Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 73

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 879.014 Cevap: 5.357
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2006       Mesaj #721
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msxlabsla messengera yeni program ararken rastladım ve uzun süredirde buralardayım gerçekten mükemmel bir yer burası süper arkadaşlıklarım var buradan bu siteyi oluşturan herkese teşekkürler...
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yengec34 - avatarı
yengec34
Ziyaretçi
5 Kasım 2006       Mesaj #722
yengec34 - avatarı
Ziyaretçi
msn le ilgili bi konu ararken burayla karşılastım.Bakalım burda neler bulucam.Bunu birazda zaman gosterecek.Bekliyelim ve gorelimMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
blood_my - avatarı
blood_my
Ziyaretçi
5 Kasım 2006       Mesaj #723
blood_my - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle ii akşamlar diliyorum.Siteyi lanetli evin orjinal ismini araken buldum,hemen kayıt oldum şimdide siteyi gezip bakacağız.byee
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BUGSBUNNY - avatarı
BUGSBUNNY
Ziyaretçi
6 Kasım 2006       Mesaj #724
BUGSBUNNY - avatarı
Ziyaretçi
valla ben sansarın sarkısını ararken buldum burayı ama güzel yer sevdim yane adım mehmet aradığım sarkı kimde varsa yollaya bilir Msn GrinMsn Grin tutamadım verdiğim sözlerimi sansar-giyotin

valla ben sansarın sarkısını ararken buldum burayı ama güzel yer sevdim yane adım mehmet aradığım sarkı kimde varsa yollaya bilir Msn GrinMsn Grin tutamadım verdiğim sözlerimi sansar-giyotin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen BUGSBUNNY; 6 Kasım 2006 11:02 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
MARLON - avatarı
MARLON
Ziyaretçi
6 Kasım 2006       Mesaj #725
MARLON - avatarı
Ziyaretçi
ben arkadaşım recruit87 'nin tavsiyesi üzerine üye oldum arasıra sıkıcı olsada ama çok seviyorum bu siteyi arkadaşıma helal olsun böle siteyle beni tanıştırdıgı için eglenmek güzel şey ama millet burda itibar derdine düşmüş hiç bir anla yok bence önemli olan dolu dolu dakikalar geçirip eglenmek vede yeni arkadaşlık edinmelerdir teşekkürlerimiz sana

MSXLABS

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
jeremyx - avatarı
jeremyx
Ziyaretçi
6 Kasım 2006       Mesaj #726
jeremyx - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.Ben de bir program ararken karşima çikti.İyiki çikmiş.Sitenin görüntüsü ilk anda cezbetti.İçim isindi acikcasi.Msn hakkinda pek bilgim yoktu.Gireyim dedim ve okumaya basladikça her soruya ilgiyle cevap verildigini gördüm.Daha bitirmedim ama dayanamadim.Hemen görüşlerimi yazmak istedim.Favori sitelerime ekledigim bir site daha ciktigi icin memnunum.Çalişmalariniz daim olsun.Tesekkürler.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
bady - avatarı
bady
Ziyaretçi
6 Kasım 2006       Mesaj #727
bady - avatarı
Ziyaretçi
cok tesekurler ben bu siteyi google dolesirken gordum ve bi bakim dedim iyiki bakmisim cok guzel bir site cok tesekurler site kuruculari bady. www.msxlabs.org tesekurler.merci
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
crazywolf_06 - avatarı
crazywolf_06
Ziyaretçi
6 Kasım 2006       Mesaj #728
crazywolf_06 - avatarı
Ziyaretçi
SELAM BEN ANKARA A.PAŞADAN EREN ŞANS ESERİ GOOGLE DAN BULDUM GÜZEL BİR SİTE ARKADAŞLARIMA BOL BOL TAVSİYE EDECEĞİM ARKADAŞLAR HEPİNİZE BENİ KABUL ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BEN ELEKTRONİK TEKNİSYENİYİM YARDIMCI OLABİLECEĞİM BİŞEY OLURSA ÇEKİNMEYİN ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİ BEYAZ EŞYA-* ELEKTRONİK
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
serkanozbek77 - avatarı
serkanozbek77
Ziyaretçi
7 Kasım 2006       Mesaj #729
serkanozbek77 - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben serkan nsx ile tanışmam msn live hakkında daha çok bilgi almayı düşünmem ile başladı ama gördümki burada sadece msn değil birçok içerik hakkında çok bilgi ve güzel bir ortam bulacağımı hissettim bu sitede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
fernanzo - avatarı
fernanzo
Ziyaretçi
7 Kasım 2006       Mesaj #730
fernanzo - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben Fernanzo. Bu siteye tavsiyelerle dewğil ,arama motorunda başladığım bir problemi çözme çabası neticesi ulaştım. Çözüm buradaydı. teşekkür ederim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.