Arama

Gülben Ergen - Sayfa 2

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet
 
39 Oy
60.00%
Hayır
 
6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor
 
20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 999.678 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
23 Mart 2008       Mesaj #11
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
GÜLBEN ERGEN KLİP KONUSUNDA KARARINI VERDİ VE “AŞK HİÇ BİTMEZ” İSİMLİ YENİ ALBÜMÜNÜN İLK KLİBİ İÇİN KAMERALAR KARŞISINA GEÇTİ!.. PEKİ GÜZEL ŞARKICI İLK KLİBİNİ ALBÜMÜNDEKİ HANGİ PARÇAYA ÇEKTİ?..

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni albümü ‘Aşk Hiç Bitmez’ ile müzik marketlerdeki yerini alan Gülben Ergen, ilk klip parçası için ‘Sürpriz’ de karar kıldı.

Mustafa Uslu’nun yönetmenliğinde ve Uğur İçpak’ın görüntü yönetmenliğinde gerçekleşen klip, bir açık otoparkta ve stüdyoda çekildi. Rengarenk, fıkır fıkır ve kendine güvenli tavırlarıyla kamera karşısına geçen sanatçı, ‘Bu klibim de diğerleri gibi sımsıcak’ dedi. Albümünün lansman konserinde yaptığı sahne şovunun beğenilmesinden dolayı keyfi yerinde olan Ergen, emeklerinin boşa gitmediğini söyledi.

Profesyonel dansçıların da eşlik ettiği klipte özel olarak 30 adet hediye paketi hazırlandı. 45 kişilik bir ekip tarafından hazırlanan klip için 20 saat çalışıldı. Klipte parçanın adına uygun olarak birbirinden güzel sürprizler ve danslar yer alıyor.



Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:04 Sebep: kırık linkler
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
6 Nisan 2008       Mesaj #12
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!


Sponsorlu Bağlantılar
''AŞK HİÇ BİTMEZ''

Yapım:seyhan Müzik/2008
Prodüktör:Gülben Ergen
Müzik Direktörü:Taşkın Sabah

1-Sürpriz
2-Aşk Hiç Bitmez
3-Yonca Bahçesi
4-Güçlü Kadın
5-Masum
6-Ya Ölümsün Ya Düğün
7-Bay Doğru
8-Masal
9-Milat
10-Avrupa
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:04 Sebep: telif hakkı ihlali kapsamında video linkleri göndermeyiniz.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
11 Nisan 2008       Mesaj #13
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben Ergen'in oğulları Atlas ile galaya gelerek eşi Mustafa Erdoğan'a destek verdi.

Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi dans topluluğunun yeni gösterisi "Troya", önceki gün izleyiciyle buluştu. İstanbul Gösteri Merkezi'ndeki gala, Erdoğan ailesini de bir araya topladı. Gülben Ergen'in oğulları Atlas ile gelerek eşi Mustafa Erdoğan'a destek verdiği gecede, Erdoğan ailesinin tamamı bir aradaydı. Ergen, gösteriyi Yılmaz-Belçim Erdoğan çifti ve Mustafa Erdoğan'ın anne-babası ile birlikte izledi. Bu arada Ergen'in göğüs ve karın dekolteli siyah kıyafeti de epey dikkat çekti
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:04 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
22 Nisan 2008       Mesaj #14
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!


ATV’NİN SİZE BİR “SÜRPRİZ”İ VAR!

Gülben Ergen, uzun süredir ara verdiği televizyon programlarına ‘sürpriz’ bir şekilde geri dönüyor. Sevilen sanatçı ‘Gülben Ergen’le SÜRPRİZ’ adlı programında, dansçıların, oyuncuların ve çok sayıda sürprizlerin olduğu programıyla izleyicilerini ekran başına kilitleyecek. Makine Medya Yapımevi’nin hazırlayacağı, haftalık olarak yayınlanacak olan müzik-eğlence formatındaki programla, sıcak ve çok renkli bir gece şovu izleyicilerini bekliyor.

Nisan 2008’den itibaren atv ekranlarından seyircisine ulaşacak olan programda Ergen, hem kendi şarkılarını söyleyecek hem de konuklarıyla muhteşem düetler yapacak. Dansçılarıyla müzikal gösteriler de sergileyecek olan sanatçı, programın sohbet ve yarışma bölümlerinde birbirinden renkli konuklarını ağırlayacak. Programda haftanın ilginç olaylarını da değerlendirecek olan sanatçı, özel yeteneği olan konuklarını da stüdyoya davet edecek ve izleyicilerini şaşırtacak.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:04 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
1 Mayıs 2008       Mesaj #15
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!


Gülben Ergen, 4 yaş üstü çocuklar için yazdığı 'Gülben'den Masallar' adlı kitabın tanıtımını yaptı. Ünlü şarkıcı, anlattığı masallarla yeni neslin 'Adile Teyze'si olmak istediğini söyledi..

Gülben Ergen, pedagoglarla birlikte 4 yaş üstü çocuklar için hazırladığı ilk kitabı 'Gülben'den Masallar'ın tanıtımını, önceki gün Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yaptı. Amacının Adile Naşit ve Barış Manço gibi, çocukların kalplerinde taht kurmak olduğunu belirten ünlü şarkıcı, ekledi:

7 masaldan oluşuyor
"Son yıllarda çocuklar, vurdulukırdılı çizgi filmler izleyerek şiddeti öğreniyor. Benim içinde bulunduğum tüm sosyal sorumluluk projelerinde söylediğim bir söz var; şöhret böyle zamanlarda daha yararlı hale geliyor. Kitabımız her annenin sesinden çocuğuna doğru mesajlar yollayan 7 masaldan oluşuyor. Bu masal kitabı, kariyerimin en anlamlı ürünüdür. Dilerim yazdığım masallarla çocuklarımız güzel düşler kurar ve iyi insan olmayı masalların sihirli dünyasından öğrenirler. Benim çocukluk kahramanım 'Heidi'ydi. Her çocuğun bir kahramanı olmalı."

CD'si de çıkacak
Kitaptan elde edeceği geliri Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bağışlayacağını belirten Ergen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kitabımı ileride bir CD haline de getirecek ve kitaptaki masalları kendi sesimle seslendireceğim. Televizyondan da bir çocuk programı yapmam yönünde teklifler var. Teklifleri değerlendiriyorum. Çocuklarla ilgili tüm projelerde seve seve yer alırım."

Sabah Gazetesi/Günaydın
01.05.2008

--------------------------------------------------------------------------------------------------

'Kariyerimin en anlamlı ürünü kitap'

Çocuklara olan hassasiyetini her fırsatta dile getiren Gülben Ergen, Kelime Yayınları'ndan çıkarttığı "Gülbenden Masallar" adlı 4 yaş üstü çocuklara yönelik kitabının tanıtımını, önceki gün Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yaptı. Kitabının çizimlerinden oluşan renkli sahne dekorunda çocuklara kitabından bir hikaye anlatan Ergen, kitap teklifini Atlas 8 aylıkken aldığını söyledi. Kitabı "kariyerinin en anlamlı ürünü" olarak lanse eden Gülben, Atlas'a kardeş istediklerini de ifade etti.

Takvim Gazetesi
01.05.2008

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Masal okurken sahnede olduğundan daha fazla heyecanlandı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 'Gülben'den Masallar' adlı 4 yaş üstü çocuklara yönelik yazdığı kitabının tanıtımını önceki gün Beşiktaş Kültür Merkezi'nde çocuklarla birlikte yaptı.Çocuklara olan hassasiyetini her fırsatta dile getiren Ergen'in heyecanı gözlerden kaçmadı.

Kitabının tüm yazarlık gelir payını Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışladığı söyleyen Ergen, “Konserlerimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım" dedi. Ergen, eşi Mustafa Erdoğan ile birlikte 1,5 yaşındaki çocukları Atlas'a kardeş yapmayı düşündüklerini de açıkladı. Ünlü şarkıcı, "Aile, çocukla daha güzel oluyor” diye konuştu.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:05 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
24 Mayıs 2008       Mesaj #16
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!


Millileri Gülben coşturacak
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Avrupa Kupası’na katılan milli takıma son albümünde yer alan ‘Avrupa’ şarkısını armağan etti. Şarkının ‘Avrupa Milli Takım Destek’ versiyonunu seslendiren Gülben Ergen, Ege Çubukçu ile Rap düeti yaptı.

Bestesini Emre Irmak’ın sözlerini Pınar Andı’nın yazdığı şarkının düzenlemesi Taşkın Sabah tarafından yapıldı. Nihat Odabaşı tarafından çekilen klibin ilk gösterimini ve tanıtımını yapan Ergen, hayatında ilk defa 7 Haziran’da maça gideceğini söylerken İsviçre’de milli takıma tam destek vereceğini de belirtti.



Avrupa’nın sözleri


Yaz haydi yaz
Yaz futbolun tarihini
Kupaya giden bu yollarda
İnlet yerleri gökleri

Gol haydi gol gol gol!
Türkiye’m göster kendini
Tek yürek olduk, yanındayız
Durma Coştur gönülleri

Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu içimizdeki tek bir aşk
İnançla kazanılacak zaferlerde mutluluktan akacak her bir yaş
Helal olsun feda olsun kupalar ayyıldıza yar olsun varolsun 90 dakika
Bütün sahalar Avrupa’ya dar olsun

Avrupa duyacak Türkler’in ayak seslerini
Herkesler soracak büyük şampiyonun ismini
Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini
Bütün dünya görecek Türkiye’nin gollerini




Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:05 Sebep: sayfa düzeni
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
6 Haziran 2008       Mesaj #17
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
MARKA YÜZÜ OLDU!
GÜLBEN ERGEN, DÜNYACA ÜNLÜ MARKANIN YÜZÜ OLDU...


‘Aşk Hiç Bitmez’ adlı albümü, televizyon şovu, masal kitabı, Milli Takım şarkısı gibi üst üste projelerle sevenlerinin karşısına çıkan Gülben Ergen, son büyük sürprizini de basına açıkladı. Müzik, televizyon ve sosyal sorumluluk projeleri alanlarında yaptığı çalışmalarıyla ismini markalaştırmayı başaran Gülben Ergen, bir dünya markası olan ve kendi ürünleri içinde 1 numaraya yerleşmiş bir marka olan Rexona Deodorant'ın yüzü oldu. Unilever’in yaptırdığı araştırmalar sonucunda Gülben Ergen'in ürünlerinin marka değeri ile örtüştüğü sonucuna varıldı ve sanatçı ile 1 yıllık bir anlaşma imzalandı.

Önceki gün Conrad Otel'de yapılan basın tanıtım toplantısında Rexona'nın Gülben Ergen'li reklam filmi de ilk kez basın mensuplarıyla paylaşıldı… Çekimleri 48 saatte tamamlanan ve montaj aşaması yaklaşık 10 gün devam eden reklam filminin dublajını da Gülben Ergen, kendisi seslendirdi… Sanatçının son albümünde yer alan ‘Masal’ şarkısının kullanıldığı, Lowe Reklam Ajansı tarafından hayata geçirilen reklam filmini, Amerikalı yönetmen Jimmy Diebold çekti. Dünyanın diğer ülkelerindeki Rexona filmlerinin de yönetmeni olan Diebold'a, görüntü yönetmenliği olarak İsveçli Eric Medisson eşlik etti. Reklam filminin koreografisi ise Elton John ve Madonna konserlerinin bütün koreografisini yapan dünyaca ünlü İngiliz Les Child tarafından gerçekleştirildi. Les Child, en son David-Victoria Beckham çiftinin oynadığı reklam filminin koreografisini de üstlenmişti.

Bir dünya markası olan Rexona'nın her ülkede yüzü olması düşünülen isimlerle ilgili bir araştırma yapılıyor ve sonuçlar Unilever'in Londra merkezden onay alınıyor.
Unilever'in 'Türkiye'nin ter kokusu sorununa son' başlığı altında topladığı ve kampanyayı aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü çalışma, Gülben Ergen ile daha geniş kitlelere yayılarak deodorant kullanımının artırılması hedefleniyor…

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:05 Sebep: kırık linkler
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
6 Haziran 2008       Mesaj #18
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Gülben Ergen Erdoğan Yazısı

ZAMAN SESSİZLİK VE BAŞARI


Biliyordum 2008 yılının bu kadar ışıklı, bu kadar alkışlı, bu kadar da ayrıcalıklı kılacağını beni..

Biraz zaman, biraz sessizlik ne çok şey kazandırdı bana. Tartışmasız bu yılın en iyi repertuarı benim albümümde toparlanmıştır. Bu güce sırtımı dayayarak ard arda içinde bulunduğum işler şimdi sıcacık yazı getirdi bana.. Sadece çıkış şarkımla sınırlı kalmayan albümüm Aşk Hiç Bitmez bakın neler yaptı : ))

SÜRPRİZ : Ekrana geri dönüşüme sebep olan show programımın adı oldu.. Bu formatın, bu içerikte bir programın eşi ve benzeri yok : ))
MASAL : Sadece Türkiye'nin değil dünyanın da en prestijli markalarından birisiyle imzaladığım bir yıllık reklam kampanyasının temel müziği oldu... : ))
AVRUPA : Milli Takıma MARŞ oldu, dahası var mı smile )

BAY DOĞRU ya klip çekmem için ağır baskı altındayım,Yonca Bahçesi,Aşk Hiç Bitmez,Masum çoktan telefonlara melodi olmuş,O Zaman kıyametler kopartıyor...Ben daha ne isterim: )


Kariyerimin en anlamlı ürünü dediğim bir Masal Kitabı yazdım..Çocukların dünyasındaki yerimi çiçeklerle dolduran kitabımı çok seviyorum,biraz da gururlanıyorum bu fark yaratan işleri ismimle birleştirdiğim için.Her konserim gibi ayrıcalıklı,farklı,hazırlanılmış konserler hazırlıcam yine size bu yaz..Tarih ve mekanlar için ekibim görüşmeler yapıyorlar.Onay verdiklerimi size buradan duyuracağım: )

Her Çarşamba ATV'de yayınlanan programımla alakalı ilk günden beri yazılan her türlü eleştiriye teşekkür ediyorum,yüzümde anlamlı bir gülümsemeyle..Ben her yayınlandığında daha da eğlenceli,sıcak ve samimi bir program yaptığımı biliyorum.

Gülben Ergen Erdoğan
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #19
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
GÜLBEN
25.08.1972 yılında Istanbul'da doğumlu. Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirdi. Gülben Ergen 2004 yılının eylül ayında Sultan’s of the dance” ve “Anadolu Ateşi” adlı şovlarıyla adını duyuran Mustafa Erdoğan ile evlendi.
18 Ocak 2007 de Atlas ismini verdikleri bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Oynadığı Diziler
1-Hanimin Ciftligi (1990)
2-Kanun Savascilari (1991)
3-Yol Palas Cinayeti (1991)
4-Isgal Altinda (1992)
5-iki Kizkardes (1994)
6-Firat (1997)
7-Marziye (1998)
8-Dadi (2002)
9-Hürrem Sultan (2003)
10-Gönül (2006)

Oynadığı Sinema Filmleri
1-Biz ayrilamayiz Meral (1988)
2-Deniz Yildizi (1988)
3-AV (1989)

Aldığı Ödüller:
1987 - Hürriyet Gazetesi Sinema Güzeli 2. ödülü,
1999 - MGD Tv Başarı Ödülü,
1999 - Avşa Film Festivali En İyi Bayan Oyuncu ödülü,
1999 - TGRT Evita Gülbence programının gösterdiği başarılı grafik ödülü
1999 - Magazin Gazetecileri Derneği - 7.Altın Objektif Ödülleri- 1998 yılının televizyon başarısı ödülü
2000 - MGD En İyi TV yıldızı,
2000 - Magazin Gazetecileri Derneği - 8. Altın Objektif Ödülleri - 1999 yılının televizyon en iyi kadın tv yıldızı ödülü
2001 - Magazin Gazetecileri Derneği - 9. Altın Objektif Ödülleri - 2000 yılının televizyon en iyi kadın tv yıldızı ödülü
2001- Altın Kelebek - 2000 yılının en iyi kadın oyuncusu ödülü
2001 - Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Onur Üyeliği,
2002 - MGD En İyi Kadın Oyuncu,
2002 - Altın Kelebek En İyi Tv Oyuncusu,
2004 - Kral Tv Video Müzik Ödülleri - En iyi arabesk - fantazi kadın şarkıcı,
2005 - Kadir Has Üniversitesi - En has albüm: Uçacaksın
2005 - 2004 yılının en iyi tüketicisi ödülü
2005 - 6.Tüketiciyle Dost Altın Kalite Zirvesi 2004 yılının en iyi sanatçısı ödülü
2005 - Fatih Üniversitesi 2004 Yılının En Aktif Kadın Sanatçısı Ödülü
2005 - Müyap en çok satan albüm ödülü (600 binlik satış ile uçacaksın albümü).
2006 - Altın Nota Müzik Ödülleri 2005 yılının en iyi Pop-Fantezi Kadın Sanatçısı ödülü
2006 - Kadir Has Üniversitesi - En has albüm: 9+1 Fıkır Fıkır
2006 - Jetix Ödül Töreni - En iyi kadın şarkıcı
2007 - Müyap Altın Ödülü (en çok satan albüm ödülleri)

GÜLBEN ERGEN & EGE ÇUBUKÇU“Avrupa”
Yaz haydi yaz
Yaz futbolun tarihini
Kupaya giden bu yollarda
İnlet yerleri gökleri
Gol haydi gol gol gol!
Türkiye’m göster kendini
Tek yürek olduk yanındayız
Durma coştur gönülleri
Rap: İmkansız gelen zaferlerle doğdu içimizdeki tek bir aşk
İnançla kazanılacak zaferlerde mutluluktan akacak her bir yaş
Helal olsun feda olsun kupalar ay-yıldıza yar olsun var olsun 90 dakika
Bütün sahalar Avrupa’ya dar olsun
Avrupa duyacak Türklerin ayak seslerini
Herkesler soracak büyük şampiyonun ismini
Avrupa dikecek bizim gibilerin heykelini
Bütün dünya görecek Türkiye’nin gollerini..



Gülben’den Masallar’a büyük ilgi…

Gülben Ergen ‘kariyerimin en anlamlı ürünü’dediği ‘Gülben’den Masallar’ı basına tanıttı… Pamuk Prenses’i andıran bir kostümle sahneye çıkan Gülben Ergen, çocukluk kahramanının ‘Heidi’ olduğunu söyledi. Masal kitabının içinde yer alan çizimlerden yola çıkılarak hazırlanan sahnede, çoçuklara kitapta yer alan bir masalı okuyan sanatçı, çocuklardan tam not aldı…
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:05
hülya__ - avatarı
hülya__
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #20
hülya__ - avatarı
Ziyaretçi
GÜLBEN ERGENLE SÜPRİZ=
14 Mayıs 2008 tarihinde yayınlanan ilk hafta konukları; Ayşe Hatun Önal, Tuna Kiremitçi, Hüsnü Şenlendirici ve Okan Bayülgen oldu.

İBO,EBRU,TÜLİN,GÜRGEN

EROL EVGİN, BEYAZ,ACUN ,DEMET,EGE

SERDAR,EBRU,NİHAT,ŞENAY
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 01:05

Benzer Konular

13 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap
10 Şubat 2010 / Misafir Edebiyat tr
17 Eylül 2013 / Jumong X-Sözlük
16 Şubat 2010 / Misafir Soru-Cevap