Sevgili günlük şuan izmirdeyim. Arkadaşların narlıderedeki evlerinde tam bir bekar hayatı sürüyoruz. Doğrusu onlar benim bi işe el atmama izin vermiyor ama olsun ne yapalım artık. Bugün sabahtan mesai ye gitmedim inşallah yarın başımı ağrıtan olmaz. Neyse artık yarına Allah Kerim.
Sevimsiz günlük, bugün karışık duygular içerisindeyim bundan 2 ay sonra yada 3 ay sonra ya çok mutlu olacağım yada herşey hüsranla bitecek Ya hayata tamamen bağlı yada hayata tamamen küsmüş...
Eski sirklerde can veren anıların çeteleri, yağmalıyor yalnızlık sarayımı. Rüyalar en acemi trapezciydi; umutlar, ağsız ip üstü yürüyüş gönüllüsü... İp: bıçak sırtı! Kaçışa gölgelenen ışıklar altında, umut görmez ayaklarında ki çoşkuyu.. Siyah-Beyaz bir YaLnızLık Bu..
Günlükcüm,
Son günlerde çok tuhaf duygular içerisindeyim(Mesela gün bitmeden günlük yazıyorum).Aşkım İzmir'e gitti gideli bu yoğun hasret daha da içine çekiyor beni..Bazen hemen her şey oluverse diyorum bazen de bu an hiç bitmese..Ama aşık insan her zaman mutlu olamıyor işte,onu her an görememek daha çok koyuyor insana..1 sene günlük..İnşallah o 1 sene bize her şeyi getirecek
(Günlükcüm +parantez açmak istiyorum.Dün ilk sarı renkli itibarımı aldım çok mutlu oldum)
TEKTANEM
Sevimli günlük,çok mutluyum bir mucize için dua ederken son zamanda Rabbim kabul etti ve yarı finaldeyiz, annemin ve kardeşimin sevinç çığlıklarına bir çığlıkta ben ekledim.Bu arada ilk defa sana sevimli günlük yazdım