Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 92

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 225.590 Cevap: 1.418
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
27 Temmuz 2008       Mesaj #911
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
bu aralar çok yoğunumMsn Confused uyumaya bile vakit zor buluyorum.ne olacak benim bu halimMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
28 Temmuz 2008       Mesaj #912
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
mmeerrhhaabbaa günlükMsn Grin işte karşında hasta bi benMsn Grin aslında geçti hastalığım... ama çok zor geçti galbaMsn Grin şu böbrek taşı neymiş öyle yaaMsn Grin
kendine iyi bak MsX

Sponsorlu Bağlantılar
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #913
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
MORALİM BOZULDU GÜNLÜK. BUGÜN ERKEN YAZAYIM DEDİM.
BUGÜN NETE GELMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
ŞUNU İYİ ANLADIM Kİ ABARTMAMAK LAZIM. İNSAN BAZEN İNCE ÇİZGİN SAĞINDA BAZEN SOLUNDA BAZENDE TAM ORTASINDA DURUYO. BEN ŞİMDİ TAM ORTASINDA DEĞİL SOLUNA YASLANMIŞ BİR DURUMDAYIM.
HAYAT; BAKALIM DAHA NELER GÖSTERECEK.
körkuyu - avatarı
körkuyu
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #914
körkuyu - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük.....ilk defa karşılaşıyoruz senle..Uf..yeniyim burda..Sweet..kötü bir güne başladık..malum terör....ölen masum insanlar.Msn Sad...bunun dışında özele inersek yorgun bir beden ve bedenden daha yorgun bir ruh....var durumumu sen izah eyle.....beni yanlız bırakma olur mu günlük...Msn Sad..(çok mu acıklı oldu neMsn Tongue)
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #915
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
iRonX adlı kullanıcıdan alıntı

MORALİM BOZULDU GÜNLÜK. BUGÜN ERKEN YAZAYIM DEDİM.
BUGÜN NETE GELMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
ŞUNU İYİ ANLADIM Kİ ABARTMAMAK LAZIM. İNSAN BAZEN İNCE ÇİZGİN SAĞINDA BAZEN SOLUNDA BAZENDE TAM ORTASINDA DURUYO. BEN ŞİMDİ TAM ORTASINDA DEĞİL SOLUNA YASLANMIŞ BİR DURUMDAYIM.
HAYAT; BAKALIM DAHA NELER GÖSTERECEK.

Bugün döndüm düğünden.Hem katıldığım en güzel dügündü hem de en kötüsü.O yoktu çünkü..Çok yorgunum 4 gün kır düğünü baya bi yordu.Sağdıçtım ayıptır söylemesiCici.Gelin hanımın(kuzenCici)herşeyine koştum,ayağını bile yıkadım beMoooohMsn GrinBu aralar sık giremicem nete.O yüzden bozuk moralimiz..Belki önümüzde engeller çok ama ya umutlarda biterse..? demiş..Neyse abim de geldi askerden,canım benim hiç bi abiye degişmemMsn Happy))...,vs. vs. Bense Onu yine çok seviyorum..(sağ ve sol kavramlarının açılımını bi ara alıcamMsn Wink)..Hoşçakal günlükWave
MMDMR - avatarı
MMDMR
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #916
MMDMR - avatarı
Ziyaretçi
Kararımı verdim günlük artık eski iron olacağım.
Tey Tey. Wiggle Kimse umrumda değil.
Tek Eksiğim AİLEM yanımda DEĞİL eskisi gibi.( ailemi arkamda,bana küs bırakıp geldiğime pişman mıyım ? evet HystericMsn Dunno)Onları çok özledim. Tender Ama olsun. Ben hatalarımla benim. İzmirin tadını tek başıama da çıkarırım ki 4 milyon kişi var benden başka Msn Tongue

TiglonBoYs - avatarı
TiglonBoYs
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #917
TiglonBoYs - avatarı
Ziyaretçi
ben eskı ben degılımm hangı konuda olursa olsun babamı cok özluyorum yıne mezara gittim yanınaMsn Sad sevinmıstır herhalde
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #918
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Tek Eksiğim AİLEM yanımda DEĞİL eskisi gibi.( ailemi arkamda,bana küs bırakıp geldiğime pişman mıyım ? evet HystericMsn Dunno)Onları çok özledim. Tender Ama olsun. Ben hatalarımla benim. İzmirin tadını tek başıama da çıkarırım ki 4 milyon kişi var benden başka Msn Tongue

Günlük,
Onun bir anlık sinirine yenik düştügünü ikimiz de biliyoruz..Ancak galeyana gelecek kadar toy degilim artık.Ailesiyle küs olan bi tek o mu? HayırMsn Wink..Ve söylenecek çok söz var ama buraya yazıp ele okutmayacak kadar da akıllandım..Yerinde olsaydım özel hayatımızı bu kadar döküp düşmanı sevindirmezdim..O beni çok seviyor biliyorum..Ben de onuIn Love..O kendi kendini yerken belki istedigi her cümleyi dökemiorum buraya,düşündüklerini onun kadar iyi düşünemiorum, ama ben sogukkanlılıgımla onu teskin etmek adına hep yanındayımTenderBirgün cekip gidersem beni unutma günlükümWave
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #919
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı

Günlük,
Onun bir anlık sinirine yenik düştügünü ikimiz de biliyoruz..Ancak galeyana gelecek kadar toy degilim artık.Ailesiyle küs olan bi tek o mu? HayırMsn Wink..Ve söylenecek çok söz var ama buraya yazıp ele okutmayacak kadar da akıllandım..Yerinde olsaydım özel hayatımızı bu kadar döküp düşmanı sevindirmezdim..O beni çok seviyor biliyorum..Ben de onuIn Love..O kendi kendini yerken belki istedigi her cümleyi dökemiorum buraya,düşündüklerini onun kadar iyi düşünemiorum, ama ben sogukkanlılıgımla onu teskin etmek adına hep yanındayımTenderBirgün cekip gidersem beni unutma günlükümWave

Alıntı

Bugün bu kadar erken yazmamın nedeni işte bu.Hayat benden o kadar çok şey götürdü ki..Artık bazılarınızın toz pembe baktığı gibi bakamıyorum hayata ya da baksam da hep siyah yanını görüyorum.Ben günler öncesinden konuşmuştum kankamla HOT WORKİNG ile.Hem kendi dertlerimi hem hayata bakışımı anlatmıştım uzun uzun konuşmuştuk.Fikirlerim değişti mi? Hayır!Septik bi ruh haliyle seyrediyorum etrafı..Bi insan bölesine bi nedenden dolayı geçmişte yaptıklarına pişman oluyorsa Gelecekte de geçmişte aldığı kararlardan pişman olması olası.Bu benim fikrim.Hayat tek bi kişinin etrafında dönmemeli.Çok daha önemli olaylar var insanların etrafında yaşanan.+ bi şey daha söylemeden geçemicem ''AİLE'' aile kavramı günümüzde o kadar basitleşti ki.Bence aile,daha yanında oturup yüzünü görüp elini tutmadığın biri için bırakılmamalı.Biliyorum büyük tepki almam olası belki de hiç tepki göstermezsiniz ama Ben böyle düşünüyorum.Biraz daha realist olmalısın kanka biraz daha.Çomak sokmaya çalışmıyorum.Beni en iyi tanıyanlardansın.Bu söylediklerim kendi doğrularım yanlış olma ihtimali de vardır elbet ama bana göre doğru.Sevgilere reel de inanç kalmadı ki bırak ......ı.

...

Bugüne gelecek olursak bu kadar dolmuşluktan sonra Bugün biraz rahatsızlandım ama şu an iyiyim halamlar geliyor sivastanTenderSonra istanbula geçcekmişiz düğüneCheerleaderHer neyse günlüğüm görüşmek dileğiyleWave

MeLL - avatarı
MeLL
Ziyaretçi
28 Temmuz 2008       Mesaj #920
MeLL - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba günlük yine ben geldim...
Bugün iyiyim şükürler olsun ama zaman zaman içim burkuluyor yinede.
Acaba arkadaşım nerde,nerelerde,iyimiMsn ConfusedMsn Confused