Arama

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler - Sayfa 19

Güncelleme: 15 Mayıs 2019 Gösterim: 199.674 Cevap: 220
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
13 Eylül 2012       Mesaj #181
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
League of Legends 56 farklı seslendirme sanatçısı ile Türkçeleşti!

Sponsorlu Bağlantılar


Dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends, bir sinema filmi ekibi kadar kişinin rol aldığı Türkçe seslendirilmesiyle Hollywood yapımı filmlere taş çıkartıyor. League of Legends’a gelen Türkçe dil desteği sayesinde oyuncular artık kendi dillerinde oyun oynayabiliyor ve karakterlerinin verdikleri tepkilere gülebiliyor.

Seslendirmede emeği geçen 56 ses sanatçısı arasında Cem Kurtoğlu, Fatih Özacun, Gökhan Akçakara, Gülen Karaman, Müge Oruçkaptan, Nur Subaşı, Nüvit Candaner, Payidar Tüfekçioğlu gibi önemli isimler de yer alıyor.

Oyuncular League of Legends’a gelen Türkçe desteğiyle karakterlerin ilginç repliklerine de tanık oluyor.Özellikle son dönemde sosyal medyada da yer bulan eğlenceli yerel replikler, League of Legends dünyasının çok daha renkli bir atmosfere sahip olmasını sağlıyor. Ayrıca oyunda aşağıdakiler gibi şaşırtıcı ve iddialı replikler de bulunuyor.

Dünyayı ateşe vermeye hazır mısın?
Gerçek bir yetenek gösterisinin vakti geldi.
Adalet meydanlarına!
Yaşam ve ölüm bir döngüden ibaret.
Kılıçla yaşa, kılıçla öl!
Kırmızı, beyaz et fark etmez, hepsini yerim!
İnsanlar beni görmek için ölüyor, dedik ya!
Ölüm sadece bir başlangıç…


- Baın Bülteni



galeri 13

BÜYÜK HALİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Alintidir MerlininKazani.com
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
16 Eylül 2012       Mesaj #182
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Resident Evil 6, Conan'ın eline düştü!

Sponsorlu Bağlantılar
Bizler Resident Evil 6'nın çıkmasını beklerken bazıları oyunu oynamış bile. Conan O'Brien kendi talk show programında oyunlar inceliyor ve bu seferki oyunu Resident Evil 6 olmuş.


Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler

Eğlenceli anlatımıyla birlikte sunduğu Resident Evil 6 incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.
http://teamcoco.com/video/highlight-clueless-gamer-resident-evil-6
ChaosXL - avatarı
ChaosXL
Ziyaretçi
21 Eylül 2012       Mesaj #183
ChaosXL - avatarı
Ziyaretçi
Selam,

Sizi bilmem ama benim kaç aydır beklediğim bir oyun olan F1 2012 artık çıktı.

Oyunun 2011 versiyonunda bekleme çoktu.2012 versiyonunda bekleme süresi %75 daha azalmış.Fren mesafeleri düzelmiş yani bu sene F1 2012'yi denemeniz gerek bence...
ChaosXL - avatarı
ChaosXL
Ziyaretçi
21 Eylül 2012       Mesaj #184
ChaosXL - avatarı
Ziyaretçi
Bakınız

F1 2012'nin muhteşem kurucu firması.
eku123 - avatarı
eku123
Ziyaretçi
21 Eylül 2012       Mesaj #185
eku123 - avatarı
Ziyaretçi
Bence oyunlar insanın kafasını yorar oysa ınsan kıtap okusa daha iyi olmazmı hele su sılahlı oyunlar ınsanların kafalarını yormaktan baska bısı deıl
fmr0661 - avatarı
fmr0661
Ziyaretçi
22 Eylül 2012       Mesaj #186
fmr0661 - avatarı
Ziyaretçi
çok güzel bilgilendirme teşekkürler
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
23 Ekim 2012       Mesaj #187
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Cadılar Bayramı Haftasına Oyunlar



Malumunuz, bu Çarşamba'dan itibaren Kurban Bayramı tatili; haftaya Çarşamba da Cadılar Bayramı var. Hem Kurban Bayramı tatilinin getirdiği günlerce boş günü değerlendirmek, hem de bu süre içinde Cadılar Bayramı'nın şerefine, kah beş kat don giyerek oynayacağınız, kah vampir avlayacağınız, kah cehennem yaratıklarıyla savaşacağınız, kah zombi öldüreceğiniz oyunlardan güzellerini sizler için derledik.

1. Resident Evil 6 (PC, PS3, X360)

Steam (TBA): Resident Evil 6 on Steam
galeri 1

2. Amnesia: The Dark Descent (PC)

Steam: ($19.99): Amnesia: The Dark Descent on Steam


galeri 2

3. Penumbra Collection (PC)

Steam ($19.98): Penumbra Collector Pack on Steam


galeri 3

4. Slendergame (PC)

Ücretsiz: Slender Game
galeri 4

5. Dead Space Pack (PC, PS3, X360)

Steam ($49.98): Dead Space Pack on Steam


galeri 5

6. The Darkness 2 (PC, PS3, X360)

Steam ($49.99): The Darkness II on Steam


galeri 6

7. Condemned: Criminal Origins (PC, X360)


galeri 7

8. Painkiller Complete Pack (PC)

Steam ($29.99): Painkiller Complete Pack on Steam


galeri 8

9. Vampire: The Masquerade - Bloodlines (PC)

Steam ($19.99): Vampire: The Masquerade - Bloodlines on Steam



galeri 9

Kaynak : Cadlar Bayram Haftasna Oyunlar - Cadlar Bayram - Merlin'in Kazan
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
1 Kasım 2012       Mesaj #188
Avatarı yok
Yasaklı
GTA 5'in Çıkış Tarihi Açıklandı

filecap7lpyd

Rockstar Games, Grand Theft Auto 5'in Xbox 360 ve PlayStation 3 versiyonlarının 2013 Sonbaharı'nda piyasaya çıkacağını duyurdu.

İskoçya'da kurulu olan firma oyunda Los Santos adlı kurgu bir şehrin olacağını ve bu şehirde dağların zirvelerinden okyanusların diplerine kadar uzanan yolculuklar yapılabileceğini açıkladı.GTA 5, 5 Kasım'dan itibaren önsiparişe sunulacak.Rockstar, oyunun PC versiyonunun ne zaman çıkacağını ise açıklamadı.


Kaynak : CNN (01 Kasım 2012,10:02)
ChaosXL - avatarı
ChaosXL
Ziyaretçi
1 Kasım 2012       Mesaj #189
ChaosXL - avatarı
Ziyaretçi
I Msn Heart Steam
I Msn Heart MsXLabs
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
2 Kasım 2012       Mesaj #190
Avatarı yok
Yasaklı
Assassin's Creed III Çıktı

Ubisoft büyük merakla beklenen Assassin’s Creed III’ün Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasaya çıktığını duyurdu. Assassin’s Creed III oyuncuları Koloni dönemi Amerika’nın canlı şehirlerine, geniş ve tehlikeli sınır bölgelerinden fırtınalı denizlere, kanla kaplı savaş alanlarına bir yolculuğa çıkarıyor. Oyun Ubisoft Montreal tarafından, altı diğer Ubisoft stüdyosunun işbirliğiyle geliştirildi.

Assassin’s Creed® seride bir ilk olarak Assassin’s Creed III® Liberation ile evrenini el konsolları sistemine taşıyor. Assassin’s Creed III Liberation, PlayStation®Vita el konsolu eğlence sistemi için benzersiz bir deneyim sunacak.

“Assassin’s Creed III, Ubisoft’un bugüne kadarki en büyük açılışı ve tarihimizdeki en hırs dolu oyun. Bugün ekibimizin üç yıl önce üzerinde çalışmaya başladığı vizyonu inanılma yetenekli çalışanlarımız ve diğer Ubisoft stüdyolarının yoğun çabası sayesinde hayata geçirmiş bulunuyoruz,” diye konuşan Ubisoft CEO’su Yves Guillemot şu şekilde devam ediyor. “Serinin özünü Assassin’s Creed evreninin hayranlarını ve bu evrenle yeni tanışacak oyuncuları tatmin edecek şekilde korurken, deniz savaşları gibi yepyeni deneyimler eklemeyi de başardılar.”

Assassin’s Creed III, Windows PC için ise 23 Kasım’da piyasada olacak.

Assassin’s Creed evreninin bu en yeni oyunu oyunculara 18. yüzyıl Amerikası’nı tecrübe etmeleri için iki farklı yol sunuyor. Yeni Ubisoft-AnvilNext oyun motorunu kullanan ilk oyun olan Assassin’s Creed III (Xbox 360, PlayStation 3, Windows PC) 18. yüzyıl sonlarındaki Amerikan Devrimini konu alıyor ve ana kahraman olarak Kızılderili - İngiliz melezi Ratonhnhakéton’u sunuyor.

Connor ismini alan ana kahramanımız Suikastçiler ile Tapınakçılar arasındaki kadim savaşta özgürlüğün yeni sesi olacak. Oyuncular seride bugüne kadar görülmüş en stilize ve akıcı savaş deneyimi ile acımasız zorbalara karşı özgürlük savaşı vermek için bir Suikastçi olacaklar. Assassin’s Creed III eşi görülmemiş genişlik ve büyüklükte içerik sunacak. Ayrıca PlayStation 3 sahipleri Benedict Arnold ile ilgili dört özel göreve de erişebilecekler.

Assassin’s Creed III Liberation’da (PlayStation Vita sistemi) oyuncular serinin ilk kadın kahramanı Aveline rolünde oynayacaklar. İnandığı değerler uğruna mücadele etmekten çekinmeyen Aveline, İspanyol İmparatorluğunun yönetimi altında isyanın eşiğindeki 18. yüzyıl New Orleans’ında özgürlük uğruna savaşacak. Hem PS Vita sistemi için Assassin’s Creed III Liberation’ı, hem de PS3 için Assassin’s Creed III’ü satın alan PlayStation® hayranları özel içeriğe sahip olacak ve Connor olarak oynayacakları bir göreve, Connor’ın baltasının oyun-içi versiyonuna, özel karakter görünüşüne, bir çokluoyuncu karakterine ve tüm cephane çantalarının tamamen geliştirilmiş hallerine sahip olacaklar.


Kaynak : CNN (01 Kasım 2012,11:17)

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar