Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 76

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 879.567 Cevap: 5.357
selenes - avatarı
selenes
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #751
selenes - avatarı
Ziyaretçi
yaw bende msn ve hackla ilgili bişilere bakıodum birden googlede bu çıktı_ yeni geldim bende pek iddaam yok inşallah çabuk sıkılmam şaka tabi

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
serelo - avatarı
serelo
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #752
serelo - avatarı
Ziyaretçi
Tesadüf eseri buldum ve süper biyer herşeye ulaşabiliyosun ve bütün herkeslede paylaştım...her soruya cevabın hemen verilmeside ayrıca çok güzell...!!!Smiley9
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ZAGROS - avatarı
ZAGROS
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #753
ZAGROS - avatarı
Ziyaretçi
Önce Msn'e ekLentiLer , yamaLar yok smiLey yok tema aa yeni sürüm çıkmış nerden buLacam diye GoogLe'da aranırken buLdum MsX'i önce bi kaç defa istediğim programı buLur indirir konuyu açana T$k eder çıkardım...Sonra sitenin görünümü feLan derken dier konuLar dikkatimi çekti ona cvp yazıyım şunu payLaşayım derken artık hergün burdayım Msn Happy

MsXLabs.Org Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
istanbul_park - avatarı
istanbul_park
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #754
istanbul_park - avatarı
Ziyaretçi
vallah ben buldum güzel hiç cıkmıyorum misafir olarak olarak bakıyorum iyi devam eve net alayım cıkmayacam buradan
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cank86 - avatarı
cank86
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #755
cank86 - avatarı
Ziyaretçi
pc me yükledigim prog.dolayı burayı buldum ve memnum oldum.hosuma gitti yani acılcası.böyle siteleri gezmeyi seviyorum bana heycan veriyor ve sizlerle olmaktanda mutluluk duyarım

CaNk
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
JEREMIAH - avatarı
JEREMIAH
Ziyaretçi
13 Kasım 2006       Mesaj #756
JEREMIAH - avatarı
Ziyaretçi
siteyle tesadüfen tanıştım, ama biraz göz gezdirince ne kadar doğru ve içeriği bu kadar geniş bir siteyle karşı karşıya olduğumun farkına vardım eminim çok keyif alıcam şimdiden bu derece güzel bir site için teşekkür ediyorum.Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
adolf_111 - avatarı
adolf_111
Ziyaretçi
13 Kasım 2006       Mesaj #757
adolf_111 - avatarı
Ziyaretçi
MsXLabs .. sanırım google idi.. ben zaten msn imi çok seviyorum.... bilgisayarın içinde yaşıyorum adeta.. bu Msx gerçekten harika.. her şey var.. yani gidip de.. başka bi yerde bi şeyler aramıyorum vakit kaybı oluyor.. en güzel.. hep yeni bi haber var.. diğer siteler gibi değil.. hem hereks birbirinie dikkat ettim yardım ediyor.. kibarca.. kibarlık da iyi..
aradığım her şeyi buluyorum yanii.. ayrıca.. sitenin teması çok hoşuma gidiyo.. cezbediyo Msn Grin mavi mavi.. seviyorum.. emeği geçenlere teşekkür ediyorum burdan..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nicksiz - avatarı
nicksiz
Ziyaretçi
13 Kasım 2006       Mesaj #758
nicksiz - avatarı
Ziyaretçi
googleda bişeyler ararken buldum görünüşü falan çok hoşuma gitti yeni kayıt olduğum pek fazla bişey söyleyemicem!!ama burda olmaktan mutluyumMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2006       Mesaj #759
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vallaha parmaklarınıza sağlık siteyi çok güzel hazırlamışsınız.bende bu yüzden üye oldum.böyle siteler biraz çekici olmalı demiii.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
leylkays - avatarı
leylkays
Ziyaretçi
13 Kasım 2006       Mesaj #760
leylkays - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi tesadüfen buldum. nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama ilgimi çekti ve üye oldum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.