Arama

Gülben Ergen - Sayfa 14

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet

39 Oy
60.00%
Hayır

6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor

20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 1.006.896 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
1 Ocak 2010       Mesaj #131
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, yılbaşı öncesi son hazırlıklarını tamamlamak için Kanyon’daydı.

Sponsorlu Bağlantılar
EN POZCU
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, yılbaşı öncesi son hazırlıklarını tamamlamak için Kanyon’daydı. Yakın arkadaşları için Atasay’dan hediye bakan Ergen, kameraları görünce hoş bir bakış fırlatmadan edemedi. Msn Happy

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:54
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
3 Ocak 2010       Mesaj #132
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Beşiktaş Pazarına Gülben Bereketi

Sponsorlu Bağlantılar
Ünlü şarkıcının Beşiktaş'taki pazardan 5 TL'ye terlik satın aldığını duyanlar, pazara akın etti, esnafın yüzü güldü.

Gülben Ergen, geçtiğimiz hafta hayranlarıyla buluşup Beşiktaş'tan Nişantaşı'na kadar yürüdü. Beşiktaş'taki semt pazarına giren Gülben, burada satılan 5 TL'lik çocuk terliklerini görünce çok şaşırdı. Gülben Ergen, bu terliklerden hemen bir tane oğlu Atlas'a satın aldı ve bu alışverişini son günlerin popüler sitesi "twitter"dan duyurdu.

Sitede; "Beşiktaş'ta 5 milyona şahane içi tüylü çocuk terlikleri var" diye yazan Gülben Ergen, Beşiktaş semt pazarına olan ilgiyi arttırdı. Ünlü şarkıcının buradan alışveriş yaptığını duyan kadınlar, Beşiktaş pazarındaki satışları kısa sürede patlattı. Bu sayede esnafın da yüzü güldü.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:54 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
4 Ocak 2010       Mesaj #133
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Borsadan, dolardan hiç anlamam, yatırım yapana gıptayla bakarım.

Yatırımları merak edilen Gülben Ergen, “Krediden hiç yemedim. Hep üzerine koyarak çalıştım. Ne borsa bilirim, ne dolar, ne Euro. Hiç anlamak da istemem. Ancak, yatırım yapanlara gıpta ile bakarım. 300’e aldığı rezidansı 900’e çıkanları duydukça şaşkınlıkla ağzım açık dinlerim” dedi.

GÜLBEN Ergen ile 2009 yılının son gecesi, ailesiyle kutlayacağı yılbaşı için hazırlanmaya gittiği Ulus’taki Bahçecik Kuaförü’nde buluştuk. Bugünkü kariyerine sahip olmasa en çok sevdiği alan iletişimde başarıyı yakalayacağını düşünen Gülben Ergen, “Halka yakın olmayı seviyorum. Televizyonu, radyoyu, dergileri, ve tabii ki interneti çok kullanıyorum. Hep halkla, gençlerle iç içe olacağım bir meslekte başarılı olurdum” diye konuşuyor. Gülben Ergen ile kendi kariyerinden başarının sırlarına, ekonomi gündeminden yatırımlarına pek çok konuyu konuştuk.
Tesadüf değil çok çalıştım
* Kariyerinizde planladığınız yönde mi ilerlediniz yoksa sizi hayat mı bu kariyere yönlendirdi?
- Hayat seçimlerden ibaret bence. Seçimlerini yapmayanlar seçilen olarak kalırlar. Ben hep seçtim. Beni buralara hayat getirmedi yani. Kariyerimi planlamayı, kendimi doğru ifade edebilmeyi başardıktan sonra uygulamaya koyabildim. Araştırmalar yaptırdım, bu araştırmaların sonuçlarını ciddiye aldım. Sosyal sorumluluk projelerinde yer aldım. Albümlerimde, sahnemde, şarkılarımda hep fark yarattım. Krediden yemedim hiç, hep üzerine koyarak çalıştım. İki hamilelik dönemi geçirdim. Bir sene ortalarda yoktum ama bir şekilde ismim vardı.
Özgür ve ışıklı bir kadın
* Küçük bir çocukken ne olmak istiyordunuz?
- Elimde deodorant şişesi her şarkıyı söylerdim konu komşuya. Tiyatro kolu başkanıydım, ama bir yandan öğretmen, bir yandan iş kadını gibi rollerim de vardı. Başarmayı seviyordum. Lise ve üniversite başarıya kilitlendiğim yıllardır. Kariyer planlaması kavramında düşünemesem de o zamanlar, Ajda şarkılarının verdiği tuhaf güçle hep ayaklarının üzerinde duran sağlam, güçlü kadın tarifim vardı. Başaran, seçimlerinde özgür ve ışıklı bir kadın...
* Hayatınızın kırılma noktası nedir? Hayatınızı bütünüyle değiştiren gelişme?
- Atlas’ın doğumu; hayatımın, beynimin, kalbimin, ruhumun tüm varlığımın değiştiği andır. Atlas’ın annesiyim gerisi teferruat demiştim. Tanrı duydu bu sözümü, çift lütufla ödüllendirdi beni ve iki oğlum daha oldu...
Ekonomiden zevk almıyorum
* Ekonomiyle ne kadar ilgilisiniz?
- Ülkemizde ekonomiyi takip etmemek imkansız. Ama zevk aldığımı ve merakla takip ettiğimi söyleyemeyeceğim. İşin rakamsal yönünden hiç hoşlanmıyorum ama ekonominin sosyal yaşamı belirleyen tarafları, sosyal sonuçları elbette hepimizi ilgilendiriyor.
Projeleri iç sesimle seçerim
* Projeleri neye göre seçiyorsunuz?
- Önce iç sesim ve kendimi rahat hissetmem çok önemli. Ben rahatsam ve inanırsam projeyi sırtlayabiliyorum. Diğer şıkkı yapamıyorum, yani ben profesyonelim, işim bu, şu
kadar para kazanacağım diyemiyorum. İnanmam, sevmem, benimsemem şart. Tarifim kadın erkek ilişkisi gibi oldu biraz ama durum gerçekten bu. Aldığım reklam kampanyaları tekliflerinde de aynı titizlikleri yapıyorum.
Şahane yakıştırma ama taksi plakam yok
* 60-70 tane taksi plakanız olduğu söyleniyor...
- Yıllardır kurtulamadım bu taksi plakaları lafından. Bana bu denli akıllı bir girişimin yakıştırılması şahane ama benim aklımın ucundan geçmezdi bu gazetede yazılana kadar. Böyle büyük bir birikimim de yok zaten. Hep magazinde cevaplamıştım bu soruyu, bakalım bir ekonomi röportajında “Taksi plakam yok” demek insanların algısını değiştirecek mi? Yok benim taksi plakalarım.
Aynı sıradakilerden biri yıldız olur öbürü olamaz
* Başarıyı getiren özellikler nedir?
- Başarılı insan amacı olan insandır, hayalleri olan ve kendine inanan insandır... Hedefine kilitlenen insanlar konsantre olduklarında yerden yükselebiliyorlar. İki doktor düşünün, aynı tıp fakültesi mezunu, aynı yıl, aynı branş. Birisine aylar öncesinden randevu alamıyorsunuz, diğeri hasta gelsin diye beklemede. Konservatuarda aynı sırada tüm öğrenciler. Birisi star olur, diğeri kadere küsmüş, şans yolu gözleyen bir güzel ses olarak kalır. Başarı, inanmak ve amacına kilitlenmektir.
* Başarıda şans ne kadar etkili?
- Şansı biz çağırırız demek isterim
ama emin de olamıyorum bazen. İnançlarım ve gördüklerim beni durdurabiliyor son yıllarda.
Albümden para kazanmak zorlaştı
* Hangisi daha kazançlı müzik, televizyon, konserler, ekstralar?
- Elbette TV kazançlı. Albümden para kazanmak artık zor. “Uçacaksın” albümüyle 600 bin satışı yakaladım. 2006’dan buyana üzerine çıkan bir satış rakam olmadı sanırım. Konserler, özel konserler fazlaca masraflı. 20 kişilik orkestra, ses, ışık, ayrıca tonmaister, kostüm, kuaför, makyöz, ulaşım, konaklama vs. kalabalık bir ekiple çıkarız yola ve ben sahnem için orkestra, kostüm, saç, makyaj hiçbir masraftan kaçınmam.
Müzikte kumanda elimde
* Son yıllarda çalışmalarınız TV dizisi ya da TV programından ziyade müzik ağırlıklı. Neden?
- Müzikte kumanda benim elimde. Yapımcı da benim, prodüktör de. Albümümü tamamen kendi irademle oluşturuyorum. Bütçesi, rengi, kalitesi, şarkılar, söz-müzik her türlü seçim benim. Reyting kaygım sıfır. Bu yüzden en iyiler arasındayım.
* Müzik, TV dizisi, TV programı, vs. hangisi daha zor?
- Müzik yaşamım. Dizi hariç hiçbiri zor değil. Bana en uygunu halk konserleridir. Dizi konusu ise Dadı ile şimdilik noktalandı. Daha iyi bir senaryo ile karşılaşmadım daha.
Ailem en iyi yatırımım
* Başka alanlarda yatırımlarınız var mı? Gayrimenkul, borsa vs?
- Ne borsa bilirim, ne Euro çıkmış, dolar düşmüş... Hiç anlamak istemem. Yatırım yapanlara şaşkınlıkla ve gıptayla bakarım. Bravo derim. Yok Bodrum’da arsa almış, bilmem hangi alışveriş merkezinin rezidanslarına daha topraktayken girmiş. 300’e almış şimdi 900 olmuş, ağzım açık şaşkınlıkla dinlerim. Ben yatırımı müziğime ve sahneme yapmışım. En iyi yatırımım ailemdir.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
6 Ocak 2010       Mesaj #134
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
YENİ PROJE

Gülben Ergen de alışveriş için İstinye Park’ı tercih eden ünlülerden.İkizlerine oyuncak alan Ergen, büyük oğlu Atlas’a ise kıyafet baktı. İkiz bebeklerinin çok yaramaz olduğunu söyleyen şarkıcı, “Beş aylık oldular. Çok yaramazlar, hiç yerlerinde durmuyorlar. Ben de sürekli onlara oyuncak alıyorum. Atlas ikizleri çok kıskanıyor, ne yapacağımı bilmiyorum” dedi. Yakında yeni bir projeye başlayacağını da belirten Ergen, “Kabare gibi bir şey yapacağız. Proje elime geldi, çok beğendim. Senaryo bitsin, her şey o zaman belli olacak” diye konuştu.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
8 Ocak 2010       Mesaj #135
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
YENİ ALBÜME : Sinan Akçıl Bestesi Gülben Ergen-AŞKIM Msn Happy
Şarkısı Eurovision'da dördüncü olan Sinan Akçıl, son olarak GÜLBEN ERGEN, Ferhat Göçer ve Hande Yener'e 20'şer bin dolardan şarkı sattı.

ÜNLÜLER SIRADA

Müzik dünyasının iki ünlü ismi Gülben Ergen ve Ferhat Göçer de, 2010 yılında çıkaracakları albümler için SinanAkçıl'ın kapısını çaldı.

Gülben Ergen, yeni albümü için 'AŞKIM' isimli şarkıyı, Ferhat Göçer ise 'Kızım' adlı şarkıyı Akçıl'dan 20 bin dolar karşılığında satın aldı.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
13 Ocak 2010       Mesaj #136
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Çocuklar gülsün diye… - Gülben Ergen -

Bugün oğlumla birbirimizin gözlerinin içine bakarken, her zamankinden fazla kaldık, zamanı aştık…

“Seni çok seviyorum”dediğimde “Ben de seni çok seviyorum anne” cevabı bizim güne başlama şifremiz haline geldi…

Biz bu ritüeli her sabah alışkanlık haline getirdik ama ben her seferinde başka hislere kapılıyorum… Mesela kollarımı enn sonuna kadar açıp güneşe sımsıkı sarılabileceğimi, istersem uçabileceğimi (ciddi ciddi) içime büyük bir hortumla mucize pınarının aktığını değil de fışkırdığını, sihirli olan her şeyi yapabilme gücüne sahip olduğumu hissediyorum…

Aslan oluyorum, Bambi oluyorum, karınca oluyorum, noel anne oluyorum… Oluyorum gerçekten!!

Bu mucizenin bir sıralaması var geceden başlayan… Yarın yuvaya giderken ne giyeceğimizi hazırlıyoruz ki onlar biz uyurken bizi beklesinler…

- Pantalonumu koy annee…

- Peki…

- Gömlek mi kazak mı?

- Kazak olsun hava soğuk…

- Peki…

- Çorap getiriyorum anneeee…

- Tamam ben de ayakkabını koyuyorum o zaman…

- Spor ayakkabım olsun amaaa…

- Hayır hava soğuk,bot olsun…

- Hayır anne, ben spor ayakkabı giyicem. Baba gibi siyah

- Haydaaa!!

- Peki… Hazırladık kıyafetlerimizi şimdi masal ve uyku zamanı tamam mı?

- Yok diğiil…

- Niyeymiş bak saat 9 oldu.

- Bir kere Bambi’yi seyrediyim öyle yatarım tamam mı anne?

- Hayır… Bugün çizgi film hakkımızı kullandık. Sana Bambi’yi anlatırım o zaman anlaştık mı?

(ya kıyamet ya da anlaşma sağlanır belli olmaz)

- Aaa, sütümüz geldii )

Yastığa başını koyup, eline sütünü verdiğimde yine o büyülü bakışmanın en kritik ötesi yerinde…

- Anne kardeşlerime iyi geceler demedim amaaaa…

- Haydaaa, dedik ya odamıza girmeden? Bak çok zor uyudular zaten şimdi girmeyelim odalarına…

- Yok girelim, ben sessiz olurum, bak böyle (en kısık artist haliyle pıs pısss pıs)

- Peki…

Çıkıyoruz yataktan ve kardeşlerinin odasındayız. Ani bir ses yükselmesi olmaması için elini sıkı sıkı tutuyorum, süt soğuyor diye de kaygılıyım…

- Anne onlar pirzola yiyemiyorlar di mi?

- Yok yiyemiyorlar oğlum daha çok küçükler…

- Çünkü dişleri yok di mi anne? (Sinsi bir gülüşle…)

- Evet yok, hadi artık sen yatağına, iyi geceler de de çıkalım…

“Çıkmıcaamm”… Veya “Peki”… Duruma göre…

Yatağımızdayız… Elinde süt… Kritik bakışma anı ve dua saati… Şükür duası… Önce anne… Sonra o…

Ve masal… Bir masal daha…

………….

Ve evde bir sessizlik…

Minik kahramanlar iki saate kalmaz başlarlar gülücük atmaya bana, hem ne gülücük kahkahaya çeyrek kala…

Benimki öyle bir uyku ki, hep kesik ,hep aralıklı ama ille de sabahı iple çeken…

Allah’ın gücünü en sınırsız, en deli hissettiğim her şeyi yapabilecek gücümün de gücünü hissettiğim anlar…

Yaşama sevinci… Aşk… Tutku… İbadet… Sınırsız ve sonsuz bir güç…

Sabah olsun, öğlen olsun, gece olsun… 2010 olmuş, 11 olmuş,12 olmuş… Farketmez akıp giden anlar, günler, yıllar… Sindire sindire yaşıyorum gizli gizli ağlarken “her an”ı…

Kendimle kalabildiğim sessizlikte hep aynı soru… Yumuşacık battaniyesi olmayan, şimdi üşüyen, hüzünlü bakan çocuklar için bir şeyler yapmalıyım… İçim rahat olmuyor böyle!! Hep aynı duygu beni kemiriyor…

Harekete geçiyorum… Dostlarım da bana el verecek!!Sahip olduğum güç uzaklara yetecek… Bunun için çalışacağım,elimden geleni yapacağım… Sevinç ve sevgi dağıtacağım… Kadere çelme atacağım… Kabullenilmişliğe bir mum yakacağım…

Çocuklar gülsün diye…

Gülben Ergen... Msn Happy
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
15 Ocak 2010       Mesaj #137
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
8 YIL Sonra Efsane Dizi Dadı Geri Dönüyor...
2000-2002 sezonuna damgasını vuran "DADI" geri dönüyor.

18 Ocak Pazartesi'den itibaren saat 16.15 te "DADI" tekrarlarıyla FOX TV DE...Msn Happy

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
19 Ocak 2010       Mesaj #138
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Fakirler için vakıf kuracak
Sanatçı Gülben Ergen, kuracağı vakıf ve internet sitesi aracılığıyla fakir çocuklara eğitim desteği sağlayacak. Ergen, "Çocuklarımla aynı şartlarda olmayan çocuklara yardım edeceğim" dedi. Ergen'in ilk hedefi ise başta Doğu Anadolu olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında fakir çocukların eğitileceği anaokulu yaptırmak. Enerjisini tamamen bu işe verdiğini belirten Ergen, internet sitesini ziyaret edecek hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi.

BİLGE KÖYÜ ETKİLEDİ
Gülben Ergen önceki aylarda Mardin'in adı katliamla anılan Bilge köyüne giderek minik öğrencilere, vitamin, giyim ve kırtasiye yardımı yaptı. Gördüklerinden etkilenen sanatçı, İstanbul'a döner dönmez yardım kampanyası hazırlığına başladı. Bugüne kadar çok sayıda yardım kampanyasına katıldığını ifade eden Ergen, şöyle konuştu: "Anne olduktan sonra özellikle küçük çocuklara karşı daha da hassaslaştım. Benim çocuklarım gibi şanslı olmayan çocuklar var. Hele cocukların sıkıntılarını yakından görünce harekete geçme kararı aldım. Bundan sonra, kendi kuracağım vakıf aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacağım" dedi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 09:01 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
20 Ocak 2010       Mesaj #139
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Atlas 3 yaşında

GÜLBEN Ergen ve Mustafa Erdoğan çifti, üç yaşına giren oğulları Atlas’ın doğum gününü önceki gün Mohini Çocuk Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde kutladı.

İkizleri Güney ve Ares’i evde bırakan çiftin düzenlediği doğum günü kutlamasına, bebeklerini bir ay önce kucaklarına alan Belçim-Yılmaz Erdoğan çifti de katıldı. “Atlas’a hediyemizi dayanamayıp önceden verdik. Cumartesi günü beraberdik. Her haftaya bir doğum günü denk geldi. Hediyeleri toplu alıyoruz artık” diyen Yılmaz Erdoğan, “Sizin bebeğinize ne hediye geldi?” sorusuna ise “Bizimkine daha 11 ay var” yanıtını verdi.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
20 Ocak 2010       Mesaj #140
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Kampanyaya inandım eleştirilere kapalıyım!

Çocuklar Büyüsün Diye' adlı internet sitesi aracılığıyla ihtiyacı olan çocuklara yardım kampanyası başlattığını söyleyen Gülben Ergen: Hayırsever insanların maddi yardımlarını bekliyorum. Eleştirilere kulaklarım kapalı

Şarkıcı Gülben Ergen, eşi Mustafa Erdoğan'la birlikte oğlu Atlas'ın üçüncü yaş gününü Etiler'deki bir eğlence merkezinde kutladı. Kalabalık bir davetli grubunun katıldığı partiye gazetecileri almayan Ergen, onlarla ayaküstü sohbet etmeyi tercih etti.

MOTİVE OLDUM
Ünlü şarkıcı, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında daha önce farklı vakıflarla sürdürdüğü yardım kampanyalarına artık kendi kuracağı 'Çocuklar Büyüsün diye' isimli internet sitesi aracılığıyla devam edeceğini söyledi. Önceki aylarda Mardin'in Bilge Köyü'ne giderek çocuklara 50 bin TL'lik yardım yapan Ergen, orada gördüğü manzaralardan çok etkilendiği için böyle bir kampanyaya giriştiğini söyleyerek şöyle konuştu: "Okan Bayülgen'in programında yapmak istediğim kampanyadan bahsettim. Programdan sonra bana gelen e-maillere inanamadım. Bu destek, beni çok sevindirdi, doğru bir iş yaptığıma inandırdı ve motive etti."

YARDIM ETSİNLER!

Kampanyanın bir sene boyunca devam etmesini amaçladıklarını belirten Ergen, "Kampanya için kırtasiye ürünlerinden giyim kuşama kadar yardımın her türlüsüne ihtiyacım var. Hayırsever insanların maddi yardımlarını bekliyorum. Miktar önemli değil, geçici çözümler yerine kalıcı çözümler arıyorum" diye konuştu. Projeyle ilgili iki aydır araştırma yaptığını da belirten ünlü şarkıcı, şöyle konuştu: "Kendi kendinize bir şey yapamıyorsunuz. Para yardımı yaparken de denetleniyor, devlete hesabını veriyorsunuz. Bu projeyle yardım etmenin de zor olduğunu gördüm ama ben çok inanarak ve ciddi olarak araştırarak bu işe girişeceğim. Eleştirilere kulaklarım kapalı. Eleştireceklerine yardım etseler keşke!"

EN İYİ KLİBİ BEN ÇEKERİM!
Gülben Ergen, geçen yıl çıkardığı 'Uzun Yol Şarkıları' adlı albümündeki 'Üzgünüm' şarkısına çektiği klibin, ucuz ve basit olduğu yönündeki eleştirilere de cevap verdi. Ergen, "Benim hiçbir klibim ucuz olmaz. Ben hep en iyisini çekerim. Çünkü kliplerimi Nihat (Odabaşı) çeker ve hepsi de gerçekten çok güzel olur. Şarkının formatı akustik olduğu için klipte şarkı söylemedim. Bunu Candan Erçetin'de görmüş ve çok beğenmiştim" diye konuştu.