Arama

Gülben Ergen - Sayfa 21

Anket Gülben Ergen'i Seviyor musunuz?

Evet
 
39 Oy
60.00%
Hayır
 
6 Oy
9.23%
Beni ilgilendirmiyor
 
20 Oy
30.77%
Güncelleme: 1 Şubat 2017 Gösterim: 1.006.953 Cevap: 272
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
28 Ağustos 2011       Mesaj #201
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye

Gülben Ergen'e sürpriz doğum günü
Sponsorlu Bağlantılar

  • 24.08.2011
Gülben Ergen, hayranlarıyla bir araya geldiği geleneksel iftar yemeğinde, doğum gününü de kutlayarak bir taşla iki kuş vurdu

Yeni albümü 'Hayat Bi Gün'ü piyasaya çıkaran Gülben Ergen, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 60 hayranı ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Sekiz yıldır iftar yemeğinde buluşan Ergen ve hayranları bu sene, ünlü sanatçının doğum gününü de kutladı. Hayranları, doğum günü 25 Ağustos olan Gülben Ergen'e sürpriz yaparak, üzerinde kendi fotoğrafının olduğu bir pasta getirdiler. Ünlü sanatçı, sevenleriyle birlikte pastasını keserken çok mutlu olduğunu dile getirdi.

ŞARKILARINI DİNLETTİ
Pastayı kestikten sonra hediyelerini açan ve hepsini çok beğenen Ergen, sevenlerine yeni şarkılarını da dinletti. Gelenlerle tek tek ilgilenen ve şarkıları hakkında fikirlerini alan sanatçı, gecenin sonunda herkesle vedalaşarak mekandan ayrıldı.

PASTA KESTİ
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, aslında yarın olan doğum gününü, sevenleriyle iki gün önceden pasta keserek kutladı.





Resmin Orjinal Boyutu İçin Üzerine Tıklayın...

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:24 Sebep: Ek haber eklendi...
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
2 Eylül 2011       Mesaj #202
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ajda'yı Kızdırdı!

Sponsorlu Bağlantılar
Gülben Solladı, Süperstar Sinirlendi...

Son günlerde peş peşe çıkan yeni albümler bazen şarkıcıları, bazen de plak şirketlerini karşı karşıya getirmeye başladı. Son örnek ise Gülben Ergen ile Ajda Pekkan arasında yaşananlar.
Yeni albümünü çıkaran Gülben Ergen ise sesizliğini evlilik açıklamaları bozarken, son olarak daAjda Pekkan ile polemikleri konuşulur oldu.
Gülben Ergen’in beş günde 50 bin satan ‘Hayat Bi Gün’ adlı abümünün basın bülteninde, “Gülben, Ajda’yı solladı” diye yazması Ajda Pekkan’ı kızdırdı.
Süperstar kızgınlığını DMC Genel Müdürü Samsun Demir’e iletti. Demir’le konuşan Ergen kendisinin böyle bir cümle kurmadığını belirtip şunları söyledi:
“Birinin diğerini sollaması diye bir tabir artık demode... Satışlar iyi olsun, sayılı isim kaldık tirajla yüz güldüren...”

Kaynak...

Gülben Ergen Boşanma Nedenini Açıkladı!

Kıskançlık asla yok!

Gülben Ergen, önceki günlerde konuk olduğu ve Hakkı Devrim’in sunduğu CNN Türk’ün "İyi Ki Varsın" programında Mustafa Erdoğan'dan ayrılık kararını nasıl verdiğini anlattı.
Program sunucusu Hakkı Devrim’in; "Elimde olsa bu işe müdahale ederdim. Ben çocuklarımdan biri evlenirken de, boşanırken de fevkalade ilgiliyim. Sen de benim çocuğum gibisin. Ver hesabını." sözlerinden sonra Ergenayrılık kararını nasıl verdiğini ilk kez açıkladı;
"Öncelikle ne evlenirken ne ayrılırken zeka değil kalbimle düşünüyorum. Kıskançlık hiçbir şekilde yok. Birikim, belki evlilikten sonra değil ama çocuklardan sonra oldu. 3 tane çocuğun gerçek olan bakımı ve gerçekten sorumluluklarının bana verdiği yorgunluğun karşısında belki birazcık hakkettiğim değeri ya da ilgiyi görmemiş olmaktan kaynaklanan haklı bir sitem olduğunu düşüyorum. Kıskançlık asla değil." dedi.




kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
6 Eylül 2011       Mesaj #203
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben dünya turnesine çıkıyor!
"Hak ettiğim değeri göremedim"

Eşi Mustafa Erdoğan’la boşanma sürecine giren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yeniden dönmeye karar verdiği yoğun iş hayatında ilk kez dünya turnesine çıkıyor.
"Hak ettiğim değeri göremedim" dediği eşi Mustafa Erdoğan'a boşanma davası açan Gülben Ergen, yoğun bir çalışma dönemine giriyor.


Mustafa Sandal'la yaptığı 'Şıkır Şıkır' düetinin ardından 'Hayat Bi Gün' adlı albümünü geçen hafta piyasa süren Ergen, 15 yıllık kariyerinde ilk kez yurtdışına konser turnesine çıkıyor. 20 ülkeyi kapsayan turne önümüzdeki kasım ile mart ayları arasında gerçekleşecek.

ÇOCUKLARINI DA GÖTÜRECEK

Mustafa Sandal'ın son turnesini düzenleyen Murat Yıldırım'ın organize edeceği turne; Almanya, Fransa, Hollanda, İsviçre, İngiltere, Avusturya ve Belçika gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra; Güney Kore, Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'ni de kapsıyor. Ergen; Azerbaycan ve Türkmenistan gibi Türki cumhuriyetlerin yanı sıra, Ortadoğu ülkelerine de gidecek. Bu ülkelerin arasında Lübnan, Mısır ve Tunus bulunuyor. Kendisine gelen dizi film tekliflerini 3 çocuğuna zaman ayırabilmek için kabul etmeyen ünlü sanatçı, 5 ay sürecek yurtdışı konser turuna çocuklarını da götürecek.
Kaynak

Anne babamın boşanmalarına çok şey borçluyum

Gülben Ergen bu sabah katıldığı ' Duymayan Kalmasın' adlı programda ilginç açıklamalar yaptı:

'Hayatta hep dik durmamın, ayaklarımın üzerinde kalabilmemin, aile kıymeti bilmemin, anne ve babayı önemsememin belki iyi bir anne olmamı sağladı. Boşanmış bir ailenin çocuğu olmanın bütün artılarını gördüm. '

“EN BÜYÜK KEŞKEM KONSERVATUAR OKUYAMAMAK”

“Şarkı söyleyen bir insanım, eğer konservatuar mezunu olsaydım daha dik bir duruşumn olurdu. Hayatım boyunca da zorlanacağım bu konuda. Çünkü nota bilmiyorum.”

DUYGULARIMIN PEŞİNDEN GİTTİM”

“İnsan muhasebecisi ya da avukatıyla konuşurken her şeyini aklı ile karar vererek yapıyor ama sevdiği insanla, ailesiyle, evliliği ve aşkında verdiği kararları, bunların hiçbirinde aklım çalışmaz.. “insan kalbinin sesini dinlediği zaman pişmanlığında da çok acı duymuyor”

ÖMRÜMDE KIBRISTA DENİZE GİRMEDİM..


Hiç bir konserinde Kıbrıs’ta denize girmediğini söyleyen sanatçı sahnesi, provası derken zaman bulup deniz keyfi yapamadığından yakındı ve ekledi: “Ömrümde Kıbrıs’ta bir kere bile denize girmedim”

KAYINVALİDE VE KAYINPEDERİME ANNE BABA DEMEM..


Boşanma arifesinde olduğu eşi Mustafa Erdoğan’ın annesi ve babasından bahsederken Süheyla Süheyla Abla ve Nazım Amca demesi dikkat çeken sanatçı, “anne” ve baba” dememesinin nedenini şöyle açıkladı: “Onlar benim annem ve babam değiller çünkü. Bana yapmacık geliyor”

MUSTAFA SANDAL İLE MAHKEMELİK Mİ?

“Mustafa’nın beni mahkemeye verdiğini gazeteden öğrendim. Hiçbir sanatçı ya da söz yazarı arkadaşımla mahkemelik olmadım. Olmak da istemem, inşallah yoktur böyle bir şey”

SÖYLENDİĞİ GİBİ YÜZLERCE TAKSİ PLAKASI VAR MI?


“Hiç taksi plakam olmadı. Böyle bir yatırım olacak kafa ve zekaya sahip olmadım”
Kaynak




...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:24
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
10 Eylül 2011       Mesaj #204
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
OMO'dan takipçilerine büyük sürpriz!

Çocuklar Hayata Çıksın kampanyası dahilinde, sosyal sorumluluk projemizin destekçisi olan Gülben Ergen yalnızca OMO Facebook sayfası üzerinden yayınlanacak bir konsere imza atıyor!

22 Eylül gecesi saat 21:30'da OMO Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak konser boyunca Gülben Ergen ile canlı olarak mesajlaşabilecek, şarkı isteklerinizi ve yorumlarınızı iletebileceksiniz.

Başından sonuna interaktif olarak düzenlenecek bu canlı konserde hem Gülben Ergen ile sohbet etme şansı yakalayacak hem de yeni albümünden şarkılar ile güzel vakit geçireceksiniz!

Çocuklar Hayata Çıksın sosyal sorumluluk projesi doğrultusunda OMO Facebook sayfasına yükleyeceğiniz, çocuğunuzun kirlenirken çekilmiş fotoğrafları devlet anaokullarının yapımına 1 TL katkıda bulunacak!


22 Eylül gecesi saat 21:30'da Facebook sayfamızda görüşmek dileğiyle!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:24
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
23 Eylül 2011       Mesaj #205
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Gülben Ergen Facebook Konseri Büyük İlgi Gördü...


Gülben Ergen Çocuklar Hayata Çıksın kampanyası dahilinde, OMO facebook sayfası üzerinden yayınlanan canlı bir konser verdi. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından yüzbinlerce izleyici interaktif olarak Gülben Ergen ile mesajlaştılar, istek parçaları gönderdiler ve yorumlar yaptılar. Konser boyunca iki ayrı kıyafet değiştiren Gülben Ergen her zamanki gibi gülen yüzü ile tüm izleyenlerini bilgisayarlarının başına kilitledi. 250 bin+ izleyici karşısında konser veren Ergen, konser boyunca yazılan yorumları iPad’inden okuyarak paylaştı
Konsere olan yoğun ilgiden dolayı kaynaklanan takılmalar olmaması için ekstra canlı yayın alanları açıldı. Konseri ayrıca OMO Gülben Ergen | İzlesene.com sayfasından da izlenebildi.
Ergen konser sırasında ‘sanatçıyı sanatçı yapan alkışlarmış, doğru söylemişler böyle zormuş’ diyince, şarkı bitiminde tüm orketrası sanatçıyı alkışlara boğdu. Gülben Ergen konser boyunca sanal olarak 700000 üzerinde alkış topladı. Konser sırasında müzik hayatı boyunca onu yalnız bırakmayan Taşkın Sabah ve Nihat Odabaşı’na tekrar tekrar teşekkürlerini iletti.
Çocuklar Hayata Çıksın projesi kapsamında anne ve babaların çocuklarının dışarıda oynarken çektikleri fotoğraflarını OMO Facebook sayfasına yüklemeleri isteniyor. Bu sayede OMO yüklenen her bir fotoğraf için ‘Çocuklar Gülsün Diye’ kampanyasına 1 TL bağışta bulunuyor.
Kaynak






...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:24
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
24 Eylül 2011       Mesaj #206
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Seviyorum Gülben Ergen'i...


Gülben Ergen iki yıl aradan sonra yeni albümü ‘Hayat Bi Gün’ü çıkardı. Çok önem verdiği albümü için kılı kırk yardığını söylüyor. Kendi deyimiyle ‘duygudan yoksun’ şarkılardan uzak durdu.

spacer
Serdar Ortaç imzalı şarkısı ‘Yarı Çıplak’ dijital ortamda en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. Bu arada şarkı sözlerinde bir mesaj olup olmadığı gündeme geldi. Mustafa Sandal’la yaşadığı düet sonrası sorunlar merak edildi.
İşte cevaplar!


‘Hayat Bi Gün’ albümünün diğer albümlerinizden nasıl bir farkı var?
- Sound hep değişken aslında dünyada müzik hep değişiyor, gelişiyor. Takip etmek, abartmadan yenilikler katmak lazım. Önceki albümüm ‘Uzun Yol Şarkıları’ yorumcu yolculuğumun en önemli sınavıydı. Arkasından gelen albümün duygusu, tavrı çok hassastı. Eleştirdiğim, ticari kaygılarla yapıldığını düşündüğüm, duygudan yoksun şarkılar seçmedim.

Şarkılarınızda ne kadar siz varsınız?
- Elbette tüm şarkılarımda ben varım: ‘Küt Küt Atıyor Kalbim’ derken de, ‘Kandıramazsın Beni’ derken de vardım. Şimdi diyorum ki “Yoksa Sen Beni Mahsuscuktan mı Sevdin” ve yine diyorum ki ‘Kalbim Elinde Yarı Çıplak’. Gerçi ben demiyorum bu sözleri sahipleri yazmışlar ben ses verdim onların sözlerine (Göz kırpıyor).

O zaman ‘Hayat Bi Gün’ gibi şarkıların sizden başkasına giden mesajı olduğu doğru...
- Asla değil. Çalıştığım besteci ve söz yazarı, müzisyen arkadaşlarımın şarkıları ben almasam başka bir sanatçı arkadaşım alır okurdu ama ben okudum.

Peki albümdeki hangi sözler şu anki Gülben’i anlatıyor?
- Bu sorunun cevabını vermeyeceğim! Yaptığım sekiz albüm 80 şarkı var. Dersen ki seksen şarkı içinden sana en dokunan, en sen olan bir şarkıyı söyle onu söylerim.

Sorayım o zaman?
- Sezen’den aldığım ‘İnsanlık Hali’... Daha çok kırılacak kalbin, daha çok üzüleceksin... İnsan her şeye katlanır göreceksin...

Hit şarkı yakalamaktaki sırrınız ne? Şarkıyı ilk nerede dinler, kimin görüşünü alırsınız?

- Kesinlikle arabada dinlerim araba gittikçe ben şarkının içine girer, kimse konuşmasın isterim. Zaten ben çalan telefona bakabiliyorsam o şarkı bana olmaz. Doğru şarkıya doğru şeyler katıyorum galiba. Şarkı benim başrolüm. Önce şarkı sonra şarkıcı.

DAVANIN PERDE ARKASI

Pop müzikte belli kategoriler var... Bakkal şarkılar, yazlık şarkılar, slogan şarkılar... Sizin şarkılarınız nasıl şarkılar?

- Saydığın kategorileri kendi müziğime, şarkılarıma hakaret kabul ederim. Benimkiler dört mevsimlik!

Mustafa Sandal’ın ‘Şıkır Şıkır’ şarkısını single sonrası albümünüze koyduğunuz için sizi mahkemeye verdiği, bunun da asıl nedeninin dizisine konuk oyuncu olmamanız olduğu söylendi, doğru mu?
- Doğruymuş (Gülüyor). Single çıkardığımız haftaydı. Dizisinde konuk sanatçı olarak oynamam için beni aradı, hiç düşünmeden “Elbette, senaryoyu yollat okuyayım, konuşalım” dedim. Senaryo geldi, okudum ve içime sinmedi. Kırılmış, beni mahkemeye verecekmiş. Nedeni de Şıkır Şıkır şarkısına albümde tekrar yer vermemizmiş. Yazık, şarkı yazın en sağlam şarkısı, yapılan düetlerin en doğru konumlandırılanı. Biz şarkının söz yazarı olarak Mustafa Sandal’a miks, mastering ve altyapıları nezaketen dinlettik, gönül rızası olsun istedik. Bu yaptığını hak etmedim, hele şarkı hiç hak etmedi.

Peki bu durum düet ortaklıklarından sizi soğuttu mu?
- Hayır olur mu öyle şey. Fettah Can ve Oğuzhan Koç’la düet yapmıştım hepsinde başarılı olduk, hiçbiriyle mahkemelik olmadık, dostuz, sanırım sorun bende değil.

AŞK ŞARKILARDA GİZLİ

Şarkılarınızda aşk olmazsa olmazlarınızdan... Sizin aşk tarifiniz nedir?
- Aşk sonsuz bir heyecan, büyük cesaretler, müthiş bir yaratıcılık ve sinsi bir kaybetme korkusu. Aşk şarkılarda gizli, herkesin şarkısı ayrı!

Hep gülüyorsunuz. Bazıları buna bayılıyor, bazıları gerçek mi diye merak ediyor. Nedir aslı?
- Hep gülmüyorum. Sadece ağladığımı göstermiyorum, hıçkıra hıçkıra ağlarım ben. Babam ismime saklamış gülmeyi. Surat bile asarım ama sıkılır, çıkış yolu bulup sıyrılırım.

Televizyon programına başladınız. Peki size bir kartvizit hazırlasam mesleğinize ne yazardınız? Sunucu, şarkıcı, oyuncu...
- Benim bir kartvizitim var. Adımın altında anaokulu mezunu yazıyor.

Nasıl yani?
- Gerçekten, çocuklar gülsün diye başlattığım okulöncesi eğitime dikkat çekmek için yaptığım çalışmalar için hayatımda ilk kez bir kartvizitim oldu. Ama yorumcu-oyuncu diyebiliriz.

Bazıları bir kişinin birçok şeyi yapmasını eleştiriyor...
- Kapasite, kabiliyet ve taşıyabilmek önemli. Ben çalışmakla besleniyorum. Sırtım dimdik duruyor. Kendi kararlarımı kendim verebiliyorum.

Geçmişe baktığınızda sizi kariyerinizde en çok kıran kim oldu?

- Hiçbir kırgınlığımı hatırlamak istemiyorum. Çok üzen oldu elbette. Hepimizin yaşantısı ortada, ben hayat sınavından çok büyük ödüllerle çıktım.

Gülben Ergen olmak zor mu?
- Benim için aslolan Atlas’ın, Ares’in, Güney’in annesi olmak. Gülben Ergen olmak ışıklar yandığında, mikrofon elimde olduğunda giydiğim bir elbise. Seviyorum Gülben Ergen’i. Çocuklarım da seviyor, hayatımıza renk katıyor.

Şöhretle nasıl başa çıkıyorsunuz?
- Ciddiye almayarak. O elbiseyi işimi yaparken giyip bitince çıkarıyorum.

En çok konuşulan şeylerden biri ticari taksi plakaları söylentisi. İşin aslı var mı?
- Hiç taksi plakam, taksi plakasına yatırım yapacak zekâm ve o yatırımı yapacak kadar param olmadı. Dört koldan imkânsızdı yani ama söylendi, inanıldı, tekzip edildi. Yazı yolladım yine de bu soru bana sorulmaya devam etti senin sayende yinelemiş olayım: Ne zekâm, ne cüzdanım taksi plakasına yatırım yapmaya yeterli olmadı.
Kaynak






...♥
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:24
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
26 Eylül 2011       Mesaj #207
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
'Gülben Ergen' Mehmet'in Gezegen'inde...

"Hayat bi gün sadece kendi için yaşayamayacağını gösterir insana.. Sözlerini, sevgisini, ışığını paylaşması gerektiğini öğretir.. Bu şarkılarda benim yüreğimde ses bulup size akan umutlarım, yok olup gideceğini bildiğim hüzünlerim, bi o kadar da sevinçlerim var."

Gülben Ergen...


"Hayat Bi Gün" adını verdiği yepyeni albümüyle müziğimizin sevilen ismi Gülben Ergen, 29 Eylül Perşembe günü saat 16.00'da; Kral Pop & Kral TV, 65 Yerel TV ve 60 Yerel Radyo ile gerçekleşecek ortak canlı yayında Mehmet'in Gezegeni'ne konuk oluyor.

"HAYAT Bİ GÜN.."

1,5 yılda hazırlanan "Hayat Bi gün" isimli onuncu stüdyo albümünde Ergen; 10 yeni şarkıya yer verdi. Birçok hit şarkının sahibi Gülben Ergen, müzikal çizgisinin dışına taşmadan hazırladığı yeni albümünde umutlarını, hüzünlerini ve sevinçlerini dinleyicisi ile paylaştı.

Taşkın Sabah'ın müzik direktörlüğünde hazırlanan albümde Fettah Can, Ersay Üner, Eflatun, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal gibi değerli söz yazarı ve bestecilerin eserleri bulunurken, miks ve masteringini Tarık Ceran yaptı.

Albümün ilk video klibi, söz ve müziği Sedar Ortaç'a ait olan "Yarı Çıplak" şarkısına Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekildi.


Yarı Çıplak
Söz & Müzik: Serdar Ortaç

Massuscuktan
Söz & Müzik: O. Kaan Özdemir

Dünyaları Versem
Söz & Müzik: Fettah Can

Vıdı Vıdı
Söz & Müzik: O. Kaan Özdemir

Yok Acelem
Söz: Fettah Can Müzik: Cansu Kurtçu

Şıkır Şıkır
Söz: Mustafa Sandal Müzik: Amr Mostafa

Tesadüf
Söz & Müzik: Ersay Üner

Masal Olalım

Söz & Müzik: O. Kaan Özdemir

Şıkır Şıkır – feat. Mustafa Sandal
Söz: Mustafa Sandal Müzik: Amr Mostafa

Tesadüf (Akustik Versiyon)
Söz & Müzik: Ersay Üner
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
17 Ekim 2011       Mesaj #208
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
MEB, GÜLBEN ERGEN’LE PROTOKOLÜ UZATIYOR...

MEB ile sanatçı Gülben Ergen işbirliğinde okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için geçen yıl başlatılan ’’Çocuklar Gülsün Diye’’ kampanyasının süresinin uzatılmasına karar verildi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile görüşen Gülben Ergen, okul öncesi eğitime daha çok öğrencinin kazandırılması ve projenin ilgi görmesinden dolayı kampanyanın sürdürülmesini talep etmişti. Bunun üzerine kampanyanın devam etmesi kararlaştırıldı.

Milli Eğitim Bakanı Dinçer, Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık ve sanatçı Ergen İstanbul’da bir araya gelerek, 22 Ekim Cumartesi günü protokol imzalayacak.

İmzalanacak protokol kapsamında üç yılda 30 ilde birer anaokulu veya anasınıfı açılacak. Okulların hangi ilde açılacağı ihtiyaca göre taraflarca belirlenecek.

Çocuklar Gülsün Diye Kampanyası, geçen yıl imzalanan protokolle başlamış ve bir yıl sonunda Tokat, Mardin, Erzurum, Hatay, Trabzon ve Sinop ve İstanbul’un dezavantajlı yörelerinde iki derslikli anasınıfı yapılarak eğitime açılmıştı.

Buna göre, Tokat Bozçalı’da, Mardin Nusaybin’de, Trabzon Vakfıkebir Deregözü’nde, Erzurum Köprüköy’de, Sinop Durağan’da ve Hatay Reyhanlı’da Çakıryiğit köyünde Çocuklar Gülsün Diye anaokulları hizmete başladı. Daha sonra İstanbul Valiliğinin onayı ile 3 ay süreyle kampanya uzatılarak İstanbul Pendik’te de anaokulu yapılmıştı.

Kampanya kapsamında öğrencileri anaokullarına taşıması için her ile servis aracı da tahsis edilmişti.

Açılışı yapılan okullar, açılışlarından önce Okulöncesi Eğitim Genel Müdürlüğünce donatılmış, ödenek de gönderilmişti.

Kaynak


...


Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:25
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
1 Kasım 2011       Mesaj #209
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Kutlamaların iptaline Gülben Ergen tepkisi...
Cumhuriyet Bayramı törenlerinin iptal edilmesine siyasilerden gelen tepkilere bir yenisi de, Beyaz Show'da eklendi.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen " Bizim tam da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamamız gereken bir zaman olduğunu düşünüyorum." dedi.
Kanal D’nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk - show programı "Beyaz Show"a geçen hafta; sosyal sorumluluk projelerinin gönüllülerinden, müzik dünyasının güçlü isimlerinden Gülben Ergen, genç oyuncu Dilşad Çelebi ile Kanal D’de yeni başlayan "Kim Tutar Bizi" adlı yeni yarışma programının sunucusu Erdem Yener konuk oldu.

BEYAZ'DAN REYTİNG ELEŞTİRİNE YANIT GELDİ
Beyaz Çarşamba gecesi Van için 19 kanalın ortak yayın yaptığı "Van İçin Tek Yürek" programı sonrası "reyting" eleştirilerine maruz kalınca duruma açıklık getirmek zorunda kaldı. Beyazıt Öztürk eleştirilerin yersiz olduğuna dikkat çekerek " Van için Tek Yürek yardım programı sonrası çıkan bir iki haber vardı. Reyting, reyting, reyting, diye. O gece bir reyting gecesi değildi kesinlikle. Ve 19 kanaldan yayınlandığımızı söylersek oda başka bir soru işareti zaten. Onun için biz o gece reyting değil, ne yapabiliriz diye baktık. Bu işlerin reytingi yoktur." diyerek reyting eleştirilerine yanıt verdi.

BU BAYRAMI KUTLAMALIYDIK
Programın konuğu Gülben Ergen ise daha farklı bir konuya temas ederek Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinin iptal edilmesine sitem etti. "İptal edilen törenlerle ilgili biraz sitemliyim." diyen Gülben Ergen "Balo iptal edilebilirdi ama gündüz çocukların yaptığı törenler, o Boğaziçi Köprüsü'nde ki ışık şovları.. Bizim tam da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamamız gereken bir zaman olduğunu düşünüyorum. Çünkü 23 Nisan gibi, 19 Mayıs gibi halk oyunlarının oynandığı daha eğlenceye yönelik bir bayram değil bu. O yüzden en azından burada bizler Türk gençleri olarak 29 Ekim'i Beyaz'ın stüdyosunda o faydalı stüdyosunda burada tekrar birlikte kutlayalım olur mu?" şeklinde konuştu.

GÜLBEN ERGEN SAF DEĞİŞTİRDİ
Sohbeti, eğlencesi, esprisi ile konuklarını ve stüdyodakileri kahkahaya boğan Beyaz, Gülben Ergen'den takım itirafı gelince oldukça şaşırdı. Sıkı bir Fenerbahçeli olarak bilinen ünlü sanatçı Gülben Ergen, oğlu Aras'ın isteğiyle Galatasaraylı olduğunu canlı yayında itiraf etti. Gülben Ergen canlı yayında söylediği şarkılarla yine gönülleri fethetmeyi başarırken, Beyazıt Öztürk ile birlikte MFÖ'nün "Tam ortasındayım" şarkısıyla düet yaptı.

CANLI YAYINDA KUTLAMA
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmesi coşkuya engele olamadı .Saatler 24'ü gösterdiğin de programa özel olarak hazırlanan Cumhuriyet Bayramı Kutlamasını başlatan Beyaz, canlı yayında Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Kaynak

...
Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 09:27 Sebep: kırık link
kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
3 Kasım 2011       Mesaj #210
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
''İşim şarkı söylemek bunu da en iyi şekilde yapıyorum''...

Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda 1998 yılında ikinci olan Gülben Ergen dünden bu güne yaşadıklarını ve sanatını Beyaz Gazete ye anlattı.

Türkiye' de sanatçı olmanın çok ağır bedelleri var diyen Gülben Ergen, "Nedense insanlar bir sanatçıyı ya özel hayatı ya da sivri çıkışlarıyla anmak istiyor. Oysa bunlardan daha önemli değerler var. Yıllarca sanatı ve sanatçıyı anlatmak istememe rağmen her söylediğim her yaptığım olay oldu da, o güzelim şarkılar o kocaman yürek gündeme getirilmedi. Beyaz Gazete’nin tarafsız olduğunu biliyorum ve her söylediğimi aynen yazacağınızdan eminim. Şimdi sizden ricam Gülben Ergen’i öyle bir anlatın ki o sanat dünyasındaki çekemeyenler şöyle bir irkilip kendine gelsin.

İŞTE YIL YIL GÜLBEN GERÇEĞİ
Kısacık hayatta kalp kırmanın günah olduğunu söyleyen Ergen,” Liseyi bitirdikten sonra mankenliğe başladım. 1988 yılında çekilen ve başrolünü Bülent Ersoy'un oynadığı Biz Ayrılamayız, benim ilk sinema deneyimi olmuştur. 1988 yılında bu defa Kartal Tibet'in yönetmenliğinde çekilen Deniz Yıldızı filminde Kenan Kalav ile birlikte başrolü paylaştım. Bu filmlerden sonra Cüneyt Arkın ile Av, Eşref Kolçak'la da Kanun Savaşçıları filmlerinde yer aldım" dedi.

1994 yılında da Maksim Gazinosu'nda İbrahim Tatlıses'in alt kadrosunda çıktığını belirten Gülben Ergen, "Tatlıses'in Haydi Söyle adlı klibinde de yer aldım. Müzik kariyerine başlangıç yaptım ve İbrahim Tatlıses'in yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünü oynadığı Fırat dizisinde yıldızım parladı" dedi.

Gümbür Gümbür Gülbence programı ile hayran kitlesini büyüttüğünü söyleyen ünlü sanatçı sözlerine şöyle devam etti,

"1998-2001 yılları arasında Marziye adlı dizide Marziye karakterini canlandırdım. 2000 yılında ikinci albümü Kör Aşık'ı, 2001 yılında Show TV'de yayınlanan Haldun Dormen ve Kenan Işık ile birlikte Dadı adlı dizide Melek karakterini canlandırdım.

2004 yılı Aralık ayında Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev aldım. .2006 yılında kendi adını taşıyan Gülben Ergen albümünü çıkardım. Ve aynı zamanda Gönül dizisinde oynamaya başladım. Burada 2008 yılının Mart ayında 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak olan Türkiye Millî Futbol Takımı için yazdığım ve Ege Çubukçu ile düet yaptığım Avrupa / Milli Takım adlı şarkının da bulunduğu, Aşk Hiç Bitmez adlı bir albüm çıkardım. Yine sırasıyla TRT, TGRT, ATV gibi bir çok kanalda şov programları yaptım.

İLK AYRILAN BEN DEĞİLİM SON DA OLMAYACAK
Dünya da bir çok mutlu evlilikler btiyor diye söz başlayan Gülben Ergen, "Biz de severek evlendik. Bu evlilik den 3 tane aslanlar gibi oğlum var. Mustafa Bey ile acı tatlı iyi yada kötü günlermiz olmuştur. Evlenirken iyi ayrılırken kötümü diyeceğiz? Bu benim yapımda yoktur. Nihayetinde ortak evlatlarımız var. Yok 500 bin dolar ya da lira istemişim. Böyle şeyleri yazıp çizenlere üzülüyorum. ” şeklinde konuştu

TERÖRÜN DİLİ VE DİNİ YOKTUR

Hakkari Çukurca'daki hain saldırıda 24 askerin şehit olmasının tüm ülkeyi yasa boğduğunu söyleyen Gülben Ergen, ”Eski eşim Kürt asıllı diye olmadık şeyler yazılıp çizildi. Terörün dili dini ve ırkı yoktur. Giden canlar giden askerler bizim canımız. Onlara bu hayatı reva görenleri elbette kınayacağım. Bende tüm sanatçılar gibi tüm programlarımı ve konserlerimi iptal ettim. Bunu her Türk vatandaşı böyle yapmalı. Yok teröristleri sevindirimişiz yok onlara taviz verirmişiz, böyle bir şey yoktur. Bizde bir evden cenaze çıkarsa 40 gün televizyon izlenmezdi, analar karalar giyinirdi. Hani bu kültür ne oldu? Bu olayların bitmesi için ne yapmamız gerekiyor, Ankara'ya mı yürüyelim, grev mi yapalım? Benim çocuğum da askere gidecek, ama bu olayların bitmesi gerekir. Yıllar önce Bülent Ersoy benim erkek çocuğum olsa askere göndermezdim demişti, yerden yere vurulmuştu. Ben şu an kendisine hak veriyorum. Biz hep 'Vatan sağolsun ülke sağolsun' diye geçiştirip duruyoruz ama işin özü öyle değil, bunu bitirmek için birilerin artık bir şey yapması gerekiyor." dedi.

EROL KÖSE NE YAPTIĞINI BİLMİYOR
Yapımcı ve son günlerin magazincisi Erol Köse'nin kendisi hakkında söylediklerine dikkate almadığını söyleyen Ergen, "Varsa bir şey onun hesabını adalet alır. Ben gerekeni gerekli yerlere ittim. Adaletin kestiği parmak acımaz. O ne yaptığını bilmiyor. Neden böyle herkese çamur atıyor onuda anlamış değilim" dedi.
Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:25 Sebep: kırık link

Benzer Konular

13 Aralık 2008 / Ziyaretçi Soru-Cevap
10 Şubat 2010 / Misafir Edebiyat tr
17 Eylül 2013 / Jumong X-Sözlük
16 Şubat 2010 / Misafir Soru-Cevap