Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.635 Cevap: 223
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
20 Şubat 2011       Mesaj #71
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Kızın devamlı şekilde bakması pozitif bir his besliyor olduğunu gösterebilir herşeye rağmen.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2011       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben onu çok seviyorum ve söyledimde ama o sadece bana bakıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
2 Mart 2011       Mesaj #73
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
hangi sözlerle söyledin sevdiğini?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2011       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
erkek arkadaşım 3 gündür çok tuhaf davranıyo.nedenini soruyorum benimle ilgili bi sorun mu var böyle yapnca üzülüyorum diyorum üzülme ne var üzülcek diyo.2 güündür seni seviyorum bile demiyo seni seviyorum falan die aşk mesajları falan atıyorum cvp bile vermiyo.cvp vermicen mi deyince üfff yter gelme üstüme dio.arkadşlar yardmcı olun lütfennnnMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2011       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
o beni sewiyor ama bana solemiyor . arkadaslarımdan duydum saten bunlarında morelim bozuk ama gözlerinden ve basınıza diklilip bişeler diecekmiş gibi beklemesinden son olarak msn den ole askla ilgili mesaj yazmasından anlarsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkdaslar benim bi sevgilim vardi 4 yila yakin ciktik tatali aci anilar yasadik ama hc ayrilmadik ayrilsaydikta gene bir kac saat sonra barisirdik sonra ailem 6 defa yakalandik aileme.. ailem onu birakmami soyledi cunku kotu huylari vardi ama ben onu cook seviyordum halada seviyorum sonra 1 gun ailem gene ogrendiler onlan konustugumu bende o gun eve gitmedim ona kactim cunku ailemden korktum..ama ben ona kactimga diger gunu beni aileme geri teslim etti beni verirken kucuk cocuk gibi agladi bende orda ona senin serefine tsk ederim dedim sonra ailem beni turkiyeye yolladi 2 ay boyunca orda kaldim oda pesimden geldi ama ben onu hep red ettim onu sevmedigimi soyledim hergun okulum onune geldi hem ben agliyordum hemde o ama guru isi yapmistim simdi nisanlandi ama beni sevdigini soluyor cook zor bunalim gunler gecitdim kendimi oldurmeyi bile dusundum ama anladimki onsuz yapamioyrum simdi yine cikiyoruz beni bekleyn zorluklari biliyorum ama onsuz yapamiyorm yanlis yapiyorum dogrumu bilmiyorum ne olurn bana bi ail verin elimden olmadan ona soguk davranyiyorum o sozlusu onu cook seviyor ama o beni bende onu seviyorum bana dedi ben o kizi sevmiyorum ama o kiz da aciyorum acaba cok agoyistmi davranyiorum bilmuorum yardime din bana lutfe!! herkese tsk
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #77
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Bir kere sevsin sevmesin hiçbirşey için intihar düşünülmez. En büyük zayıflıktır. Ama bu acıları çeken biri olarak, nişanlanmış bir oğlanla çıkmak ne kadar doğru? Bu kadar acıları çeken biri olarak, o sözlü, nişanlı ve sevgilisine aşık kızı üzmek, yıkmak veya fark etmeden flört etmek ne kadar hoş? Bence nahoş. Sevmediği nişanlısından ayrılırsa tekrar bir sayfa açabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2011       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beni seven biri var ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mart 2011       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende 13 yaşındayım onunla aynı okula gidiyoruz hatta aynı servisteyiz ama tenefüslerde bile onu göremiyorum çünkü tenefüslerimiz ayrı zamanlara denk geliyor çünkü o lise 1 e bense 6. sınıfa gidiyorum haftada 1 gün aynı saatte beden dersimiz var napabilirim onunla dost bile olsam yeter
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
31 Mart 2011       Mesaj #80
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Genellikle her sevda unutulur. Kendinle aynı yaşta kişilerle takılmanız daha iyi. Belki o konuşursa olabilir.