Arama

SevgiliNİZİN Hafifletici Sebebi Olmayan 31 Suçu - Sayfa 5

Güncelleme: 13 Aralık 2008 Gösterim: 39.371 Cevap: 80
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
10 Nisan 2006       Mesaj #41
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ERKEKLERE YAPILMAYACAKLAR

Sponsorlu Bağlantılar
Erkeklere toplum önünde bir şey öğretmeye kalkmayın,
sadece baş başayken eğitebilirsiniz.Toplum Önünde 'her şeyi
biliyor' olurlar..
Televizyonda maç seyrederken 'konsantre'olunca takıma
maçı kazandıracağını sanan tek canlı erkektir..
Erkeklerin algılamaları okadar düşüktür ki,takımın attığı
golü yüz kere seyretmeden durumu anlayamazlar..
Erkek arkadaşınızın kalbini kırmadan terk etmenin tek
yolu'senden bir çoçuk sahibi olmak istiyorum'emektir..
Eşine durmadan şişmanladığını söyleyen bir erkek kendi
durumunu yıkanırken gömleği çekmiş olmasına bağlar.
Erkekler sabahları gazeteyi ilk okuyanın kendisi olmasını
isterler,eğer ilk siz okursanız san ki' kadınına erkek eli değmiş'
gibi erkeklikleri yara alır.
Erkekler duygusallığını ele verince otoritesi biter ve bu nedenle
'ilişkimiz hakkında konuşmak ,istemiyorum ' lafı bir erkeğin kanını
durduracak başka bir cümle yoktur.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Msn Brokenheart AŞKI BİTİREN DÜŞMANLARMsn Brokenheart
Hayalini Kurduğunuz Heyecan Dolu Aşkı Sonunda Buldunuz ve Kaybetmemek İçin Herşeyi Yaparsınız. O Zaman Aşkın Düşmanlarını İyi Tanımanız Gerekir.
Sponsorlu Bağlantılar

Bütün çiftlerin sorunudur aşkın bitmesi. Peki sebep ne? Neden başladığı günkü heyecan hiçbir zaman devam etmez? İşte size aşkı bitiren düşmanlardan bazıları:


Sorumsuzluk



Kızgınsınız, hem de çok... Çünkü birlikte oturduğunuz evde tüm işler sizin omzunuza bindi. Yani toplumsal rollere teslim oldunuz. Anne-babalarımız ve toplum aracılığıyla bilinçsizce aldığımız "doğru kadın" ve "doğru erkek" rolleri, bir anlamda beynimize işler ve duygusal ilişkilerimizde ortaya çıkar. Siz içgüdüsel bir biçimde üzerinize düşen her işi yaparsınız ama, onlar aslında ikinizin de üzerine düşen işlerdir. Ona evle ilgili çeşitli görevler verin ve bu görevleri gerçekten üstlenmesini sağlayın. Markete uğramayı unutup eve mi geldi? Sakın siz kalkıp markete gitmeyin, bırakın o gitsin. Mutfağı temizlemekte başarısız mı? Bırakın temizlesin. Yoksa yaptığınız her iyilik bir süre sonra kaçınılmaz bir biçimde göreviniz haline gelir ve bu da sizi ilişkinizden soğutmaya başlar.


Geçmiş


Geçmişe gömdüğünüz bir ilişkinin gölgesi, bir anda bugünün dillere destan aşkının üzerine düşebilir. "Yeni sevgilim doğru insan mı? Yoksa benim için hala mücadele eden eskisine mi dönmeliyim?" gibi kuşkular ve sorular, güzel giden bir ilişkiyi bir süre yavaş yavaş ve derinden zehirlemeye başlar. Eğer ilişkide eski sevgilisiyle ilgili tereddütleri olan sizseniz, tavsiyemiz; onu unutun! Kendinize ve yeni aşkınıza gerçek bir şans tanıyın. Aklınızdaki ve kalbinizdeki tüm soruları bir kenara bırakıp, birlikte olduğunuz sevgilinizle mutluluğun peşinde koşun.


Alışkanlık

Körüklenmeyen her ateş söner. Aşk ateşinin de körüklenmesi gerekir... Ancak bu ateşi körüklemek için sıradanlıktan ve bilindik yöntemlerden mümkün olduğunca uzak durun. Birbirinize yakınlık gösterin. Ama "iş" icabı sadece yatakta değil yatak dışında da uygun olan her yerde... Hissettiklerinizi, sıkıntılarınızı, özlemlerinizi, korkularınızı, kıskançlıklarınızı hiç çekinmeden onunla paylaşın. Yatakta tek başınıza fantezi kurmak yerine birlikte fanteziler geliştirin. Böylece, cinsel yaşamınız sıcaklığını "9.5 hafta" dan daha uzun bir süre koruyabilir. Ama sakın seksi "Kim daha iyi sevişiyor?" gibi bir güç mücadelesi ve baskı aracı haline getirmeyin. Çünkü bu, aranızda uçurumlara yol açar ve ilişkinizin bozulması için büyük bir zemin hazırlar.

Boş vermişlik

Her acının ilacı olan zaman, aynı zamanda her aşkın katili de olabilir. Yeni bir ilişkiye başladığınız anda, şunu bilin ki saatli bomba da geri sayıma başladı. Cicim aylarının bitmesinden sonra gelen boş vermişlik, o tuhaf "Nasıl olsa benimle!" duygusu her ilişkiyi sıradanlığa sürüklüyor. Ve bu sıradanlık, taraflardan biri "Beraberliğimizin bir anlamı kalmadı" diyene kadar sürüyor. Bu yüzden birbirinizi özleyin, sorunlarınızı çözmekten kaçmayın.

Uyumsuzluk


Farklı hayaller ve farklı planlar,çoğunlukla ayrılığa sebep oluyor. Yani "Zıtlar birbirini çeker" sözü yalan! Onu şu anki haliyle, hiçbir şekilde başka bir insan yapmaya çalışmadan ve size ters gelen davranışlarından şikayet etmeden kabul etmelisiniz, tabii o da sizi... Eğer ikiniz de bunu başarırsanız, belki ilişkinizi uyum içinde sürdürebilirsiniz.





Son düzenleyen GusinapsE; 28 Nisan 2006 18:21
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi




AŞKTA FAZLA MESAİ
Yine, yeni, yeniden aşk... Nereye kadar? Siz elinizdekinin değerini bilmezseniz, çöp kutunuz dolup dolup taşacak... Adamın canını çıkartana dek sürecek, bir yastıkta kocanacak aşklar istiyorsanız, elinizden geleni ardınıza koymayın!



Aşkı her zaman olağanüstü bir şeymiş gibi düşünürüz değil mi? Olağanüstü bir insanla, problemsiz, muhteşem, büyülü zamanlar... Sürekli tatildeymiş gibi... Hadi başından birbirinizi tanımak için birarada geçecek, keyif yapacak bir zamana ihtiyacımız var diyelim, ya sonra? Aşk öyle tatillere pek gelmez! İlgi ister, yenilenip, durmadan yeni başlanmış gibi yaşanmak ister... O zaman ne yapıyoruz; fazla mesai... Fazla mesai dediysek öyle adamın başında dikilin demiyoruz, ilgilenin ama sıkmayın...



Fazla mesaiye ödeme yok!


İşte asıl mesai başlıyor: İlk yapılacak şey; adamın seceresini çıkarmak. İkinci yapılacak şey; seceresiyle yakın ilişkiye geçmenin yollarını aramak. Üçüncü; bulmak. Dördüncü; yakın ilişkiye geçmek, aralarına sızmak. Beşinci; tüm aile bireylerine kendinizi sevdirmek... Tabii bu arada sevdiğiniz kişinin ruhsal bir sorunu var mı yok mu onu da öğrenmiş olacaksınız. Çünkü, eğer bir bozukluğu varsa, ailesinde açık seçik bunu görebilirsiniz. Ona göre de davranırsınız.


İstihbarat servisi hizmetinizde!

Aşkınızın her dem taptaze sürmesi için bir diğer önerimiz; "şaşırtmalar"! Biliyorsunuz yenilikler ve şaşırtmalar aşkın en canlandırıcı yanları. Ara sıra onu şaşırtmazsanız sıkılacaktır. Örneğin bir süreliğine onunla görüşmeyin, özlesin. Ara sıra kafalarını dinlemek istiyorlar ya... Şimdi, o özleyen sevgilinizi arayın ve "seni ne kadar çok özledim" deyin. Görüşmek istesin, kabul edin. Çok sevinin, veeeeee....

İyi şaşırtmak çok önemli!

Veeeee'si şu; yarın olmuş, buluşma saatiniz gelmiş... Siz görüşmeye gitmeyin(!). Telefon ederse unuttuğunuzu söyleyin, özür dilemeyin. Ama nasıl şaşıracaktır adam. Birkaç kez daha böyle davranırsanız, sizi hiç aklından çıkaramayacaktır. Sürekli "neden, neden?" diye bir ses beyninde çınlayacaktır... Aşkınızda böylece taptaze kalacaktır. Hazır tazelemişken, hiç ara vermeden devam edelim... Sizi sevdiğini sık sık kanıtlamasını isteyin ondan. Kanıtlamazsa ağlayın. Kanıtlarsa da ağlayın, "şimdi ne oldu" derse, "mutluluktan" deyin. Mutlu olmanız elbette onun da hoşuna gidecektir. Hoşuna giden şeyleri yapmak size de iyi gelecektir, aşkınıza da... Bunun için bolca fırsat yaratın ki, aşkınız da güzel olsun. Erkekler, ne kadar mutlu ettiklerini düşünürlerse, kendilerine güvenleri o kadar artar.

Yarım elma, gönülleri tamamlar!

Sevdiğiniz kişinin, sizi daha çok sevmesini istiyorsanız, ona ihtiyacınız olduğunu mutlaka göstermelisiniz. Böylece kendini önemli ve işe yarar hissedecektir. Ondan sık sık hediyeler almasını isteyin. Aldığı zaman çok mutlu olduğunuzu göstermeyi unutmayın. Aldığı hediyeleri arkadaşlarınıza falan hediye edin, aralarında prestijiniz artar. Sevgilinizden sık sık paralar isteyin, sonra da bu paraları onun yanında gerekli gereksiz şeylere harcayın. Kendini evinizin erkeği gibi hissetmesi gerekiyor çünkü... Böylece ilerideki mutlu yuvanıza onu adım adım sokmuş olacaksınız. Kim bilir ne kadar mutlu hissediyorsunuzdur şu anda kendinizi...



Yalnız bırakmamak önemli!





Hiç yalnız bırakmayın sevgilinizi... Ne olur ne olmaz, etraf hınzır tilki kaynıyor. Çalıştığı yere onun olmadığı zamanlarda uğrayın ve oradaki kadın çalışanlarla dostluklar kurun. Onlara ne kadar mutlu olduğunuzdan söz edin. Mümkün olduğunca onun yanından ayrılmamaya bakın... İşiniz gücünüz var da onun yanında olamıyorsanız, sürekli telefon edin.


Yakalayın kaçmasın!



Bütün bu tarifler sevgiliniz elinizden kaçırmanıza, aşkınızın sönüp gitmesine sebep olacak gibi görünse de aslında yapacak pek bir şey de yok. Gerçi "melek" de olsanız yaranamıyorsunuz. Aşkınızın taze kalmasını, büyüsünün bozulmamasını en iyisi Allah'a havale edin, siz de keyfinize bakın, canınız ne istiyorsa onu yapın. Olmuyorsa, olmaz. Ölüm yok ya sonunda...

Son düzenleyen GusinapsE; 28 Nisan 2006 18:20
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2006       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İŞTE KİMİ ZAMAN DÜŞÜNDÜREN KİMİ ZAMANDA GÜLDÜREN AŞK KANUNLARI



Harris Aksiyonu: Bütün iyiler kapılmıştır.



- Paralel Teori: Harika yaratık eğer kapılmamışsa, mutlaka bir nedeni vardır.


- Evrensel Gerçek: Aşkın gözü kördür.


- Diğer Evrensel Gerçek: Evlilik insanın gözünü açar.


- Conways Kanunu: Yanınıza yaklaşan genç ve güzel kız, sizinle ilgilendiğinden değil, birini kıskandırmak için etrafınızda dönüyordur.


- Beyaz Atlı Prens Kanunu: Prensi bulacağım diye çok kurbağa öpülür.


- Donckels Perşembe Gecesi Kanunu: Gece saat üçte sadece şişkolar kalır.


- Donckels Cuma Sabahı Kanunu: Pencere benim pencerem değil, oda benim odam değil, yanımdaki kim?


- Kazablanka Kanunu: Sizinle beraber olsun diye sürekli para harcadığınız top model, gecenin sonunda resminizi çeken paparazzi ile buluşacaktır.

- Onasis Kanunu: Para aşkı satın alamaz, ama çok şey halleder.

- Gold Card Kanunu: Siz onun saçının rengine vurulduysanız, o da sizin kredi kartınızın rengiyle ilgileniyor olabilir.

- Meyer Kanunu: Kuru fasulye yedikten sonra arabaya otostopçu kız alınmaz.

- Olasılık Kanunu: Çok güzel, kibar, akıllı, hoş, zeki, cici bir kızla karşılaşma şansınızın arttığı yer, sizden daha yakışıklı, akıllı, zengin bir arkadaşınızın yanıdır.

- Evrensel Kanun: Kadın erkeği anladığı anda, onun ne söylediğini dinlemekten vazgeçer.

- Markus Kanunu: Her zaman daha iyisi vardır.

- İkinci Markus Kanunu: Kaçmanız gerektiği anda göreceğiniz kabus, bacaklarınızın tutmadığıdır.

- Rudner Kanunu: Beraber olduğunuz erkek; olgunlaştığında, yeni bir iş bulduğunda, tedavi gördüğünde düzelecek zannediyorsanız, bugün terk edin.

- Temel Kanun: Aşk hayal gücünün aklı yenmesidir.

- İstisna Kanunu: Kadınlar ya her şeyi unutur, ya her şeyi hatırlar.

- Groening Kanunu: Evlilik deyince kadınlar merasimi anlatır, erkekler delikanlılık yıllarını.

- Evlilik Kanunu: Tek başınayken, asla yaşamadığın sorunlara iki kişinin beraberce çözüm bulması sanatı.

- Thom Kanunu: Evliliğin süresi, evlilik törenine harcanan parayla ters orantılıdır.

- Grant Kanunu: 'Tam evlenilecek kadın' dediğiniz kadın, sizi nikahına davet edecektir.

- Murphy Kanunu: Çöpü kim indirecek kavgası, her seferinde çöp kamyonu sokaktan geçtikten sonra biter.

- Hartley Kanunu: Kendinizden daha çılgın biriyle asla beraber olmayın.



















EVLİLİĞİ AŞKA DÖNÜŞTÜREBİLMEK
Uzun bir aşk birlikteliğinden sonra neyin gerçek neyin hayal olduğunu ayırt etmenin çok zor olduğunu belirten Aşk Danışmanı Robin Gorman'a göre, ilişkilerin evlilikle sonuçlanması için iletişim ve birliktelik çok önemli...!




Aşk ve kadın-erkek ilişkileri üzerine yaptığı araştırmalarla tanınan Gorman, fiziksel anlamda yanyana olunduğunda gerçekte kimin ne olduğunun kolaylıkla anlaşılabileceğini ifade ederek, "Biriyle yüz yüze görüşmek gerçekte onun kim olduğunu anlayabilmek adına en iyi yoldur.



Örneğin; internet ortamında çok hoşlandığınız birini gördüğünüzde fiziksel olarak aynı şeyleri hissetmeyebilirsiniz. Yüz yüze gelindiğinde gerçekten uyumlu bir partner bulmak zordur. Her nerede yaşıyorsanız yaşayın ilişkinizi ayakta tutmak adına iletişimi asla aksatmayın. İletişim azlığı her iki tarafta da şüphelere, güvensizliklere ve anlaşmazlıklara neden olabilir. Bu yüzden düzenli iletişim ve birbirini dinleme iyi bir ilişkinin anahtarlarıdır. Birbirinize, birbiriniz hakkında ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi söylemeye teşvik edin" dedi.


Uzun aşk birlikteliğinin evlilikle sonuçlanmasının bireylere bağlı olduğunu söyleyen Gorman, aşıklara şu önerilerde bulundu:



"Birbirinize aranıza başka hiç kimsenin giremeyeceğinin sözünü verin. Dünyanın farklı kürelerinde dahi yaşayabilirsiniz, ancak teknoloji aşkınızı yaşatmanıza yardımcı olacaktır. Biraraya gelmek için bir gün tespit edin. Eğer gerçekten ilerde hayatınızı paylaşmayı düşünüyorsanız şimdiden ortak zaman geçirmeniz gerekir. Eğer çiftlerden hiçbiri bir diğerinin yanına taşınmayı düşünmüyorsa bunun imkansız bir aşk olduğuna inansanız iyi olur. Bazı insanlar için hislerini yüz yüzeyken dile getirmek zor olabilir. Bu yüzden sık sık mesajlar atın, mektup yazın ve e-mail gönderin. Birbirinize karşı dürüst olun. Uzaklık bir şeyleri saklayabileceğiniz anlamına gelmez."
Son düzenleyen GusinapsE; 28 Nisan 2006 18:20
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2006       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi


Siz erkekleri kendinizle karıştırdınız galiba ne o öyle mum ışığında, elinde çiçekler hikayeleri...Bunları geçeceksiniz çünkü erkekler bu tür romantizmden sizin kadar hoşlanmazlar.

Bir kere sevdiğiniz adama ilgi göstericem diye annesi gibi davranmaya başladığınız anda kaybedersiniz. Çünkü erkekler kadınlar gibi şefkatli bir sevgi istemezler. Onu sıkmamalısınız. Erkeklerin hoşlanmadıkları şeyler arasında en belirginleri herkesin içinde yapılan romantik hareketler erkeklerin kalbini kırar ve anlamlı jestler kelimelerden daha etkilidir. Yani ona kırmızı kalpli bir yastk alacağınıza iki kişilik bir maç bileti alın.

Erkekler sizden mumlar ve çikolatalar beklemiyor... Tek istedikleri, onları oldukları gibi kabul etmeniz. Kişiliğine değer veren bir kadın her erkek için ideal bir hayat arkadaşıdır.


Bunları yapmayın!

Hatalarının hatırlatılması

Erkek arkadaşlarıyla oldukça çirkin konuşsa da, ne onun gibi konuşmanızı ne de çirkin kelimelerini hatırlatmanızı ister. Eleştirileriniz onu yaralar.


Yapmacık övgüler


Erkeklerin egosunun arada sırada okşanması gerektiğini herkes bilir, ama ne olur, övgü dozunu iyi ayarlayın. Abartılmış iltifatlar hoşuna gitmez, hatta size olan güvenini kaybetmesine neden olur. Onunla dalga geçtiğinizi sanıp, kelimelerinize bir ikinci mana bulmaya bile çalışabilir.


Anlamlı çiçekler


Siz çiçekleri sevdiğiniz için sevgiliniz de çiçekleri sevmek zorunda mı? Hayır.

Sevgilinize çiçek veya çikolata götürmeyin, bunları ondan beklediğinizi düşünür. Bu tür hediyeler yüzünün kızarmasından başka bir şeye yaramaz.


Aşk mektupları


Erkekler duygusal mektuplardan nefret ederler. Cevap vermeleri gerektiği için, daha ilk cümlede paniğe kapılırlar. Bunun yerine, kısa mesajları kullanın, daha mutlu olacaklardır. "Seni seviyorum" yazmak, uzun bir aşk mektubu yazmaktan daha az yaratıcılık ister.


Bunu Bir Bayan Nasıl Yazdı Demeyin.
cadi_gizem= Feminist Naughty Naughty Naughty





ERKEKLER NEREDE YANLIŞ YAPAR


Kadınların etrafında hiç mi erkek yok, var tabii. Var sayalım ki iyiler kapılmış , kapılmamış olanları kadınlar neden beğenmiyor? İşte kadınlardan derlenen beğenilmeyen erkek halleri.


* Hâlâ aralarında karı-kız konuşuyorlar.

* Olgunlaşamıyorlar, esprileri çocuk düzeyinde.

* Kocaman adamlar sürekli itişip kakışıp, bağırarak konuşuyorlar.

* Aşık olmayı bile beceremiyor, bağlanmaktan korkuyorlar.

* Kendilerini yetiştirmek için en ufak bir gayret göstermiyorlar ama hepsi kendilerine hayran.

* Arsızca aldatıyorlar.

* Sekse doymuşlar, ilgisizler, görev gibi ve beceriksizce yapıyorlar, Kadını düşünmek ve iyi olmak gibi bir çabaları yok.

* Hala güçlü, koruyucu erkek olmak sevdasındalar.

* Okumuyor, sanat faaliyetleriyle ilgilenmiyorlar.

* İlişkiye karşı çok umursamaz davranıyorlar.

* Kendilerine çok dönükler, aynanın karşısından ayrılmıyorlar.

* Dans etmiyor, kazık gibi bir köşede kız kesiyorlar.

* Annelerinden hâlâ ödleri patlıyor.

* Parayı çok umursuyor, her kadının para için deli olacağını sanıyorlar.
Son düzenleyen GusinapsE; 28 Nisan 2006 18:19
dilayla - avatarı
dilayla
Ziyaretçi
18 Nisan 2006       Mesaj #46
dilayla - avatarı
Ziyaretçi
1. Sigaradan sararmis biyiklarimiz yok...
2. Arabamizin yolda patlayan lastigini degistirmeyi bilmesek de olur.
3. "Ya kalkmazsa?"
4. "Ya inerse?".. sizin de isiniz zor valla yaaa...

5. Pantolon giymek bizim için fizyolojik olarak en az etek kadar
rahattir.
6. Kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gücü ile dogru
orantili olarak degismiyor.
7. Tuvalette sadece tavana degil, sagimiza solumuza herhangi bir ölçme-biçme endisesi duymaksizin bakinabiliriz.
8. "Gerçek mi, rol mü yapiyor?"
9. "Damsiz Girilmez" bize bir sey ifade etmiyor...
10. Kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden önce çikmasi ya da bir aracin bizi sollamasi hiçbir sey demek degildir.
11. Istedigimiz her yerde ve her kosulda ağlayabiliriz.
12. Bedensel hareketlerimiz vücudumuzdaki olasi kaslari
belirginlestirecek diye bir zorunlulugumuz yok...
13. Vücudumuzda kas olacak diye bir zorunlulugumuz da yok hatta..
14. Kas gücü gerektirecek isleri zevkle yapacak birileri her zaman vardir...
15. Dügme, sökük vs. dikmek özel bir beceri gerektirmiyor.
16. Dünya yerle bir olsa önce kadinlar ve çocuklar!
17. "Yoktan var edilen" yapay bedenlerimize tapinacak bir karsi cins varken, kozmetik ürünleri ve estetik cerrahinin olanaklarindan sonuna kadar yararlaniyoruz...
18. Asik oluyoruz... korkmadan.
19. Biraz göbek sevimli mi durur? .. hadi ordan!! siz hiç "kalçalarimdaki yaglar beni çekici gösteriyor" diyen bir kadin gördünüz mü? Asla dis görünüsümüzle ilgili yalan telkinlerle kendimizi kandirmaya çalismayiz.. Rejim gerekiyorsa rejim... alla alla...
21. Duygusal saçmaliklar adina kredi sahibiyiz... çiçek ve çikolata istiyoruz....
22. Evde, banyoda, kil- tüy dökmeyiz...
23. Dokundugumuz bedenin herhangi bir kismindan silikonlar fiskirma korkusu duymayiz... genelde tabi!
24. Sünnet olmayız
25. Meslek grubunda "ev kadini" diye kebap bir seçenek var... 26. Birinden hoslansak da "ilk adim atma kabusu"ndan muafiz...
27. Evet, gelinlik 200.- $, smokin ise 100.-$.. ve her ikisini de sevgili damat ödüyor...
28. "3 dubleden sonra fecii sarhos olurum" diyebiliriz rahatlikla...
29. "Çirkin" kadin yoktur.
30. 50 yasindan önce hiçbir erkege seks için para ödemek zorunda degiliz.
32. Kisa boy mu? E topuklu ayakkabilar ne güne duruyor ki?
33. Yasimiz ne olursa olsun bir uçan balon tasiyabilir, pamuk helva ve elma sekeri de yiyebiliriz.
34. Her sabah tras olmak zorunda degiliz.
35. Bir gece hos bir rüya görsek ertesi sabah pijamamizi kirliye atmamiz gerekmez.
36. Genellikle istedigimizi almamiz için söylememiz yeterlidir....
37. Bazen istemedigimizi söyleyerek de aliriz.
38. Blue-jean'lerimizin muhtelif kisimlari diger taraflarina göre dengesiz biçimde beyazlamaz... ya da sararmaz...
39. Kizdigimizda birbirimizin anneleri, kizkardesleri, ebeleri, dayilari ya da sülalesine dair cinsel taleplerimiz olmaz...
40. Ayakta kalmak(?) için 1,5 kaymakli künefe yememiz gerekmiyor...
41. Bebeklik albümlerimiz sirtüstü çirilçiplak resimlerimizle dolu degil...
42. "Hadi amcalara göster.." seklinde rezil bir çocukluk animiz da hiç olmayacak...
43. Uçan tekmelerle birbirimizin agzini yüzünü kirdigimiz sporlar yapmiyoruz...
44. Fiziksel güç iddiamiz yok ama grip olunca da ölümcül birhastaliga yakalanmis gibi iptal olmuyoruz...
45. Silah... hiç iki kizin silahla oynarken birbirini vurdugunu duydunuz mu?
46. Horlamiyoruz....
47. Az bildigimiz bir seyi çok anlatabiliriz.
48. Birbirimize, beklenmedik yikici sonuçlar dogurabilecek, esek sakalari yapma adetimiz yoktur.
49. Canimizin çektigi yemegi pisirir, kötü de olsa herkese yedirebiliriz.
50. Kerizi parasindan ayirmada Allah vergisi bir yetenegimiz vardir.
51. Sigaramizi yakacak birileri hep vardir...
52. Evde bozulan bir aleti, onarmaya çalisip bir daha kullanilamayacak hale getirmek yerine tamirci çagirmak rasyonalitesine sahibiz
53. Tükürmeyiz...
54. Giysilerimizden o gün ögle yemeginde ne yedigimiz anlasilmaz.
55. Harika alyansimiz asla killarin arasinda kaybolmaz.
56. Estetik sanatlarin %90'i kadindan esinlenmistir.
57. Ayaklarimiz kokmuyor.
58. "Erkek sözü" gibi ikna etmeye yönelik sifatlar yaratmadik hiç...Yoksa verilen sözlerin tutulmamasi gibi bir sorun mu var?
59. Övgü ve komplimanlar sadece ruhumuzu oksar geçer, ikna
etmeye yetmez... ya gururu oksanan bir erkek neyi reddeder ki? 60. Çapkinliklarimizin ardindan giysilerimizde, biz istemedikçe (mesela Monica L. istemisti!), deliller (ruj lekesi, sari saç teli vs.)
bulunmasi ihtimali yok...
62. Cep telefonumuzun sesi popomuzdan gelmez.
63. En sevmedigimiz insanlara bile, öyle gerekiyorsa eger, yeterince dayanabiliriz.
64. Sevisirken sirtimiz yere gelse de bu kazananin karsi taraf oldugu anlamina gelmez.
65. "Anneme gidiyorum" diyerek kapiyi çarpmak bize yakisan bir ayricalik...
66. Saçimizi boyayabiliriz... 20 yasinda bile...
67. Çiglik atabiliyoruz... sevinince, üzülünce, korkunca...
68. Aradigimiz adresi, kaybolmadan önce sormayi düsünebiliyoruz...
69. Uzaga iseme, uzaga tükürme, yüksek sesle gegirme vb. karizma krikolarimiz yok....
70. Askere gitmiyoruz..
71. Annelik duygusu... apayridir...
72. Sevgilimize, agabey ya da babamiza ait gömlek, kazak, mont, T-shirt'leri giyebiliyoruz.
73. Bale, dans, ritmik jimnastik, buz pateni vb. ugraslar edinmemiz cinsel tercihimiz hakkinda tartisma yaratmaz....
74. Hayatimizin hiçbir döneminde kravat takmak zorunda degiliz...
75. Mücevherler bizim...
76. Yagmurda semsiyesiz kalmayiz.
77. Belli dönemlerimiz, cinayet bile islesek hafifletici neden kabul edilir.
78. "Bosanmak istersek" tek celsede bosaniriz.
79. "Bosanmak istemezsek" zengin bir dul oluruz.
80. Bir gün önce çikardigimiz çoraplarimizi evin alti üstüne gelmeden, üstelik de kimselere sormadan bulabiliyoruz.
81. Kol saatimizin ayni zamanda hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olmasi gerekmiyor. 82. Playboy Late Night, kirmizi nokta, Tutti Frutti vb. yüzünden uykusuz geceler geçirmiyoruz.
83. Özel günleri parmagimiza kirmizi iplik baglamadan da hatirlayabiliyoruz..
84. "Kaaaave.."ye gitmiyoruz.
85. Trafik polisinin alkol vs. çevirmelerinden muafiz...
86. Istemezsek hesap ödemeyebiliriz.
87. Yürürken ceplerimizden bozuk para, anahtar, çakmak vs. sesleri gelmez...
88. Gece eve birakiliriz...
89. Bulasik makinesi karmasik bir dünyadisi mekanizma degildir...
90. Geceyarisi yataktan sivisip, buzdolabinin isiginda zeytinyagli dolma, börek ve "hain köfte" yemiyoruz...
91. Ortaliktaki alakasiz her türlü nesne ve sözcükten cinsel çagrisimlar çikarip günün 14 saatini seks düsünerek geçirmeyiz...
92. Kel olmuyoruz...
93. Toplu tasima araçlarinda nadiren ayakta kaliriz.
94. Futbol mu? Bizim tuttugumuz takim genelde kaybetmez...
95. Her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir...
96. Berberde kimse yüzümüzü 800 kolonya ile ovusturarak gözlerimizi yuvalarindan ugratmiyor.
97. Bizim berberlerin koltuga yaslanmasi ya da üzerimize abanmasi da gerekmiyor...
98. Para cüzdanimiz bir süre sonra kavisli yuvarlak hatli bir sekil almiyor.
99. Pantolon almaya çikip eve uçak maketi, uzaktan kumandali araba, mini langirt masasi vb. emtia ile dönmüyoruz.
100. Eh... bir de Brad Pitt hak ettik artik.Msn Angel Msn Tongue





Son düzenleyen Blue Blood; 18 Nisan 2006 19:09
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
28 Nisan 2006       Mesaj #47
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Aman erkekler duymasın!



Ünlü kadınların erkekler hakkındaki düşünceleri erkek okurlarımızı kızdıracak!..


* Kadınlar yüzyıllarca, erkek figürünü normal boyutunun iki katı gösterecek, büyülü bir yansıtma gücüne sahip aynalar gibi hizmet ettiler. Virginia Woolf


* Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu. Evimde bir kocanın yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum: Her sabah hırlayan bir köpek, bütün gün küfür eden bir papağan ve geceleri geç gelen bir kedi... Marie Corelli


* Şahsen, 24 yaşına kadar 'doğru' adama rastlamadıysa, genç kızın şanslı olduğunu düşünüyorum... Deborah Kerr


* Evlenmek istiyorum, çünkü erkeğin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olması fikri hoşuma gidiyor. Carrie Snow


* Hayır anneciğim, 'Bay doğru' ile henüz tanışmadım... Fakat, 'Bay Cimri, Bay Kaba ve Bay Evli' ile tanıştım... Anonim


* Soru: Erkekler eşit bir ilişkiyi nasıl tanımlar?

Cevap: Siz pişirirsiniz erkek yer; siz temizlersiniz erkek kirletir; siz ütülersiniz erkek buruşturur. Bütün sıkıcı, kaba, cimri, sapık ve çeşitli türlerde manyaktır demek istemiyorum. Ama ihtimaller öyle gösteriyor ki, insaniyet ölçülerine uyan birini bulana kadar yukarıdakilerin çeşitlemeleriyle çıkmak zorunda kalacaksınız.Audrey Norris


* Bir erkeği tanımlarken çok kelime kullanabilirsiniz. Onun için "Nazik, sevgi dolu, düşünceli" diyebilirsiniz. Bu yalan olur; ama yine de söyleyebilirsiniz. Anonim


* Bütün bir gün boyunca parlak espriler patlatan bir erkek kadar hiçbir şey beni korkutamaz... Mme de Sevigne

* Bir erkekle her şeyi konuşabilirsiniz. Anlamayacaktır, ama yine de konuşabilirsiniz. Anonim

* Erkeklerin ilk yaşadığı hayal kırıklığı, bir kadının da bir beyine sahip olduğunu fark etmeleridir. Margaret Mitchell

* Neden kadınlar ısrarla "gizemli" olarak tanımlanır? Herhalde organik ve psikolojik yapılarını gizledikleri için değil, erkeklerin bu yapıları keşfetmek için, hiçbir zaman çaba göstermedikleri için olsa gerek. Ruth Herschberger

* Kadınların hepsi aptal değildir. Bazıları bekardır. Anonim

* Çoğu terbiyeli olmayı öğrendiğinde, başka türlü davranamayacak kadar yaşlanmış oluyor. Anonim

* Bir erkek için, kadınların onun evlenme teklifini reddetmesi daima anlaşılmaz olmuştur. Jane Austen

* Gerçeği bildikleri için erkekler kadınların dedikodu yapmasından hiçbir zaman hoşlanmamışlardır; yani ölçülüp biçilip mukayese edildikleri durumdan. Erica Jong

* Bütün kadınlar uyanık oldukları zamanın çoğunu bir erkeği nasıl mutlu edeceğini düşünerek geçirmez. Bazıları evlidir! Emma Lee

* Soru: Erkekleri evlenmek istemedikleri kadınların peşinden koşmaya iten neden nedir?

Cevap: Köpekleri, kullanmaya niyetleri olmadıkları arabaları kovalamaya iten dürtünün aynısı.

* Kendinize 'Onda ne bulmuştum?' diye sorduğunuzda onda bulduğunuz şeyin sadece sizin hayal gücünüzün bir ürünü olduğunu fark edeceksiniz. Allie Walmsley




Gerçek aşka giden 6 yol!

Amerikalı bilimadamları, gerçek aşka giden 6 yolu açıkladı...









1- Birlikte çikolata gibi aşk hormonlarını yükselten özellikteki yiyecekler tüketin.


2- Romantik bir film seyretmek yerine korku filmleri izleyin. Birlikte korkan çiftler birbirinden daha çok etkileniyor.


3- Kadın ile erkeklerin yüzde 55'i aşık olacağı kişinin vücut dilinden etkileniyor. Özellikle kollarınız aşağıda ve dik durun.


4- Birlikte müzik dinlerken, rock müziği tercih edin. Bu müzik sırasında kadınlar erkeklere, erkekler de kadınlara daha çekici görünüyor

5- Birbirinize ne kadar uzun baktığınız çok önemli. Birbirlerine bakan çiftler, birbirleri için çok değerli olduğunu düşünerek aşk hormonu salgılıyor.

6- Beraber gülmek, endorfin hormonu salgılanmasını sağlayarak kendinizi mutlu ve çekici hissetmenize neden oluyor.
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
23 Mayıs 2006       Mesaj #48
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Çıkma Teklifi Modelleri

1. ben acilarin cocuguyum modeli
-meltem benimle cikar misin?
-hayir salak
-tamam meltem simdi git ve beni yanlizligim ile yanliz birak

2. kivrak modeli
- meltem benimle cikar misin, misal iki biletim var ateslerin dansi'na?
- hayir salak
- aa simdi hatirladim, hülya'ya soz vermistim... oteki sefere insallah...

3. tehdit eden modeli
- meltem benimle cikar misin?
- hayir salak
- e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayim...

4. anlamaz modeli
- meltem benimle cikar misin?
- hayir salak
- o zaman, askim, ilk olarak ateslerin dansi'na gidelim mi...
- geri zekali misin nesin ya, hayir dedim...
- tam*** onlerden almaya calisirim... yemek de yeriz di mi hayatim, show'dan once...
- harbiden salaksin ya, sana adimi soyledigime inanamiyorum...
- evet askim ya, ismin cok guzel...

5. güner ümit modeli
- meltem benimle çıkar mısın?
- kesinlikle hayır.
- kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz, puanlar kırmızı masaya..

6. - meltem benimle cikarsin mi ?
- bilmem.. sence cikar gibi duruyomuyum ?
- walla galiba cikarsin.. ama emin degilim.. hadi bi aciklik getir su konuya
- hayir salah hayiiiiiiiir !
- bunu evet olarak kabul ediyorum
- sertan bu kadar salak olmayi nerde ogrendin ?
- her gun 1 saat calistim duzenli.. cok zor olmadi..
- hmmm

7. sartlanmis model
-meltem benimle cikar misin?
-tabi neden olmasin
-sen kaybettin kizim, seni sevmistim halbuki
-???

8. redden sonra karizmayi cirkeflesmekte arayan model
-meltem benimle cikar misin?
-hayir salak
-ben seni deniyordum zaten..kabul etseydin üstüne beton dokerdim senin..

9. esprituelim ben modeli
-meltem benimle cikarmisin?
-hayir salak..
-peki sen asansorle cik ben yetisirim

10. oha artik modeli
- meltem benimle cikarmisin?
- hayir salak..
- tamam boşanıyoruz o zaman.

11. psikolog modeli
- pelin benimle çıkar mısın?
- hayır salak.
- tabii, sana hak veriyorum. daha önceki ilişkilerinde yüreğine aldıın yaralar seni korkutan. sanırım biraz zamana ihtiyacın var. lütfen biraz düşün.

12. iyimser model
-burcu benimle çıkar mısın
-hayır
-ama asla demedin
demek ki hala umut var?
-???

13. ulasamadıı ete mundar diyen kedi modeli
-fatmagül benimle çıkar mısın?
-hayır!!!
-aman zaten sen de kendini bulunmaz hint kuması sanıyosun çillisin,çirkinsin ıyyyy

14. bir arkadas ortaminda ise
- meltem benimle cikar misin ?
- hayir salak.. !
- peki, kacta aliyim seni o zaman ?
- ulan cikmam dedim..
- peki saat 8 de gorusurus askim..

15. -benimle cikar misin meltem?
+hayir
-hahah... bir an icin benimle gercekten cikabilecegin ihtimalini dusundun degil mi? itiraf et?

16. -benimle cikar misim meltem?
+hayir
-olm ben size dedim anlar dalga gectigimizi diye

17. - benimle çikar mısın meltem?
+ ahh, elbette hayatım...
- adisin meltem! şurada iki satir karizma yapacaktım, içine ettin!!

18. - gerçek misiniz?
+ yuh... bu devirde?
- en iyi bunu bulabildim...
+ olmamış ama.
- ne yani benimle çıkmaz mısın?
+ hah hah hayyy... gülünç olma.
- peki o zaman... eee... ben duman'ın vokalistini tanıyorum.
+ eee?
- tamam... bi saniye... başka bi tane buliym... hah! ateşiniz var mı?
+ yemezler...
(dış ses): rocco! gel evladım hadi gidiyoruz...
+ neyse ben gideyim.
- ne?! rocco mu?! ama şey... seviyeli bi sohbete ne dersin?

19. türk filmi modeli:
-meltem benimle çıkar mısın?
-hayır abuzer!
-bir gün karşına çıkıc*** diyeceğim ki fakir ama onurlu bir genç vardı... anlıyo musun!
-tabiiii

20. romantik model:
-meltem benimle çıkar mısın?
-olmaz berke!
-oysa pembe panjurlu evimizde, gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle...
-bak seeen...

21. - meltem biliyorum benden once 20 kisi sordu ama...
- hayir!
- hata ediyorsun, ben olsam benle cikaridim.
- zaten senle ancak senin gibi bi moron cikar cevdet.
- meltem, bence sen erkekten anlamiyorsun.

22. - meltem biliyorum benden once 67 kisi sordu ama...
- hayir!
- hata ediyorsun, ben olsam benle cikaridim.
- zaten senle ancak senin gibi bi moron cikar cevdet.
- meltem, bence sen erkekten anlamiyorsun.

23. yalanci model
-baba nooldu ne dedi kiz?
-abi simdi gittim basladi ask mesk duygusal duygusal konusmaya, yok bana cok deger veriyormus, yok baglanmaktan korkuyormus... beni
de bilirsiniz gelemem oyle ince muhabbetlere. "yürü kizim" dedim. naza cekiyo iste...
-o zaman bitmis o is abi, kiz hasta..
-yok baba istemem artik zaten sodugum birden.

24. -meltem .. bişi söyliycem.. seni seviyorum
-ay.. memet olmazki biz arkadaşız
-ben çıkalım demedimki zaten

25. once kalabalik bir ortama gidilir hatun ile birlikte orada ;
-meltem benimle cikar misin?
-hayir salak!
-ya kizim yeter yaaa cikmiyorum iste, biktirdin 3 aydir cik - mi -yo -rum seninle zorlami yani.(bu kisim
bagirarak ve gercekten sinirlenmis bir sekilde soylenir).

26. iki samimi arkadas yolda efendi efendi yürümektedir. erkek kisi birden patlar:
- meltem benimle çıkar mısın? aşıım sana!
+ [dumur!] ne? eheh.. saka yapıyorsun değil mi, ciddi değilsin?
- [reddedildiğini anlayan bahtsız genç] ee.. oo.. tabii canım. haha, ciddi mi sandın? haha.. ben aşık olmam ki robotum ben. yok duygularım.

27. - meltem benimle çıkar mısın?
+ hayır.
- hayır deyişine bayılıyorum. ee, benimle çıkacak mısın?
+ hayır!
- süpersin ya. şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh..

28. bir arkadaşım anlattı.. yaşanmışmış... cafe ortamında er kişi hoşlandıı kızın masasına gider ve olaylar gelişir...
-meltem benimle çıkar mısın?
-hayır salak!
(er kişi masaya elini vurur ve hızla kalkar, tüm cafe nin bakışları üzerlerindeyken..)
-aldıracaksın o çocuğu dedim sana!!
-ha?, ney?!, ama??! ne çocuğu... (kız kimi inandırsın artık o ortamda...)
(er kişi hızlı adımlarla uzaklaşır..)

29. yeşilçam üstü az hollywood modeli:
- hülya benimle çıkar mısın?
- ama ediz nasıl olur? ben zengin bir kızım sen ise fakir? bu imkansız bi aşk kuzum?
- nolcak lan, arwen aragornla çıkıyo ya... o daha imkansız.
- oha ediz ne kadar kültürlüsün, yoksa çıksam mı acaba?
- hadi lennn!!

GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
24 Mayıs 2006       Mesaj #49
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Kadınlar ve Erkekler 'in Bakış Açıları

K: Saatlerce öpsem bile sıkılmıyorum. Aramızda kuvvetli bir elektrik var.
E: Ulan saatlerdir öpüşüyoruz öpüşüyoruz daha ikinci safhaya bile geçemedik.

K: Yanımda kendini iyi hissediyor olmalı. Benimle uyumak istiyor.
E: Nerden geldim buraya yahu. öylece yatıyoruz. Eve gidip zıbarsam.

K: Onu iki dakika görmek bile bana mutluluk veriyor.
E: Şimdi iki dakika için kal k, giyin. İş mi ya bu?

K: Onun için üzülüyorum. çok çalışıp yoruluyor.
E: Yorgunum demek en iyi çözüm. O zaman bana kıyamaz.

K: Ona her baktığımda kalbim dışarı çıkacakmış gibi oluyor.
E: Daha ne kadar baygın bakmalıyım. Yetmedi mi ya. Artık daha zevkli şeyler yapsak

K: Ona sarılmak çok hoşuma gidiyor. iyi hissediyorum.
E: Sarılmaktan başka şey bilmez mi bu? Benim daha ne marifetlerim var.

K: Söz vermişti bugün benimle olacaktı. Başına bir şey mi geldi acaba?
E: Ya bundan daha kurtulamadım, bi de git şimdi öbür kızla uğraş.

K: Onunla ay ışığında oturmak ne kadar romantik.
E: Burası yeterince sote mi acaba? Gelen giden olur mu ki?

K: Bütün hafta bugünü bekledim. çok güzel bir gece olacak.
E: Yemekler iyi midir acaba. Daha sevişeceğiz.

K: Aslında duygularını belli etmiyor ama benden çok hoşlanıyor.
E: Bana bağlanırsa vay halime. Hiç uğraşamam valla.

K: Beni güzel bulduğunu söyledi.
E: Acaba vücudu da gözleri kadar güzel midir? Ya değilse.. Yağlı falan,
Iyyyk!

K: Beni çok istiyor, ben de onu. Daha fazla görüşebilsek keşke.
E: Bir an önce şu işi sonuçlandırsak ta ben de bir sonraki hedefime
ilerlesem.

K: Onu şımartmak çok hoşuma gidiyor.
E: Haydaa. şaklaban olduk. iyi mi?

K: Neden birdenbire benden uzaklaştı. çok sıkıntılı bir dönemde herhalde.
E: Artık anlamıştır umarım beni bir daha aramaz.

K: Aslında onun farklı olduğunu zannetmiştim. Gözümde fazla büyütmüşüm.
En iyisi boş vermek. Erkekler hep böyle.
E: Yaa bi hata yaptık galiba, ondan çok hoşlanmışım. içimde tuhaf bir his
var. Tekrar olur mu acaba?
GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
3 Haziran 2006       Mesaj #50
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Aşk cesaret ister, kocaman bir yürek ister.
Aşkhayata karşı işlenilen en doğru suç ortaklığıdır,
Aşkhayatıntekdüzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz.
Ve elbette
Aşkı
suçlamak, yargılamak, karalamak
inkar etmek de asla yakışık olmaz
Niçin aşk?Nedir bu aşk denilen şey, elle tutulmaz gözle görülmez bir şeyse nedir bu yaşanan somut acılar,güzellikler? Tek başına aşkı tanımlamak herşeyden soyutlamak mümkün mü? Hayır ! Aşk bugünlerde bazılarına göre plastikten bile yeniden yapıldı.Dünyada yaşanan suniliğe doğru gidiş aşkın etrafını sardı.
Nedir şu aşk...? Aşk hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir, bu yüzden de kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir. Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz. Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o, adı kendisidir zaten. Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur, "Aşıkoldum"dediğiniz an akan sular durur, küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlayabilir, çünkü aşkın dili tektir.
Aşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kime neden aşık olduğumuzu anlayabilseydik,aşkın sırrını da çözerdik herhalde. Ama o zaman da aşkın insanı alıp götüren büyüsü tamamen kaybolurdu.
Aşk hayata karşı işlenen en güzel ve en doğru suç ortakIığıdır, aşk hayatın bütün tekdüzeliğine, bütün sıradanIığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz. Ve elbette yasanılan aşkı suçlamak ,yargılamak, karalamak, inkar etmek de aşka yakışık kalmaz. Bu önce haksızlık, kendinize saygısızlık olur. İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını, karşılık görmesede, acı çekeceğini hissetsede, yarın terkedileceğini bilsede, ailesini karşısına alacağını bilsede taviz vermemeli aşkından, "Seni Seviyorum" diyebilmeli göğsünü gere gere. Aşk iste o zaman aşktır. Ve bunun dogrusu yanlışı yoktur, zaten aşkın kendisi doğrudur, kime karşı duyuluyorsa bu aşk, doğru insanda işte odur.
Aşkın zamanı yoktur, hep hazırlıksız yakalar insanı. Evli olmanız, sevgilinizin olması, bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya calışmanız,bağlılıktan korkmanız, ailenizden çekinmeniz, hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiç mi hiç umrunda değildir. İşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelebilme yurekliliğidir, belkide yeni hayata geçebilme yolu...
Aşkın ne zaman gelebileceği belli olmadığı gibi, ne zaman gideceği de hiç belli değildir. Fazla vakti yoktur onun, uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülü de yoktur. Bir başka göze bakmaya, bir başka tene dokunmaya başlaması o kadar da zor değildir...Aşktan değil, onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı.

Biliyor musunuz, hayat zaten kocaman bir yalan, bu kadar sahteligin içinde gerçek ve doğru olan tek guzellik AŞK.!!. Lütfen ona haksızlık etmeyelim..

Benzer Konular

30 Nisan 2014 / _AERYU_ Müzik tr
11 Nisan 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
9 Mart 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük
20 Nisan 2009 / ThinkerBeLL Sosyoloji
9 Mart 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük