Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 82

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 226.109 Cevap: 1.418
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #811
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
GünlükümCici
Bu hafta sonu çok kötüydü günlükMooooh..pc başından hiç ayrılamadıgım şu 2 gün boyunca hiç sıkılmadıgım kadar sıkıldımFaint..Gerçekten verimli çalışabildigimi pek söyleyemem..TEKTANEM de yoktu zatenHystericOnunla da pek ilgilenemedim operatörüm saolsun cabuk cabuk bitti kontörümHıh 2..Yani okul da bitiyo ya son kez burnumuzdan getiriolar her seyi,hala sınav calıstık ya ama salı günü her sey bitiyorTenderBu arada günlük çok özledim yaCryingBi kavuşayım hiç bırakmıcam diyorum onu,böle yapışık ikiz gibi geziomuşuzMsn TongueCiciAma hiç farketmez nasılsa SEN=BEN her zamanMsn WinkNeyse günlüküm benim oturmaktan yoruldum ya biras ugramayayım diyorum nete ama aşkım var zorla degil mecburi gelecezMsn Nerdşaka bir yana ben seve seve gelirim..E işin ucunda o olduktan sonraIn LoveYarın görüşebilmek dilegiyle..Saglıcakla kalWave
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #812
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
çok güsel ve farklı bir hafta sonu gecirdim.denize hayranım.ama şimdi evdeyimMsn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #813
nünü - avatarı
Ziyaretçi
1 günde değişti bütün herşeyimiz.. aksiyon filmleri bizim yaşadıklarımız yanında biraz sönük kalıyo..
herşey bitti ama.. temizlendik.. temiz bir sayfa açıyoruz artık.. tertemiz..
bu sefer kimse parmak atamıcak..

biz artık 4 kişiyiz..

MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #814
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
GünlükümCici
Bugün okulda ingilizce final sınavları bölüm 1 vardı..Biras kötü gecti cünkü fazla calısmamıstım ama bugün sevgilim sagolsun komutanım oldu bitanem yaIn Lovetam 8 saat ders calıstımMooooh ve yeni bittiFaint.insallah yarın seri 2,bomba gibi geçicekBananaBana şans dile..Wave
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #815
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Günlüküm..Cici
Sonunda sınavlar bitti..Dedigim gibi son sınav fevkaladenin fevkindeydiTenderama yine de yazın yükseltme sınavına giricem,ingilizce kredisi yüksek bi dersMsn Nerd..
Bugün sınıfta sadece süpersin ve ben kaldım..Ders işlenmiyo artık,yarın ve persembe de gitmicem..Okul çok yordu bizi günlük biras dinlenmek istiorumMoooohderken yazın dersane baslıyor ve tabiki öss ve ydsFaintHayallerimizin şehri İzmir,insallah seneye beraberiz..Tender
Bugün aşkımla da konuştum günlükümCici3gndür görmemştim,özlemişim yaIn LoveO'na her bakışımda böyle dalıp dalıp gidiyorum ya bugün az daha dalmaktan uyucaktım karşısındaMsn Sleepy..Ve onun bana her bakışında karnımda uçuşan kelebekler...UfKarşılıklı anlaşmadaki en güzel şey olan jest ve mimik kullanımıMsn SarcasticNaughtyHıh 2gibiCici..Aşkn acı yüzünden ziyade bu yüzünün de farkına varmak hatta ona doymak da varmış..İnsallah hep böyle devam ederShy 2..You are only mine..My own..Msn HeartMY_MMDMsn Heart
BEBİŞİMMIn Love
Sevimli_kız - avatarı
Sevimli_kız
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #816
Sevimli_kız - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba sevimsiz günlük bugün berbat bir gündü,Hystericodamı temizledim daha doğrusu içinden zor çıktım ne dağınık biriymişim ben,annem öyle dedi Msn Sad birgün benim değerimi anlar ama çok geç olur Msn CryBirtürlü yaranamadım elin kızları hep iyi oldu gözünde ama özleyecek beniWiggle
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008       Mesaj #817
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Merhaba günlük , saol demediğini biliyorum ama bekledim işte hala askerlikten kalma 1 alışkanlıkMsn Tongue neyse bugün sabah vali geldi onla gezdik durduk sayesinde uzun zamandır görmediğim yerleri gördüm saat 18 gibi servise gittim ve buraya geldi ee şimdi sıra sende dermişim Msn Tongue
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #818
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
bugün hayatımdaki bir yalanla daha yüzleştim...suan ellerim titresede mutluluk imkansızda görülse nefes almaya çalışıyorum.daha önce de yaşamıştım bu anı hemde defalarca.geçecek zamanla ama ne zaman?bin bela diliyorum başına Allah'tan binide seni bulsun
Sevimli_kız - avatarı
Sevimli_kız
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #819
Sevimli_kız - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba sevimsiz günlükUf bugün çok mutluyum eski arkadaşımın mezuniyet günü evine gidecek beni unutacak benimle uğraşamayacakHahaha
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #820
nünü - avatarı
Ziyaretçi
çok canım sıkkın...
çookk..