Arama

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler - Sayfa 20

Güncelleme: 15 Mayıs 2019 Gösterim: 199.617 Cevap: 220
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
7 Kasım 2012       Mesaj #191
Avatarı yok
Yasaklı
Football Manager 2013 Türkçe Olarak Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar
filecac3c3b0

Futbol tutkunlarının menajerlik rüyasını gerçekleştiren Football Manager serisinin yeni oyunu Football Manager 2013 tamamen Türkçe olarak, dünya ile aynı anda Türkiye’de severleri ile buluştu.

Football Manager 2013 ile ilgili tüm ayrıntıların gün yüzüne çıktığı, Football Manager 2013 Basın Toplantısı Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson ve Marka Müdürü David Kempshall’ın katılımı ile 10:00 - 11:30 saatleri arasında The Game’de yapıldı.

Yapılan basın toplantısında Football Manager 2013’ü tamamen Türkçe olarak pazara sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson, “Üç sene önce Türkiye’ye geldiğimizde Türk oyunculara bir söz vermiştik; Oyunu gerekli satış adetlerine ulaşır ulaşmaz Türkçe yapacağız dedik ve Türk oyun severler bu çağrımıza kulak verdi. Gerekli araştırmaların ardından oyunun Türkçe olacağını Twitter hesabımdan duyurdum. Sözümüzü tuttuk ve oyun artık Türkçe…” diye konuştu.

Football Manager 2013’ün her yerde satış rekorları kırdığının altını çizen Miles Jacobson, “Bu yıl satışlarımızda gözle görülür bir artıştan bahsetmek mümkün ancak en fazla yükselişin yaşandığı ülkelerden bir tanesi Türkiye, bu olumlu gelişme bizi çok mutlu etti. Diğer yandan oyunumuz ile ilgili basın tarafından aldığımız olumlu dönüşler bu mutluluğumuzu ikiye katladı. İnceleme puanlarının ortalamaları % 87, bu muhteşem diyebilirim” dedi.

Oyun motorunun bu yıl tamamen değiştiğine dikkat çeken Marka Müdürü David Kempshall, “Gerçek doksan dakikalık deneyimi Football Manager 2013 ile yaşayacaksınız. Kusursuz demiyorum ancak en gerçekçi futbol deneyimini göreceksiniz. Maç izlemek ve tam ekrana dönüş yapmak artık çok kolay. Bunun yanı sıra daha az zamanı olan Football Manager tutkunları için ‘Klasik mod’ u geliştirdik” diye konuştu.


Kaynak : CNN (06 Kasım 2012,17:43)

hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
15 Aralık 2012       Mesaj #192
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Tomb Raider inceleme videoları

Sponsorlu Bağlantılar
Tomb Raider - Upgrading Lara Croft - IGN Video
Tomb Raider - The Tombs of Tomb Raider - IGN Video


MK'DAN ALINTIDIR.
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
16 Aralık 2012       Mesaj #193
Avatarı yok
Yasaklı
Assassin's Creed III Rekor Kırdı

fileashxc

Ubisoft Assassin’s Creed 3’ün piyasaya çıkışından itibaren yalnızca bir ay içinde dünya çapında 7 milyondan fazla satarak firma tarihinin en hızlı satan oyunu unvanını elde ettiğini duyurdu.

Oyuncular oyunun açık dünyasını keşfetmek ve aksiyon dolu hikayede yerlerini almak için hiç vakit kaybetmediler ve yalnızca tek kişilik görevlerde bile 82 asırlık oyun süresi harcayıp, 3 milyardan fazla suikaste karıştılar.Ölümcül aksiyon çokluoyuncuda da devam etti ve şimdiden Assassins’s Creed Revelations’a oranla iki katın üzerinde oyuncu çokluoyuncu modlarına katıldı.Bugüne kadar 5 milyar çokluoyuncu oturumunda 250 milyondan fazla suikast gerçekleştirildi.

“Bu yeni yıl döneminde Assassin’s Creed III’ün performansından son derece memnunuz” diyen Ubisoft UK yönetici direktörü Rob Cooper:“Sıradışı bir kaliteye sahip, son derece güzel ve epik bir oyun ve hayranlarımız da bu yeni evrene, hikayeye ve oyun deneyimine çok olumlu tepkiler verdiler.”diyerek sözlerini tamamladı.Oyuncular yeni yıla yaklaştığımız bu günlerde oyunun özel teklifinden yararlanmaya devam edebiliyorlar. Oyunun özel versiyonu mağazalarda satışta ve bu versiyonda oyuna ek olarak açılabilir içerik “Tehlikeli Bir Sır” da bulunuyor.


Kaynak : CNN (13 Aralık 2012,13:57)
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
19 Aralık 2012       Mesaj #194
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
BioShock: Infinite'in ilk dakikaları!




MerlininKazani
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
21 Aralık 2012       Mesaj #195
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Resident Evil 6 PC Çıkış Tarihi Açıklandı

RE5PC

Konsollara çıkışını 2,5 ay kadar önce yapan Resident Evil 6'nın PC versiyonu için kesin bir çıkış tarihi vermeyen yetkililer bugün sessizliğini bozdu. PC için, 22 Mart 2013 günü tüm bölgeler için çıkışını yapacağını açıkladı. Bugün ki güncelleme ile oyuna eklenen "No-Hope" zorluk seviyesi, kamera açıları ve Ada senaryosunun online co-op için destek vermesi PC versiyonlarında da aynı şekilde gelecek. Aynı zamanda konsol için çıkan tüm ekstra içerikler PC versiyonunda da aynı şekilde olacağını belirtti. Ada senaryosu bugünkü güncelleme ile oyunu bir defa bitirmeye gerek kalmadan serbest olarak açık olacak.

Resident Evil 6'nın sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz:

Minimum Sistem Gereksinimi:

- Windows XP/Vista, Windows 7, Windows 8
- Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz yada daha üstün işlemciler
- 2 GB RAM
- 16 GB Hard disk alanı
- NVIDIA® GeForce® 8800GTS yada daha üstün ekran kartı
- DirectX®: 9.0c

Önerilen Sistem Gereksinimi:

- Windows XP/Vista, Windows 7, Windows 8
- Intel® CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz yada daha üstün işlemciler
- 4 GB RAM
- 16 GB Hard disk alanı
- NVIDIA® GeForce® GTX 560 yada daha üstün ekran kartı
- DirectX®: 9.0c

Kaynak : Resident Evil 6 PC Ç1k1_ Tarihi Aç1kland1!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
29 Aralık 2012       Mesaj #196
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
GTA V’den Yeni Görüntüler



GTA V C396n GC3B6rsel
Rockstar Games yine beklenmedik bir zamanda oyuna ait yeni görüntüleri yayınladı. Yılbaşına özel olarak yayınlanan görüntülerde dikkatimizi çeken unsurlar bulunuyor.
Dalgıç kıyafeti, köpek balığı, deniz altı bunlardan bazıları.
GTA V2
GTA V 1
GTA V 2
GTA V 3
GTA V 4


Kaynak : GTA V’den Yeni Görüntüler | WASD Oyuncu
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
10 Haziran 2013       Mesaj #197
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
CoD: Ghosts ve fazlası patlamaya hazır!
MsXLabs.org

2013'ün en çok beklenen oyunları arasındaki Call of Duty: Ghosts, ve fazlası ortaya çıkmaya hazır!

Ad:  call of duty.jpg
Gösterim: 122
Boyut:  57.8 KB

Activision, oyun sektörün en önemli serilerinden bazılarının da aralarında bulunduğu etkileyici oyun kadrosu ile 11 – 13 Haziran 2013 tarihlerinde Los Angeles Convention Center'da düzenlenecek olan Electronic Entertainment Expo (E3 Expo) 2013'te oyunlardaki yeni nesli gözler önüne serecek. Güney Salonu'ndaki #647 numaralı Activision standında gösterilecek oyunlar arasında Call of Duty: Ghosts, Destinyve Skylanders SWAP Force bulunuyor.

"Bu sene yalnızca Activision için değil, tüm oyun dünyası için çok önemli bir sene," diyor Activision Publishing CEO'su Eric Hirshberg. "Konsollarda yeni nesil başlıyor ve doğal olarak herkes bunun oyunlarda ne gibi yeni imkanlar doğuracağını görmek istiyor. Oyuncularımız en çok önem verdiği şeylere özel olarak odaklanmayı sürdürüyoruz: eğlenceli oynanış, etkileyici dünyalar ve sevilen yenilikler. İşte bu seneki E3 fuarındaki inanılmaz oyun kadromuz da sizlere tam olarak bunları sunacak."

Activision'ın E3 standında şu oyunlar gösterilecek

Call of Duty: Ghosts – Orijinal Call of Duty'yi ve başarılı Call of Duty: Modern Warfare serisinin yaratan stüdyo Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Ghosts Call of Duty için yeni bir nesil başlatacak ve serinin çıtasını ciddi anlamda yükseltecek. Oyun yeni nesil motor ile güçlendirilmiş yepyeni bir dünya, yeni bir hikaye ve yeni karakterler sunacak.

Oyuncular ilk kez güçsüz durumda olan tarafta olacaklar, kendilerinden kat kat üstün sayıya ve ateş gücüne sahip bir düşmana karşı mücadele veren bir manganın üyesi olarak savaşa katılacaklar.

Call of Duty: Ghosts'un yeni nesil motoru aralarında önümüzdeki aylarda açıklanacak yepyeni çokluoyuncu özelliklerinin de bulunduğu birçok oynanış yeniliği getirecek. Oyunun Microsoft Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 5 Kasım 2013'te piyasada olması bekleniyor. (Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Xbox 360, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation 3 sistemi ve Windows PC için geliştirilmektedir; henüz ESRB tarafından derecelendirilmemiştir.)
Kaynak

Sen sadece aynasin...
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
15 Haziran 2013       Mesaj #198
Avatarı yok
Yasaklı
Ubisoft Yeni Tom Clancy Oyununu Duyurdu

wr69

Ubisoft Electronic, Entertainment Expo (E3) fuarında, Tom Clancy’s The Division’ın geliştirilmekte olduğunu duyurdu.

Devrim oluşturacak bu online, açık dünya aksiyon RYO’su Microsoft Xbox One® oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation® 4 bilgisayar eğlence sistemi için çıkacak. The Division’ın çıkış tarihi 2014 olarak açıklandı.Tom Clancy’s The Division, World in Conflict® serisi ile ünlenen İsveç merkezli Ubisoft stüdyosu Massive™ Entertainment tarafından geliştiriliyor.

The Division, New York’ta Kara Cuma gününde ortaya salınan ölümcül bir virüsün şehri kasıp kavuruşunun üç hafta sonrasında geçiyor. Şehrin temel hizmetleri birer birer çökmüştür. Toplum kaos içindedir. Başkan 51. Maddeyi yürürlüğe sokmuş, çok özel taktik ajanlardan oluşan gizli The Division birimi devreye girmiştir. Sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen Division ajanları bu tür acil durumlarda, emir komuta zincirinden bağımsız olarak hareket edebilmek üzere eğitim görmüşlerdir. Işıklar söndüğünde ise görevleri başlar.

Tom Clancy’nin gerçekçililiğe büyük önem veren evreninde oyuncular, New York’un hayatta kalmak için her şeyi yapmaya hazır klanlar tarafından ele geçirilen ve yağmalanan tanıdık sokakları ve anıtları ile karşılaşacaklar.
Central Park’tan metroya, Özgürlük Anıtı’na kadar hiçbir yer güvenli olmayacak. Keşif, savaş ve RYO oyuncu gelişimi ön planda. “Tom Clancy’s The Division’daki amacımız insanların online RYO’ları oynama şeklini tamamen değiştirmek,” diyor Ubisoft baş yapımcısı Fredrik Rundqvist. “Yeni nesil konsolların gücünü arkasına alan The Division oyuncuları nefes kesici bir çokluoyuncu macerasının ortasına bırakacak. Oyuncular Tom Clancy oyunlarına ün kazandıran gerçekçiliği koruyan oyunda toplumun çöküşüne şahit olurken savaşacak ve birlikte çalışacaklar.”

Oyun bugüne kadar farklı serilerde dünya çapında 76 milyonun üzerinde satan Tom Clancy’s™ evreninde geçen en son oyun. Ubisoft’un yakında çıkacak olan Tom Clancy markalı oyunları arasında Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmekte olan, günümüzde geçen ve teknik yenilikler ve kaliteyi üst seviyeye çıkaran hikayesiyle Tom Clancy’s Splinter Cell® Blacklist™ de bulunuyor.


Kaynak: CNN / Teknoloji ve Oyun Dünyası (12 Haziran 2013,14:39)
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
5 Temmuz 2013       Mesaj #199
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
------------

YnnEwdx

Ubisoft'un E3 konferansında ortaya çıkan ve bir anda dikkatleri üzerine çeken oyunu Watch Dogs'un hangi platformlarda piyasaya çıkacağı da açıklandı.

E3'ün ilk gününde gerçekleştirilen Ubisoft konferasında tanıtılan Watch Dogs, halen adından söz ettirmeye devam ediyor. Dijital dünyanın değişkenliğini ve getirdiklerini konu alan oyunda pek fazla dijital hamleler mümkün olacak. Yani telefon dinleme, kameraları gözetleme, trafik ışıklarını yönetme gibi.
Başarılı grafiklere de sahip olan oyunun detaylı konusu ve daha fazla tanıtım videosu ilerleyen dönemde Ubisoft tarafından dağıtılacaktır. Ancak oyunun videolarından gördüğümüz kadarıyla Assassin's Creed tarzında bir oynanışa, hatta makineye bağlanma olayının yer alabileceğini tahmin ediyoruz.

watchdogshaber1339048934
Ubisoft, oyunun konferansta gösterilen versiyonunun PC için olduğunu açıkladı. Yani o başarılı grafikler şimdilik oldukça iyi bir PC'de oynanmış. Yapılan açıklamada her platforma çıkarmaya çalışacağız denildi, bugün ise o platformların Xbox 360 ve PlayStation 3 olduğu ortaya çıktı. Oyun yeni konsolları beklemeyecek ve Xbox 360 ile PlayStation 3 için çıkacak. Vita veya Wii U için bir sürüm hazırlığında olup olmadıkları ise bilinmiyor.
Oyunun büyük oranda tamamlandığını belirtelim. Eğer bir aksilik olmazsa da 2012 yani bu yıl içerisinde piyasaya çıkması bekleniyor. Bu yine de 2012'nin sonlarını bulacaktır.

(Yazı Tarihi 2012)
Son düzenleyen Intersect; 5 Temmuz 2013 17:12 Sebep: resim eklendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
hrkN - avatarı
hrkN
Ziyaretçi
9 Temmuz 2013       Mesaj #200
hrkN - avatarı
Ziyaretçi
Destiny için oyun içi görüntüler geldi ;


Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar