Arama

Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim? - Sayfa 12

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ağustos 2016 Gösterim: 66.460 Cevap: 223
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2011       Mesaj #111
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bir sınıfta arkadaşım var arkamda oturuyor hep böyle çok vakit geçiririz beraber güleriz eğleniriz bir yere gittiğinde hep beni davet eder sende gel der bana hep seslenir acaba bana aşıkmı çok acil
Sponsorlu Bağlantılar
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
4 Ağustos 2011       Mesaj #112
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben birini seviyorum o çıktı kızdan ayrıldı 19 temmuzda doğum günü vardı beni cağırdı gittim nforma aldım en çok bunu istiyodum dedi teşekür etti şimdi hala seviyorum

Onun da sevgisi artmıştır bu olaydan sonra.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2011       Mesaj #113
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben birisini seviyorum hemde cok ama onun beni sevdiğine emin değilim bana yakın ve yiy davranıyor lütfen cvp yazn.
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
8 Ağustos 2011       Mesaj #114
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben birisini seviyorum hemde cok ama onun beni sevdiğine emin değilim bana yakın ve yiy davranıyor lütfen cvp yazn.

Herzaman herkes sevdiğini söyleyemez kimi insanlar içinde yaşar sevgisini, kimiside dışa vurur. Bence sizin onu sevdiğinizi biliyorsa açık açık sorun zararlı çıkmazsınız Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bana hala seviyor mu?
biz cok ayrildik barisdik. ustelik cok sacma sebeblerden. Ben ama onu cok seviyorum....arkadaslarim da hala onun beni sevdiyini soyluyorlar...cok kiskanc. kendi arkadaslarindan da beni kiskaniyor. zaten simdi bu yuzden ayriyiz....bana hala asiksa neden ayriyiz? soruyorum beni seviyor musun? diye. hic bir sey soylemiyor oyle gozlerime bakiyor....napsam bana doner? bana yardim eder misiniz?
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
9 Ağustos 2011       Mesaj #116
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Bana hala seviyor mu?
biz cok ayrildik barisdik. ustelik cok sacma sebeblerden. Ben ama onu cok seviyorum....arkadaslarim da hala onun beni sevdiyini soyluyorlar...cok kiskanc. kendi arkadaslarindan da beni kiskaniyor. zaten simdi bu yuzden ayriyiz....bana hala asiksa neden ayriyiz? soruyorum beni seviyor musun? diye. hic bir sey soylemiyor oyle gozlerime bakiyor....napsam bana doner? bana yardim eder misiniz?

Seviyor bir kere. Ben kesin seviyor diye düşünüyorum ama tabi bu yazıdan dolayı oyle düşünüyorum ve yanilabilirim. Sorun bence uyumsuzluk, geçimsizlik, kafa uyumu pek olmayabilir. Herkes eski negatif huylarından vazgeçerse, siz de onu kızdıran bazı hallerden vazgeçerseniz size dönebilecektir belki.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2011       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bulgaristandanim 10 aydir ciktigim biri var. adim fatme 16 yasimdayim. komsumuza istanbuldan misafiri geldi cuneyt isimli 17 yasinda. her neyse biz bu cocuklan yakinlastik beraber aksamlari karangi kapadimmi disari oturmaya cikiyorduk hep benim gozlerime bakiyordu derin derin konusurken. bi aksam konusup dururken konu asktan acildi ve biz opusmeye basladin ama gorseniz ikimizde nasil titriyoruz nasil kalplerimiz atiyo kalbimin sesini duyabiliyordum. o benim 10 aydir ciktim cocugu biliyor ama bana ne ayril diyor ne onu soruyor sadece ayrilcam ondan dedigimde guzel habermis dedi. ben onu cok seviyorum ama o beni acaba seviyormu.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2011       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
knuştuğum biri var beni çk yakından tanıyor ama bn onu tanımıyorum knuşuyoruz bni çk sewdigini söylüyo ne yapmam gerekiyoo yardım edin
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
14 Ağustos 2011       Mesaj #119
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben bulgaristandanim 10 aydir ciktigim biri var. adim fatme 16 yasimdayim. komsumuza istanbuldan misafiri geldi cuneyt isimli 17 yasinda. her neyse biz bu cocuklan yakinlastik beraber aksamlari karangi kapadimmi disari oturmaya cikiyorduk hep benim gozlerime bakiyordu derin derin konusurken. bi aksam konusup dururken konu asktan acildi ve biz opusmeye basladin ama gorseniz ikimizde nasil titriyoruz nasil kalplerimiz atiyo kalbimin sesini duyabiliyordum. o benim 10 aydir ciktim cocugu biliyor ama bana ne ayril diyor ne onu soruyor sadece ayrilcam ondan dedigimde guzel habermis dedi. ben onu cok seviyorum ama o beni acaba seviyormu.

Evet o çocuk da seni seviyor belli ki ilgisinden, öpüşmedeki heyecandan dolayı. Sen hangisini seviyorsun. Ama bu sadece gelip geçici bir yaz aşkı da olabilir. Uzun süre sevgili olduğun biri de var onu da unutmamalısın bence.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2011       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bazen sizin on yapıgınız gibi o size baktıgında başka yere bakmanız ve onun sizi sevmiyor manasında anlamasını saglayabilir.

- size yakın
- başka bakıyor...
- ve gözünüzün içine bakıyorsa sizi seviyor demektir.