Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 66

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.667 Cevap: 5.357
karayagiz - avatarı
karayagiz
Ziyaretçi
25 Ekim 2006       Mesaj #651
karayagiz - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben hakan. msn çoklayıcıyı arattırdım google dan karşıma bu adres çıktı. baktım şekil olarak felan tam benlik. yani kalite.... Msn Happy ben kaliteyim ama bu nasıl bende olmaz dedim ve işte üyeyim. ha bi de burdan benim mesajlarımı okuyanlar bana yardım ederlerse sevinirim. bu siteyi tam olarak tanımak istiyorum. mesela msn nin yeni sürümünü istiyorum. help me please... sevgiler site sakinleri... karayagiz.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sphenks - avatarı
sphenks
Ziyaretçi
25 Ekim 2006       Mesaj #652
sphenks - avatarı
Ziyaretçi
Herkeze merhaba arkadaşlar.Öncelikle burayı msn discovery live ile yaşadığım sorunların ardından önceden msndx deki hiç rastalmadığım uyarı penceresindeki adresten buldum.Siteyi açıkçası çok detaylı inceleyemedim ama gördüğüm kadarı ile bana yeter ve artar bile.Güzel paylaşımlar için yardım almak ve yardım etmek için burdayım.Herkeze tekrardan merhaba Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cHiLeK - avatarı
cHiLeK
Ziyaretçi
25 Ekim 2006       Mesaj #653
cHiLeK - avatarı
Ziyaretçi
ben googLe da bişeLer arattığım zaman hep qarşıLaşıyodum ama dün bi arkadaşLa konuştuk rapper bi kıs arkadaşLa buranın ii bi rap siteside oLduunu söLedi bende hep karşıLaşıyorum saten o siteyLe bi üye oLim dedim ahanda öle geldim buraya faLLama Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
crazydevil - avatarı
crazydevil
Ziyaretçi
26 Ekim 2006       Mesaj #654
crazydevil - avatarı
Ziyaretçi
crazydevil ben =) güzel bi forum umarım tüm userlerinize boş oldugum sürece faydam olur.. Msn Confused
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
happysmiler - avatarı
happysmiler
Ziyaretçi
26 Ekim 2006       Mesaj #655
happysmiler - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkür ederim ama benforumlardan pek anlamam bu sitede neler yapabilirim nasıl katkıda bulunabilirim bilmiyorum bende teşekkür ederim ama bilgilendirirseniz bende bir şeyler çabalarım

merhaba ben mutlu bunları yazmayı unuttum ben de bir üyeniz sayesinde katıldım siteye
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen happysmiler; 26 Ekim 2006 23:56 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
oen - avatarı
oen
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #656
oen - avatarı
Ziyaretçi
ben burayı google den tesadüf buldum ve ilgimi cekti bi girdim daha cıkamadım Msn Happy

ama site biraz yavas gibi geldi sanırım sitenin temasından kaynaklanıyor gibi anlayamadım tam olarak
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
outlowturn - avatarı
outlowturn
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #657
outlowturn - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum aslında msn plus arıyordumve burda oldugunu söledi giridm gercekten arıyabilnecek her şey bu site vardı ve her şey cok profesyonle bundan dolayı sizide tebrik ederim üyelerinizi gayet memnun edebilcek bir kapasitede sizinle tanıştıgıma memnun oldum
ben daha cok rapr&bve hiphop takılırım modern dans ile ilgileniorum(breakdance)
üniversiteliyim falan filan işte .... Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sanem_ - avatarı
sanem_
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #658
sanem_ - avatarı
Ziyaretçi
mrb ben kader bu siteyi tesadüf buldum çok yalnızdım dozt arıyordum açıkçası inş benim için iyi olur konuşmaya ve dosta çok ihtiyacım var yalnızlık çok kötü bir şey kimseye vermesişn
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
murat78 - avatarı
murat78
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #659
murat78 - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger için pact yapacak program arıyordum msxlabs buldum bayağı faydalı oldu hepinize teşekür ederim.............Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
exXxCeLLans - avatarı
exXxCeLLans
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #660
exXxCeLLans - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyi bi arkadaşım tafsiyesi üzerine üye oldum ve gayet muhteşem şeylerle karşılaştım bütün herkese başarılarının devamını dilerim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.