Arama

Gülben Ergen - Sayfa 19

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet

39 Oy
60.00%
Hayır

6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor

20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 1.006.953 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
15 Ekim 2010       Mesaj #181
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Belki de sizin görmediğiniz bir yer de...

Sponsorlu Bağlantılar
En yaratıcı dijital pazarlama fikirlerini ödüllendirmek üzere düzenlenen Digital Age Awards önceki akşam İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel de gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Yarışmada büyük ödül ‘ Gençken yapılacak 100 şey kapsamıyla Markom Leo Burnett’in oldu. Ödül vermek için geceye katılan Gülben Ergen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son dönemde dövmeye merak sardığını dile getiren ve elindeki dövmeyi basın mensuplarına gösteren Ergen ‘ Çok uzun zamandır istediğim bir şeydi, önce elime küçük bir dövme yaptırdım. Şah damarıma da dövme yaptıracaktım ama çok korkuttular. Bu yüzden vazgeçtim.’dedi. Basın mensuplarının çocuklarınızın ismini dövme yaptırdınız, Mustafa bey kıskanmasın sorusuna ‘ Belki de sizin göremediğiniz bir yerde dövmem olabilir’ demesi gülüşmeler neden oldu. Ergen, gazetecilerin Hülya Avşar’ın sevgilisi Sadettin Saran’dan ayrıldığını hatırlatması üzerine ‘ Kendisiyle görüştüm ama geçmiş olsun demedim. O üzgün değil, o güçlü bir kadın. Karşı taraf üzülsün, o niye üzülüyor. Erkekler elindekini kaybettikten sonra kıymetini anlıyorlar ‘dedi.

Gülben Ergen gecelerde

Ünlü sanatçı, ödül töreninden sonra yakın dostu Nihat odabaşı ile son dönemin popüler mekanlarından eelence adlı mekana giderek eğlendi. Mekanda çalan parçalara eşlik ederek Nihat Odabaşı ile dans eden Gülben Ergen mekan çıkışında basın mensuplarının sorularına ‘ Mustafa gösteri için Mısır’da çocuklarda uyuyor .Bende biraz eğlenmeye çıktım’ yanıtını verdi. Ergen saat 02.00 civarında mekandan ayrıldı
Kaynak...

....

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:46
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
25 Ekim 2010       Mesaj #182
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
"Beynimden vurulmuşa döndüm"

Sponsorlu Bağlantılar
Bu sabah ekibiyle birlikte Mardin'de yaptırdığı anaokulunu ziyarete giden Gülben Ergen, gördükleri karşısında kendi deyimiyle 'beyninden vurulmuşa' döndü.

Ünlü şarkıcı, bu sabah 7 Haziran'da açılışını yaptığı Nusaybin Doruca Köyü'nde bulunan anaokuluna habersiz bir şekilde gitti. Ancak gördükleri karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ergen, gördüklerini twitter sayfasından şöyle dile getirdi;

- 5 dakika sonra köydeyim.
- Msn Sad Okulumuz, müdürümüz, öğretmenimiz buruk üzgün. Her türlü donanımları var, ama biz döndükten sonra kimseler dinlememiş onları çok üzgünüm...
- 7 Haziran'da açmışız Çocuklar Gülsün Diye Anaokulumuzu..Tek öğretmen atanmış. Msn Sad Tek sınıf açık, tek sınıf kilitlenmiş. Msn Sad İnternet bağlanmamış.
- Terbiyeli, namuslu, idealist bir müdürü var okulumuzun. Temizlik için elemanımız yok. Biz yaptık temizliği diyor. Msn Sad Diğer sınıf niye kapalı dedi.
- Tek öğretmenimiz var, çok talep aldık ama alamayız ki diyor. Msn Sad Yangın söndürme cihazları takılmamış, ezca dolapları boş. Beynimden vuruldum!

---------------------------------------------------------

Gülben Ergen: O kahraman ben değilim...

Önce her yıl eşi Mustafa Erdoğan’la çağrıldığı 29 Ekim Resepsiyonu’na davet edilmediği, ardından da davetiyesinin geciktiği haberleriyle gündeme gelen Gülben Ergen aldığı yorumlar üzerine bir açıklama yaptı.

29 Ekim Resesiyonu’nda Sinop’ta katılacağı açılış nedeniyle eşi Mustafa Erdoğan’a eşlik edemeyeceğini ve altında farklı bir şey aranmaması gerektiğini belirten Ergen, twitter sayfasına “Bir kahraman yaratılmak isteniyorsa o ben değilim. Kendi doğrularımla yaşarken nezaketi hiç eksik etmem. Ülkemin Cumhurbaşkanı “bizi” 5 yıl üst üste davet etmiş, biz de Köşk’e 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna Ankara’ya gitmişiz. Davetli listesinde kısıtlamalar, değişiklikler yapılabilir, ki bu sene aylar öncesinden okuduk bu kısıtlama haberlerini... Sayın Cumhurbaşkanı ve eşi Hayrünnisa Hanım’a geçmiş yıllarda bizi davet ettikleri için teşekkür ederim. Kaldı ki bu yıl davetiye elimize geç ulaştığından, ben ülkemiz için en anlamlı olan bu günde, yine ülkemiz için kurucusu olduğum ‘Çocuklar Gülsün Diye Kampanyası’ adına anaokulu açmaya gidiyorum” notlarını düştü.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
6 Kasım 2010       Mesaj #183
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben’le Mardin-İstanbul arası Twitter hattı...

Digital Age bu ayki kapak dosyasında ünlü sanatçı Gülben Ergen’i konuk ediyor.

Gülben Ergen ülkemizde Twitter’da en fazla takip edilen yıldızlar arasında. Ekim sonu itibari ile tam 111 bin kişi tarafından takip ediliyor. Gülben sadece Twitter’ı değil, diğer sosyal medya sitelerini de yoğun bir şekilde kullanıyor. Özellikle doğu ve güneydoğudaki bazı şehirlerde anaokulu yaptırmak için başlattığı ‘Çocuklar Gülsün Diye’ yardım kampanyasında sosyal medyayı başarıyla kullandı. Kampanya çalışmaları ile birlikte el ele geliştirilen sosyal sorumluluk projesi ile Facebook’ta 17 bin, Twitter’da 6 bin’e yakın takipçisi ile sosyal medyada da kısa zamanda önemli bir başarı elde etti.

Digital Age Awards ödül töreninde de konuk ettiğimiz Gülben Ergen’le sosyal medya, dijital dünya ve sosyal sorumluluk projesinde bu mecraları nasıl kullandığına ve ne ölçüde faydalandığına dair bir söyleşi yaptık.

Bu keyifli ve ilginç sohbetin tamamını bu ay Digital Age'te bulabilirsiniz.
......

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:47 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
18 Kasım 2010       Mesaj #184
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Çocuk Gülben...

GÜLBEN Ergen, Kurban Bayramı’nın ilk günü annesini ziyaret etti.

Annesinin evinde akşam yemeği yiyen ünlü şarkıcı, evdeki fotoğraf albümlerine bakarak geçmiş bayramları yâd etti. Henüz küçükken, bir bayram günü annesiyle çektirdiği fotoğrafı bulan sanatçı, bu kareyi sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki takipçileriyle de paylaştı. Ergen, fotoğrafın altına da şu notu düştü: “Bu ünlüyü tanıyabildiniz mi? Annemle ben bir bayram günü, kırmızı çoraplarım ve karizma dişlerim...”
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
19 Kasım 2010       Mesaj #185
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  gsp4.jpg
Gösterim: 271
Boyut:  35.2 KB
6. okul açılıyor...

GÜLBEN Ergen’in öncülüğünde, 0-6 yaş arası çocukların gelişimine destek olmak amacıyla başlatılan “Çocuklar Gülsün Diye” kampanyasında altıncı anaokulu, Hatay-Çakıryiğit’e yaptırıldı.

Okul, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Saadettin Sapmaz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdür Vekili Dr. Selahattin Dikmen ve Gülben Ergen’in katılımıyla açılacak. Tokat, Mardin, Trabzon, Erzurum ve Sinop’un ardından Hatay’da da okul açılmasıyla kampanyanın ilk ayağı tamamlanmış olacak
....
Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 10:22 Sebep: link yenilendi.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
23 Kasım 2010       Mesaj #186
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Ana kucağı...

Gülben Ergen, önceki gün eşi Mustafa Erdoğan ve büyük oğlu Atlas’la İstinye Park’taydı.

Aile, alışveriş merkezi içindeki Günaydın Steak House’ta yemek yerken, küçük Atlas annesinin kucağında uyuyakaldı. Ve o sıcak tablo objektiflerden kaçmadı.
Kaynak

Aman Atlas uyanmasın...!

Çıkışta Erdoğan basından "Soru sormayın, Atlas uyanmasın" diye rica etti.

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
24 Kasım 2010       Mesaj #187
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
'Çocuklar Gülsün Diye'

Gülben Ergen, 'Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında 6'ncı okulu açtı.

GÜLBEN Ergen'in, okul öncesi eğitime dikkat çekmek için başlattığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteklediği 'Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında yapılan 6'ncı anaokulu Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde törenle açıldı.Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Çakıryiğit Köyü'ndeki Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu'nun açılışına, Hatay Vali Vekili Kadim Doğan, Reyhanlı Kaymakamı Kemal İnan, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Saadettin Sapmaz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdür Vekili Selahattin Dikmen, sanatçı Gülben Ergen ile çok sayıda davetli katıldı.Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Gülben Ergen, açılışa düğün törenlerinden önce gelinlik ve damatlıkla gelen Kamil İri ve Semra İri çifti ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. 'Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında 6'ncı anaokulun Reyhanlı'ya yaptırıldığını belirten Ergen, "İyi ki bu kampanyayı yapmışız. Herkesten büyük destek gördük. Annelerden okula ve sınıflarına iyi bakmalarını istiyorum" dedi.Vali Vekili Kadim Doğan ise anaokullarının çocukların eğitimi, ruhsal ve bedensel gelişi için hayati önem taşıdığını belirterek, "Okul öncesi eğitimi valilik olarak çok önemsiyoruz. Bu okulla birlikte ilimizdeki ana okulu sayısı 34 oldu" diye konuştu.Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, konuşmaların ardından Müsteşar Yardımcısı Saadettin Sapmaz, Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdür Vekili Dr. Selahattin Dikmen ve Gülben Ergen'in katılımıyla açıldı. Gülben Ergen ve diğer katılımcılar, 2 derslikli okulu gezdi.Proje kapsamında daha önce de Tokat, Mardin, Trabzon, Erzurum ve Sinop'a yapılan anaokulları açılmıştı.

Kaynak
....
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
25 Kasım 2010       Mesaj #188
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Hatay'da 6. anaokul...

SANATÇI Gülben Ergen ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen "Çocuklar Gülsün Diye'' kapsamında yapılan 6. anaokulu 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen törenle Hatay'da açıldı. Reyhanlı ilçesine bağlı Çakıryiğit köyünde yaptırılan okulun açılış töreni projenin mimarı Gülben Ergen'in katılımıyla gerçekleştirildi. Ergen, okul öncesi eğitime dikkat çekmek amacıyla Bakanlığın desteklediği proje kapsamında, kendisinin ve hayırsever Elvan Oktar'ın da destekleriyle yaptırılan Şafak Bay Anaokulu'nun Öğretmenler Günü'nde açılmasınından mutluluk duyduğunu söyledi. Ergen, hedeflerinin 81 ile 81 okul olduğunu da kaydetti.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
26 Kasım 2010       Mesaj #189
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Çocuklar da güldü, Şafak öğretmen de...

Kemik kanseri tedavisi nedeniyle öğretmenlik yapamayan Şafak Bay'ın adı, Hatay'daki 'Çocuklar Gülsün Diye' anaokuluna verildi

Gülben Ergen'in öncülüğünde kurulan 'Çocuklar Gülsün Diye' projesinin altıncı okulu, önceki gün Hatay'da açıldı. Okul öncesi eğitime dikkat çekmeyi amaçlayan projenin yeni okuluna, bir süredir kemik kanseri nedeniyle tedavi gören Şafak Bay'ın adı verildi.

ARTIK ADIM YAŞAYACAK
Önceki akşam BeşN BirK programındaki 'Öğretmenler Günü' yayınına katılan Şafak Bay, Gülben Ergen'in jestiyle ilgili şöyle konuştu: "Bu hastalıkla uzun yıllar yaşayacağımı sanmıyorum ama böylece adım yaşayacak. Çok mutluyum" Açılış töreninde konuşma yapan Gülben Ergen ise okul öncesi eğitimin daha çok köye ulaşmasını istediklerini belirterek şunları söyledi: "Bu projede bizi yalnız bırakmayan o kadar yürek var ki... Bağışını, gönlünü, desteğini esirgemeyen herkes, ne kadar güvenilir bir iş yaptığımızı bir kez daha ispatladı. İhtiyacı olan yeni illeri anaokullarıyla buluşturmaya devam etmek istiyoruz."

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
22 Aralık 2010       Mesaj #190
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
GÜLBEN ERGEN TRT'DE! ÜNLÜ SANATÇI NASIL BİR PROGRAMLA EKRANA GELİYOR...?

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, yıllar sonra TRT ekranlarında program sunacak.. İşte Ergen'in yeni programıyla ilgili detaylar :

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, öğleden sonra kuşağında yayınlanacak yeni bir kadın programıyla ekranlara dönüyor..

Geçtiğimiz yıllarda Atv’de program yapan Gülben Ergen, TRT ile anlaştı ve yeni programın hazırlıklarına başladı..

Ergen, TRT 1’de öğleden sonra yayınlanacak programında ünlü konukları ağırlayacak, yemek tarifleri verecek, hem kendisi şarkı söyleyecek hem sanatçı arkadaşlarına söyletecek..

Ergen’in Ocak ayından itibaren ekrana geleceği belirtildi!

Kaynak...

---------------------------------------------------

GÜLBEN ERGEN'DEN ŞOK İTİRAF: ARTIK ÇOCUK YAPMAYACAĞIM!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen Star Tv Süper Starlife ekibine çarpıcı açıklamalarda bulundu...Ünlü şarkıcılar Gülben Ergen ve Soner Sarıkabadayı yılbaşı çekimleri için bir araya geldi. Star Tv Süper Starlife ekibine çarpıcı açıklamalarda bulunan ikili keyifli halleriyle dikkat çekti. Ayakligazete.com'un haberine göre, Gülben Ergen yılbaşında ekranda olmanın çok güzel olduğunu ve birçok insanın evde olmayı tercih ettiğini, yeni yıla televizyon seyrederek girdiğini dile getirdi. Annesinin de yılbaşını evde geçirdiğini açıklayan güzel şarkıcı 2010 yılına evde girdiğini açıkladı.

ARTIK ÇOCUK DOĞURMAYACAK

İki yılda bir hamile olduğu için bir yeni yıla evde bir sonrakine dışarıda girdiğini esprili bir şekilde belirtti. 2010'a hamile olduğu için evde girdiğini dile getiren güzel şarkıcı artık çocuk doğurmak istemediği için her yeni yıla dışarıda gireceğini söyledi.

İKİZLER DEVİRMEYE MERAKLI

Evde çam ağcını süslediklerini bir sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı yazısıyla açıklayan Gülben Ergen "Artık her şeyi takip ediyorsunuz, artık çok yazı paylaşmayacağım" dedi ve ekledi "Çocuklarla birlikte süsledik ağacı, çocuklar hediye bekliyorlar, ikizler ise kırmak ve devirmek konusunda uzman" dedi.

MUSTAFA HEDİYE KONUSUNDA PEK İYİ DEĞİL

Kocası Mustafa Erdoğan'ın hediyeler konusunda çok başarılı olmadığını ve kendisinin Erzurum'da olacağını açıkladı. 2010 Yılında 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası için bütün yıl çalıştığını ve sadece kendi çocuklarıyla diğer çocuklar için çalıştığını dile getirdi. Mart ayında yeni bir albümle sevenlerinin karşısına çıkmayı planlayan güzel şarkıcı sorunlu bir hamilelik geçirdiği için albümün üzerine çok gidemediğini, şarkılarının kendi başlarına yürüdüğünü belirtti. 2011 Yılında çıkartacağı albümü için Serdar Ortaç ve Soner Sarıkabadayı'dan güzel şarkılar aldığını da söyleyen Gülben Ergen stüdyoda okumalar esnasında bir şarkıcıyla düet yapabileceğini açıkladı Soner Sarıkabadayı ile bir düet yapabileceğini de açıklayan Gülben Ergen bir tane daha dövme yaptırmak istediğini ancak yazabileceği başka bir şeyin kalmadığını belirtti.

BENİM KÜSLÜĞÜM OLMAZ

Geçtiğimiz günlerde küs oldukları iddia edilen Ali Ağaoğlu ile ilgili ise "Kampanyayı bitirdim, benim küslüğüm olmaz, bana küsen olmasın da" sözleriyle kimseyle polemik yaşamak istemediğini açıkladı. (Ayakligazete.com)

Kaynak...

Eastpak çantalar çocukları güldürecek...

Çanta markası Eastpak, 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası ile ortak bir projeye imza attı. Ünlü tasarımcı ve oyuncuların tasarladığı çantalar kampanyaya destek olmak için yakında satışa çıkarılacak

Ünlü çanta markası Eastpak, özel tasarım çantalar ile yüzlerce çocuğun yüzünü güldürecek. Eastpak markası, 'Eastpak Artist Studio' projesi kapsamında 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyası ile ortak bir çalışmaya imza attı.

ÜNLÜ DESTEĞİ
Proje kapsamında ünlü isimler bir araya gelerek, satış geliri tamamen çocuklar için harcanacak olan çantalar tasarladı. Aralarında Bahar Korçan, Atıl Kutoğlu, Tuvana Büyükçınar, Cengiz Abazoğlu, Özgür Masur gibi isimlerin bulunduğu 19 ünlü tasarımcı ve Beren Saat, Zerrin Tekindor, Derya Baykal, Pınar Altuğ, Gülben Ergen, Başak Fransez, Deniz Marşan ve Tülin Kermen gibi sanat ve moda dünyasından isimler Eastpak çantalara kendi yaratıcılıklarını yansıttılar. Bu birbirinden ünlü isimlerin tasarladığı çantalar 20-27 Aralık tarihleri arasında Palladium Alışveriş Merkezi'nde özel camekanlar içerisinde sergilenecek. Bu bir haftalık sergi sonunda da çantalar, Sportworks mağazasından satışa sunulacak. Elde edilen gelir, Gülben Ergen'in Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içinde yürüttüğü 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasına bağışlanacak.

...

*Gülben Ergen Yılbaşı Gecesi Ankara SwissOtel de. Msn Happy

Ve işte Gülben Ergen'in tasarımını yaptığı ''Çocuklar Gülsün Diye'' Eastpak Çantası Msn Happy

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:48