Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 79

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 858.299 Cevap: 5.357
maviss - avatarı
maviss
Ziyaretçi
16 Kasım 2006       Mesaj #781
maviss - avatarı
Ziyaretçi
NETTE ŞÖLE Bİ DOLAŞIM DEDİM MSN HAKKINDA BİLGİLER ÖĞRENMEK İSTİODUM GOOGLE LA MSN YAZICAGIMA MSX YAZMISIM YANLIKLIKLA AMA İYİKİ YAZMISIM BİR PAYLASIM FORUMUNA DAHA ÜYE OLUVERDİM GÜZELDE OLDU YANİ.

Sponsorlu Bağlantılar
EN YENİ ÜYENİZ BENİM SUAN İÇİN TABİ HERKESE DAGITIYORUM ADRESİ ARTIKMsn HappyMsn HappyMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
KOUEY - avatarı
KOUEY
Ziyaretçi
16 Kasım 2006       Mesaj #782
KOUEY - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar
Forumunuza 16.11.2006 tarihinde üye oldum, Excell merakım yüzünden bu foruma kadar ulaştım. Dundan sonra da görüşmek ümidiyle
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sumer2003 - avatarı
sumer2003
Ziyaretçi
17 Kasım 2006       Mesaj #783
sumer2003 - avatarı
Ziyaretçi
Nette live mesenger hakkında bilgi ararken sizin sitenize rastladım bilgiler gerçekten aydınlatıcı. Sonra sitenizin tasarımı hoşuma gitti. Dolu dolu ama kullanıcıyı boğmuyo. Biraz inceledikten sonra üye olunabilecek bir yer olduğu kanaatine vardım.
Aranıza yeni katılan birisi olarak tüm üyeleri selamlıyorum.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen sumer2003; 17 Kasım 2006 11:44 Sebep: yazı hatalarını düzetmek
sinankotan - avatarı
sinankotan
Ziyaretçi
17 Kasım 2006       Mesaj #784
sinankotan - avatarı
Ziyaretçi
Yaralı paylaşımlar için ve dostça sohbetler için sanırım ideal br site aldığım ilk özel mesaj adminden geldi..Msn Happy ve bu mesaj gerçekden forumlarda hiç rastlamadığım bir mesaj türü aynı zamanda sevindirici ,çünkü yeni üye olmuş olan birisi siteyi en güzel bu şeklide anlaıp,yaşabilir sanırım ilgin için saol think (tabi bu ilginin umumi olması sevindiren gerçek kısmıMsn Happy)(hususi olması veya bireysel olması ise bir işe yaramazMsn Happy )

saygılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
My Love For You - avatarı
My Love For You
Ziyaretçi
17 Kasım 2006       Mesaj #785
My Love For You - avatarı
Ziyaretçi
burayı bir arkadaş tavsiyesiyle buldum sizlerle sadece saygı çerçevesi içerisinde birbirimizi kırmadan hoş sohbet edebilmek için buradayım umarım hepinizinde isteği budur benide aranıza alırsanız sevinirim
şimdiden hepimize iyi eğlenceler... Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dj_ice - avatarı
dj_ice
Ziyaretçi
17 Kasım 2006       Mesaj #786
dj_ice - avatarı
Ziyaretçi
ilginiz için teşekkürler sitenzi cok beğendim bircok siteden ilerde oldugunuzu gördüğüm için hemen üye oldum. umarım kendimi sizlerin ve sitenizin sayesinde geliştirirrim sevgiler görüşmek dileğiyle
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
hasanklkn - avatarı
hasanklkn
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #787
hasanklkn - avatarı
Ziyaretçi
bn hasan
bnde google da buldum gercekten cok gsl bı sıte sık sık gırıceımden emınım ....
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ayseyagmur - avatarı
ayseyagmur
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #788
ayseyagmur - avatarı
Ziyaretçi
bir arkadaşım bana göz kırpması yolladı.bende merak ettim alınan dosyalardan adresinizi aldım ve simdi burdayım herkese slm.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
LARK - avatarı
LARK
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #789
LARK - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar,
Msxlabs serüvenim yeni başladı,bu gidişle bir aksilik olmazsa ömür boyu sürecekMsn Happy tesadüfen buldum, msn ile ilgili benim için çok önemli bir bilgiye ihtiyacım vardı tam olarak nasıl oldu bilmiyorum (tesadüf ) forumu gogle de gördüm, biraz kaba taslak inceledikten sonra kesinlikle üye olunması gereken kaliteli bir forum dedim ve üye oldum.üye olduguma da çok mutluyum. sanırım giriş için bu kadar yeter,bana müsade forumun tadını çıkarayım birazMsn Grin
Sevgi ve Saygılar...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
muratneslim - avatarı
muratneslim
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #790
muratneslim - avatarı
Ziyaretçi
ben güvenlik firmasında önmuhasebe elemanı olarak çalışıyorum... İnternette şu meltem cumbul'un söylediği türküyü ararken buldum bu sitesi inşallah müsait oldukça hep buradayım.... siteyi çok beğendim. Hazırlayanlara çok teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.