Arama

Nasıl kas yaparım? - Sayfa 19

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Mart 2015 Gösterim: 195.151 Cevap: 247
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2012       Mesaj #181
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben kas yapmak istiyorum 40 kiloyum nasıl başarcam tanıdığım biri var lise4 de çok kası var ben nasıl yaparım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafirim - avatarı
Misafirim
Ziyaretçi
23 Ocak 2012       Mesaj #182
Misafirim - avatarı
Ziyaretçi
12 yasindayim ama bu yazidakiler ağır geldi daha kolayi yok mu? Boyum 1.45 metre külom 37 kg.
Sponsorlu Bağlantılar
ChaosXL - avatarı
ChaosXL
Ziyaretçi
23 Ocak 2012       Mesaj #183
ChaosXL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafirim adlı kullanıcıdan alıntı

12 yasindayim ama bu yazidakiler ağır geldi daha kolayi yok mu? Boyum 1.45 metre külom 37 kg.

Bak bende 12 yaşındayım . Bu yaşta ne kası çıldırdınmı sen?.Ama günde 50 mekik 3 hafta çekersen olur bu iş.
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
23 Ocak 2012       Mesaj #184
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Alıntı
Misafirim adlı kullanıcıdan alıntı

Düzbar pozu 3 set 10 tekrar
arkakol pozu 3 set 10 tekrar
bilek pozu 3 set 10 tekrar

hafiften agira dogru calis once kollardan basla sobra sirt a ver kendini sirtin guclendimi her hareketi rahat edersin Msn Happy
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
hakankursatt - avatarı
hakankursatt
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #185
hakankursatt - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bana lütfen tavsiyede bulunun. 1.70 boyum var ve 50 kg yim. Fitness salonlarına gitmek pek fazla istemiyorum. Evde dambıl barfiks falan bişeyler yapıyorum. Sizce nasıl bir spor yaparak kaslarımı geliştirebilirim. 2 senem kaldı lütfen yardım edin.
mhmmdcngz - avatarı
mhmmdcngz
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #186
mhmmdcngz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hakankursatt adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bana lütfen tavsiyede bulunun. 1.70 boyum var ve 50 kg yim. Fitness salonlarına gitmek pek fazla istemiyorum. Evde dambıl barfiks falan bişeyler yapıyorum. Sizce nasıl bir spor yaparak kaslarımı geliştirebilirim. 2 senem kaldı lütfen yardım edin.

En iyisi basketbol oyna ben 15 yaşındayım basket oynuyorum küçüklüğümden beri hem boyum uzun hemde kaslıyım Msn Sarcastic
raplikproject - avatarı
raplikproject
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #187
raplikproject - avatarı
Ziyaretçi
alın elinize 5er kiloluk 2dumbel. indirin indirin kaldırın Msn Grin ben 14 yaşında başladım çalışmaya, 1 sene sonra bıraktım şu an vücudum pisagor üçgeni gibi Msn Cool
hakankursatt - avatarı
hakankursatt
Ziyaretçi
28 Ocak 2012       Mesaj #188
hakankursatt - avatarı
Ziyaretçi
Duzenli olarak 10x2 olmak uzere dambıl, 15x1 mekik çekiyorum. Yapabildiım kadar barfiks yapyorum. Hissetmeye başladım. Biraz serteldi. İlk kuralı ısınmak ve dengeli beslnmek. Bol protein tketmek gerekıyo. Otekı yapıtaslarıda alın ama...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
birazdaha açıklayacı olun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2012       Mesaj #190
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkedaşlar ben on beş yaşındayım vee çok güzel karınb kaslarına ve güçlü lollara sahibi ben hergün 50 mekik 20 sınav çekerek bu hale geldi sizde düzenli olarak hergün dediklerimi yapın bir süre sonra farkı göreceksiniz