Arama

Dr. Ömer Coşkun hangi ilde muayene ediyor? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Şubat 2015 Gösterim: 104.503 Cevap: 229
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba hocam benim ikiz çocuklarım var iksinde gizli havale vardı 2007 ameliyat oldular onda sonra biri iyileşti birinde tekrar aynı durumu geri geldi ve aireten birinde kis ve apse var bu üç dor aydır hastaneye götürüp getiriyorum şuan na kadar gelişme si iyi olmuyor ne yapmamız lazım çok aciiiiiiilllllllll lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba hocam ben emes hastasıyım bu hastalık ile ilgili şifalı bitkiler varmı?5 yıl önce görme kaybı yaşadım.bu 5 sene içinde hiçbir ilaç kullanmadım ama şimdi gözlerim ağrıyor.35 yaşındayım 2 tane çocuğum var çocuklarım çok üzülüyor hastalığıma.mesajıma cevap yazarsanız çok sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
fatma kaçar - avatarı
fatma kaçar
Ziyaretçi
7 Nisan 2010       Mesaj #53
fatma kaçar - avatarı
Ziyaretçi
ben ankaradan fatma kacar şeker hastasıyım böbreklerime vuruyo ne yapabilirim,20 yaşında hepatip b hastalıgı geçirmiştim ve bu karacigerde kalmış ne yapabilirim şimdi 60 yaşındayım ve sizinle kişisel görüşmek istiyorum size nasıl ulaşabilirim şimdiden teşekür ederim
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
7 Nisan 2010       Mesaj #54
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba hocam benim ikiz çocuklarım var iksinde gizli havale vardı 2007 ameliyat oldular onda sonra biri iyileşti birinde tekrar aynı durumu geri geldi ve aireten birinde kis ve apse var bu üç dor aydır hastaneye götürüp getiriyorum şuan na kadar gelişme si iyi olmuyor ne yapmamız lazım çok aciiiiiiilllllllll lütfen

Alıntı

merhaba hocam ben emes hastasıyım bu hastalık ile ilgili şifalı bitkiler varmı?5 yıl önce görme kaybı yaşadım.bu 5 sene içinde hiçbir ilaç kullanmadım ama şimdi gözlerim ağrıyor.35 yaşındayım 2 tane çocuğum var çocuklarım çok üzülüyor hastalığıma.mesajıma cevap yazarsanız çok sevinirim

Alıntı
fatma kaçar adlı kullanıcıdan alıntı

ben ankaradan fatma kacar şeker hastasıyım böbreklerime vuruyo ne yapabilirim,20 yaşında hepatip b hastalıgı geçirmiştim ve bu karacigerde kalmış ne yapabilirim şimdi 60 yaşındayım ve sizinle kişisel görüşmek istiyorum size nasıl ulaşabilirim şimdiden teşekür ederim

Hepinize acil şifalar diliyoruz. Ancak burdan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Yard.Doç.Dr. Ömer Coşkun Kişisel Web Sitesi için tıklayınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sn ömer coşkun benl kilo almak istiorum ama nedense git gide kilo veriyorum doktora gittim bişin yok dediler çok zayıfladım bana ne önerisiniz acilen cevabınızı bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hocam hayırlı günler ben ankaradan canan insülin direncim var ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin şimdiden Allah razı olsun Allah-a emanet olun
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
9 Nisan 2010       Mesaj #57
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hocam hayırlı günler ben ankaradan canan insülin direncim var ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin şimdiden Allah razı olsun Allah-a emanet olun

Biz doktor değiliz lütfen bunu bir doktora sorunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
zayıflamanın bitkisel çözümü nedir ömer hocam ayrıca cok sinirliyim bitkisel önerileriniz nelerdir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2010       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm hocam vucudumda kaşıntı var kan tahlillerim temiz çıkıyor ne kullanmam lazım cevap yazarsanız sevinirim slm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hocam benim teyzem sarkoidoz hastası tedavi gördüğü halde bi sonuç alamadı kortizon kullanıyo oda şişiriyo neyapmaızı önerirsiniz