Arama

Tırnaklarımı hızlı bir şekilde nasıl uzatabilirim? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Aralık 2015 Gösterim: 68.892 Cevap: 118
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya ßen gıtar calıyorum tırnaklarım buyumuyo napa bılırım lutfen yardımcı olun Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mayıs 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benim tırnaklarım çooooook yavaş uzuyor uzayıncada kopuyor ben ne yapabilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
23 Mayıs 2011       Mesaj #43
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya benim tırnaklarım çooooook yavaş uzuyor uzayıncada kopuyor ben ne yapabilirim

Tırnaklar su içinde sulu ortamlarda ve aldığınız vitamin,çinko miktarına orantılı şekilde uzar.
Bir tırnağın karakteri, su içeriğine bağlı olarak önemli ölçüde değişkenlik gösterir. normal bir tırnakta yaklaşık olarak %18 oranında su buharı bulunur. Ellerin uzun süre suya sokulmasında olduğu gibi, bu oran artarsa, tırnaklar yumuşak olur. Azalması halinde ise tırnak gevrek bir karakter alır ve kolay kırılır. Kuru bir atmosfer, aşırı su kaybından sorumlu olup ortaya çıkan gevrek tırnaklar, derinin çatlamasıyla eşdeğerdir. Uzatılan tırnaklarda uzun kısımların her iki
yüzeyi de atmosfere maruz kaldığından, bu tırnaklar daha gevrek olurlar. tırnakların kısa kesilmesi yüzeyi azaltır. tırnakların sık sık ıslatılıp daha sonrada kuruması su içeriğini sürekli değiştirir.

Sen sadece aynasin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2011       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benim sorunum tırnaklarımı yiyorum hızlı zatınca tırnaklarımı yemiyorum yavaş uzazdıgı için yiyorummm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mayıs 2011       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende deniycem aslında tırnak yemesem tırnaklarım uzun amaa işte malesef tırnak yiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2011       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben iki gün sonra ailemle bir araya gelecem ve bakımlı görünmek istiyorum ama tırnaklarım uzamıyor...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2011       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tırnaklarınızın uzaması için yapmanız gerekenler;

1-Bir kab alın ve içine limon sıkın.
2-Biraz da şeker atın.
3-Bir kaşıkla karıştırın.
4-Ellerinize sürün 2-3 dakika ovun.
5-Ellerinizi yıkayın.

NOT:Bunu bir süre uygularsanız sağlıklı,güzel ve güçlü tırnaklara sahip olacaksınız...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2011       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gitar çalıcam 2 hafta içinde tırnaklarımı hızlı bir şekilde nasıl uzatabilirim lütfen yardım edinn .......
Butterfly12 - avatarı
Butterfly12
Ziyaretçi
29 Haziran 2011       Mesaj #49
Butterfly12 - avatarı
Ziyaretçi
Tırnaklarımı yiyordum.Artık bıraktım fakat çok yavaş uzuyor.iki üç tanesi diğerlerinden uzun.ama ben daha uzun yapmak istiyorum.Oje sürebilecek kadar.

---------- Mesaj tarihi 18:15 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:02 ----------

1 günde felan hemen etkili olsun istiyoruum Msn Happy [COLOR="rgb(221, 160, 221)"][/COLOR]

---------- Mesaj tarihi 18:18 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:15 ----------

Cevap veren yokmu? Msn Confused

---------- Mesaj tarihi 18:27 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:18 ----------

daha hızlı çozum?
[
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
29 Haziran 2011       Mesaj #50
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Butterfly12 adlı kullanıcıdan alıntı

Tırnaklarımı yiyordum.Artık bıraktım fakat çok yavaş uzuyor.iki üç tanesi diğerlerinden uzun.ama ben daha uzun yapmak istiyorum.Oje sürebilecek kadar.

---------- Mesaj tarihi 18:15 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:02 ----------

1 günde felan hemen etkili olsun istiyoruum Msn Happy [COLOR="rgb(221, 160, 221)"][/COLOR]

---------- Mesaj tarihi 18:18 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:15 ----------

Cevap veren yokmu? Msn Confused

---------- Mesaj tarihi 18:27 ---------- Önceki mesaj tarihi 18:18 ----------

daha hızlı çozum?
[

İnceleyiniz;

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Tırnaklarınızın uzaması için yapmanız gerekenler;

1-Bir kab alın ve içine limon sıkın.
2-Biraz da şeker atın.
3-Bir kaşıkla karıştırın.
4-Ellerinize sürün 2-3 dakika ovun.
5-Ellerinizi yıkayın.

NOT:Bunu bir süre uygularsanız sağlıklı,güzel ve güçlü tırnaklara sahip olacaksınız...

Alıntı
Valeria adlı kullanıcıdan alıntı

Tırnaklar su içinde sulu ortamlarda ve aldığınız vitamin,çinko miktarına orantılı şekilde uzar.
Bir tırnağın karakteri, su içeriğine bağlı olarak önemli ölçüde değişkenlik gösterir. normal bir tırnakta yaklaşık olarak %18 oranında su buharı bulunur. Ellerin uzun süre suya sokulmasında olduğu gibi, bu oran artarsa, tırnaklar yumuşak olur. Azalması halinde ise tırnak gevrek bir karakter alır ve kolay kırılır. Kuru bir atmosfer, aşırı su kaybından sorumlu olup ortaya çıkan gevrek tırnaklar, derinin çatlamasıyla eşdeğerdir. Uzatılan tırnaklarda uzun kısımların her iki
yüzeyi de atmosfere maruz kaldığından, bu tırnaklar daha gevrek olurlar. tırnakların kısa kesilmesi yüzeyi azaltır. tırnakların sık sık ıslatılıp daha sonrada kuruması su içeriğini sürekli değiştirir.

Sen sadece aynasin...