Arama

Cyrax - Mortal Kombat

Güncelleme: 15 Ağustos 2013 Gösterim: 6.803 Cevap: 5
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Mortal Kombat oyun karakteri Cyrax, Cyrax kimdir, özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Cyrax - Mortal Kombat


cyraxruffryderscq5


Görüldüğü Oyunlar: MK3, UMK3, MKT, MKG, MK Advance, MKDA, MKTE, MK Armageddon
Kökeni: Earthrealm
Türü: Cyborg (Önceden insandı)
Taraf: İyi
Dövüş Stilleri: Ninjutsu (MKDA, MKA), Sambo (MKDA)
Silahları: Sabre of Light (MKG), Pulse Blade (MKDA, MKA)


İlk olarak Mortal Kombat 3'te görünen Cyrax, üç sibernetik ninjalardan ikincisiydi. LK-4D4 adıyla, Lin Kuei klanı için Sub-Zero'yu yakalamakla görevlendirildi. Üç cyborg arasında, ikinci sırada olarak insanlığını tekrar kazanma çalışmasına başlandı. Bu, Sonya Blade ve Jax'e uygun bir işti. Cyrax, teşekkürün göstergesi olarak onlarla dost olmaya başladı.


Cyrax, Mortal Kombat 3'te Lin Kuei için çalışıyordu. Partnerleri Sektor ve Smoke ile birlikte, Lin Kuei'nin hain üyesi, genç Sub-Zero'nun izini sürmek ve onu öldürmek için görevlendirildi. Sub-Zero, Lin Kuei'nin bütün üyelerinin cyborga çevrilme kararını reddederek, klandan ayrıldı. Böylece, büyükustalar tarafından ölmesi hedeflendi.

Shao Kahn ve hizmetkarlarının Earthrealm'i işgali sırasında, Sub-Zero Cyrax'i yenerek, onu Shao Kahn'i yok etmek için tekrar programladı. Bununla birlikte Shao Kahn, diğer Earthrealm savaşçıları tarafından yenildi. Cyrax Shao Kahn'i yenme şansı bulamadı. Bundan sonra, tekrar programlanması nedeni ile yeni emirler bekledi. Yeni emirler gelmediği zaman, geniş çölün ortasına batarak, arızalanıp bozuldu. Mortal Kombat Gold'da, Cyrax Lin Kuei tarafından iyileştirilerek, tamir edildi. Ama Cyrax, nedense ilk yapıldığı zamankinden daha farklı oldu. Az savaşçısı bulunan klan, Cyrax'in dostu Sektor'u denetlemek için yine Cyrax'i gönderdi.

Shinnok yenildikten sonra, Cyrax önceki hayatını hatırlar oldu. Sonya ve Jax'in yardımlarını hatırlayıp, iyi tarafa geçti. Özel ajan Sonya Blade ve Jax Briggs, Cyrax'i Other World Investigation Agency (OIA) karargahına getirip, Cyrax'in insanlığını geri getirmek için buranın teknolojisini kullandılar. Cyrax, onların yardımına minnettar kaldı. OIA'ya Earthrealm'de gözcü olarak katıldı.

Mortal Kombat Deadly Alliance sırasında, Cyrax Moloch ve Drahmin tarafından tuzağa düşürüldü. Cyrax, Moloch ve Drahmin'i yendikten sonra, Outworld'de zor durumda kaldı. Cyrax'in Earthrealm'a dönmesini sağlayan kolundaki cihazı, Reptile'in yaptığı beklenmedik bir atakla zarar gördü. Bu Nitara'nın düzenlediği bir plandı. Cyrax, Reptile'ı "Slice and Dice" atağı ile yendi. Kısa bir süre sonra, Nitara'ya rastladı. Nitara, Cyrax'e evine dönmesine yardım etmesine karşılık, kendisinin kayıp küresini geri getirmesini teklif etti. Cyrax ve Nitara, Dragon King'in yumurtasının bulunduğu yeraltı odasına gittiler. Burada Cyrax, kendisini erimiş lava gölüne batırarak, Nitara'nın istediği küreyi buldu. Nitara da, Cyrax'e verdiği söze sadık kaldı. Bir portal açmak ve Cyrax'i Earthrealm'a geri göndermek için, gizemli kolyesini kullandı.

Cyrax, Mortal Kombat Armageddon bitişinde, Blaze'i yendi ve kendisinin robot halini bozup, tekrar insan haline döndüren, doğasal bir güç ile doldu. Sub-Zero'nun tarafına geçerek, Sektor ve Smoke'u yendi. Sektor ve Smoke, Lin Kuei tarafından tekrar programlanıp, insan haline dönene kadar Lin Kuei'de görevlendirilmek üzere tutuldu.


MK3, UMK3 ve MKT'de Cyrax'i "Sal Divita" canlandırmıştır. Cyrax, Mortal Kombat: Annihilation'da da görülmüştür. Burada Cyrax'i "J. J. Perry" oynamıştır. Cyrax'in ilk görüldüğü MK3'de, Cyrax'in isminin aslında "Mustard" olması düşünülmekteydi. Hatta beta versiyonlarında ismi böyleydi. Ama sonra, isminin "Cyrax" olmasına karar verdiler.


Son düzenleyen nötrino; 25 Haziran 2013 12:48
Biyografi Konusu: Cyrax - Mortal Kombat nereli hayatı kimdir.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011       Mesaj #2
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Cyrax - Mortal Kombat

Sponsorlu Bağlantılar
cyraxconceptsketch


iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
25 Ekim 2012       Mesaj #3
iceslush - avatarı
VIP ETC
cyraxy
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
20 Kasım 2012       Mesaj #4
iceslush - avatarı
VIP ETC
CYRAX7Bby205BVDP5Dz00lv1ck7D
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
3 Mart 2013       Mesaj #5
iceslush - avatarı
VIP ETC
MISCUHQ RBV 38
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
15 Ağustos 2013       Mesaj #6
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
7co3

Benzer Konular

30 Haziran 2015 / Rower Hayali Karakterler
15 Ağustos 2013 / Rower Hayali Karakterler
20 Kasım 2012 / Rower Hayali Karakterler
22 Haziran 2009 / RuffRyders Oyunlar