Arama

Kulağa su kaçtığında ne yapmak gerekir? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2016 Gösterim: 185.227 Cevap: 125
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2012       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde kulağıma su kaçtı ama ne yaptıysam çıkaramadım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2012       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar cok acil bisey sorucam kulagima bocek gibi bisey girdi kelebekte olabilir nekadar kucuk nekadar buyuk bilemiyorum can havliyle kalkip isigi caktigimda cok sidetli ses vardi ve bir parca kopardim sanirim ama ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2012       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kulak ağrısı, bir ya da her iki kulağınızda belli belirsiz ve zonklama şeklinde veya bıçak saplanır gibi derecesi hafiften şiddetliye kadar değişen bir ağrı şeklinde görülebilir. Bu ağrının nedeni bir enfeksiyon olabilir. Böyle bir durumda kulak memesinin çekilmesi durumunda ağrı şiddetlenir, aynı zamanda ağrıya ateş eşlik eder, yeşilimsi veya kanlı bir akıntı söz konusu olur. Bu tür bir ağrının çözümü ise antibiyotik kullanmaktan geçer. Eğer ağrının nedeni kulak kiri ise, aşırı kir oluşmasından dolayı kulak tıkanır ve çok hassas olan iç dokularda ağrılı basınca yol açabilir. Bu kirin doktor tarafından alınması gerekir. Kulak ağrınız yüzdükten sonra başlamışsa, yüzücü kulağı adı verilen bu durum, ancak kulağa kaçan su kuruduktan sonra iyileşebilir. Kulak ağrısına ayrıca; Otitis media, barotravma, sinüzit, travma, şakak-altçene eklemi sendromu, yabancı cisim kaçması, bademcik iltihabı, farenjit, östaki borusu bozukluğu, kabarcıklı mirenjit, nevralji, diş çürümesi, tiroidit, mastoidit, kist gibi durumlar da yol açabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Eylül 2012       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kulağıma sürekli su kaşıçıyor ve ağrı yapıyor. banyoya girerken pamuk tıkasam zararı olur mu ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2012       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
havuzdayken kulağıma su kaçtı pamuklu çubukla çıkartmak istedim çubuğu ileriye itmişim çok ağrıyo ne yapabilirim lütfen yardım edin başımı eğip hopladım çıkmadı başka zamanlar çıkıyordu çıkmadı başka çareler varsa yardım edin ama kulak zarına zarar vermesin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ekim 2012       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
doktora gidin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2012       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tek ayak ustunde zıpla
sıla - avatarı
sıla
Ziyaretçi
10 Aralık 2012       Mesaj #88
sıla - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar annemin kulağıa su kaç tı dktara gidicek ama hiç bişey duyamıyor napabiliriz ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2012       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
havuzda kulağa su kaçması=ağrımıyo garıp 1 ses çıkıyo ne yapayım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2012       Mesaj #90
Misafir - avatarı