Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 29

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.212 Cevap: 5.357
basak.naz - avatarı
basak.naz
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #281
basak.naz - avatarı
Ziyaretçi
slm ben naz burayı çoklu msn açma programı ararken buldum çok hoşuma gitti sizleri tanıdıgıma çok sevindim hep birlikte olma dile ile benide aranıza aldıgınız için teşekkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kubuc - avatarı
kubuc
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #282
kubuc - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger hakkında arama yaparken google dan buldum. Ana sayfaya gidince daha önce rastladığım ama mizacıma uygun gelmeyen karanlığın mavisi ve bana göre acaip gelen avatarlar yüzünden pek ilgilenmediğim bir site olduğunuzu gördüm. Karanlık olmanıza rağmen Msn Happy aydınlık çalışmalarınızı gözlemlediğim için sitenize üye oldum.
Ben eğitimciyim.
Sponsorlu Bağlantılar
İyi çalışmalar diliyorum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mehmett01 - avatarı
mehmett01
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #283
mehmett01 - avatarı
Ziyaretçi
mehmetelmas adlı üyenizin isteğği üzerine süper forum dedi girdim baktım gerçektende süpermiş ilk mesajımdır hayırı olsun Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
AY_DOGDU - avatarı
AY_DOGDU
Ziyaretçi
23 Ağustos 2006       Mesaj #284
AY_DOGDU - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle şunu sölemek isterim şimdiye kadar gördüğüm en iyi forum burası ne ararsan var şimdi başlıyorum dolaşmaya Burayı gogle dan araştırdığım programlar sayesinde buldum aradığım bi çok programda buranın linki var bir oldu iki oldu bende karar verdim üye oldum bişey lazım olduğunda buraya bakıcam Msn Wink Msn Wink
Hadi size kolay gelsin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen NeutralizeR; 25 Ağustos 2006 02:28
BlacKJaguaR - avatarı
BlacKJaguaR
Ziyaretçi
25 Ağustos 2006       Mesaj #285
BlacKJaguaR - avatarı
Ziyaretçi
Mrb Arkadaşlar ben BlacKJaguaR ;

Aranızda olmaktan mutluyum Umarım sizlerde mutlu olacaksınız.

Beni tanıyanlar bilirler Daha önce bir çok Forum sitesinde çeşitli görevler yaptım. Mesela en son milli-harekat da idim. Neyse artık bir hoş geldin BlacKJaguaR dersiniz dimi ?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
bluesunset - avatarı
bluesunset
Ziyaretçi
25 Ağustos 2006       Mesaj #286
bluesunset - avatarı
Ziyaretçi
slm google da arama butonuyla buldum bu siteyi henüz bişe diyemiyecem çünkü daha çok yeniyim yaaaaMsn Cry Msn Cry
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
okan968 - avatarı
okan968
Ziyaretçi
25 Ağustos 2006       Mesaj #287
okan968 - avatarı
Ziyaretçi
SİTENİZİ BİRAZDA ŞANS ESERİ BULDUM BİRTAKIM YARDIMCI PROGRAMLAR ARARKEN SİTENİZ ULAŞTIRDI DAHA YENİ OLDUĞUM İÇİN NELER VAR BİLMİYORUM ZAMAN GEÇTİKÇE TANIYACAĞIM BU ZAMAN ZARFINDA SİZLERE BAŞARILARINIZIN DEVAMI DİLER SAYGILARIMI SUNARIM HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
samuray vega - avatarı
samuray vega
Ziyaretçi
25 Ağustos 2006       Mesaj #288
samuray vega - avatarı
Ziyaretçi
SELAM herkese,
ben bu siteyle çok romantik bi şekilde tanıştımMsn Grin ,şimdi ben hareketli gifler indirmek için googlela hareketli gif yazdım bu site sonuçlardan bi tanesiydi.Bu benim ilk mesajım olsada buranın güzel bir site olduğu inancındayım inşallah mennun kalırım ve benden sonra gelenler de beğenir
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
adess - avatarı
adess
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #289
adess - avatarı
Ziyaretçi
merhaba!ben 43 yasında bi anneyim,kızımın bilğisayarına virüs girince format atıldı ve bütün ifade+gözkırmaları gitti.kızım bihayli üzüldü bu duruma!bende windws live messengerin altındaki veb'de ara yı kullanarak bu siteye tesadüf eseri buldum,amacım ifade+gözkırması indirip kızımı sevindirmekti!evet aradığım herşeyi buldum ve yükledim,ben bu şekilde açıklamalı bi anlatım hiçbir sitede rastlamadım,emeğinize sağlık,çok tşk!sanırım ben msxlabs'da nine olana dek kalacagım!!!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
windows_exe - avatarı
windows_exe
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #290
windows_exe - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar İlk Öncelikle Burayı Tesadüf Olarak Googlede Arama Yaparak Buldum. Doğrusunu Sölemek Gerekirse Ben Webtasarıma 3 Ay'a Yakın Olarak Başladım Ve Tasarımı Çok Hoşuma Gitti.Daha Sonra Üye Sayısını Ve Birbirinizi Nasıl Desteklediğinizi Gördüm.Açılan Her Konuya Mutlaka Tüm Üyeler Cevap Yazıyor Hoşuma Gitti.Birde Aslında En Önemlisi Olan Çok Güzel Bir Paylaşım Platformu Diye Biliriz.Başarılarınızın Devamını Dilerim Ve Elimden Geldiği Kadar Bende Bu Platform da Yer Almak İstiyorum.Ve Devam Edelim Hadi Diyorum..!!!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.