Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.807 Cevap: 223
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2011       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben birisini ilk goruşte aşık oldum ama . bi akrabası var benle görüşmesını istemıyor oncen yanıma gelirdı selam verirdi şimdi oda yok her önümden geçtiğinde günden güne dahada kötü oluyorum uyuyamıyorum ne yapmayalım
Sponsorlu Bağlantılar
Esra_99 - avatarı
Esra_99
Ziyaretçi
22 Mayıs 2011       Mesaj #92
Esra_99 - avatarı
Ziyaretçi
Tanıdığım bir erkek arkadaşım annemi ve beni evine davet etmek istiyor.Ama bana çok çekingen davranıyor,halbuki öyle değil.Annem onu iyi tanıyor.Notlarıma bakarak bana çalışma metodlarını söylüyor.Ama bunları bana değil hep anneme söylüyor.Benimle hiç konuşmuyor.Eskiden çıktığı birkaç kız varmış.Ama 2 ay önce falan ayrılmışlar.Onunla tanıştığımızdan beri kimseyle çıkmıyor.Kardeşimle de özel bir ilgisi var nedenseMsn Grin Arada bir onun gözlerine bakıyorum.Birkaç kere göz göze geldik.Ama ben onun yanında olmadığım zaman benim hakkımda annemle konuşuyormuş.Neden benimle hiç konuşmuyor?Acaba seviyor ama belli mi etmiyor? Yoksa sadece arkadaşmışız gibi mi davranıyor?
-Lütfen acil cevap lazım lütfenMsn Sad-
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
24 Mayıs 2011       Mesaj #93
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Esra_99 adlı kullanıcıdan alıntı

Tanıdığım bir erkek arkadaşım annemi ve beni evine davet etmek istiyor.Ama bana çok çekingen davranıyor,halbuki öyle değil.Annem onu iyi tanıyor.Notlarıma bakarak bana çalışma metodlarını söylüyor.Ama bunları bana değil hep anneme söylüyor.Benimle hiç konuşmuyor.Eskiden çıktığı birkaç kız varmış.Ama 2 ay önce falan ayrılmışlar.Onunla tanıştığımızdan beri kimseyle çıkmıyor.Kardeşimle de özel bir ilgisi var nedenseMsn Grin Arada bir onun gözlerine bakıyorum.Birkaç kere göz göze geldik.Ama ben onun yanında olmadığım zaman benim hakkımda annemle konuşuyormuş.Neden benimle hiç konuşmuyor?Acaba seviyor ama belli mi etmiyor? Yoksa sadece arkadaşmışız gibi mi davranıyor?
-Lütfen acil cevap lazım lütfenMsn Sad-

Belki sadece arkadaşça yaklaşıyordur. Yardımsever bir oğlan olabilir. Ama bir şekilde seviyordur insan olarak. Kardeşine de özel ilgiyi sezdiysenn haklı olabilirsin. Sen neden onu seviyorsun mesela?
Esra_99 - avatarı
Esra_99
Ziyaretçi
25 Mayıs 2011       Mesaj #94
Esra_99 - avatarı
Ziyaretçi
benim tanıdığım biri var.Yakın bir zamanda anneme bizim eve gelin,demiş.Ama benimle hiç konuşmuyor,ne diyecekse anneme diyor.Bir de bana bi göz ucuyla bakıyor,sonra hiç bakmıyormuş gibi yapıyor.Çok nadiren göz göze geliyoruz.Eskiden çıktığı bir kız varmış.Benimle tanıştıktan sonra onu bırakmış.Kardeşime de özel bir ilgisi var(ikisi de boğa burcu ondan olabilir).Anneme sınıf maçını kaybettiğimizi söylemiş(bizim sınıf).Neden bana hiç bakmıyor anlamıyorum.O beni seviyor mu lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler...Cevap yazanların ellerine sağlık!Msn Wink
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
26 Mayıs 2011       Mesaj #95
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Dürüst, cesaretli paylaşımları tebrik ederim ama aklı da aşk-meşk düşünceleriyle doldurmamak lazım.Dengeli davranmalı. Bakmıyorsa yüze, belki de bakamıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2011       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn gerçekten onu çok seviyorum ama onun bni sevip sevmediğinden emin değilim. ilk başlarda emindim ama bni üzmeye başladıkça emin olamamaya başladım.ufak kıskançlıklar yapıyo.beni koruyo.derste bana bakarken yakaladım kaç kere.bi kızla samimi olunca direk bana bakıyo.notlarımla ilgilenio.dalga geçiyo benimle uğraşıyo.AMA FACEDE Bİ MESAJ ATINCA KARŞILIĞI GELMİYO.GS DEYİNCE AKAN SULAR DURULUYO TAKIMI HERŞEYDEN ÖNCE GELİYO BNDEN ÖZÜR DİLE DEMEME RAĞMEN DİLEMİYO.HATALARINI KABUL ETMİYO.LÜTFEN SÖYLER MİSİNİZ AŞK MI DOSTLUK MU?????????????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2011       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bizim okuldan bi çocuk var ve aynı dershanedeyiz ve yolda okulda dershanede olsun çok sık görüyorum hep karşıma çıkıyor .ondan hoşlanmayada başladım okuluda bu sene bitecek peki sevdiğini nasıl nalrım bakıyo ama kötü falan deqil yardım edin lütfen ?
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
1 Haziran 2011       Mesaj #98
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bizim okuldan bi çocuk var ve aynı dershanedeyiz ve yolda okulda dershanede olsun çok sık görüyorum hep karşıma çıkıyor .ondan hoşlanmayada başladım okuluda bu sene bitecek peki sevdiğini nasıl nalrım bakıyo ama kötü falan deqil yardım edin lütfen ?

O da hoslaniyordur gözü sendeyse ama sevdiğini anlama pek mantıklı degil seviyor olmasi Cok zor.seninle temas kurmaya çalışıyorsa ve rahatlıkla bakamıyorsa hoslanabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Haziran 2011       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben bi r cocugu seviyorum biz hemen hemen 1 yıldır tanişiyoruz 7 ay cıktık ama ayrıl barış ayrıl barış tam 7 ayı tamamladık biz cıktıgımız sürece bana beni hiç sevdigini soylemedi ama bana cok deger veriyordu ben halen onu seviyorum arkadaş olarakta konuşuyoruz bana baktıgını goruyorum nasıl ben onun bana baktıgını gorunce kafasını one egiyor yüzüme bakmiyor ama şu ana kadar bana hiç yalan soylemedi ama benim onu sevdigimide bilior benim yanimda ayrı tel cok ayrı biri ve şu an tek bi arkadaşiz bana tek kelime ben senin mutlu olmanı cok istiyorum sizce bu kişi beni seviyor mu yoksa ben boş hayallermi peşindeyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2011       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bir delikanlıyı seviyorum onunla bir süreligine ilişkimiz olmuştu günlerimiz cok güzel geçiyordu ama biz cıktıgımız zaman kardeşide beni biliyodu biz ayrılmadan kardeşine ayrıldık demişti şimdi ayrıyız ama tel yada yüz yüze konuşuyoruz biz cıktıımız zaman gözlerimin içine bakardı şimdi ise gözlerini benden kaçırıyor ve ben onu seviyorum bir kez konuşmamızda sen cok iyi birisin seni cok üzdüm dedi ama biz sevgili olmayı başaramadık inş iii bir dost olabiliriz biliyorum buna sooylenecek birsey yok ama merak ediyorum beni sevip sevmedigini ve ben onu halen de seviyorum