Ben 15 yaşındayım sevdiğim çocukla aynı okuldayız çıkalı tam 14 gün oldu ve benden ayrılıp diğer sınıftan kızla çıktı halada çıkıyo ama beni seviyodu biliyorum öpüşmek istedi erken dedim haklısın aşkım demşti ve beni okulda hep koruyodu arkadaşlarım seni kıskandırmak için diyo ama neden öyle yapsınkiii :/ akıl verinn banaaaa
Ben 14 yasındayım..4 yıllık .ıktıqım bir çocuk vardı onu çok seviyordum halaada seviyorum.O çocuk bana 4.yılımızda seni sevmioyrum dedi hayatım karardı...Sonraa bna çok yalvardı bende sevdiğim için onu affettim..Sonra bana vurmaya kalktı çnkü kendisini serseri sanıyor arkadaşlarım hemen ayrıldınız dedi ben o çocuqu haala çok seviyorum onunla olmak istiyorum ama arkadaşlarımı silmem qerekiyor ama yapamam ben ne yapmalıyım yardım edin banaaa....
Ben 14 yasındayım..4 yıllık .ıktıqım bir çocuk vardı onu çok seviyordum halaada seviyorum.O çocuk bana 4.yılımızda seni sevmioyrum dedi hayatım karardı...Sonraa bna çok yalvardı bende sevdiğim için onu affettim..Sonra bana vurmaya kalktı çnkü kendisini serseri sanıyor arkadaşlarım hemen ayrıldınız dedi ben o çocuqu haala çok seviyorum onunla olmak istiyorum ama arkadaşlarımı silmem qerekiyor ama yapamam ben ne yapmalıyım yardım edin banaaa....
10 yaşından beri çıkıyormuşsunuz. Bu kadar uzun sene çıktığınıza göre arada bir bağlılık var. Arkadaslar kalıcı olur sevgili elbet gider bir gun. Arkadaşlıklar önemli. Onun için iyi düşünüp karar verin. Belki daha iyisi de vardır. Bir soz var her zaman daha iyisi mevcuttur.
erkekler interneti sadece kiz tavlamak icin kullanir bence internetten senin ilgini cekmeye calisan erkekler olursa onlarla ilgilenme tabiki de senle eglenmek icin ilgileniyorlar
ya benim sevgilim benden 2 yas büyük ben onu cok seviyorum yaklasık 2 yıldır konusuoruz ama 1 aydır cıkıoruz beni ailesie gösterdi ve evlenmek istioruz acaba gercekten sevip harbi evlenmek istedgini nasıl anlarım??
ben anlamiyorum haytaimda iki erkek beni sevip sevmiyo mu anlamiyorum bazen bana gizli gizli bakiyorlar bu sevgi mi demek
Bakmak sevgiye işaret etmez. Çokları öyle yapar. Erkekler kızlara çaktırmadan veya çaktırarak bakabilir. Sevgi kolay değil. Gözlerinden gözlerini alamıyorsa bir sevgi ışığı olabilir.
Arkiler bir çocuğu seviyorum.Onun beni sevdiğini tahmin ediyorum.Beni seviyor mu nasıl anlayabilirim?Nolur yardım edin. (((()))))
Biri seni seviyorsa sana bakışları değişiktir. Nasıl desem herkese baktığı gibi bakmaz. Senin yanında ya çok abartarak konuşur yada konuşamaz. İlla seni seviyorsa yakın arkadaşlarından birine söyler. Diyorsun illa öğrenmek istiyorum . Onun en yakın arkadaşıyla konuş ondan sormasını iste .