Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 68

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 879.158 Cevap: 5.357
baron_27 - avatarı
baron_27
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #671
baron_27 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben baron, busiteye üye olmamın nedeni; bir program arıyordum googlede bu sitede buldum bana enteresan bir site geldionun için üye olayım dedim.
bu forum diğer forumlardan daha değişik arayüze sahip olduğu için ilgimi çekmekte. umarım net aleminde can sıkıntımı alabilecek kapasitesi vardır. herkeze iyi eğlenceler.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ahmetkaçmaz - avatarı
ahmetkaçmaz
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #672
ahmetkaçmaz - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar bana gerekli olan bir proğramı ararken sizin sitenize rastladım.Uzun zamandır sitenizi takip ediyordum üye olmaya karar verdim ve üye oldum bana gerekli olan bilgi ve proğramları başka sitelerde arama gereği duymadan buradan alıyorum emeğinize sağlık diyorum
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sapan3 - avatarı
sapan3
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #673
sapan3 - avatarı
Ziyaretçi
selam dostlar bende bazı arkadaslar gıbı google sayesınde ogrendım boyle bır sıte oldugunu.bılgısayar ve ınternet ortamında yenı oldugum için alışmam bıraz zaman alacak.ama hoça vakıt gecırebılecegım kanısındayım.alıstıkça ve bırbırımızı tanıdıkça daha iyi olacagından emınım herkese kucak dolusu sevgıler ve saygılar.kendınıze ıyı bakın
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
WoLf_SeDaT - avatarı
WoLf_SeDaT
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #674
WoLf_SeDaT - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşalar ben istanbuldan wolf_sedat
bu siteyi bir arkadaştan aldım ama bu kadar güzel ve her konu ahkkında yardımcı olacağını sanmıyordum benim hoşuma çok gitti arkadaşımın da öyle..bana bu siteyi gösterdiği için burdanda teşekkürü bir borç bilirim sizlerede teşekkürler böyle bir site kurduğunuz için başarılarınızı dilerim .......
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
HAKOBA - avatarı
HAKOBA
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #675
HAKOBA - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar bu siteye dün tesadüfen girdim bu gün üye oldum gercekten harika bir site Ellerinize sağlık msx ekibi.. Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Asi-BeL - avatarı
Asi-BeL
Ziyaretçi
30 Ekim 2006       Mesaj #676
Asi-BeL - avatarı
Ziyaretçi
Herşey yakın bir arkadaşımın beni bu siteye değişmesiyle başladı. Geçenlerde dışarı çıkacaktık Msn Happy fakat o arkadaşım çıkmayacağını ve konu açması gerektiğini söyledi. ilk defa başıma böyle birşey geldiğinden çok şaşırdım. Ve merak edip girdim... iyi ki de girmişim... Çok güzel ve her zevke hitap edebilecek türde nadir sitelerden biri. Herkesin emeğine teşekkür ederim. Başarılar.Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mrcodes - avatarı
mrcodes
Ziyaretçi
30 Ekim 2006       Mesaj #677
mrcodes - avatarı
Ziyaretçi
Tamamen tesadüf olu sizlerle tanışmam ama ilgimi çeken çok şey var umuyorumki bundan sonra sık sık görüceksiniz beni.Msn Happy))
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Mirach - avatarı
Mirach
Ziyaretçi
30 Ekim 2006       Mesaj #678
Mirach - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar herkese
ben Mirach,
msxlabs sitesini gerçekten cok beğendim dolu dolu ve eğlenceli bir site.Güzel vakitler geçirmek dileğiyle....Banana
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cengiz_med - avatarı
cengiz_med
Ziyaretçi
31 Ekim 2006       Mesaj #679
cengiz_med - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben cengiz msx'i arkadaşlarım tavsiye etti bende üye oldum. Çokda iyi etmişim.
Site tek kelimeyle mükemmel.şimdiden çok şey öğrenmeye başladım bile herkese sevgiler saygılar..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tuOneLa - avatarı
tuOneLa
Ziyaretçi
31 Ekim 2006       Mesaj #680
tuOneLa - avatarı
Ziyaretçi
Google de Resim Avatar Bakıyordum Şans Eseri MSXLABS ile tanıştım ve beni çok etkiledi efekler sitenin içereği Sitenin Gelişmiş olması beni çok etkiledi. Özellikle Tema ve Renkler özellikle seçilmiş Yapanın ELLERİNE sağlık benide aranıza alırsanız sevinirim; Size paylaşımımda yardımcı olurum inşallah Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.