Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 78

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.547 Cevap: 5.357
milo - avatarı
milo
Ziyaretçi
14 Kasım 2006       Mesaj #771
milo - avatarı
Ziyaretçi
SonicX bana tavsiye etti.Msn Wink

Sponsorlu Bağlantılar
teşekkütr edsenize yoksa sizi ruh hlaim gibi yaparım aa.Msn Sad
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen milo; 14 Kasım 2006 19:41 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
chatlax_rapcy - avatarı
chatlax_rapcy
Ziyaretçi
14 Kasım 2006       Mesaj #772
chatlax_rapcy - avatarı
Ziyaretçi
kendime takılacak yeni bi forum arıyodum baktım baktım bide sizin foruma giriim dedim ilk girdiğimde tema çokk hoşuma gitti ilk izlenim güzel oldu sonra üye oldum böle süper özellikler fln var baktım dedim süper biyer burası yaaaaaaa tam benlik Msn Grin işte ilk mesajımı yazıorum Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dark_in_black - avatarı
dark_in_black
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #773
dark_in_black - avatarı
Ziyaretçi
google sağ olsun . ayrıca çok güzel bir site insanın aradğı herşeyi bulabileceği güzel bir yer Banana
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nunni - avatarı
nunni
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #774
nunni - avatarı
Ziyaretçi
[quote=herkese merhaba msxlabs ile tanisali 2 sene oldu sanirim ama fazla kullanma zamanim olmadigi icin iptal edildim sanirim. Ve bugun tekrar kayit oldum bu sayfa gercekten cok harika, hareketli bol icerikli,seviyeli,en onemliside guvenilir. Yaniliyormuyum?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
angeladelmara - avatarı
angeladelmara
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #775
angeladelmara - avatarı
Ziyaretçi
merabalar...yeni uyeniz oldum msn dıscovery live yukledim ama lutfen oturum acınız diyor..oturumum acık fakat gostermiyor.kimin blocklu oldugunu veya penceremi acıp acmadıgıda belli olmuyor..veya silinenleride goremiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tugceee - avatarı
tugceee
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #776
tugceee - avatarı
Ziyaretçi
öncel öncelikle ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim gercekten güzel bi site olmuş MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? sorusuna gelince hep kendıme spaces yapmak ıstemıstım ama her sordugum bana cok zor uzun hıkaye sonra yaparız dıe basından saldıMsn Tongue bende bunun uzerıne space hakkında bılgı edınmek ıcın nette dolasırken baktıgım sıtede en anlatımı duzgun acık ve keyıflı bı sıte oldugunuzu gordum ve aranıza katılmak ıstedım Msn Wink Msn Wink sımdı benımde bı spaces'im var eksıklerım cok ama sızden edındıgım engın bılgıler sayesınde tamamlıcagıma ınanıyorum ıyı gunler sızeeeeMsn Grin

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
carry - avatarı
carry
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #777
carry - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya yazılı avatar ararken buldum çok sevdim hemen üye oldum....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #778
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
angeladelmara adlı kullanıcıdan alıntı

merabalar...yeni uyeniz oldum msn dıscovery live yukledim ama lutfen oturum acınız diyor..oturumum acık fakat gostermiyor.kimin blocklu oldugunu veya penceremi acıp acmadıgıda belli olmuyor..veya silinenleride goremiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

Sorununuz için ilgili konuyu inceleyip sorunuzu konu altından sormanız, yanıt almanızı kolaylaştıracaktır: https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek.html

Saygılarımla
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sweet_curse - avatarı
sweet_curse
Ziyaretçi
16 Kasım 2006       Mesaj #779
sweet_curse - avatarı
Ziyaretçi
Süper buldum discover prog ararken google saolsun..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
OnAir - avatarı
OnAir
Ziyaretçi
16 Kasım 2006       Mesaj #780
OnAir - avatarı
Ziyaretçi
Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur

Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur.sitedeki ic gidiklayici

Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur.sitedeki ic gidiklayici ses de benim benim buraya gelmeme neden

Bugün nette dolasirken tesadüf oldu ama iyi oldu.daha tam gezemedim siteyi ama kaliteli oldugu belli.Simdiden tesekkur.sitedeki ic gidiklayici ses de benim benim buraya gelmemin nedenlerinden biri Msn Grin Msn Grin Msn Grin ...........
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen OnAir; 16 Kasım 2006 05:22 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi