Arama

Altını ıslatma sorunu nasıl tedavi edilir? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 28 Kasım 2014 Gösterim: 105.470 Cevap: 91
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 30 yaşındayım ve hala altımı ıslatıyorum gittiğim bi çok doktordan fayda göremedim ve gündüz uyanıkkende çok fazla tuvalet ihtiyacı duyuyorum sebebi nedir ve ne yapmam gerkiyor
Sponsorlu Bağlantılar
ÇARESİZZ - avatarı
ÇARESİZZ
Ziyaretçi
21 Nisan 2011       Mesaj #52
ÇARESİZZ - avatarı
Ziyaretçi
merhaba iyi çalışmalar yaşım 33 2 ay sonra düğünüm var ama evlenmeye korkuyorum niye diyeceksiniz çocuk yaşımdan beri yatağımı ıslatıyorum belki 7 senedir felan gecede 1 defa kaçırmaya başladım ama bazen ıslatmıyorum ıslatmadığım zamanlarda ise akşamları orgazm olduğum zamanlardır bu yüzden nere gideceğimi kimin kapısını çalacağımı bilemedim yoksa geç kalınmış bir tedavimi yoksa tedavisi olmayan bir hastalıkmı ne olur bana yardım edin kardelenkuafor@hotmail.com cevabınızı bekliyorum..Msn CryMsn Embarrassed
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mayıs 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar Ben 14 yaşınadyım bende altımı bazen kaçırabiliyorum. Lütfen kendilerinde utanmasın Eger doktora gitmezseniz bu tedavi geçitebilir.Ve böyle aynen şekil devam edebilir. Nefroloji Ya da üraoloji doktorları gittim tedavi uyguluyorlar Neyse Tekrar söyleyim. DOKTORA GİTMEKTEN UTANMAYIN BU BİR AYIP DEGİL TEDAVİ İÇİN GİDİLİR. Kendinizi 1 düşüşün ona göre hareket edelim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2011       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim çocuğum var 11 yaşında işiyor işemesinin nedeni uyku ağırlığı ne yapa bilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oğlum 12 yaşında bu sene ilkokul bitti ama hala altına işiyor.2 3 sene dir baya bi arttı gece işemeleri.çalışıyorum bu yüzdende gece pek fazla ilgilenemiyorum bezlemek kolayıma geliyor.geceleri altını bağlıyorum oğlumun her sabah mutlaka bezi dolu uyanıyor.eski usul bezliyorum oğlumu mavi muşamba kullanıyorum.oğlum bundan çok rahatsız zaman zaman anne acıtıyor çıkar çöz bezi diye mızırdanıp duruyor bende kızıyorum altına işersen acıtır işte böle bez çişini söylersen altına bez bağlamıycam diyorum .konuşuyoruz oğlumla en fazla haftada 2 gün bezi kuru uyanıyor bazen bezini çözüp tuvaletini yaptırıyorum tekrar balıyorum altını sabah gene dolu oluyor bezi tabiki bazı geceler değiştirmesem altını kesin taşar çişi oluyor zaten bazen taşma muşambadan. nasıl davranıcam bilmiyorum gerçi altına bez bağlamak benimde işeme gelir ama nereye kadar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
at ıslatmaya karşı bitkisel tedavi olarak ben çocugumda kullandım ve faydasını gördüğüm ürün Alt ıslatma - Alt ıslatma Tedavisi, Alt ıslatmaya kesin Çözüm, Alt ıslatmaya Bitkisel denemenizi tavsiye ediyorum
nicely - avatarı
nicely
VIP VIP Üye
14 Ağustos 2011       Mesaj #57
nicely - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

oğlum 12 yaşında bu sene ilkokul bitti ama hala altına işiyor.2 3 sene dir baya bi arttı gece işemeleri.çalışıyorum bu yüzdende gece pek fazla ilgilenemiyorum bezlemek kolayıma geliyor.geceleri altını bağlıyorum oğlumun her sabah mutlaka bezi dolu uyanıyor.eski usul bezliyorum oğlumu mavi muşamba kullanıyorum.oğlum bundan çok rahatsız zaman zaman anne acıtıyor çıkar çöz bezi diye mızırdanıp duruyor bende kızıyorum altına işersen acıtır işte böle bez çişini söylersen altına bez bağlamıycam diyorum .konuşuyoruz oğlumla en fazla haftada 2 gün bezi kuru uyanıyor bazen bezini çözüp tuvaletini yaptırıyorum tekrar balıyorum altını sabah gene dolu oluyor bezi tabiki bazı geceler değiştirmesem altını kesin taşar çişi oluyor zaten bazen taşma muşambadan. nasıl davranıcam bilmiyorum gerçi altına bez bağlamak benimde işeme gelir ama nereye kadar

Bu sorun için bir doktora danışmanızı tavsiye ederim ve tahlil yaptırın olmazsa bir piskoloğa görünmesinde fayda var derim eminim size daha faydalı olur birde bel açıklığından olduğu söylenir bu gibi durumların
Birbirimize tutundukça ;Bıçakların ucu kapanacak.. ~Smiley9TenderMsn Inlove
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
alt ıslatma sorunu olan yeğenim için bizim kullanmış olduğumuz alt ıslatma sitesinden aldığımız bitkisel ürün ile çözümünü bulduk alt ıslatma
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2011       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şirketimiz çocuklar da gece işemesi tedavisinde kullanılan DRY
DAYS enürezis alarm üreticisidir ürünümüzün CE belgesi ubb onaynı ve kurum ödemesi vardır sizleri şirketimiz ve yeni model
ürünlerimiz hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Ürünlerimiz ve fiyatları ile
ilgili genel bilgiler veren Şirketimizin web sayfasını ziyaret ederek
ürünlerimizi inceleğebilirsiniz .

İlgilendiğiniz takdirde, size daha fazla

bilgi göndermekten memnuniyet duyacağız
alt slatma tedavisinde enrezis alarm idrar alarm cihaz dry days

Saygılarımla,
Kardelen ltd.sti.
Hayri ÖZGEÇER
232 484 17 04
İZMİR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2011       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
22 yaşında bayanım alt ıslatma sorunum var ve bu sık aralıklarla tekrar ediyor.ürolojiye gittim ilaç tedavisi gördüm ama geçmiyor.lütfen yardımcı olun....