Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 91

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.722 Cevap: 1.418
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
26 Temmuz 2008       Mesaj #901
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Ah günlükçüm AHH. Beni senden başka kimse dinlemiyor.Ama sende konuşamıyorsun.!Mooooh Olsun hiç değilse ben sana anlatıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar
GünlüüK.: 2 gündür sana yazamıyorum,burcumu okuyamıyorumM. Bugün mesai arkdaşlarıma kola ısmarladım Msn Happy Hem işverimi arttı.Hem serinledik hemde beni daha da sevdiler Cici Aybaşı yaklaşıyor,maaş alcam.

Bu arada 2008 OKS sınavının 1.yerleştirme sonuçlarında ÇORLU TİCARET BORSASI ANADOLU LİSESİ ' ni kazandım.O okula gitcem. Silivri ' den servisle okula gitcem Msn Sad Hemde 4 sene...

Olsun. Ben herşeye rağmen iyi düşünüyorum.yeni kızlar ve arkadaş çevrem olacak Msn Grin Seni ve MsXLabs üyelerini seviyorum

HoşçakaL....!
AdaRR - avatarı
AdaRR
Ziyaretçi
26 Temmuz 2008       Mesaj #902
AdaRR - avatarı
Ziyaretçi
sevgili ve değerli günlüğüm bugün sana ilk defa yazıyorum bu nedenle önemli bir gün olduğunu düşünüyorumMsn Tongue . bugün aslında sıradan bir gündü. fakat biraz önce aklıma msxe üye olduğum gün geldi ve duygularımı senle paylaşma gereği duydum Msn Tongue Msn TongueMsn Tongue ilk defa lise1deyken üye olmuştumm ooff ooff ne günlerdii msn indirmeye çalışırken karşıma çıkmıştı msx nasıl duygulandım şimdi bakk. üye olmştm ama msn indiremeden hocaya yakalanmıştımm hehe. bu tip vakalardan olsa gerek bilgisayar dersi karneme 4 gelmiştii Msn Grin neysee öyle iştee .. hşçkl ..
Sponsorlu Bağlantılar
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #903
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
hala internetimiz yok Msn Confused ama çok az kaldı olacak Msn Grin ben bu ev hanımlığını sevdim sanırım hiç çalışasım yok yıllardır neden evlenmemişim ben birde evlenmiycem derdim bekarlık sultanlık diyenler sltanların mesai derdi olmas Msn Grin ama akşama ne yemek yapsam die düşünür Msn Grin
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #904
karayel - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük

marcell'in yazdıklarını okuyup, onun hakkında endişelenmeye başladım..MoooohMooooh

RoflRofl
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #905
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Bu günde baya sıkıcıydı. Polislik için fotoğraf çekildim.

Yine Çok Özledim Özledim Özledim...
Artık Nete Girmemeyi Düşünüyorum.
Nasıl Olsa Ona Anlam Katan Bişey Yok Artık.
Neyse Görüşmek Üzere
MaRCeLLCaT - avatarı
MaRCeLLCaT
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #906
MaRCeLLCaT - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük herkes benim hakkımda endişelenmeye başladı şekil a karayel ...
sanki yıllardır içimde sakladığım bir ev hanımı varmış mantılar günler 5 çayları ...
birde nünü sultanın sölediği br şey varki endişelenmekteyim aldığım kilolar nünü zayıflarken benim şişiyor olmam enteresan... dalgamı geçiyor bilmem ama akşam owww yanaklara bak sıkasım geldi tombiş tombiş dediğinde ilk önce bir şımarma daha sonrada nasıl yani duygusuna kapıldım
ilk işim tartılmak oldu ortalama 3 günde 1 kilo alıyorum böyle gittiğim düşünülürse bir ay sonra 66 kilo 2 ay sonra 76 ............gerisini düşünmek bile istemiyorum ...

herneyse günlük çay içiyor yeni yapılan parkımıza bakıyor ve dedikodu yapıyorum Msn Grin bu ev hanımlığı güsel bişiiiiii......
dünya - avatarı
dünya
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #907
dünya - avatarı
Ziyaretçi
bumudurrr Msn GrinMsn GrinMsn GrinMsn Grin
SeRCaX.TR - avatarı
SeRCaX.TR
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #908
SeRCaX.TR - avatarı
Ziyaretçi
Evet bitanem günlüğüm.Bir gün daha sona ermek üzere benim için saat 20:18 . Bugün biricik arkadaşım batu ' yla denize gittik. Bi yüzdük bi yüzdük ki anlatamam. Yeni bı kızla tanıştım batu ' nun sayesinde.! Maxi ' ye gittik t-shirt aldım,Batu ' ya 2 P oyunlar oynadık jeton alıp.
Bugun harikaydı oynadığımız oyunlarda. Mesela : Araba yarışı yaptık. direksiyon,vites,el freni,gaz , fren ve debriyaj vardı. Yenildim Msn Confused . Maç yatık.Yerde top vardı nasıl vurursan adam da öyle vuruyodu. joistik vardı bide. PES 5 gibiydi.

Kısacası bugün süperdi tabii daha sahile gideceğiz lunaparka gidip gondol ' a ve balerin ' e bineceğiz Tolga,Batu ve ben.

Bakalım daha ne göreceğiz.
MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #909
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük,bugün eski bir arkadaşımla konuştum.Eski günlerimizden kalan fotoğraflardan bir slayt hazırlamış ve arkaplanına da benim zamanında en çok sevdiğim gruptan dinlediğimiz,onun en sevdiği şarkısını koymuş.Biz o zamanlar üç iyi arkadaştık,üçümüzden de birşeyler katmış o slayt'a.Bilmiyorum bir tuhaf oldum yaffMsn ConfusedMsn Confused

Görüşmek üzere günlük...
DERF_YORK - avatarı
DERF_YORK
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008       Mesaj #910
DERF_YORK - avatarı
Kayıtlı Üye
SeVGİLi GünLüK !!

N€" s@çMALıK DeĞİLmİ,
ŞU HayaT DeDiĞİMiiZ; Sad€cE Minik bir kuşşş...
ÖtüYOr.. Ayrı GüzEL.
R€NKLerİ ayrı GüZeLLL..
AmA: BaŞka dİyArLarA UçUYoRRRR..; eNgEL: OLunAMIyOR. Msn Sad Msn Sad Msn Sad
" AnaLiiZ "

Beni Ona sorsanız, 1 ölüyüm. Bana O'nu sorsanız tüm kalemlerim...