Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 51

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.482 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
12 Aralık 2007       Mesaj #501
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
günlügüm kankim herseyi eksiksiz bi şekilde anlatmıs ama benim yazılım pek güsel diildi ya hasta hasta girdim sınava bakalım ne olcak sonuc.bu arada ben o yunusa acaip uyuz oldum ne o öyle kızı gıdıklayıp duruyo .yakında kafa atıcam valla sinirlerimi oynatmasın haaa.ben kıskanırım karakızımıKiss
Sponsorlu Bağlantılar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #502
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
artık kara verme zamanı hayatım adına ciddi kararlar almam yada vermem gerek ama ben burdan gitmek istemiyorum nefes alamam gibi geliyor bir taraftanda gitmem gerek diyorum havası kirlendi bu aralar ama ciğerlerim kirli havayada alışmış muallakta kalmış inek taklidi yapıyorum şimdilik ...........
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #503
nünü - avatarı
Ziyaretçi
çok işim var. yılsonuna kadar da hepsinin bitmesi gerekiyoo..
aman yarebbimm..
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
13 Aralık 2007       Mesaj #504
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün cografya yazılı sonucları acıklandı günlük.70 aldım.valla iyi de aldım benceMsn Grinama kankim 81ile en yüksek notu almasına ragmen üzüldü.gerci hocanın bize biras garezi var.bence özellikle kimseye 5 vermediMsn Sadama yinede manyak bu kız yaRoflbugün gıcık gıcık dersler vardı ya.son saatlerde ingilizce vardı sadece.onun da ilk dersi bostu.sınıfta kudurdukMsn Grinmüzik dinledik.el yakmaca oynadık.ya günlük bi ara uzun esek bile oynucaktık ama istemem ben ya o ne öleMsn Grin
yunusla esranın elinde bi ip.hic paylasamadılar sonunda ip cekme yarısına girdiler cok komikti ya.tabiki ben kankimin yanındaydım ve tabi kazanan taraf biz oldukMsn Grinay bi de yarın diger sınıfların ingilizce yazılısı varmıs.isi düsen tek tek geldi yanımaMsn Gringenelde sınav zamanı dökülürler.serviste bile ingilizce anlattım arkadaslaraMsn Grin
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
15 Aralık 2007       Mesaj #505
arwen - avatarı
Ziyaretçi
yine ben ve yine bir sürü yanlışlıklarla buradayım...içimden birşeyler kopup gitsede nefes alabiliyorum ..o kadar çok saçmalıyorum ki kaybetmelerim bu yüzden Msn Sad

neyse şimdilik yeter
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
15 Aralık 2007       Mesaj #506
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
evim evim güzel evim...yeni evim Tendersevgili günlük taşındımda.. : ))
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
15 Aralık 2007       Mesaj #507
nünü - avatarı
Ziyaretçi
bi heyecan var içimde ama sebebini bilmiyorum. iyi gibiyim 2 gündür.. bazen ben de şaşırıyorum bu hallerime.. tarifsiz yani.. special feelings..Baby
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
15 Aralık 2007       Mesaj #508
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
bugün dersaneye gitmedim.hep msxdeydim.ne bilim hic canım istemedi gitmek.ing.hocalarımızdan birinin de bi yakını vefat etmiş.o da gelmemiş günlük.karakızım 2 ders bos gecti dedi.bugün pek fazla takılmadıgım msn mi actım.iyiki de acmısım bizim siteden daha önce konusmadıgım arkadaslarla konustum.canım arkadasım ReD_EyE ile epey sohbet ettikTenderödevlerime gelince,onları da yarına bıraktım artıkMuz
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
16 Aralık 2007       Mesaj #509
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Sevgılı gunluk bende bugun ıng yazlısına calısacam dıe dersaneyı ektım ama hıc calısmadım cunku hastayım nese sanada bulasmasın sımdı bye : ))
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
16 Aralık 2007       Mesaj #510
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
günlük bugün kuzenimle msnde konustum.epey bi laf sokusturdum.onun yüzünden tüm ailem beni eski sevgilim icin sorguya tutmuslardı.ohh canıma degsin icimde bişi kalmadıRoflherseyi kökünden hallettim.ne ben eski benim ne de cevremdekilerMsn Winkonlar zorladılar beni bu halime sokmaya.artık akıllı dürüst temiz kalpli kuzen yokkkMsn Mad