Arama

Fransa'nın yeni çıkardığı dil kanunu ve ANAEM hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 22

En İyi Cevap Var Güncelleme: 24 Haziran 2018 Gösterim: 101.783 Cevap: 286
R0SE - avatarı
R0SE
Ziyaretçi
6 Mart 2011       Mesaj #211
R0SE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sınavda ne soruyorlar arkadaşlar girenler tam olarak sorulan soruları söyleyabilirlermi????

Sinav korkulacak bir sinav degil merak etmeyin bende gecen sene bu ayda sinav olmustum 2 hafta boyunca gorduklerinizden sinav olucaksiniz sinavda kanaat notu daha onemli yuzde 70 i kanaat notu yani derdi dinlemeniz katilmaniz yeterli 50 puan alinca ztn geciyosunuz onun disindada sinavda kalma diye birsey yok.. ilk gittignizde sozlu yapicaklar turkce sorucaklar fransa hakkinda vergi veriliyormu baskenti neresi fransadan 3 unlu kisi soyle vs vs basit sorular.. sonra 2 hafta sonunda da sertifikanizi alcaksiniz

Sponsorlu Bağlantılar

arkadaslar merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
.rose. - avatarı
.rose.
Ziyaretçi
6 Mart 2011       Mesaj #212
.rose. - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
açelya adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba biz nikahımızı olduk.basvuru ıcın gereken evrakları kargo ıle gonderdık. onlarda bıze franzız evlılık cuzdanını gondereceklermıs. o gelınce vıze basvurusu yapacagız ne kadar zaman da gelır acaba bı fıkrı olan varmı??

vize basvurusunda bulundugnuzda sizden 2 haftalik kursa gitmenizi istiycekler gidip sertifikayi alip iceriye vericeksiniz vize islemleriniz ondan sonra basliycak ztn esiniz cifte vatandas ise 1 ayda aliyosunuz vizeyi onemli olan eksiksiz tam bir dosya yapmaniz gerisi basit.. ben sertifikayi verdikten 3 gun sonra ardilar gidip vizemi aldim bazen 3 gun ile 3 hafta arasinda degisiyo o sure icinde cagriyorlar
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2011       Mesaj #213
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Telefon ile slinsn rsndevu tarihini biz belirleyebiliyomuyuzx yoksa onlar sabit bi gün mü veriyo bikaç gün içinden seçilebiliyomu acaba?
ROSE* - avatarı
ROSE*
Ziyaretçi
7 Mart 2011       Mesaj #214
ROSE* - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Telefon ile slinsn rsndevu tarihini biz belirleyebiliyomuyuzx yoksa onlar sabit bi gün mü veriyo bikaç gün içinden seçilebiliyomu acaba?

randevular tlfn ile aliniyo artik aradignizda size bi tarih soyluyorlar sizin icin uygunmudur diye eger uygun deilse siz uygun oldugnuz bi tarih soyleyebilirsiniz..
açelya - avatarı
açelya
Ziyaretçi
7 Mart 2011       Mesaj #215
açelya - avatarı
Ziyaretçi
merhaba rose. biz nıkahımızı olduk.gereken evrakları kargo ıle gonderdık.acaba onlar fransız evlılık cuzdanını na kadar zamanda gonderırler?bırde fransayamı yoksa banamı gonderıyorlar?onu alınca basvuru yapacagım tekrar .randevu alıp evrakları verecegım.yanımda esımın olması gereklımı?randevuya gıderken .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2011       Mesaj #216
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
randevuya giderken ekstra evraklarda isteyebilir deniliyo neler olabilir bunlar?
rose** - avatarı
rose**
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #217
rose** - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
açelya adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba rose. biz nıkahımızı olduk.gereken evrakları kargo ıle gonderdık.acaba onlar fransız evlılık cuzdanını na kadar zamanda gonderırler?bırde fransayamı yoksa banamı gonderıyorlar?onu alınca basvuru yapacagım tekrar .randevu alıp evrakları verecegım.yanımda esımın olması gereklımı?randevuya gıderken .

ben kargo ile yapmadim!,, bizim ilk randevumuzda esimle gittik ve istenilen evraklari verdik ikinci bi tarih verdiler evlilik cuzdanini alip vizeye ayni gun basvurdum 2.ci randevu gununde.. tabiki size gelir evlilik cuzdani evlilik cuzdani elinize gectikten sonra esinizin olmamasi sorun deil.. evlilik cuzdaniniz kisa surede gelir bizim islemler boyle olmadigi icin pek bilemiycem
Rose: - avatarı
Rose:
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #218
Rose: - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

randevuya giderken ekstra evraklarda isteyebilir deniliyo neler olabilir bunlar?

bilindik evraklar dogum kayit belgeniz kimlik fotokopileri evlilik cuzdani ftkp. vs vs vize icin diyorsaniz esinizin orda yasadigna dair bir belge istiyolar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #219
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vize için iş bankasına ödeme yapmamız gerekiyomuş diye duymuştum peki o ödemeyi randevu için arama yapmadan öncemi yatırcaz yoksa arayıp randevu aldıktan sonrada olabilirmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mart 2011       Mesaj #220
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
.rose. adlı kullanıcıdan alıntı

vize basvurusunda bulundugnuzda sizden 2 haftalik kursa gitmenizi istiycekler gidip sertifikayi alip iceriye vericeksiniz vize islemleriniz ondan sonra basliycak ztn esiniz cifte vatandas ise 1 ayda aliyosunuz vizeyi onemli olan eksiksiz tam bir dosya yapmaniz gerisi basit.. ben sertifikayi verdikten 3 gun sonra ardilar gidip vizemi aldim bazen 3 gun ile 3 hafta arasinda degisiyo o sure icinde cagriyorlar

peki hangi evraklar olucak o dosyanın içerisinde..