Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 20

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.438 Cevap: 223
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2012       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben öyle birini seviyorum ki yeşil gözlü ben den az kısa o bana kendisi çıkma teklifi etti zaten 3. sınıftan beri beni seviyordu ben kabul etmemiştim şimdi7. sınıftayım kabul ettim o gün bana kağıt verdi daha sonra benle pek konuşmadı ama arkadaşlarıma beni seviyor mu die soruyomuş BEN ONU SEVİYORUM. ama ona pek güvenebilirmiyim tereddütlerim var çok. çok yakışıklı bana kagıt verse SENİ SEVİYORUM DEDSE böyle devam edebilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2012       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya bakın bn bir çocuğu seviyorum çocuk 16 yşında bn 13 çocukla telle konuşrken yavşadı baya bir hemde aşkın yşı olmaz dedi görüştük tatlısın ama kısasın dedi şimddie konuşuyoruz ama dostça ama öyle şeyler yazıyor ki bazen aşık diyorum napbalıyım sizce....
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
7 Haziran 2012       Mesaj #193
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ya bakın bn bir çocuğu seviyorum çocuk 16 yşında bn 13 çocukla telle konuşrken yavşadı baya bir hemde aşkın yşı olmaz dedi görüştük tatlısın ama kısasın dedi şimddie konuşuyoruz ama dostça ama öyle şeyler yazıyor ki bazen aşık diyorum napbalıyım sizce....

13-16 farkı çok önemli değil de bu kişinin aşık olma şansı bence %0. Liseli olmasıyla beraber bazı yavşamalar da yapıyor belli. Bu benim fikrim tabii.
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2012       Mesaj #194
misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben bir soru soracağım arkadaşlar ben bir çocuğa aşık oldum ama gerçekten çok aşık oldum ben yola çıktığımda bazen görüyorum arabasıyla yanımdan geçiyor kalbim öyle çarpıyorki bazılarınız beni anlar ama aramızda yaş farkı var ve onun bana aşık olup olmadığını bilmiyorum aramızda 10 yaş var ben 16 o 26 yaşında nolur bana bir fikir verin yardımcı olun aranızdada aşık olanlar vardır benim halimi bilirler belki lütfen çok aşığım yardım edin ne yapmam gerekir ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2012       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
peki ben bir soru sormak istiyorum sevdiğim kişiye sevgimi nasıl gösteririm belli edebilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2012       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sürekli bakıyorsa sürekli benimle uğraşıyorsa başka kimseye yapmadığı şeyleri yapıyosa kimseyle uğraşmadığı kadar benimle uğraşıyorsa ve etrafımdaki bazı arkadaşlarım o seni seviyo diyorsa gerçekten beni seviyomudur
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
14 Temmuz 2012       Mesaj #197
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sürekli bakıyorsa sürekli benimle uğraşıyorsa başka kimseye yapmadığı şeyleri yapıyosa kimseyle uğraşmadığı kadar benimle uğraşıyorsa ve etrafımdaki bazı arkadaşlarım o seni seviyo diyorsa gerçekten beni seviyomudur

Seviyordur ama gercekten sevdiğini sen anlarsın zamanla.
Misafir yasemin - avatarı
Misafir yasemin
Ziyaretçi
31 Temmuz 2012       Mesaj #198
Misafir yasemin - avatarı
Ziyaretçi
ben ınu çok seviyorum herşyimle çok masun çok çaresiz seviyoru Msn Sad ve o bunun farkında ve hiç bişy yapmıyor tek yapığı şey hayatıma arada sırada uğrayıp çıkıyor bu beni daha çok yıpratıyor daha çok üzüyoor. ben öle olmaktan çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım söyle kurtul diyorlar ama ben tamamen bi onsuzluk istemiyorum dayanamam. ne tamamen bana gekiyor ne tamamen benden gidiyor ama inanın çok yoruldum dayanamıyorum bu acıyı yüreğim yanıyor lütfen yarım etsin biri Msn Sad(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2012       Mesaj #199
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
EĞER FARRKLI YERLERDE OTURSANIZ BİLE TATİLDE OUN BAKIŞLARINIDAN ANLAYABİLİRSİNİZ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2012       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir erkeyin sevdiyini anlamanin tek yolu sizin gözünüzün içine bakıyorsa hic korkmadan sizi seviyor demekdir beni de öyle seven biri var ve ben her gün onu görüyorum çünki o kütuphanede çalışıyor