Arama

Tırnaklarımı hızlı bir şekilde nasıl uzatabilirim? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Aralık 2015 Gösterim: 72.008 Cevap: 118
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2012       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben bir yöntemini biliorum aslında bu yöntemi biryerden görmüştüm ve tırnaklarım yavaş yavaş uzamaya başlamıştı.

Sponsorlu Bağlantılar
Bir kabın içine tırnaklarınız dayanbildiğince sıcak su koyun . Suyun içine tuz , sirke ve 6 damla limon suyu sıkın . Sonra tırnaklarınızı o

kabın içine sokup bekletebildiğiniz kadar

bekletin fakat

1 saatten aşağı bekletmeyin.... Eğer denerseniz ve olmaz ise beni suçlamayın çünkü bende başka bir yerden gördüm ve denediğimde olmuştu.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2012       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tırnak parlatıcına limon eklee
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tırnaklarının hızlı bi şekilde uzmasını istosan bi tas ılık suyn içine 1 çorba kaşığı tuz birer tatLı kaşıqı limon suyu ve sirke ayrıca bi çay kaşığı zeytin yapı koy ellerini bu karışımın içinde bekletebildiğin akdar beklet her akşm yap bnu bu tırnklarını hem güçlendirir hmde uzamasını sağlar
ßen denedim şuan süper bir şekilde uzunlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2012       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benişm tırnaklarım hemen uızamıyor ve hemen uçları beyaz olmmuyor.bunun için ne yapmalıyım bana yardım edin.biliyorum bazı insanların da çok ve ayrı sorunları var.ama buna herkes katlanmalı ve herkes tırnak uzamasını beklemeli sabırli olanlar bekleyebilirler,veya tırnaklarımıza manikür yaptırabiliriz.çok sayıda insan bewklemedi anlıyorum ama tırnakları manikürde daha çok hemen kırılmaya başladı.bazılarımızları bekledi.daha çok sert ve yumuşak oldu size önerim tırnaklarınızın uzamnasını beklemeliyiz.ve manikür yaptırmamalıyız.ve yaptırırsak bazı açık yada kapalı sorunlarla karşılaşabiliriz.size önerim bu kadar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2012       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya tırnaklarım uzamayınca sinir oluyorum ve yiyiyorum nolur uzatabileceğim bir formül söyleyin çok acill
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2012       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gerçekten çok etkili bir yolu daha var. tırnak parlatıcı ojesinin içine limon suyu koyup tırnaklarınıza sürün gerçekten çok etkisi var bu arada 12 yaşındayım tırnaklarıma çok önem veriyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2012       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn de tırnaklarımın gec uzamasından sikayetciyim ne olur yardimcı olunMsn Sad
®Riry - avatarı
®Riry
Ziyaretçi
25 Şubat 2012       Mesaj #68
®Riry - avatarı
Ziyaretçi
Tırnaklarımı yediğim için kısa oldular imdi uzamıyolar sanki. Nasıl uzatabilirim (HIZLI). ♫♪♫♪
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2012       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
etkili oluyor ben denedim farkınıda gördüm çok memnunum Msn Happy
abranlar - avatarı
abranlar
Ziyaretçi
31 Mart 2012       Mesaj #70
abranlar - avatarı
Ziyaretçi
Tırnak Nasıl Uzar?

Tırnak, cildin en üst tabakasının bir parçası olarak, matriksten kaynaklanır. Keratinizasyon adı verilen bir işlemden geçerek sertleşir ve kalınlaşır, böylece, yarım ay denilen lunulanın beyaz olduğundan da anladığımız şekilde, tırnak yatağına bağlılığı azalır. Tırnak uzadıkça incelir, tırnak yatağına yeniden sıkıca bağlanır ve pembemsi bir ton alır.

Her tırnağın kendi uzama hızına göre, tamamen uzaması 3-5 ay arasıdır.

Tırnaklar yaz mevsiminde kışa göre daha hızlı ve daha güçlü uzarlar. Sağ el ile yazanların sağ el tırnakları, sol el ile yazanların sol el tırnakları diğer ele göre daha hızlı uzarlar. Hamilelik sırasında da uzama daha hızlıdır.

Tırnak Uzamasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

Tırnakların uzaması doğumdan üç yaşına kadar ayda yaklaşık 1mm kadardır yani çok yavaştır. Üç yaştan kırk yaşa kadar ayda 2–3mm uzar sonra gittikçe yavaşlar ve yaşlılıkta ayda 1mm uzar. Tırnağın kalınlığı da yaşla değişir.

Çocukların tırnakları ince ve esnektir: normal bir yetişkin tırnağı düzgün ve yarı şeffaftır, yaşlıların tırnakları ise gri veya sarı tonda ve uç kısmı çatlamaya meyilli ve kırılgandır.

Dış Faktörler

Güçlü kimyasallar, şoklar ve morluklar, suya fazla maruz bırakma, fazla güneş ve yüksek ısı, tırnak uzamasını yavaşlatır ve tırnakları yumuşatır.

İç Faktörler

Hormonal bozukluklar, alerji, aminoasit ve diğer temel gıda eksiklikleri, romatizma tırnakların normal uzamasını engeller. Yüksek ateşle gelen hastalıklar lunula (yarımay) üzerinde çizgiler oluşmasına neden olur.

Psikolojik Faktörler
Psikolojik şoklar tırnak yüzeyinin eğri büğrü ve çukurlu olmasına yol açar.