGi YANIT ŞU OLURDU;
`HER AŞK BiTERMiŞ BiR GÜN BiLDiM
HER AŞK BiTERMiŞ ÖGRETiLDiM...`

Sonsuz birşeye duyulan aşktır.

1. birkaç başarısız denemeden sonra karşılaşılan acı gerçek şudur ki sonsuz aşk diye bir şey yoktur. olması da imkansıza yakındır. çünkü ikili ilişkiler sadece aşka dayalı olarak yürümez, yürümüyor da malesef. ilişkideki diğer etkenler birbirlerinden ne kadar uzak ve alakasız olsalar da hepsinin buluştuğu ortak payda aşka zarar vermek oluyor her zaman.

evet sonsuz aşk imkansız olabilir ama belki de imkansız olduğundandır her defasında "bu sefer..." deyişlerimiz, kendimizi kandırışlarımız...

kanal d'de sabaha karşı yayınlanan kore yapımı,konusu başkent seul'de geçen,iki erkek arasında bocalayan ve bulduğu gerçek aşkına bir türlü kavuşamayan genç kızın hikayesini anlatan,muhtemelen 1994 yapımlı pembe dizi

bitmeyen ask sözüylede anlatabiliriz.

1. Hayatın en iffetsiz yüzüyle üstünüze abandırdığı tüm acılara rağmen,sadece varlığıyla tüm sıkıntıları unutturan insan ne yücedir. Bu tarifsiz ruh halinin temizliği, en bakir düşünceleri bile gıptaya düşüren kudretiyle hüküm sürer duygular aleminde. Ne tür bir güçtür ki bu,bütün evren sırtında keder olarak bir çuvalın içine girse bile,bu yükü sefil bir karıncanın devasa fındığı kaldırmaya çalıştığı gibi değil de özgürlüğünü kazanmış çılgın bir rüzgarın bir ilkbahar polenini alay edercesine kaldırdığı gibi bir kolaylık verir kalbe. Tanrı'nın insanoğluna bahşettiği başka hangi güç böylesine bir sonsuzluğu içerir ki?Bu aşk denilen şeyin tüm duyguların efendisi olduğuna kim itiraz edebilir ki?Ve de varlıklar içinde en mutluları bütün mutsuzluklara rağmen onlara aşkın gücüyle kafa tutabilme dirayetindeki gerçek aşıklar değil midir?Başka hangi duygu için acı çekmek insana bu kadar cazip gelebilir ki?Düz bakışta delilik gibi görülen bu his aslında aklın en büyük hüneri değil midir?

Beni bu kadar kesin ve emin konuşturan şey de çok bariz anlaşılacağı gibi yaşadığım büyük aşkın ta kendisidir. Düz bakışın delisi olmanın gururunu taşıyarak ve de deli damgası yemenin getirdiği özgürlüğün memnuniyetiyle sonsuz güce ulaşmış ve yüce aşkı tarafından yüceltilmiş her yüce aşık gibi mutluluk turnasının sıcak ve güvenilir kanatlarında semayı fethediyorum. Hayat önüme belirli belirsiz ya da zamanlı zamansız binlerce zorlu imtihan ve sıkıntı çıkardığında,ruhunda birçok sır taşıyan bu yüce varlığın aşkıyla,beni hiçbir engelin dize getiremeyeceğini biliyor ve bu güvenle oluşan gücümü yine aşkıma kullanarak hayatımı anlamlı kılan bir devridaimi diri tutuyorum. Dünyaya ait belki keder dolu bin bir düşünceyle sevdiğimin yanına gittiğim tüm zamanlarda bu düşüncelerimin tümü anlamadığım bir şekilde ve çok da umursamadığım bir usülle her seferinde kayboluveriyor. Yeşil gözlerine -elimde olmadan- kapılıp gidişimle birlikte aslında yaşadığım hayattan soyutlanıyor ve benim için asıl hayatın bu büyüleyici yeşillik olduğunu anlıyorum. içinde kaybolmaya doyamadığım bu eşsiz yeşilliğin aslında en güzel cennet bahçeleri olduğunu hissettiğim o karşı konulmaz kapılma anlarında,sevgilimin melekleri bile kıskandıracak temizlikteki altın kalbinden gelip gözlerine yansıyan bu büyüleyici yeşil ışık karşısında bir kez daha aşkı tadıyor ve ona her an her seferinde yeniden ve yeniden aşık oluyorum. O'na dair yaşadığım her an ve O'nun için yaptığım her şey belki de bana Tanrı'ya ibadetini layığıyla yapan peygamberinin duyduğu huzur ve haz cinsinden bir huzur ve haz vererek ruhumda genişliyor,sonsuz bir enginlikte gözü kara bir duygu yükü olarak kalbimden fışkırıyor. Yani nasıl ki peygamberinin Tanrı'ya olan o tüm içten gelen ibadetleri aşığın maşuğuna olan sevdasının kutsal bir yakarmasıysa,işte benim ruhunda bir çok sır taşıyan bu güzelliğe olan eylemlerim de aynı kökenden doğmuş bir sır olarak hayata gülümsüyor.

O'nu sevmeyi sevdiğimi bilen,benden yana olan düşüncelerimi hayatıma fener olarak tuttuğumdan beri,beni mutlu edenin O'nun mutluluğu olduğunu keşfettim aslında. Bu keşfin lezzetiyle belki O'nun temizliğine karışan kirlenmeye yüz tutmuş paslı hislerim de günah çıkarırcasına temizlenerek,beni doğru dürüst,düzgün karakterli bir delikanlı kıldı. Karanlıktan aydınlığa çıkan her canlının yaşadığı gibi gözlerim delicesine kamaştı aslında O'nunla ve meleğimin tıpkı ilk andaki kamaşma gibi sonsuza kadar gözlerimi kamaştıracağını biliyorum. Evet, O'nun sevdası elimden tutmadan önce apaçık bir karanlığın mahkumuydum ben .Karanlıkta olduğunu bilmeden karanlıkta çarpan her zavallı yürek gibi,benim yüreğim de umutsuzluğun serptiği ölü toprağıyla manasızca çarptı yirmi bir sene boyunca. Hayatın anlamsızlığı benliğime işlemişken ne tadı vardı ki hayatın içinde olmanın. Bütün bunları aydınlık tepelerden karanlık çukurlara bakarken çok daha iyi görebiliyorum.

Bir çeşit krizalit asında benim durumum...Sürünen bir böceğin miskinleşmiş günlerinin üstüne geçirdiği başkalaşımla kırların en güzel canlısı olan kelebeğe dönüşmesi...Nasıl ki burada tanrının o göz kamaştırıcı mucizesi , bakınca mide kabartan bir basit böceği gözlerin bakmakla doyamayacağı büyülü bir yaratığa çeviriyorsa işte benim anlamlarımda da sevgilimin buna benzer bir hüneri gizli .Tanrı'dan aldığı bu hüneri benim karanlıklardaki toz tutmuş ruhuma kullandığını bildikçe O'na duyduğum aşkın ebedileşmemesi mümkün olamazdı zaten. Ebedi aşkın lezzetlerini ruhuma tattırdığı için yeryüzünü ve gökyüzünü,doğuyu ve batıyı,bilinen bilinmeyen tüm güzellikleri ve melekleri kıskandıracak karakteri,kalbi,ruhu ve güzelliğiyle beni hayata bağlayan canım sevdiğimi yaratan tanrıma hamd olsun. Tanrım; ben hayatımda bir kere gerçek aşkı tattım,bu aşkın içimde doğmasına izin verdiğin için sonsuz şükürler olsun sana...Ve ben sana belki bir idam mahkumunun son isteğindeki çaresizliğiyle yalvarıyorum;hayatımda sadece bu aşka bağlı kalarak sadık bir şekilde bir tek O'nu severek ölmek istiyorum .Ben ruhumu tek bir kişiye ait olarak sana teslim etmek istiyorum. Lütfen içimden kopan bu duayı tüm günahkarlığıma rağmen kabul et...

Amin
platonik olandır. bir şeyler bitsede bir yerlerde hep sızısı kalır çünkü.

kişiyi hidayete ulaştıran bir varoluş biçimidir.

insanın kendini varetmesini sağlayan birincil unsurdur hayatta.
varılmak istenen hedef, ulaşılmak istenen vuslattır.
yaşayan bir organizmadır ve yek vücut olmaktır ruhla işbirliği yapıp.
gelişendir, büyüyendir.
değişir, dönüşür.
maşuk değişir ama aşk değişmez.
bitmez, ölmez.
sonsuzluğa yapılan bir tapınma, bir ibadettir.

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
14 Ocak 2009       Mesaj #2493
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Duydum
Sevmenin deliliğini
Boğaza karşı
Akşam sefalarında
Gördüm
Kan damladı yüreğime
Unuttum yaşamayı
Dudaklarımda hasret şarkıları
Geceler bir sana
Bir sabaha benzer
Çiçekler arasında bir diken
Acısı hala avucumda
Seneler geçti üzerinden
Kanar durur ikindi vakitleri
Sen yine öylesin bilirim
Ben de kaldı ne varsa
Nazan Yinanç
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #2494
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Anlarmısın Seni Sevdiğimi?

İçimdeki boşluğa birikti katrelerim
Şimdi yanlızlığım da boğulur soluğum
Titreyen dudaklardan dökülecek
Son bir el uzanıp çıkarmaz aklımı
Kırılır bana uzanan dudaklardaki şevkat

Senin, kum saatinde birikmiş sevğin
Taşırır olmuş gözlerimi yuvalarından
Şaşkınlığım zamanla yarışır bir an
İşte o an ki ;
Akrebin yelkovana küfrettiği saatler
Her şey çok geç kalmış
Gönderme boşa bakışlarını,
Boşa yorma adımlarını
Benim için sen, çok geçsin artık

Yalan desem her şeye
Kızgınım gösteremediğin sevğine

Şimdi sussam anlarmısın beni
Anlarmısın bu sitemkar şiirden
...Seni sevdiğimi

İsmet Erkabaktepe
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #2495
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Seni Sevmek !

Seni sevmek!
Senli serenatları
Tadı unutulmaya başlamışken
Yeniden bir duygu beyanatı

Seni
Gözden uzak olsan da,
Gönülde sahiplenmişim

Hep yalan insanlara kanmış
Boşa aldanmışken
Harbin ortasında
Son barutu kalmış
Bir asker gibiyim

Seninle başlanacak
Seninle açılacak
Yeni bir sayfayı
Aslına bakarsan
Çoktandır beklemekteyim

Gözümün nuru,
Gönlümün ebediyete kadar
Huzuru olarak görmek istemekteyim
Seni!

Enstrümanın akordu gibi
Uyum içinde
Eskiden yaşanılmamış
O güzelim duyguyu
Vaktimiz henüz dolmamışken
Seninle bir an evvel yaşama niyetindeyim

Dileğim!
Ben sen, sen ben olmak..

Hamit Aydoğmuş
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
TEKSİLAHJ0RDAN
Ziyaretçi
16 Ocak 2009       Mesaj #2496
TEKSİLAHJ0RDAN - avatarı
Ziyaretçi
BİLMİYORUM BU VARMI BUDA BENDEN:

SONSUZ AŞKKKKKKK

Gözleriydi,beni ilk etkileyen
Rengi ela idi
Saçları rüzgarda savruluyordu...
Tıpkı tatlı bir meltem rüzgarı gibi
Serin serin esiyordu yüreğime
Şu yaz akşamlarında,
Yüreğim buz gibi ferahlıyordu...
Ay Yüzlümdü o benim
Gecelerime ışık saçıyor,
Dünyamı aydınlatıyordu
Var olduğumu, yaşadığımı
Onun yanında,ana kucağı gibi
Güvenilir, sıcacık kollarında hissettim

Tertemiz kalbi
Menfaatsiz sevgiyi
Yalansız,hatasız
Kusursuz sevgiliyi
Ben yalnız onda
Sonsuz Aşkım da gördüm

Çok güzeldi sesi
Geceleri,şarkılar söylerdi bana
Sanki o an yıldızlar,
Kemanıyla bize eşlik ederdi
Dünya kendi etrafında
Dönmeyi bırakıp,
Yalnız bizim etrafımızda dönerdi...
Ay bile, bu sese hayran kalıp,
Sanki aşkımıza oda
İçten tebessüm ederdi...

Ey!Uzaklarda ki,
Masum sevgilim
Biliyorum gitmek zorundaydın
Sana hiç kızmadım,kırılmadım
Beni öyle mutlu ettin ki...
Yıllar geçti unutmadım

Seni Hala seviyor,anıyorum
Şimdi her nerdeysen,kiminleysen
Beni yeniden hayata döndürdün ya...
Sende yaşa, çok mutlu ol! Sonsuz Aşkım
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #2497
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
DuyquLaR yaqmuR oLup akıp qidiyor deSemde
BiR tek seNi siLemiyoRum
siLip aTamıyoRum deLi yüreqimdeN
DuyquLaRım cok farkLı

SensizLiği bu qece farkeTTim yüreğimde beLki
ßeLqide qiTmek wakTi qeLdi Hmm neDersin
Gitsem aqLarmSn beNim için
HayaTTa en cok değerLi oLan seyLeri qözyasLarını döqermisin
beNim icin

SewebiLirmisin sende benim qibi beni
AnLayabiLirmisin duyquLarımın farkLıLıqını
duyabiLiRmiSin yüreqimdeki esen
RüzqarLarın sesini

YaşayabiLirmisin benim qibi bu sewdayı
Yada çekip gidermisin
Kacarmısın duyquLardan her zamanqi qibi
qeL arTıq inciTanem sabıRım tüqendi qöz yasLarımı aL eLLerine
Oyna bir oyuncakmış qibi
Ama yaraLı bırakma su yüreğimi

İlk defa sevdi böyLe bu yüreğim deLice
HisseTTi seni bedenim
biR baskasına acamam bu duyquLarımı
duyquLarım hayatım ömRüm herbirşeyim Senin eLindeyim işte
ya daLqa qec duyquLarımLa yada tamamen sew benim qibi
Ya duyquLarınLa sew yada sokma bir başka şahısLarı
Sewqimizin icine sewqimiz sonsuz hayatımız dertSiz
qönLüm sensiz oLmaSın Tek diLeqim yaqmuR oLup qeL bana
yaqa üsTüme doLu oLup doLdur su kaLbimi her zamanki gibi
SewqinLe
Senin sewqin oLmadan asLa ama asLa tamüL edemem bu hayata
oNun icin meLeqim ya Sen ya Hic
ÖmÜrCeK - avatarı
ÖmÜrCeK
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #2498
ÖmÜrCeK - avatarı
Ziyaretçi
Sana söyLerken titreyen sözLerim vardı hatırLadın mı?
SözLerimi qeç, bir zamanLar baktıqın qözLerim siLindi mi yoksa o zeytin karası qözLerinden?
SöyLesene bir anLıkta oLsa dü$müyor muyum dü$Lerine?

BiLsen yar,
BiLsen ne çok soru var böyLe zihnimde doLa$an ve cevapsızLık içinde kıvrandıran benLiqimi..
BiLsen seni qördüqünde susan diLim, yaLnızLıqım dikiLdiqinde kar$ıma nasıLda soruLarLa öLdürüyor kendini..

Zamana yenik dü$meyecekti hani sevdamız diye haykırırken buLuyorum meseLa kendimi, Hani...
Hani, zamansızLıkta biLe buLacaktık da birbirimizi yoLLar enqeLLemeyecekti unutmamıza birbirimizi..
Ne oLursa oLsun yanımdaydın yada......
HatırLıyor musun; qözLerimin içine bakarken; her ne oLursa oLsun arayacaqın ki$i oLmaLıyım, sen çok deqerLisin diyi$ini?

HatırLamıyorsun......
HatırLasaydın yazar mıydım bunLarı?
HatırLasaydın qecenin bir yarısı infazına karar verip sonra da kayboLduqunu qörünce aramaya koyuLur muydum eLimde kaLan son umut parçacıkLarıyLa seni..

SöyLesene sevqiLi, duysana sesimi!
Hadi susmayıp versene cevap varsa birazcık yüreqin......
Ve qeçmi$ zamanda da oLsa vardıysa yüreqinde yüreqim......

Hani sözLer yetersiz kaLacaktı da sevdamıza, sadece sessizLik anLatacaktı bizi dört bir yana......
SöyLesene nerdesin o haLde $imdi?
$imdi nerede o söz ettiqin sevqi?
SöyLesene sen,
Sen neredesin sevqiLi?

Kaç ömür tükettim qidi$inin ardından biLemezsin ya, sen kaç kez soruLarLa yatıp cevapsız kaLdıqımı dü$ünemezsin ya hani..
Ne söyLemeLi diLim yada nasıL yok etmeLiyim yüreqimde bıraktıqın o ince ama mahvedici sızıyı?
SusmaLı mıyım yoksa hiç durmadan tüm içimdekiLeri kusmaLı mı fırtınaLarın ortasında...
SöyLesene!

Sahi, unuttun mu beni?
Yar, unuttun mu söyLediqin o içimi ok$ayan sözLerini......
HatırLamıyor musun sahi?
HatırLamıyorsun......
BiLiyorum söyLediqim hiçbir $ey canLanmıyor zihninde sevqiLi..
Ve hiç canLanmayacak ne kadar konu$ursa konu$sun diLim......
OLsun ben yine karanLıkLarın içine biraz da benim siyahımdan karı$tırıyorum......
Dedim ya qözLerimdeki hayaLin qitqide siLiniyor ve ben qeceLerin birinde,asLında bu qece, karar veriyorum seni siLmeye...
KararsızLık içinde çırpınırken çi$eLeyen yaqmur damLaLarına sıqınıp, biten (u)mu(du)mu bırakıp herhanqi bir yerde uzakLa$ıyorum $imdi senden..
Tam da bu qece, bitiriyorum seni, bitiremeyeceqimi biLe biLe söz veriyorum kendime......
Harry Kewell - avatarı
Harry Kewell
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #2499
Harry Kewell - avatarı
Ziyaretçi
Sonsuz Aşk
İçten yazıyorum sevdiğim.Bir tek seni sevdim.Sesin nefesin gözlerin herşeyin benim yaşam sebebim.Uğrunda verilecek ne varsa ve savaşılacak ben hepsindeyim.sağa baksan ben sola baksan ben.gölgen oldum sevdiğim.sensiz hayat dursun derim.ne ölünsün ne de yaşansın.zaman akmasın.Sende düşünür müsün beni.Bir gün gelir mi aklına senin için yaptıklarım.bir gün dermisin? o imiş beni seven oymuş benim gerçeğim.Acaba bir gün der misin? ben de onu sevmişim.Olur da dersen bıraktığın yerdeyim.sensiz geçen her akşam ve gün doğumu için bir damla gözyaşı akıttım isyanıma.sensiz gecen her ana lanet ettim.bir gün gel der misin? Sen sevişirken ağlamak nedir bilir misin? Senden çok uzakta.yüreğine korlar düşünce gözyaşlarında soğutmaz.Biriktirdim sevdiğim sen gelene kadar da biriktireceğim.Sana kavuşmadan ölürsem eğer gözyaşlarımı sana vasiyet edeceğim.Anlarsın belki ben neler çektim.İmkansızsın ya başkasınınsın ya beni göremedin ya.Hani sen! hani birini ölesiye sevdin ya.Ben de işte öyle sevdim biliyorum sensiz öleceğim.ve ben buna sonsuz aşk dedim.
Betül Külahçı
ÖmÜrCeK - avatarı
ÖmÜrCeK
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #2500
ÖmÜrCeK - avatarı
Ziyaretçi
Kaybetme Korkusu

Aşk bir yumak haline gelip boğazına sarılıverir insanın bazen. İşler çözülmez haldedir ve bu kördüğüm insanı istemediği şeyler yapmaya zorlar çaresiz. Birbiri ardına yapılan yanlışların en büyük nedeni ise kaybetme korkusudur. Bu korku bir kez girdi mi insanın yüreğine o andan sonra akıl ve mantık sürgüne gönderilmiş iki mahkuma dönüşüverir birden.

Siz aşkınıza sahip çıkmaya çalıştıkça o kördüğüm giderek büyür ve bir süre sonra yumağın ipleri boğmaya başlar. Kurtulabilmek için çırpındıkça bir başka canavarın, kıskançlığın ellerine teslim olursunuz.

Öyle bir canavardır ki kıskançlık, beraberinde tedirginliği, endişeyi ve huzursuzluğu da getirir. Beyni böcek gibi kemiren soruların başlıca kaynağı da kıskançlıktır. Terk edilme ihtimaliniz çoğaldıkça sorular artar. Kesin ve net yanıtı yoktur hiçbir sorunun. Onun bir başkasıyla olabilme ihtimalini, bir başkasıyla sevişebilme ihtimalini düşünmek, uykusuz gecelerin, verimsiz günlerin habercisidir.

Mantık ve akıl sürgündeyken sizi terk etme ihtimali olan sevgilinin her davranışı, her sözü sadece ve sadece kıskançlık süzgecinden geçirilecektir.

Bir zamanlar minik oyunların, aşka katılan tadın sebebi olan kıskançlık, sevgiliye düşmanlık duymanıza neden olacaktır artık. Ve düşmanlık insanın içindeki şiddeti körükleyecektir elbette.

Kıskançlık ateşini bastırmaya kalkmak, başka şeylerle ilgilenir gibi görünmek bataklıktan çıkmaya çalışan insanın hareket ettikçe çamura daha da gömülmesine benzer. Yanlış, yanlış üstüne eklenir.Mantık ve aklın ardından benlik ve kişilik de çıkar sürgüne. Siz sevgiliyi kaybetmeme uğruna değişmeye çalıştıkça yüreğinizdeki huzursuzluk sizi yerinizde bir dakika bile oturamaz hale getirir. Üstelik değişmek uğruna yapılan hatalar sevgiliyi kaybetme ihtimalini daha da güçlendirir.

Kıskançlığa tamamen teslim olmuşsunuzdur artık. Bu noktaya nasıl geldiğinizi hatırlamazsınız bile. Hangi olay, hangi kişi neden olmuştur bir önemi de yoktur artık. Şiddet yavaş yavaş kendini göstermeye başlar.

Kendinize ya da ona zarar verme duygusunun kıyısında dolaşıp durursunuz.

Bu duygudan kurtulmanın tek yolu, bütün bunlara konu olan sevgiliden kurtulmaktır. O sevgilinin diktiği ama üzerinize tam oturmadığını bildiğiniz halde giymekte ısrar ettiğiniz aşk giysisini çıkarmanın zamanı gelmiştir. Bu tutsaklığı yaşamaktansa kar altında çıplak kalmak çok daha iyidir. Ve elbette, üzerinize tam oturan bir giysi, bir yerlerde sizi beklemektedir...