Arama

Fransa'nın yeni çıkardığı dil kanunu ve ANAEM hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2018 Gösterim: 101.708 Cevap: 286
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2010       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dil kursuna gittiniz mi peki?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hayır dil kursuna gitmedim ilk kez başvurcam...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Şubat 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hayır gitmedim ilk kez başvuru yapıcam
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
peki bu zorunlu dil kursu fransada mi olacak yoksa turkiye de mi olacak yani 400 saati turkiyede mi gorecek
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar ben yarın anaem ın sınavaına gırecegım bu sınavdan gecmek ıcın sordukları sorulara cevap vermek yeterlımı yoksa fransızca bılmen mı gerekıyor kursa gıtmemek ıcın ve nasıl sorular soruyolar bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırım sımdıden tesekkurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar kımse anaem sınavından kormaksın ole abartıldıgı gıbı bırsey degıl once fransa hakkında genel kultur soruları soruyolar kı bunu 10 yasındakı cocuk bıle cevaplar daha sonra sozlu olarak fransızcanızın ne durumda olduguna bakıyolar yanı her halukarda 2 haftalık yanı 40 saatlık kursa kalmak zorundasınsız ama bu kurs sonunda kalan olmuyo herkese sertıfıkayı verıyolar. yolunuz acık olsun.. merak ettıgınız sorular olursa
Son düzenleyen _KleopatrA_; 19 Şubat 2010 00:06
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2010       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tşk ederim bilgi verdiğiniz için yani kalma diye birşey yok öylemi bu çok güzel..birde vizeyi ne kdr sürede veriyolar bilgi verirseniz sevinirim eşi fransız vatandaşı olanlar için bi kolaylık var mı ? son olarak anaem sınavında fransa hakkında sorulan genel kültür soruları fransızca olarakmı soruluyor ?? şimdiden tşkler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Şubat 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar anaem hakkında bilgi veren olursa sevinirim vizeyi almak için sınavı geçmek şart mı geçsekte geçmesekte vizeyi veriyolarlar diye duymuştum bilen arkadaşlardan rica ediyorum bilgiledirmesini.. birde eşi fransız vatandaşı olanlar vizeyi kaç ayda çıkıyor ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben kayseriden mehmet özkaya fransadaki işveren şahıs beni orada çalıştırmak için istek yaptı 2009 yılında gelişen olayda ret mektubu aldım iki ay içinde itiraz mektubu yazıp gönderdim ama 8 aydır bana olumlu olumsuz geri dönüş olmadı . Durumumu nasıl ögrenebilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2010       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR ŞU ANDA ANAEM SINAVINA YADA KURSUNA GİDENLER VE KURSTAN SONRAKİ İŞLEMLER YADA NE KADAR SÜRECEĞİ KONUSUNDA BİLGİLİ OLANLAR BİLGİ VEREBİLİRLERMİ BİZE TEŞEKKÜRLER...