Arama

Gülben Ergen - Sayfa 18

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet

39 Oy
60.00%
Hayır

6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor

20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 1.006.953 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
28 Temmuz 2010       Mesaj #171
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Asla aldatılma korkusu yaşamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar
Evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Gülben Ergen, "Kendime olan güvenimden dolayı aldatılma korkusu yaşamıyorum" diyor ve ekliyor: Eğer aldatılırsam susmam. 'Çocuklarım var, ailem var' deyip evliliğimi sürdürmem. Hemen çeker giderim. Çünkü kırılmış bir evlilik asla sürdürülemez
Şu günlerde 'Çocuklar Gülsün Diye' adlı yardım projesi üzerine çalışan ve 28 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da vereceği konsere hazırlanan Gülben Ergen, sanat dünyasının bir diğer ünlü ismi Mustafa Erdoğan'la olan evliliğiyle de her zaman göz önünde. Geçmişte, eşi tarafından aldatıldığı yönünde iddialar ortaya atılan sanatçı, üç çocuk sahibi bir anne olarak evliliğinde mutlu bir tablo çiziyor. Çeşme'de yakın dostu Nihat Odabaşı'nın objektifinin karşısına geçip fotoğraf çekimi gerçekleştiren Gülben Ergen; evliliğini, özel yaşamını ve planlarını GÜNAYDIN'a anlattı...

* GÜLBEN ERGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

bullet Uzun süredir uğraş verdiğiniz 'Çocuklar Gülsün Diye' projesinde son durum nedir?
'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası için aylarca ön çalışma ve araştırmalar yaptık. İlk ana okulumuzu Tokat'ta, ikincisini Mardin'de açtık. Şimdi Trabzon ve Erzurum'da inşaatlar sürüyor. Ailelere, okul öncesi eğitimin önemini anlatmak için çaba sarfediyoruz, uğraş veriyoruz.

bullet Hangi aşamalardan geçti bu proje?
Zor aşamalar hâlâ bitmedi, güveni korumak, dünyanın en zor işi. Her inşaat, her konan tuğla bir sorumluluk. Tamamlanması gereken evraklarımız, imzalarımız o kadar fazla ki... Alıştım ben artık. Gerçekten insanı bezdirircesine zor ama "Kurunun yanında yaş da yanmasın diye buna mecburuz" dedi yetkililer. "Her para toplayan sizin gibi iyi nıyetli değil, bunları yapmak zorundayız" diye açıkladılar.

HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUZ

bullet Sürdürdüğünüz bu projede yeterince destek gördüğünüze inanıyor musunuz?
Ülkemizde insanlarımızın ekonomik sorunları çok, ancak aynı oranda yardımseveriz. Güvenimizi kıran çok şey yaşandı bağış konularında. Projemizin ilk başladığı günlerde sekiz üniversitede basının alınmadığı paneller düzenledim. Gençlerin duyarsızlığını haklı çıkartacak çok fazla örnek olduğu biliniyor ama biz saatlerce konuştuk. Bir liranın, beş liranın önemini, değerini anlattım onlara. Mardin anaokulumuzun iç donanımını Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri üstlendi, çok gurur vericiydi. Yeterince destek görüyor mu? Evet, beni projeyi bir türlü bitirmemem için zorlayacak kadar güzel destek görüyor. SMS gelirlerimiz her ay inşaatlarımıza yollanıyor.

bulletNe gibi bir destek bekliyorsunuz Türkiye'deki kurumlardan ve insanlardan?
Beyaz'ın programına kampanyayı anlatmak ve bağış toplamak için katıldığımda canlı yayını arayan Engin Tuncer, sahip olduğu aile yadigarı markası Eyüp Sabri Tuncer adına Trabzon anaokulumuzun tüm maliyetini üstlendi ve ödemesini yaptı. Bir genç aradı, "Biz üç kardeşiz. Geçen sene babamızı kaybettik. Babamızın adını verebileceğimiz bir okul yaptırmak istedik. Sizin anaokullarından birisinin yapımını üstlenmek istiyoruz" dediler. Topladığımız bağışlarımızı Sinop ve Hatay'a yönlendirdik. İnsanlık bu işte, sağ olsunlar.

bullet Gülben Ergen nedense hiç üzülmeyen, kırılmayan, güçlü bir kadın olarak görülüyor. Bu yıpratıcı olmuyor mu?
Gerçek değil ki yıpratsın. Ben üzülürüm, ağlarım, gücüme gider, bozulurum, canım da yanar. Bunu kameralarla, muhabir arkadaşlarla paylaşmamışımdır, bu yüzden bilinmez. Ayrıca güçlü olduğum da doğrudur. Ancak insan güçlüyse de canı yanar, gözünden yaş akar.

İÇİMİ ŞİŞİRMEM, PAYLAŞIRIM

bullet Yaşam terapistleri bazı insanların yaşadıklarını iç dünyalarında sakladıklarını, bu yüzden yaşlandıkça daha da büyük zorluklar çektiklerini söylüyorlar. Siz de iç dünyanızda yorulup kendinizle baş başa kalınca çözülenlerden misiniz?
Kendi kendime çözdüğüm doğrudur ama beni yakın tanıyanlar bilirler. İç dünyamda falan saklamam hiçbir şeyi. Ben anlatırım, paylaşırım, sorarım. İçimi şişirmem, konu neyse... Yaptığımın da doğru olduğunu düşünüyorum.

bullet Tamamen silmek istediğiniz anlarınız neler? Asla hatırlamak istemediğiniz anlar?
Silmek istediğim olaylar, ailemde kaybettiklerimdir ama silemem. Ölüm de, acı da yaşamın içinde var. Unutamadığım anlar ise, çocuklarımın dünyaya gelişini ilk gördüğüm anlardır. Hayatımın sonuna kadar unutamam.

BİR SİYASETÇİDEN GÜÇLÜYÜM

bullet Kendinizi siyasi bir platformda görüyor musunuz? Siyasi duruşunuz var mı?
Bence her sanatçının toplumsal duyarlılıkları olmalıdır. Bu da ister istemez bir siyasi duruşu gerektirir. Ben durduğum yerde gerektiği ya da benim uygun gördüğüm zamanlarda sesimi fazla yükseltmeden, altını çizmeden, mesajlarımı büyük kitlelere duyurabilme şansına sahibim. Hatta bir siyasetçiden daha bile güçlü olabilirim kitlelere ulaşmak konusunda. Sanatçının sevenlerinin dili, dini, rengi, ırkı olmaz. Müzik her kapıyı açan ve her rengi, sebebi sadece 'insanlık' olduğu için buluşturabilen mucizevi bir güçtür, ben bu güce sahibim.

Fazla dominant ve akıllıyım

Evliliğinizde heyecanı korumak için neler yapıyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mı?
Herkesin evliliği farklı, kişiliklerimiz, beklentilerimiz farklı. Şimdi ben burada çorba tarifi verir gibi 'evlilik nasıl uzun tutulur' tarifi veremem. Zaman zaman akıl almaya ihtiyacım olabiliyor. Altı sene bitiyor evliliğimizde. Bence hayatı besleyen seyler; ayrılıklar, seyahatler, iş, güç, amaçlar, telaşlar... Tüm bunlardan arta kalan zamanlar da evlilik.

BOL BOL YÜZÜYORUM

bullet Gülben Ergen nasıl bir kadın?
Zor, güçlü, fazla akıllı, ürkütücü, sinirli, dominant... Bunu başkalarına sormak lazım, insan kendini nasıl özetler ki?

bullet Fiziğiniz çok güzel. Bu nasıl oldu? Spor sayesinde mi yoksa evde çocukların peşinde koşturmaktan mı?
'Doğum nedeniyle alınan kilolar vücutta kalıyor' tezini yok saydım öncelikle. Hiç acele etmedim, hemen kilo vermedim. Tam bir sene sonra verdim doğum nedeniyle alınan kilolarımı. Yüzüyorum, egzersiz yapıyorum. Zaman zaman da mezoterapi seanslarına girdim ve 'eximia' adlı aletten faydalandım.

Dansçı kızları mı araştıracağım!

bullet Hiç "Mustafa için yazılıp çiziliyor, onu bir araştırayım" dediğiniz olmadı mı?
Benim çevremle Mustafa'nın çevresi arasında ciddi farklar var. Dansçı kızlarla dedikodu çıkarmaları, beklenen bir şeydi. Hiç de kalkıp araştıramazdım, yok daha neler? Gösterilerde izlediğim, provalarda "Kolay gelsin" dediğim, turnelerde gırgır yaptığım dansçıları araştırmayı bir an bile düşünmedim.

bullet Aldatılsanız, görmezden gelip, "Çocuğum, ailem" deyip mutluluğunuz hatırına susar mısınız?
Niye susayım ki? Ayaklarımın üzerinde durabilen bir anneyim, kırılan evlilikler devam etmez. Hele çocuk için denenen uzatmalar fazla uzun sürmez. Evlilik iki kişi arasında yaşanan bir şey. Mutluluk olmaz ki aldatılınca. Mutluluğun hatırı nasıl olsun? Çocukların her zaman sağlıklı ortamlarda büyümesinden yanayım.

Özgüvenim çok üst düzeyde

bullet Mustafa Erdoğan'la evlendikten sonra bir 'Erdoğan ailesine gelin gitmek' meselesi konuşulmaya başlandı. Nedir Erdoğan ailesinin sırrı?
Ergen'lerden kız almak konuşulmadıysa, atlanmış önemli bir detaydır. Ne alakası var? Anlaştık, evlendik. Soyadları meselesini hiç anlamam ve gereksiz bulurum. "Çocuğun göbek bağını acaba nereye gömdüler?" gibi bir konu. Biz kocaman bir aileyiz. Sadece isimlerimiz var günlük hayatın içinde. Soyadlarımız sahnede, resmi evraklarda devrede.

KARŞIMDAKİNE DE GÜVENİYORUM

bullet Mustafa Bey'in hayatında birisi olduğu yazılıp çizildi ama siz bunlara hep gülerek cevap verdiniz. Bu kendinize olan ciddi bir özgüven midir, yoksa karşınızdaki insana olan inancınızdan mı?
Her ikisi birden diyebiliriz. Karşımdaki insana güvenim olmasa nasıl gülüp dalga geçebilirdim ki bu konuda? İçim rahat olmasa mümkün mü bu rahatlık? İçim çok rahat bu konuda. Ayrıca benim gereksiz bir özgüvenim de vardır.

Dördüncü çocuk istemiyorum

bullet Atlas'ın doğumuyla beş kişilik bir aile oldunuz. Bu durum neler hissettiriyor size?
Çoşku, şenlik, feci yorgunluk, sürekli fedakarlık, kahkaha ve emek...

BOŞ DURMUYORUM

bullet Bir çocuk daha yapmayı düşünüyor musunuz?
Bu sorunun bana sorulduğuna gerçekten inanamıyorum. Yakıştırıyorsunuz sanırım. Vatana, millete faydası olacak, aslanlar gibi yetişmiş, eğitim almış düzgün adamlar yetiştirebilmek kolay değil. Dördüncüyü düşünmüyorum

bullet Bebeklerle birlikte işlerinizi ikinci plana attığınız ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp artık eskisi gibi üretken olmadığınız öne sürülüyor. Peki, öyle mi gerçekten?
Twitter; şahane yorumlar, fikirler ve eleştrilerle dolu. Evet ben de gördüm. "Çocuklar gülsün diye değil, dinleyicim gülsün diye yeni bir albüm yapsanız da dinlesek" diyordu biri. Şöhrete, mesleğe yatırımı 20 yıldır yaptım, son yıllarda kendimden başka insanlara faydam dokunduğunda iyi hissediyorum. Ne hissediyorsam da onu yaşayabilme özgürlüğüne sahibim artık ama mesleğim için, şarkılarım, sahnem, albümüm için de çalışıyorum.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:44
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
29 Temmuz 2010       Mesaj #172
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Esmer Gülben Boğaz'daydı...

Sponsorlu Bağlantılar
Gülben Ergen yeni imajıyla Kuruçeşme'de sevenleriyle buluştu...

"Dünyanın en güzel manzaraları sahnesine, dünyanın en güzel mekanına, dünyanın en güzel seyircileri hoş geldiniz" sözleriyle seyircisini selamlayan Gülben Ergen Arka Sokaklar ile başladığı konserine, Küt Küt, Giden Günlerim Oldu, Aşk Hiç Bitmez, Tam Ortasındayım, Aşksın Sen, Yalnızlık, Teşekkür, Kandıramazsın gibi parçalarıyla devam etti.

Haftalardır Boğaz kıyısındaki bu buluşma için hazırlanan Gülben Ergen, A46 Tuvana Büyükçınar imzalı iki farklı sahne kıyafeti giydi. Ergen ilk olarak altın ve gümüş rengi kristallerle bezenmiş stras taşlı mini elbisesiyle sahneye çıktı. İkinci kıyafeti ise yere kadar uzanan beyaz dantel eteği, şifon bluzu ve fotr şapkadan oluşuyordu.

Yenilenen saç rengi, tüm albümlerinden derlenmiş repertuarı ve İsveç'ten gelip sahnesini renklendiren Matyas ve Mikel adlı dansçılarıyla Gülben Ergen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ayaklarına taktıkları aparatlar ile Gülben Ergen'in şarkılarına akrobatik gösterileriyle eşlik eden Matyas ve Mikel zaman zaman seyircilerin arasına da karıştılar.

Gülben Ergen, pekçok şarkısının mimarı Fettah Can ile de düet yaptı ve Yalnızlık parçasını seslendirdi. Sanatçı, seyircisiyle hem sahne aralarında sohbet etti, hem de zaman zaman sahneden inip aralarına karıştı.

Gülben Ergen "Çocuklar Gülsün Diye" projesini de bir kez daha sahneden anlattı ve Turkcell Kuruçeşme Arena'daki "Çocuklar Gülsün Diye" standının duyurusunu da yaptı. Stand çalışanlarının da keyifle izlediği konserden Ajda Pekkan konserinden sonraki en yüksek gelir elde edildi.

Gülben Ergen, konserinin çıkışında da Fun Clup üyeleriyle buluşup fotoğraf çektirdi.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:44
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
5 Ağustos 2010       Mesaj #173
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Ben mevsimlik şarkı yapmam...!

Gülben Ergen, Kuruçeşme Arena konserinin hemen ardından yeni albümü için stüdyoya girdi. Neredeyse tüm albümlerinde Fettah Can ile çalışan sanatçı, uğuruna inandığı isimlere, genç besteci Oğuzhan Koç'u da ekledi. Şimdiden 7 şarkının çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Ergen, "Metin Arolat, Fettah Can, Oğuzhan Koç ve Ersay Güner'in iddialı parçaları var. En önemlisi, mevsimlik parçalar olmaması" dedi.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:45 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
7 Eylül 2010       Mesaj #174
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
İstinye’de bir kovboy

“Çocuklar Gülsün Diye” projesi kapsamında altı şehre anaokulu yaptırmayı hedefleyen Gülben Ergen, önceki gün proje hakkında konuşmak için bir arkadaşıyla İstinye Park’ta buluştu. Kovboy çizmeleriyle dikkat çeken ve gün boyunca elinden cep telefonunu düşürmeyen ünlü şarkıcı, “Twitter’daki takipçilerime cevap yazıyorum. Orada 10 bin takipçim var” dedi.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:45
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
22 Eylül 2010       Mesaj #175
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
TRABZONLU ÇOCUKLAR DA GÜLECEK...

‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesi, üçüncü anaokuluna Trabzon’da kavuşuyor. Projenin öncülüğünü yapan Gülben Ergen “Devam eden inşaatlar var, destek rica ediyoruz” dedi
Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinin Deregözü köyünde yapımını Eyüp Sabri Tuncer markasının üstlendiği üçüncü ‘Çocuklar Gülsün Diye’ Anaokulu, bugün yapılacak törenle eğitim hayatına başlıyor.
Yeni eğitim öğretim dönemine yetişmesi için 2.5 ay gibi kısa bir sürede inşası tamamlanan anaokulunun açılışı düzenlenecek törenle yapılacak. Açılış Çocuklar Gülsün DiyeMsn Happy internet sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Gün sayıyorlar

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından anaokulu ihtiyacı olan köylerin, ilçelerin belirlenmesiyle gerçekleşen ilk protokoldeki 6 anaokulu için yola çıkan ‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesinin destekçileri, Trabzon’dan sonra Erzurum, Sinop ve Hatay’daki anaokullarını açmak için gün sayıyor. Her bağışın kendilerine bir tuğla, bir sıra, bir oyuncak gibi göründüğünü dile getiren Gülben Ergen “Trabzon anaokulumuzun açılması için başta Eyüp Sabri Tuncer olmak üzere katkı sağlayan tüm değerli bağışçılarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Devam eden inşaatlarımız var. Çocuklarımıza iyi bir gelecek için, kampanyamıza herkesten destek rica ediyoruz” dedi.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
23 Eylül 2010       Mesaj #176
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen'in mutlu günü...

MİLLİ Eğitim Bakanlığı ile Gülben Ergen'in işbirliğinde başlatılan, ‘Çocuklar Gülsün Diye' adı verilen kampanya kapsamında, Trabzon'un Vakfıkebir İlçesi Deregözü Köyü'nde Eyüp Sabri Tuncer tarafından yaptırılan anaokulu törenle öğretime açıldı.

Gülben Ergen, “Bir çocuğa ne verirseniz ileride onu isteyebilirsiniz. Her çocuk melektir ve iyi kalplidir. Sonra ya Atatürk olur ya katil olur, ya terörist olur ya profesör doktor olur. Anne ve baba olarak verdiğiniz eğitimle onun geleceğini kendiniz belirlersiniz” dedi.

Deregözü Köyü Çocuklar Gülsün Diye Eyüp Sabri Tuncer Anaokulu bahçesindeki törene Gülben Ergen'in yanısıra, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Safiye Seymenoğlu, işadamı Eyüp Sabri Tuncer, oğlu Hasan Engin Tuncer ve ailesi, Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürü Remzi İnan, daire müdürleri, Türkiye Kadınlar Birliği Üsküdar Şubesi üyeleri, Deregözü köylüleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Hasan Engin Tuncer, burada okul yaptırmakla isabetli bir seçim yaptıklarını belirterek, “O kadar güzel insanlar var ki çok güzel bir açılış oluyor. Bu kampanyaya dahil olduğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu. Gülben Ergen, kampanyayı başlattığı için çok mutlu olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Bu minik ana okulunda çocuklarımız kendilerini iyi hissedecek. Büyük şehirlerdeki ana okullarında ne varsa burada da var. Emin olun ki ben tek tek inceledim. Dünyanın her yerinde fırsat eşitsizliği var. Ama bu çocuklara yakışmıyor. Onlar her şeyin en iyisine layık. Burada olmaktan çok mutluyum. Sevinçten göbek atasım geliyor. Bu köyünüz, dağlarınız içimi açtı. Önceki okulları topladığımız bağışlardan yapıyorduk. Bu okulun tüm masrafları ilk kez bir kişi tarafından karşılandı. Tuncer ailesine ve emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. Annelerden bir ricam var; okulunuza sahip çıkın. Gelin bakın temiz mi değil mi, kollayın. Okulumuzu yalnız bırakmayın istiyorum.”

Konuşmaların ardından okulun yapımında emeği geçenlere plaket verildi ve açılış kurdelesi kesildi. Ardından Gülben Ergen ve törene katılanlar binayı gezdi. Ergen, anaokulu öğrencileri ile de tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Gülben Ergen, törende öğrencilerin sunduğu gösterileri izlerken oldukça duygulanarak ağladı. Ergen'e, üzerinde ismi yazan yörenin meşhur Vakfıkebir ekmeği hediye edildi. Ergen, tören boyunca öğrenciler ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Deregözü Köyü'nde yaptırılan tek katlı ve 2 derslikli anaokulu 100 bin liraya mal oldu. Okulda 60 öğrencinin öğrenim göreceği belirtildi.

Gülben Ergen açılıştan sonra çok mutlu olduğunu anlatırken, Türkiye'deki yaşanan bütün sorunların başında eğitimin geldiğini belirterek şöyle dedi:

“Çocukların kendilerini sevgi dolu ortamda hissetmeleri için ana okuluna gidiyor olmaları, bilinçli anne babaları olması lazım. Kendimi çok gururlu hissediyorum. Bu artık benim için sosyal sorumluluk projesi değil. Bu kampanya için çalıştığım için çok mutluyum. Bundan sonra Erzurum'a gideceğiz. Sonra sırada Hatay ve Sinop var. 6 anaokulu protokolü imzaladık. Üçüncüsü bitti. Gösteriler sırasında çok duygulandım. Her çocuk kendisine değer verilmesini istiyor. Çok mutlulardı. Onların kendilerini iyi hissedecekleri bir ortam burası. Hepimizin çocukları en iyisine layık. Çocuklar bir ülkenin geleceği demektir. Çocuktan daha önemli bir şey yoktur. Bir çocuğa ne verirseniz ileride onu isteyebilirsiniz. Her çocuk melektir ve iyi kalplidir. Sonra ya Atatürk olur ya katil olur, ya terörist olur ya profesör doktor olur. Onun geleceğini kendiniz belirlersiniz anne ve baba olarak verdiğiniz eğitimle.”
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
25 Eylül 2010       Mesaj #177
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Çocuklar güldüğünde şükürler olsun diyorum...

Gülben Ergen'in öncülüğünde yola çıkan "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyası üçüncü anaokulunu Trabzon'da açtı. Konuşma fırsatı bulduğum Sevgili Gülben Ergen, her şeyin eğitimin elinde olduğuna vurgu yaparak, çocuklara o yaşta hissettirdiklerimizin önemini vurguluyor ve ekliyor:

Çarşamba günü kalabalık bir ekip halinde Trabzon'daydık. Gülben Ergen ile MEB ortaklığı sayesinde başlayan "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyasının açacağı üçüncü anaokulu için yola koyulmuştuk. Vakfıkebir ilçesinin Dere Köyü'ne gittiğimizde horon oynayan insanlar tarafından karşılandık. Yüzlerde tebessüm, gözlerde heyecan vardı. Herkes mutluydu. Gülben Ergen de öyle. Ona sorarsanız bir çocuğun gülmesi hayatın en gerçek anı. Bir çocuğun hayal kurması ve inandığı masalları bir gün gerçek kılması, tüm emeklerin karşılığı. Önce devlet, sonra binlerce insan, halk, bağışçılar Gülben Ergen'e inanıyor ve güveniyor. Neden mi? Çünkü o çocuklara hayal kurdurabilmenin peşinden gidiyor. Neden mi? Çünkü sosyal sorumluluk konusunda duyarlı. Mardin Bilge Köyü'nü katliamdan sonra ziyaret ettiğinde bir şeyler yapması gerektiğini düşünüp harekete geçti. Neden mi? Çünkü o her şeyden önce bir anne. Üstelik kendi çocuklarının nasıl yetişmesini istiyorsa, bunu ülkenin tüm çocukları için de isteyen bir anne. Evet Gülben Ergen bir adım attı ve ona binlerce adım koştu. Çocukların hayalindeki renkli boyalar, masal kitapları ve oyuncaklar gerçek oldu. Sıra onun hayalinde. Gülben Ergen'in hayali ise, Atlas'ın bayrağı annesinden devralıp yaşatması. Bana sorarsanız, altı okul diye başlayan kampanya daha kaç altı okulu daha cebinden çıkaracak. Hadi Atlas, bir an önce büyü!

"Bizim işimizde sahne kıyafetlerini giyip makyajınızı yaparsınız. Işıklar yanar. Mikrofonunuz açılır. O sırada tık diye var olması gereken bir özgüven vardır. Ama şu anda o yok. Bu başka bir şey. Bu hayatın gerçeği. Evet. Gerçek işimiz o. Ama yalnızca ışıklar yanarken. Işıklar sönüp de izleyiciler evine gittiğinde ben de siz ne yapıyorsanız onu yapıyorum. Yoksa deliririm. Çünkü ışıklar yanıyormuş gibi bir hayat yok. Öyle olduğunu sananlar büyük bir trajedi yaşıyor."

Çocuklar Gülsün Diye" kampanyası nasıl başladı? Aklınızda olan bir şey miydi?
Sosyal sorumluluk konusundaki hep duyarlı oldum. Bu nedenle içimden geçen bir şeydi. Kendimi bildim bileli böyle projelerde yer alıyorum. Tema Vakfı, KAGİDER, "Kadına Şiddete Hayır" kampanyası, Böbrek Vakfı ile çalıştım. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nde Rahmetli Türkan Saylan'la çalıştım. Atlas'ın doğumunda 6000-7000 fidanlık bir orman yaptırdık mesela.

E peki bu süreç nasıl hızlandı?
Mardin Bilge Köyü katliamından sonra oraya ziyarete gittim ve çok etkilendim. Köylerde anaokulu olduğunu, olsa da anne babaların çocuklarını o okullara yolladıklarını da bilmiyordum. Şu gerçeği gördüm ki siz iyi bir şey yaparsanız insanlar oraya geliyor. Hiçbir şeyin olmadığı bir köyde bile televizyon var. Hiçbir şey yok ama her şey var aslında. Görmediğiniz şeyi canınız istemez. Bir çikolata reklamını düşün. Dizilerde okula giden çocukları, renkli ve güzel çantalarını düşün. Bu çocukların bunları gördüğünü ama sadece ahırda eşeklerle oynama imkanları olduğunu düşün. Mardin'de bunları gördüm. Gerçekten içime inanılmaz bir duygu çöktü. Bir şey yapmalıydım ve rahatlamalıydım. Benim adımda ve konumumda çok da kolay olmuyor. Devletten izin alıyorsunuz, resmi bir şey oluşturuyorsunuz. Logosu, sloganı derken, bu kadar teferruat insanı yoruyor. Ama değiyor.

Ne kadar sürdü peki bu zorlu süreç?
Yalnızca Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'ya gitmesi 4 ay sürdü. Sonra köylerin belirlenmesi, valiliklerin onayı, arazilerin belirlenmesi, inşaat firmalarının bulunması vs. keşiflerle oldu. Keşif nedir bilir miydim ben?

İNSANIMA YATIRIMI SEVİYORUM

Nasıl geldiniz peki üstesinden?
Bir kampanya kuruyorsanız eğer, devlet size hiçbir süreçte yardım etmiyor. Her şeyi size bırakıyor. Ben biraz zoru severim, uğraşmayı da severim.

Bir de çalışkanlığınızı düşünecek olursak
Evet, yapımda bu var. Dolayısıyla çok severek yaptığım bir şey haline dönüştü. İnsanın kendini iyi hissetmesi bir seçimdir. Kimi spor yapar, kimi ailesine yatırım yapar. Ben insanıma ve ülkeme yatırım yapmayı çok seviyorum. Böyle iyi hissediyorum kendimi.

Çocukların gülmesi sizin için ne ifade ediyor?
Çocuklar güldüğünde şükürler olsun diyorum. Çünkü bir çocuğun güldüğü an, hayatın en gerçek anı. Daha ötesinde bir şey yok.

ANNELİK ÇOK KUTSAL

Anne olduktan sonra neler değişti?
Kadın olmak Allah'ın mucizesi. Annelik hamilelik döneminde uzun bir zaman çekilmeyi hazmedebilmeyi, fiziksel değişimi özümseyip sevgiyle karşılayabilmeyi gerektiren çok kutsal bir durum. Mesleğimin en güzel yerinde bu kararı verdim ve anneliği hak ettiğince yaşadım. Atlas 4, ikizler 1 yaşında.

ÇOCUK HER YERDE ÇOCUK

Bilge köyüne gittiğinizde anneydiniz. Oradaki çocuklar sizi bu yüzden mi çok etkiledi?
Çocukların gözünde şunu görüyorsunuz. Çocuk her yerde çocuk bir kere. Dili, dini, ırkı ve rengi yok. Melek olarak doğuyor. Siz o çocuğu, ya Atatürk yapıyorsunuz ya terörist ya profesör ya tecavüzcü.

Her şey elimizde değil mi?
Her şey eğitimin elinde. Çocuğa o yaşında hissettirdikleriniz çok önemli. Oynayacak hiçbir şeyi olmayan bir çocuk ne yapabilir? Ama onun bir masal kitabı varsa, gece yattığında Heidi ile dedesini düşünür.

Aslında çocukların hayal kurması için uğraşıyorsunuz. Belki onlar hayallerini büyütüp gerçek yapacak.
Aynen öyle. Hayallerin gerçekleşebilmesi için eğitimden başka bir yol yok. Biliyor ama kendini anlatamıyor ki. İnsanoğlu ayaklarının üzerine basabiliyorsa hakkını savunabilir.

DEĞER VERİLMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Okul öncesi eğitim neden önemli?
İlkokula başlayacak bir çocuk artık ben okula gitmek istemiyorum demeyecek bir kere. Okulun iyi bir şey olduğunu, çanta taşımayı, ruhsal ve bedensel olarak bütün aktiviteleri yapmayı, kendine güvenmeyi öğrenecek. Çişini yapmayı, kendi kendine yemek yemeyi, kalem tutmayı öğrenecek. Farkındaysanız biz çok uzak köyleri seçiyoruz. Okul müdürü ve öğretmenler bugün bize dedi ki, çocuklar ilk defa küçük klozet görecek. 5 yaşındaki bir çocuğun büyük klozete oturması çok zor. Lüks değil bu, ihtiyaç. Yani ona ve onun yaşamına saygı.

Kendilerine değer verildiğini hissedecekler
Hepimizin buna ihtiyacı var. Sen de bu işi onun için yapıyorsunuz ben de. Başbakanı'ndan simitçisine kadar hepimiz "Sağ ol, eline sağlık" denildiği zaman gevşeyip mutlu oluruz. Değer verilmeye çok ihtiyacımız var.

Gözleriniz doldu
Dolmaz mı? Çocukların hiçbir suçu yok. Eğitmediğiniz çocuğu suçlayamazsınız. Bu ülkedeki barış da savaş da eğitimle alakalı. O yüzden meseleyi en başından tutuyorum.

Yeni bir istihdam alanı da doğuruyor hem
Elbette. MEB bugün bir öğretmen atadı okulumuza. İş bekleyen bir öğretmen iş buldu. Bir öğrencinin işsiz babası servis aracımızın şoförü oldu. Bir anaokulu neleri değiştiriyor.

Annelere gelince
Okul öncesi projenin altını çizerken aslında anneye de nefes aldırıyoruz. Çünkü çocuk okula gittiği zaman, o kadıncağız en azından başka bir işini yapabiliyor.

BU ŞENLİĞİ UNUTMAYACAKLAR

Siz gittiniz mi anaokuluna?
Ben 2 yıl gittim hem de. Anaokulundan aldığım diplomam da evimde asılıdır. Orada yaşadıklarımı hatırlıyorum. O yaşta yaşanılanlar unutulmuyor. Bu çocuklar da bugünkü şenliği unutmayacak. Salıncakta sallanan çocukların yaş gruplarına dikkat ettin mi?

Büyüklerdi. Birkaçı liseye gittiğini söyledi hatta
Evet. Onların hiç anaokulları olmadı ki. O yüzden salıncakta sallanıp, kaydıraktan kaydılar bütün gün.

Atlas'ın okulundakilerden var mı burada?
Emin ol daha iyileri vardır. Çünkü Milli Eğitim Bakanlığı ile anlaşırken benim şartımdı bu. Çocukların hayal dünyasını genişletecek pedagojik onaylı masal kitapları, diş fırçaları, kalemler, resimli boya kitapları, parmak boyaları, teypleri, bilgisayarları, fotokopi makinaları. Tüm bunlar bir tesadüf değil.

Boya kalemlerini görüp nasıl mutlu oldular
Ben eğildim ve çocuklara hadi boyamanızı yapın dedim. " Bunlar bizim değil ki" dediler. Orayı dekor zannettiler.

İnanamadılar ki. Kesin bu gece uyuyamazlar
Biz de öyle.

ATLAS DEVAMINI GETİRECEK

Bu duyguyu başka hiçbir yerde bulamıyorsunuz değil mi?
Vermeden almak Allah'a mahsus bir şey elbette ki. Ama iyilik yapma duygusu da aile ile çok ilgili. Çocuğa bir şeyi anlatarak öğretemiyorsunuz. O gördüğü şeyi öğreniyor. Ben de anne ve babamdan bunları böyle gördüm.

Çocuklarınız da sizden görüyor öyleyse
Evet. Mesela Atlas bugün neden burada olduğumuzu biliyor.

Gelenek haline dönüşecek mi derseniz
Göreceksiniz. Atlas bu işin devamını getirecek.

Yaptığınız her bağış, bir çocuğun gülmesine yardım edecek. Siz de Çocuklar Gülsün Diye'nin kahramanı olun.

Hesap adı: Çocuklar Gülsün Diye Garanti Bankası- Şube Kodu: 395
TL Hesap No: TR97 0006 2000 3950 0006 2111 11
Euro Hesap No: TR54 0006 2000 3950 0009 0111 11
Dolar Hesap No: TR27 0006 2000 3950 0009 0111 12
TURKCELL SMS : ) yaz 1234'e Gönder 5 TL
VODAFONE SMS : ) yaz 2345'e Gönder 5 TL

AVEA SMS CGD yaz 2345'e Gönder 5 TL

Kaynak
.....
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:46
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
5 Ekim 2010       Mesaj #178
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Yaza veda konserleri...

Bursa’daki “Yaza Veda Konserleri” etkinliğinde önceki akşam Gülben Ergen sahneye çıktı.

Gülben Ergen, Sinpaş GYO ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) işbirliğiyle düzenlenen “Yaza Veda Konserleri” kapsamında Bursa’da sahneye çıktı. Şehrin en büyük konut projesi olan Bursa Modern’in içinde yer alan göl manzaralı festival alanında konser veren Ergen’i yaklaşık 2 bin kişi izledi.Etkinlik kapsamında aynı mekânda 6 Ekim’de Sertab Erener, 9 Ekim’de de Ajda Pekkan konser verecek.

Bursa Yolları...Msn Happy
.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:46 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
7 Ekim 2010       Mesaj #179
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
"YEMİN EDERİM Kİ TAKSİ PLAKAM YOK"
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, hakkında çıkarılan taksi plakaları var söylentilerine cevap verdi.

Ergen, taksi plakasının olmadığını, hatta kendisine ait bir plakasının dahi bulunmadığını yazdığı sayfasında; "Bir daha şarkı söylemeyeyim ki, bir daha ana okulu açmayayım ki taksi plakalarım hiç yok ve olmadı." diyerek tüm söylentilere son noktayı koymuş oldu.

GÜLBEN FIRSATI KAÇIRMADI...
Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Ali Ağaoğlu'nun öğle yemeği 150 bin TL'ye mal oldu.

Aynı mekanda yemek yiyen Gülben Ergen, ünlü işadamını görünce " Çocuklar Gülsün Diye" kampanyası için destek istedi. Ergen'in ricasını kırmayan Ağaoğlu , kampanyaya 150 bin TL yardımda bulunma sözü verdi..

Gülben'in çocukları Erzurum'da gülecek...
Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekip, ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmak için yola çıkan Gülben Ergen, 'Çocuklar Gülsün Diye' projesinin dördüncü okulunu Erzurum'da açıyor.
Yeni eğitim-öğretim yılına Erzurum'da dördüncü anaokulu ile merhaba diyecek.
'Çocuklar Gülsün Diye' projesi, Tokat, Mardin ve Trabzon'dan sonra, Erzurumlu çocukların yüzünü güldürecek. Erzurum'un Köprüköy İlçesi'nde, Murat Osanmaz'ın anısına, çocukları tarafından yapımı üstlenen anaokulunun diğer ihtiyaçları da Aylin Kotil Anaokulları üstlendi.

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:46
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
8 Ekim 2010       Mesaj #180
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
GÜLBEN ERGEN, 4'ÜNCÜ ANAOKULUNU ERZURUM'DA AÇTI...

Milli Eğitim Bakanlığı ile sanatçı Gülben Ergen'in iş birliğinde başlatılan 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası kapsamında, Erzurum'un Köprüköy İlçesi'nde yaptırılan Murat Osanmaz Anaokulu, düzenlenen törenle açıldı. Anadolu'daki dördüncü okulunu açan Gülben Ergen, çocukların ilgi odağı oldu.

Anaokulunun açılışı için Erzurum'a gelen Gülben Ergen, Köprüköy İlçesi girişinde davul- zurna eşliğinde çoşkuyla karşılandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Ergen, törende yaptığı konuşmada, okul yaptırdığı için mutlu olduğunu söyledi. Gülben Ergen, "Okul öncesi çocuklarımızın eğitimine önem vermeliyiz. Bu kampanyanın devamı gelecek. Bugüne kadar 4 ilde okul açtık. Şimdi sırada Hatay ve Sinop'ta. Benim Köprüköy halkından tek isteğim anaokullarına çok iyi bakmaları. Çocuklara ayakkabı yerine okula bir servis minibüsü aldık. Ana okulu öğrencileri, soğuk kış günlerinde karlara bata çıka gitmeyip servise binecekler" diye konuştu.

Gülben Ergen'in anaokulu yaptırdığı Köprüköy ilçesi ile birlikte Erzurum'da anaokulu olmayan ilçe kalmadığını söyleyen Vali Sebahattin Öztürk sanatçıya ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Vali Öztürk, "Türkiye'nin eğitim savaşı Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı devam ediyor. Bugüne kadar elde ettiğimiz çok şey oldu. Ama henüz varmamız gereken noktadan epey uzaktayız. Bu açığı kapatabilmek için devlet imkanlarını çok yoğun bir şekilde kulanıyor. Ama bu imkanlar görülüyor ki bugüne kadar varılması gereken hedefe bizi ulaştırmadı. Özel sektörün, hayırseverlerin, hamiyetperver insanların bu konuda katkılarına ihtayacımız var. Anaokulu olmayan tek ilçemiz Köprüköy'dü. Köprüköy de Gülben Ergen sayesinde anaokula kavuştu. Babaları Murat'ın adını Köprüköy ilçesinde yaşatacak olan hayırsever Osanman ailesinin çocuklarına teşekkür ediyorum" dedi.

Törene Vali Sebahattin Öztürk, Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Kaymakam Abdurrahman İçyer, Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Belli, Gülben Ergen, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ayrıldığı eşi Aylin Kotil, 2 derslikli, müstakil anaokulunu yaptıran Osanmaz Ailesi'nin çocukları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törenler Erzurum Bar ekibi gösterisi ile devam etti.

Açılış öncesi Gülben Ergen'e Vali Öztürk ve Belediye Başkanı Osman Belli birer plaket verdi. Başkan Osman Belli, Köprüköy'deki Söğütlü Caddesinin adının 'Çocuklar Gülsün Diye' olarak değiştirdiklerini söyledi. Gülben Ergen de kampanya adının ilk kez bir caddeye verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:46 Sebep: kırık link