Arama

Fransa'nın yeni çıkardığı dil kanunu ve ANAEM hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2018 Gösterim: 101.769 Cevap: 286
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba 1 nisanda sınavıım var... sınav sonrası hemen kurs başlıyormu acaba... yoksa ara varmı... sınava daha önce girenler varsa yardımcı olabilirmisiniz... bilgi verirmisiniz...
Sponsorlu Bağlantılar
crayz33 - avatarı
crayz33
Ziyaretçi
25 Mart 2010       Mesaj #72
crayz33 - avatarı
Ziyaretçi
mrb benım nısanlım fransada cıfte vatandaslık hakkına sahıp temmuzda nıkahımız olcak ve bul dıl kursunu gıtmek mecburmı o oranın hakkınada sahıp kolaylık olurmu acaba??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mart 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bu sınava girenler sertifikasını aldıktan sonra ne kadar sürede vize alabiliyorlar... yardımcı olurmusunuz... 1 nisanda istanbul da sınavım var...
Misafir cengız - avatarı
Misafir cengız
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #74
Misafir cengız - avatarı
Ziyaretçi
selam ben fransa vatandası bır bayanla evlılık yaptım ama kız 17 yasındaydı sonra fransa ıle mahkemelık olduk bosanıp evlenmemıze karar verıldı ve bosandık sımdı ıse mahkemeden yenıden evlılık ıznı beklıyoruz ama suan bekar gozukuyoz ve eşim hamile 3 aylık dogum olana kadar vıze ıslemlerım olmazsa ve evlenemezsek ne olur...?? bu arada duyduguma gore dogum ıcın bana 2 aylıgına turıst vızesi vere bılıyorlarmıs dogumda fransa da yanında BULUNMAM ıcın boyle bır uygulama gercekten varmı ..?? bu konuda benı aydınlatırsanız cok tesekkur ederım.. cevabınızı beklıcem....
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #75
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir cengız adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben fransa vatandası bır bayanla evlılık yaptım ama kız 17 yasındaydı sonra fransa ıle mahkemelık olduk bosanıp evlenmemıze karar verıldı ve bosandık sımdı ıse mahkemeden yenıden evlılık ıznı beklıyoruz ama suan bekar gozukuyoz ve eşim hamile 3 aylık dogum olana kadar vıze ıslemlerım olmazsa ve evlenemezsek ne olur...?? bu arada duyduguma gore dogum ıcın bana 2 aylıgına turıst vızesi vere bılıyorlarmıs dogumda fransa da yanında BULUNMAM ıcın boyle bır uygulama gercekten varmı ..?? bu konuda benı aydınlatırsanız cok tesekkur ederım.. cevabınızı beklıcem....

Konunuz önemli, internet aracılığı ile doğru bilgi alamazsınız. Öncelikle Fransız Büyükelçiliği'ne başvurup ne yapabileceğiniz hakkında bilgi alın, sonra da bir hukuk danışmanı ile sorunuza çare arayın.
çilem - avatarı
çilem
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #76
çilem - avatarı
Ziyaretçi
mrb,
Siteye yeni üye oldum...Suan bende nişanlıyım.nişanlım çifte vatandaş..işlemlere nereden başlıyacagımız konusunda detaylı bilgi alacagım bi arkadaş varmıdır?Mesala ilk olarak ne yapmamız gerekio?Gelirken getirmesi gereken bir evrak varmı?Nikah yapıldıktan sonra nasıl bir prosedür takip edicez?Simdiden teşekürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2010       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam aile birleşimi vizesi bekleme süresi neden bu kadar geç oluyor bizden öncekiler vize aldılar biz hala vize bekliyoruz lütfen cevaplarmısınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2010       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aile birleşiminde çifte vatandaşlığı olmayanlar 6- 8 ay sürüyor vize alabilmesi.. benim eşiminde fransız vatandaşlığı olmadığı için bekliyoruz... fransız vatandaşı olanlar 2 - 3 ay sürüyor ve 3 ay içinde vizeyi alabiliyorlar.. benim eşim dosyayı 3 şubatta istek dosyasını verdi ve bugün 7 mayıs 3 aydır beklemedeyim hala haber yok... eşi fransız vatandaşı olmayanlar sabırlı olmalılar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mayıs 2010       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,
Daha onceden fransız kulturde kursa gitmistim toplamda 120 saat olmustur. Bu 2 haftlalık kursa gitmek istemiyorum ancak yapacakları dil sınavı hakkındada tam bilgi vermiyorlar. Bu DILF seviyesinde bir sınavmidir. Giren arkadaslar tam olarak ne sorduklarını, yazılı, sozlu yada dinleme,anlama gibi bolumlerin olup olmadıgını, kısaca bu sinav hakkında detaylı bilgi verirlerse cok sevinirim.
Saygılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mayıs 2010       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım 1 ay önce ben bu kursa gittim ve sertifikamı aldım... eğer bilgi almak istersen . sınav hakkında sorulan sorular neler olduğu konusunda sana bilgi verebilirim...
Son düzenleyen fadedliver; 12 Mayıs 2010 12:31 Sebep: MSN vermeyiniz.