Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 75

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 879.158 Cevap: 5.357
ekinwater - avatarı
ekinwater
Ziyaretçi
10 Kasım 2006       Mesaj #741
ekinwater - avatarı
Ziyaretçi
ya bana arkadaş önerdi... gir bi bk die girdim ve etkilendim diebilirim baya gzl yapmışsınız bea ..... sıkılıodum ztn arkdaş burayı önrdi gir takıl die iştee öleeee .......
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hiphopci_boy - avatarı
hiphopci_boy
Ziyaretçi
11 Kasım 2006       Mesaj #742
hiphopci_boy - avatarı
Ziyaretçi
msn ile ilgili bir program arıyordum. ve bu siteye bağlandı bende üye oldum ve çok ta güzel bir site. msxlabs.org a teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
anticf - avatarı
anticf
Ziyaretçi
11 Kasım 2006       Mesaj #743
anticf - avatarı
Ziyaretçi
ben çok önce bu siteye kayıt oldum, gerçekten çok güzel site fakat msn ağırlıklı olması beni pek çekmedi. ben biraz daha genel takılıyorum program ve oyun download da kendimi çok ii buluyorum aldığım tepkiler de bu yönde büyük bir sitede mod. Luk yapıordum telekomun bu siteyi kapatmasıyla birlikte forumsuz kaldım Msn Happy emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler inşallah daha başarılı olursunuz
saygılar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
jack_07 - avatarı
jack_07
Ziyaretçi
11 Kasım 2006       Mesaj #744
jack_07 - avatarı
Ziyaretçi
surf yaparkenMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
gizem_mechul - avatarı
gizem_mechul
Ziyaretçi
11 Kasım 2006       Mesaj #745
gizem_mechul - avatarı
Ziyaretçi
BEN BURAYI ARKADASIMDAN BANA GELEN BI PROGRAM VASITASIYLA KESFETTIM.
BI BAKAYIM DEDIM AMA GALIBA BENIMDE VAZGECILMEZIM OLMAYA BASLADI COK SÜPER HERSEY HER KONUDA AYDINLANMAK COK GÜZEL
BIZI SIZSIZ BIRAKMAYIN SAKIN.
COK YENIYIM BAZI SEYLERI ANLAMAYA ÖGRENMEYE CALISIYORUM BAKALIM......

TESEKKÜRLER HERSEY ICIN.....Msn Happy

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
aybel - avatarı
aybel
Ziyaretçi
11 Kasım 2006       Mesaj #746
aybel - avatarı
Ziyaretçi
ben burayı gogleden buldum tamamen tesadüfü daha cok yeniyim siteyi cözmeye calışıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim tşk ayrıca edicem helebir siteyi kullanbiliyim bana biraz karışık gibi geldi ama umarım öle değildir saygılarımla
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
elaj69 - avatarı
elaj69
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #747
elaj69 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba,ben bir arkadaşım sayesinde sitenizi buldum..çok güzel siteniz.her şeyi çok beğendim özellikle hareketli ifadeleri.teşekkürler.sizinle olduğum için memnunum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Lizge - avatarı
Lizge
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #748
Lizge - avatarı
Ziyaretçi
Bu siteyi RainN ve SmRyNaa (umarım doğru yazmışımdır) ikilisinden öğrendim. Zaten çoğu zaman RainN'i burda takılırken görüyordum ilk başta pek ilgimi çekmedi ama sonra üye olabilmek için 2 hafta aktifleştirme mailini bekledim. Saolsunlar bu kızlar çok yardımcı oldu. Bugün üye olabildim neyse ki. Neyse hayat hikayemi anlatmıyım.. Hoş ve değişik bir yer.Bu arada Revo'ya selamlar onun da etkisi oldu tabi.. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Hoşgeldim...Güle güle kullanıyım.Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
benbirisi - avatarı
benbirisi
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #749
benbirisi - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ...
msxlabs 'la tanışmam tesadüf oldu, goole sağolsun... güzel hoş bir site... emek verenlere teşekkürler ...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
suikast - avatarı
suikast
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #750
suikast - avatarı
Ziyaretçi
herekese selam bende bir çok arkadaş gibi msn için yeni bişeyler ararken burayı buldum iyiki buldum artık sürekli buradayım valla kim düşünüpte hazırladıysa sağolsun iyiki varsın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.