Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 69

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.112 Cevap: 5.357
by_pipo - avatarı
by_pipo
Ziyaretçi
31 Ekim 2006       Mesaj #681
by_pipo - avatarı
Ziyaretçi
Ben buraya rastgele girdim hemen üye oldum. İşallah bundan sonra buraya takılırım.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BloodRever - avatarı
BloodRever
Ziyaretçi
31 Ekim 2006       Mesaj #682
BloodRever - avatarı
Ziyaretçi
  1. Benim Arkadasım Bu Tür Sitelere Cok Takilir Bir Gün Mesenede Konusurken Sag Tarafta Hareketli Resim Wardi Nasil Koydugunu Sordum Bana Bu Sitenin Adresini Verdi Bu Siteden Aldigini Soyledi Bende Merak Ettim Ve Bi Bakayim Dedim Bu Sekilde Tanistim ama Dogrusunu Soylemek Gerekirse Cok Güzel Bir Site Bence...Msn Happy

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cano_c_a_n_o - avatarı
cano_c_a_n_o
Ziyaretçi
31 Ekim 2006       Mesaj #683
cano_c_a_n_o - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar,hoşbuldum ))daha önce biçok kez de siteyi ziyaret ettim her defasında çok hoş buldum.)))ama üye olmamıştım bugüne kısmetmiş.gezdikçe olmam gerektiini düşünerek böylece karar verdim.şimdiden herşey için teşekkürler,güzel günlere....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_semra_ - avatarı
_semra_
Ziyaretçi
31 Ekim 2006       Mesaj #684
_semra_ - avatarı
Ziyaretçi
Bir abinin sayesinde bu siteye üye olmustum daha önce, simdi bu nickle buradayim, bu site muhtesem bence, ne ararsan var Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ChechenWarriors - avatarı
ChechenWarriors
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #685
ChechenWarriors - avatarı
Ziyaretçi
böle siteler dünyada cok az var !!! başarılarınızın devamını dilerim !! ben çeçen ChechenWarriors!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
1Turk - avatarı
1Turk
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #686
1Turk - avatarı
Ziyaretçi
2004-2005 Yıllarıydı... Neutralizer ile bir chat serverinda tanışmıştık.. MsxLabs.com Adresini verdi bir forum yaptıklarını söylemişti bende o aralar takılmaya başladım sonra biraz uzaklaştım tekrar geldiğimde çok farklı bir mekanla karşılaştım Msn Happy Başarılarının devamını dilerim dostum güzel çalışmalar Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
CyberBlade - avatarı
CyberBlade
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #687
CyberBlade - avatarı
Ziyaretçi
ßir arkadaşım tawsiye etti we biraz ziyaretçi olarak gezdim. Gerçekten ilgimi çekti çok gizel bir site olmuş. ßaşarılarınızın devamını dilerim...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hilalee - avatarı
hilalee
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #688
hilalee - avatarı
Ziyaretçi
slm.. ben geldimMsn Happy bundan tam 2 sene önce google de resim ararken çıktı karşıma msxlabs=)) üye oldum hemen.. o günden bugüne burdaım diiemicem çünkü bayadır girmiodum ama geldim tekrar.. ve ben bu deişmiş haline bayıldımm.. süper olmuş.! bundan snra burdaım. kurtuluş yoookMsn HappyMsn Happy

sölemeden edemicem içimde kalıcak yoksa=) ellerinize saglık, başarılar..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen hilalee; 1 Kasım 2006 15:42 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
CADIII - avatarı
CADIII
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #689
CADIII - avatarı
Ziyaretçi
Slm ben CADIII.Aslında msxlabs a ilk girişim değil yanii daha önceden tanışıyoruzMsn Happyburda gerçekten harika şeyler var ve bir kez buraya gelirseniz bi daha kopamazsınız Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
barbar_35 - avatarı
barbar_35
Ziyaretçi
1 Kasım 2006       Mesaj #690
barbar_35 - avatarı
Ziyaretçi
Google arama sonuçlarından buldum.Ve bulduğuma çok sevindim gerçekten güzel bir site sayfa tasarımı olsun içeriği olsun hepsi çok güzel en azından sıkıcı değil.Burada güzel vakit geçiriyorum.Kurucuların emeğine sağlık.Kolay gelsin...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.