Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 71

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.713 Cevap: 5.357
f3r0 - avatarı
f3r0
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #701
f3r0 - avatarı
Ziyaretçi
Turkiye Türkiyem Abi ben bu siteye hasta kaldım yapan arkadasların ellerıne saglık siz king siniz yaaaa helal yakısır sıze butun arkadaslarıma tavsıye etcem Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Aptalask - avatarı
Aptalask
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #702
Aptalask - avatarı
Ziyaretçi
şahsen ben daha önce biliyordum ama bir kaç kes galiba hatıylıyorum üye oldum üyeliklermi unutum bu son unutmam saygılar güzel bir forum daha ileriye hep birlikte.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cansever_burak - avatarı
cansever_burak
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #703
cansever_burak - avatarı
Ziyaretçi
slm adım burak siteye üye olalı 2 gün oldu bir saat dolaşdım ama çok eylendim herşey için teşekürler saygılarmı sunar başarılarınızıın devamını dilerim Msn Happy

büütnn bu site için uğraş veren kişiler de çok teşekürler
tanışmam da googlede arkadas msn space açıcakdık live msn space yzdım en üsteki siteye giiridm iiyiikide giirmişm Msn Grin

herşey iiççn teşekürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen cansever_burak; 3 Kasım 2006 12:44 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
extereme - avatarı
extereme
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #704
extereme - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs sitesini google'dan msn programları araken buldum daha yeniyim iyi bir site gibi bakalım görücez...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ktuygur - avatarı
ktuygur
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #705
ktuygur - avatarı
Ziyaretçi
saolsun insani yardımların en büyük dostu olan google sayesinde tanıştım siteyi görünce nekadar güzel ve değişik bir tasarım olduğunuda görünce hemen üye oldum emeği geçen herkeze çok teşekür ederim
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
erdim2 - avatarı
erdim2
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #706
erdim2 - avatarı
Ziyaretçi
selam sitenizden bi haber olduğum için üzgünüm ve ilk defa bir site için yorum yazıyorum çok hoşuma gitti görünüşü içeriği çok güzel ben daha çok yabancı sitelere takılıyorum ama artık sık kullanılanlar bölümüne bu siteyi eklemekten kendimi alamadım siteye katkım olurmu bilmem çünki kullanıcıların hepsi profesyonel ilgi alanım programlar yani bir bilgisayar için gerekli olan ve sistemi kasmadan en iyi performans sağlayan bir sistem kurmak sorularınız olursa yanıtlamaktan gurur duyarım bu siteye emeği ğeçen herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum hepinize iyi çalışmalar ve başarılar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
atesali - avatarı
atesali
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #707
atesali - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam bende avatar ararken tesadüf eseri buldum iiiiii ki de bulmuşum burda aradıgım hersey var çünkü saygılar ...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kor_ay - avatarı
kor_ay
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #708
kor_ay - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama birtürlü üye olma fırsatı bulamamışdım. Nihayet aranızdayım.

ben ankarada oturuyorum profesyonel olarak web tasarımıyla uğraşıyorum. bolu işletme mezunuyum. eryamanda oturuyorum eryamanın resmi internet sitesini ve forumunu yönetiyorum. googleda eryaman diye aratırsanız görürsünüz Msn Tongue onun dışında bakalım işde siteyi bide üye olark gezelim aranıza girmeye çalışalım Msn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
maddream - avatarı
maddream
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #709
maddream - avatarı
Ziyaretçi
slm MsXLabs ekibi ben "maddream" sitenizle bir program araması sırasında tanıstım ve siteniz cok ilgimi çekti ve fare gezinirken cıkan sesler muhtsem olmusMsn Happy eğer bu muzikleri bana da iletirseniz cok mutlu olurum Msn Happy
basarılar diliyorum.................
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
tezkan - avatarı
tezkan
Ziyaretçi
3 Kasım 2006       Mesaj #710
tezkan - avatarı
Ziyaretçi
ben biryakınım sayesinde tanıştım fazlatanımıyorum ama bundan sonra sık sık burdayım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.