Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 14

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 67.493 Cevap: 223
proot - avatarı
proot
Ziyaretçi
18 Ekim 2011       Mesaj #131
proot - avatarı
Ziyaretçi
Gerek yok her sözü laf ile beyana, Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana..............
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2011       Mesaj #132
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN DE bir zamanlar birini sevmiştim. ozaman daha 21 yaşındaydım.o beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyordum bunu öğrenebilmek için ona onu sevdiğimi söyledim 2 gün sonra da o da bana beni sevdiğini söyledim.şu an evliyim ve 1 çocuğum var 28 yaşındayım.bence sevdiğinize açılmanız iyi olur.
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
21 Ekim 2011       Mesaj #133
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

BEN DE bir zamanlar birini sevmiştim. ozaman daha 21 yaşındaydım.o beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyordum bunu öğrenebilmek için ona onu sevdiğimi söyledim 2 gün sonra da o da bana beni sevdiğini söyledim.şu an evliyim ve 1 çocuğum var 28 yaşındayım.bence sevdiğinize açılmanız iyi olur.

Cok guzel ornek ama yasam sürprizler ile dolu. Hayal gercek de olur hayal kırıklığı da olur. Güçlü olmak gerekli. Bol şanslar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ekim 2011       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 13 yaşındayım bi çocuktan hoşlanıyorum ama onun ben den hoşlanıp hoşlanmadığını bi türlü anlayamıyorum bi öyle bi böyle arkadaşlarım benden hoşlandıgını söylüyo ama ben bi türlü emin olamıyorum ne yapma lazım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Kasım 2011       Mesaj #135
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya onun benı sevdıgı bellı hareketlerınden yanı sadece derste bakısıyoruz facee yazısıorz ama bugun bana mesgulum dedı ve moralım cok bozuldu sızce benı sevdıgını nasıl anlyblrm ltfen yrdmcı olun Msn Sad
mavikurt - avatarı
mavikurt
Ziyaretçi
8 Kasım 2011       Mesaj #136
mavikurt - avatarı
Ziyaretçi
Ancak o sana gelip seni seviyorum.. derse onun seni sevdiğini anlarsın başka şekilde tam emin olamassınMsn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2011       Mesaj #137
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sewgilimin gözyaşlarını ble grdüm ama emin olamyorum halaa acaba gerçekten sewiyormudur beni?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2011       Mesaj #138
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bır erkege asıgım onu cok sevıyorum ama o benı sevıyormu bılmıyorum onun benı sevıp sevmedıgını nasıl anlayabılırım sureklı telden msjlasıyoruz fakat sadece arkadas olarak ona acılamazsam delırıcem bana yardımcı olun lutfen..::::::::::::Msn Sad(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2011       Mesaj #139
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben daha 14 yaşındayım orta sona gidiyorum okulda birinin benden hoşlanıp hoşlanmadığından şüphe ediyorum ama daha önce hiç konuşmadık daha dorusu aynı sınıfta değiliz ve okula yeni geldi hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabilirim .hoşlanması için hangi davranışlarda bulunmam gerekir?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2011       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaşın 15 ve iki tane sevgilin var amaç ne yazık oynama bari 24 yaşındaki birinin 15 yaşındaki kızla işi ne ?